Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
ismert jelenség, 1.41 már abszolut nem tartalmazta 😊 volt bf alá is egy CE mod, sajna a legujabb bf42 peccsekkel nem müködött együtt, pedig perfekt konverzio volt 😞

de mi is szivtunk a spawn gondal, ált. 6 emberbõl 1-nél jött elõ 😞 mi azért küzdöttünk, s ha egyszer beindult, akkor 6-8 órán át CTFeztünk 😊

na nosztalgia OFF, off off 😊

Forza.

Me0w
Egy eredeti Burnbabyt felmutatva (zsebbol pl.) nem kapok belepest? 😄 (A bf cdm valahol DonCnal kallodik 😛)

Together we'll fly someday...

ezt nekem irtad?

xj700t
Még nem érted el a megfelelõ rangot 😊)<#idiota><#falbav>

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

engem mar nem eenged fel 1 ranked szerverrre sem😞😞😞:

a bannerbe <#lama> newbie <#idiota>

BurnBaby
és most... elkezdek bf2t installálni ,) faq merre is van...?

www.battlefield.hu

BurnBaby
btw mindenkit szeretettel vár szombaton az EA lanja. ott lehet bizonygatni csapatban ki milyen nagyszerû, ill. jól meg lehet nézni magatoknak a többieket. a belépés feltétele 1 db bármilyen bf termék eredetiben, a nevezés feltétele, hogy legyetek 10-en, aki ennek a fentinek megfeleltek és júni 30-ig ennek hangot is adtok az erre kijelölt helyen 😊
és még én is ott leszek!!! ,)

www.battlefield.hu

lac coo
Addig örüljön minden vérprofi , kemény-mag BF-es míg a H!C-nek nincs BF csapata :-DDDDD

Remélem egyszer lesz :-))))<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Bazz :-DDDD
Ezt rohadjak meg nem értem :-DDDDDDD
Egy évvel ezelõtt csináltam ezt , szépen megmondták , hogy nem szokás és abbahagytam .....

Nem bannoltak , nem hülyéztek, nem neveztek kutyának akit idomítani kell stb ......

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

LOL

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

figy olvasd el ezt:
egy nem bunkó linkje

vsly
OLVASS FAQot TE H.LYE FASZL.MA!!!!!!<#boxer><#nezze><#boxer>

Na ez csak vicc volt,meg ne sértödj<#wave><#nyes>
Azzal csak a commander tud löni,de itt le van írva asszem<#idiota>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

és a távcsöves puskával lehet közelíteni?
tudom hogy ugyan azok a készitõk de én akkor sem tekintem bf-nek és kész 😊
kis picsa meg hagy ne mongyam inkább ki lehetett , amugyis az igazi gamek még c64en voltak ám 😛PP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Titan
Elõfurdult már valakinek, h olyan, mintha beragadnának az irányítások és az egérre is késve reagál??? Mi ez a jelenség és mi a megoldás rá??

aha, kösz
Titan
Szerintem Te a tûzérségi ágyúra gondolsz. Azal Te közvetlenûl sehogy...csak csapást kérhetsz, ha teamben vagy!

csak a commander tud vele lõni

lenne egy kérdésem.nem tudom pontosan megfogalmazni, de remélem megérti vki. <#conf> Hogyan lehet azzal a szerkezettel lõni, amivel a másik csapat bázisáig is el lehet lõni? lol vagy valami ilyesmi
miva? bejöttek? szabályok? lemaradtam valamirõl?

A szabályokat a mindenkori szerver admin írja. Pont. Aztán a jónép majd dönt a lábával.

Minden újonnan "jöttnek": welcome, ne törõdjetek protokoll hülyeségekkel, nem a parlamentben vagyunk. Kérdezzetek bátran (csekk banner elõtte), játsszatok értelmesen és tiszteljétek játszótársaitokat. Ez nem egy zárt körû klub.

Minden réginek: eredmények és energia ide v oda, a respect nem kérésre jön, hanem magától...

Már alig várom, ahogy 1-2 public csapat szépen lenyom klánokat a saját szervereiken, akik eddig a TS miatt többnyire verhetetlenek voltak. Mély tisztelet azoknak a klánoknak, akik publikon sem mindig egy oldalra tömörülnek.

SG team: nem értem, hogy a saját fórumán miért ne szervezhetne saját csapatot az SG...

én ennyivel járultam hozzá a 30k-ért folytatott küzdelemhez gogogo

Zs0lt1

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

dronkZero
Nekem utolsó tapasztalatom az volt CE-vel, hogy a nagy nehezen modemmel netrõl leküszködött peccsel is multiban egyszer lehetett normálisan spawnolni, utána a szerveren máshol spawnolt az illetõ, mint amit a saját gépén látott.<#idiota>
Na, peccs után feladtam... Egyébként nagyon tetszett.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Ma2ska
Szerintem a legnagyobb õsrutin bf -esek is követnek el hibát, ergó senkinek sincs alapja lámázni a másikat, én megbocsátó jóindulattal szoktam nézni egyes bénázó, tk halmozó embereket, aminek page up-pal is nyomatékot adok, persze hogy idegesitõ. A stilus eldurvulása nem csak a BF ra jellemzõ bármilyen más netes játékban tapasztalható kis hülyegyerekek magamutogató megnyilvánulása ami folyamatos faszlámázásban és az önkritika hiányában nyilvánul meg, nem bf specifikus jelenségröl van szó..

arty
én amugy borgal értek egyet, pedig nem vagyok egy bf nagyöreg, klánozni sem szoktam, de soxor tényleg én is minõsíthetetlenül, indulatbol irtam ... de nemigaz h nem lehet belépni egy k. squadba 😉)

Forza.

arty
😄

nem ennek az alapjaira épült, hanem ez AZ! A készítõk UA-k. A codename eagle tulajdonképpen a Battlefield 1914 vagy Battlefield 0 😄 Nem alapjaiban volt BF, hanem teljesen. Zászlók, jármüvek, harc, többen 1 jámüben, háboru, lelõlek, ... LAN-on talán egy idõben a legtöbbet játszott játékom lehetett... n evetséges, hogy a hidat abban is szét lehetett lõni, aztán sokáig nem, és most megint 😊)

szoval ne probálj megsemmisiteni, csak mert te akkor még egy kis p*csi voltál, azt sem tudtad mi az a szájmítyógép 😊)

A codename eagle elõdjét csak azért nem emlitem fel, mert az már tényleg a lotusz szprit kategoria lenne 😊)

😉)))))))

Forza.

xj700t
Jahh, azt láttam/olvastam volt egy kis csúnyánnézés 😊

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

fistin
aahhahhahhhaahhah

BEAST
fele? 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ahhoj
aa nem, volta jo hosszu es foleg tartalmas hozzaszolasok is 😉
meg meg legalabb egyet varok szemely szerint 😊

xj700t
Csak hogy legyen valami a gémmel kapcsolatos is, mert mára megint 420 új üzi fogadott. 😊

Gyanítom a fele megint smaltalk volt 😊

fistin
HÁT EZAZ!!!!!
😄

Ahhoj
upsz, latom mar irtal 😊
ment meg egy priv 😊
(ez is ilyen bf-es ertelmi szint beirogatni a kozosbe, hogy priv ment? 😄 (hagy pukkadjanak meg a tobbiek, akkor se mondom meg mirol van szo 😄DD))

fistin

Ahhoj
hyperthreading? csak tipp
btw ugy latom itt tudsz lenni, akkor megirom itt is... mondjuk nem mintha nem erne ra... 😊)
de ugy is szeretsz tolem uzenetet kapni, nemde? 😄DD

Ahhoj
megbocsatok <#vigyor5>

BurnBaby
mi az a ht? 😊

www.battlefield.hu

fistin
na ez egy hasznos információ, gyerekek!!!!
köszönjük szépen!

fistin
hát bocsmá, én kérek elnézést😊

xj700t
Üdv!

Volt itt egy link, miszerint HT off és nem lépked ki az asztalra. Nos nekem be van kapcsolva és semmi gondom.

Erre a linkre gondolok.

Ahhoj
😄DD
kosz, de nem kell 😊
majd ha nagy leszek kuldok magamnak 😊
inkabb hozz a lanra bombapezsgot :o
ugyis potolni kell majus vegi szulinapokat 😉)

küldjek Neked sms-t érte? 😊

BurnBaby
még melózok, sry, nemtom mikor végzek... majd nézem a bf.hu

www.battlefield.hu

Ahhoj
szerintem valtsunk temat. ki van amellett, hogy elvegyuk Seat csillagjait, es en duplan megkapjam? 😊)

Ahhoj
ehhez meg annyit hozzatennek, hogy ha fogalmad sincs rola, mi megy itt, akkor miert szolsz bele, es adsz igazat az egyik oldalnak? 😊

es az ilyen hozzaszolasokra mondom poen szinten, hogy lefety lefety, gondolom ertheto miert 😉

reménytelen...
vote 1

fistin
pfíí büntipontok, büntipontok?<#ravasz1>

hát Borg-nak vhogy(vhogy nagyon😄) igaza van, sima csben is ez megy mindenhol, hát még el tom képzelni, hogy bf2-ben mi megy(sajna meggyõzõdni nem tudok róla, mert nem volt idõm újrarakni a pb miatt<#zavart2>). de hamarosan a saját szememmel fogom majd látni... ha olyan ügyes, akkor bizonyítson, de nem kell szapulni a másikat...
és Borg szónoklatát kéne kirakni bannernek!

Ahhoj
bb, irtam bf.hu -n privet, de akar ha feljosz irc-re? persze ha raersz 😊

Jah emlexem mikor a hosszas maceraim utan elmentem a Bordelyhazba (BF Tali) es a madame megolelt (On kedveskem 😄).... szoval ennyit a kupinkrol. Lehet hogy ferto de legalabb a mienk 😊

BEAST
<#worship>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."