Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Starfish
Ehh bazzeg. Alapban gef4-el nem megy. Ha megcsinálod a shader mosd cuccot akkor megy, de értelmetlen, mert annál rondább grafikát max egy õslény XT produkál =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Makkmag
Nincs 😞 és mindenképpen kell hozzá internet 😞

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Hehe
Tegnap az anyahajós-tartájos mappon (oilfields vmi) tök ideg voltam, a hangárban kergetõztem egy kínai specopsal (szét C4ezte a bmp-met, lelõni nem tudtam de még a robbanás elõtt kiugrottam és arrébfutottam) szal adrenalin meg nindzsázás az árnyékba ezerrel, sarok mögül elõugrik vki én mákból 3 méterrõl fejbelõttem és az indikátor X is háromszor villant erre látom hogy amcsi, nyomok egy sorryt, megáll, nyom egy okét, továbbrohan és eltûnik.(FF on)
Ekkor jutott eszembe hogy illet volna meghalnia ráadásul medickel voltam és a sorozat után full ép volt a srác, nem jelzett az életcsíkja sérülést 😊

PB rulez 😄

TS Zolly
Blood2-töt jobban csippantottam. <#vigyor2>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

0Fritz0
Idõvel visszemennek DOOM-ozni. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TS Zolly
Vegyél jobb videó kergetõt. GF4-el amugy sem lesz élvezhetõ a gém, ha véletlenül elindúl.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

De nem olyan értelemben, mint egyesek...
TS Zolly
Sajnos ez egy bug. Velem is elõfordult, hogy vezettem az apc-t, tele szakasz taggal, hátulról belém egy M1, erre nekem adott minuszt 4 tk-ért.

Amugy én mindig megbocsátok, ha az én hibám miatt, vagy teljesen véletlenül tk-nak le. De ha lámaságból, esetleg direkt, akkor persze nem.

0Fritz0
Akkor szoktam büntit adni, amikor a medic-kel gyógyítom/felélesztem a delikvenst, erre meg „hálából” pofánlõ.
De ezt egyáltalán nem bosszúból adom, hanem mert ezek szerint nem tudja vizuálisan megkülönböztetni a barátot az ellenségtõl (A beszédhangokról ne is beszéljünk) és talán így jobban bevésõdik a heves fejébe, hogy kire is kell lõdözni. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Col Andrew
azért ilyenen én is vihognék <#nyes>

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Tegnap ráhajt valaki az aknáimra, és nyomja izomból a punisht. Ott vöröslik a halálfej az aknán, de azért rámegy, és felelõst is talál.

African
Nem megy gef4-gyel a játék vagy meg kell csinálni ami a F.A.Q.-ban van és megy?<#csodalk>

Pink Tiger
ennyi dtk-st még egy játékban sem láttam mint itt...😞

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Nemrég volt, hogy a srác alól kilõtték az APC-t amit õ vezetett, és a game az õ számlájára irta TK-ként az összes benne ülõt.
Aztán a nagy profi klánosok meg csak vihogva mutogattak rá, hogy micsoda kezdõ láma, meg anyázás stb, hogy egy valag minusz pontja lett a végén...
retteneteske
Én mindig megbocsátok.

Starfish
Én azt sem tudom mirõl beszélsz <#idiota><#taps><#banplz> Csak megyek és lövök. Az mind1, hogy kit <#idiota>

ReTeK
akkor meg pláne Forgive ha valaki profi ... van olyan aki még azt is odaírja bocs én léptem eléd az én hibám (látni ilyet is 100 évben 1x)

Mer õk profik tudod. Szal ha õket véletlen leTKzza valaki, az csak egy zöldfülû vérláma lehetett...
ReTeK
Magyarok tanuljatok meg megbocsájtani !!! Forgive !
ész nélkül nyomja szinte mindenki a büntit, tisztelet a kivételnek !

gregoryan
Thx, megnézem ezt a singleplayer verziót, hogy be lehet e connectálni.. nincs olyan crackod amivel lehet az online acc-ot kilõni????

0Fritz0
OFF

Kemper-e vagy? 😊
Elég pihent(etõ) gém lehet. Elképzelem, hogy mekkora élvezet lehet 20 percig várni, amíg az ellenfél visszajön a kajálásból és addig nem is mersz megmozdulni... 😊

ON

TS Zolly
Csak egy kérdés. Van már kimondottan BF2 ClanBase??? BF2 demo az van, azt láttam.

Starfish
wáhányehehe 😄

ez király, még nem hallottam errõl.
Amúgy elég meglepõ a hiánya, mert a botok kifejezetten jól sikerültek. Késelik egymást, C4-et rak a tankodra, tud squad leader lenni (parancsot is ad neked), még commanderkednek is.

Me0w
Lagos... nem szaggat bazeg, hanem lagos... grat!

Together we'll fly someday...

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

HI! Öcsém ati 8500-al nyomja.Kicsit lagos singlbe.Multiban még nem néztük.

Zs0lt1
A coop módot az elsõ patch-ek valamelyikébe igérik.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

SLYTHOMi
az demohoz keszult...

Tehát:nincs a radar számára láthatatlan repülõ. Az F-22-t is látja a radar csak kisebb távolságból. Egyébként 100 000 000 dollár nem 22. A Mig-29 közelharcra kiváló, de egyébként nagyon elavult az elektronikája pl. a radarja egy katasztrófa. Az F-14-ket most vonják ki, mindet lecserélik F-18E/F Super Hornetre.
Nem tud 250km-rõl megtámadni semmit. Az AIM-54 Phoenix rakéta 160km megy el. Persze a szembe jövõ nagy sebességû célra már messzebbrõl rá lehet lõni. Tudtommal a legnagyobb távolság 204km volt/teszt/. Egyébként az amcsik talán fél tucat légigyõzelmet értek el az F-14-sel. Az irániak sokkal többet. Hogy ne legyen teljesen off szerintem kár eröltetni ezt a gf4 dolgot mert élvezhetetlen a grafika. Gondolom nem csak a kártya miatt, hanem mert akinek ilyen van, annak a többi hardvere is gyenge. Van itt olyan aki 8500 ATI-val nyomja? Milyen a grafika? Azt honnan tudom, hogy melyik szerver ranked?

Már most is lehet trükközni, de az igazán nagy fejlõdés az lesz, ha kiadják a devtoolokat a moddereknek. (Ezt persze a dobozos verzióval együttre ígérték). Akkor az összes pályát elkészítik 32-64 botos verzióval, meg lesz COOP mód is. Remélhetõleg semmilyen komoly bug nem jön majd közbe. Szerintem ez 1-2 hónap lesz. Addig a singleplayer elég fapad marad.

Makkmag
Állítolag , ha az egyik gépen elindítod single-ben akkor a másik géprõl multiplayer-ban ( join internet ) tud csatlakozni IP alapján . Én is ezen szenvedek , de még nem tudtam összehozni 😞 A másik csatlakozónak kell online acc.
a szerver gépen elég az offline acc is

Zs0lt1
Állítólag(!) mûxik lanon coop-ban úgy, hogy indítasz egy single player mapot és a haverjaid bekonnektálnak az ip cimedre.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

fistin
ja csak xarakszik<#vigyor3>

fistin
és az mit csináljon akinek nem jön be?????

TS Zolly
Megállt tényleg az idõ. Banner alatt nem látom a változást. BC témában meg hajthatatlan vagyok. C4-ezni ok, aztán ki onnan.

gregoryan
Srácok nem tud valaki arról, hogy lesze lanos coop play botok ellen vagy nem? pl 2 player számára? mint a régi BF ben?????

Deniboj
http://game.net £27 2 nap alatt itt van.

PLackó
<#szomoru1>wáá,már nagyon idegesít letörlöm az összes frissítést a géprõl hátha megoldódik 😊

Aki az SG Team jelentkezõk közül még nem csekkolt be az SG Team topikba, az tegye meg. Akit ugyanis nem látunk ott, az nem lesz tag.
Starfish
Hmm nekem is volt ilyen hibaüzenetem annó. Nekem sajna csak egy Win reinstall oldotta meg. És a mai napig nem tudom mi miatt volt.

Tufa
vagy a legjobb, ha felrakod ezt (Menj a ..\Battlefield 2\mods\bf2\movies könyvtárba és az ott lévõ *.bik fájlokat mentsd el valahova, majd a letöltött zippet tömörítsd ki...)

Faq-os kérdés. Az a magyarosítás ami kivan rakva, a fullhoz van? Az oldalon lévõ leírás kicsit fura nekem (Csomagold ki, majd írd felül az ...\EA GAMES\Battlefield 2 Demo\mods\bf2\Localization\English mappában található english.utxt fájlt a letöltöttel.)

Ha a con fileból remezed ki a videok lejátszását, akkor nem engednek be a szerverek.
De ha kitörlöd a videok filejait, akkor nincs semmi gond.
PLackó
please help!miután feltettem a játékot frissíteni akarja a dx9-et.de nem engedi neki a win mert "a telepítés alatt álló szoftver nem ment át a windows logó tesztelésén, ez a szoftver nem lesz telepítve lépjen kapcsolatba a rendszergazdával"
hogy lehetne ezt a sz.r védelmet kiiktatni?gondolom valamelyik win update-el ment fel..és ezután nem is tudok játszani mert nem találja az egyik dx9-es filet.

Starfish
Nem a videók átnevezése a gond, hanem ha a config file-ban kiremeli és így akarja átugrani.

Makkmag
De az intró átugrását módosítottam , Az gond ? Na majd megpróbálom visszacsinálni . Remélem úgy már mûködni fog !

Tufa
CSOCSO amerikában lakik és azért tudta megvenni annyiért.

gergod
Az intro átugrása nem okozza. 1x nekem is csinált ilyet, de egy gép restart megoldotta. Az elejérõl meg az összes videót átneveztem.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

dronkZero
Na, pont errõl beszélek.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Már megvan,