Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Tegnap az anyahajós-tartájos mappon (oilfields vmi) tök ideg voltam, a hangárban kergetõztem egy kínai specopsal (szét C4ezte a bmp-met, lelõni nem tudtam de még a robbanás elõtt kiugrottam és arrébfutottam) szal adrenalin meg nindzsázás az árnyékba ezerrel, sarok mögül elõugrik vki én mákból 3 méterrõl fejbelõttem és az indikátor X is háromszor villant erre látom hogy amcsi, nyomok egy sorryt, megáll, nyom egy okét, továbbrohan és eltûnik.(FF on)
Ekkor jutott eszembe hogy illet volna meghalnia ráadásul medickel voltam és a sorozat után full ép volt a srác, nem jelzett az életcsíkja sérülést 😊
PB rulez 😄
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Amugy én mindig megbocsátok, ha az én hibám miatt, vagy teljesen véletlenül tk-nak le. De ha lámaságból, esetleg direkt, akkor persze nem.
De ezt egyáltalán nem bosszúból adom, hanem mert ezek szerint nem tudja vizuálisan megkülönböztetni a barátot az ellenségtõl (A beszédhangokról ne is beszéljünk) és talán így jobban bevésõdik a heves fejébe, hogy kire is kell lõdözni. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Aztán a nagy profi klánosok meg csak vihogva mutogattak rá, hogy micsoda kezdõ láma, meg anyázás stb, hogy egy valag minusz pontja lett a végén...
ész nélkül nyomja szinte mindenki a büntit, tisztelet a kivételnek !
Kemper-e vagy? 😊
Elég pihent(etõ) gém lehet. Elképzelem, hogy mekkora élvezet lehet 20 percig várni, amíg az ellenfél visszajön a kajálásból és addig nem is mersz megmozdulni... 😊
ON
Amúgy elég meglepõ a hiánya, mert a botok kifejezetten jól sikerültek. Késelik egymást, C4-et rak a tankodra, tud squad leader lenni (parancsot is ad neked), még commanderkednek is.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem tud 250km-rõl megtámadni semmit. Az AIM-54 Phoenix rakéta 160km megy el. Persze a szembe jövõ nagy sebességû célra már messzebbrõl rá lehet lõni. Tudtommal a legnagyobb távolság 204km volt/teszt/. Egyébként az amcsik talán fél tucat légigyõzelmet értek el az F-14-sel. Az irániak sokkal többet. Hogy ne legyen teljesen off szerintem kár eröltetni ezt a gf4 dolgot mert élvezhetetlen a grafika. Gondolom nem csak a kártya miatt, hanem mert akinek ilyen van, annak a többi hardvere is gyenge. Van itt olyan aki 8500 ATI-val nyomja? Milyen a grafika? Azt honnan tudom, hogy melyik szerver ranked?
a szerver gépen elég az offline acc is
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Faq-os kérdés. Az a magyarosítás ami kivan rakva, a fullhoz van? Az oldalon lévõ leírás kicsit fura nekem (Csomagold ki, majd írd felül az ...\EA GAMES\Battlefield 2 Demo\mods\bf2\Localization\English mappában található english.utxt fájlt a letöltöttel.)
De ha kitörlöd a videok filejait, akkor nincs semmi gond.
hogy lehetne ezt a sz.r védelmet kiiktatni?gondolom valamelyik win update-el ment fel..és ezután nem is tudok játszani mert nem találja az egyik dx9-es filet.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse