Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor vagy nem kell rá válaszolni , vagy igen és megmondani neki , hogy pl. sniper-al nem lehet zoomolni.Nem inkább írtok öt sort csak hogy gizdázzatok , hogy milyen régen játszotok már , és elmondjátok mindennek mert szerencsétlen kérdezni mert az érinthetetlen profiktól !!!
Ugyan már ....
De esküszöm hétvégén összeszedek egy-két beszólást és utána lehet félrebeszélni !!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ez tényleg bizonyosság: az 5 pontból 4 arról szól, hogy "annyieszemsincshogymegnézzemaFAQ-ot" és biza ebbõl ered az "sok köcsög", szerintem. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ezt a stílust érdemlitek !!!
Elolvasni Borg regényét , értelmezni és elgondolkodni rajat :-DDDD
2. mutasd már meg pls hogy õ hol küld el akárkit is...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
4: Kevés a biztonsági szervezet ...
szted ez kire vonatkozik észlény?
tehát majd szóljatok ha lehet jönni! vagy vonuljatok el a gumiszobába!
esküszöm hét végén lesz idõm , átnyálazom a topikot és idézgetek ezt azt :-DDD
Nembaj ... nem voltam 3 napig ... 25 oldalnyi hozzászólást végigolvastam, kivonatos eredmény:
1: Köcsög nVidia ... nem megy a BF2 GF4-el, mikor minden "szuperül" szaggat vele ... persze 😞
2: De megy, csak csúnya ...
3: Tehát mégsem megy GF4-el ...
4: Megoldották már a GF4-es hibát ?
3: "Jó a társaság, csak sok köcsög van" 😊
4: Kevés a biztonsági szervezet ...
5: FAQ
Király ... alig vártam hogy visszaérjek ... de ahogy nézem a scene-ket meg mindent ... megyek inkább, meghekkelem nagyobbra a pályákat és nyomom botok ellen ... Okosemberektõl úgy is olvastam, hogy a Single player az csak Lámáknak való ... 😞
Eccerûen nevetséges mi történik itt ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
az a BF scene akit itt az SG-n megismertem egy bunkó társaság !!
Beképzelt majmok vbagytok mert már ezelõtt évekkel játszottatok BF-et ...Csak úgy árad belöletek a nagy képû duma !!!
Én ezzel befejeztem , mert innentõl csak mellébeszéltek már !!
Akinmek nem inge nem veszi magára !!!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
u.i. : egy bödüs bunkó battlefieldes a kuplerájból 😉
Ha a FAQ! sérti a kicsi lelkét akkor inkább szaladjon anyucihoz...
Aki meg normálisan áll a dolgokhoz elõbb utóbb választ kap.
Csak azokkal a kezdõkkel van bajunk, aki épphogy feltette a gammát, és már kezd okoskodni...mikor anno elkezdtem a sima 42-õt énis kussoltam sokáig, amíg megismertem a scene-t eléggé, és nemúgy álltam hozzá, hogy most mindenki nekem ugráljon.
Valamilyen szinten minden közösséghez alkalmazkodni kell, a bf sem kivétel, aki pedig ezt nemérti meg az ne sírjon ha elvan küldve a fenébe...
elindult végre a játék, felraktam újra pb-vel, és nem dobál, meg van pb könyvtáram😄
ma elõször toltam neten, érdekes módon legutóbbi szerveren a csapatomban ott fityegtem elsõ helyen<#hehe>#hehe>
tilt!
vhogy én is így megyek helivel<#vigyor3>#vigyor3>
És akkor mi hozzuk a bólogatóembereket mi? Csak hogy egy nem is olyan régi hozzászólásból idézzek...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ilyen viselkedést én még nem láttam itt az sg-n !!!
Ez a büntipont a tékspamért is eléggé gyerekes volt szvsz, mint ahogy a sima bf topik "újratárgyalása" mostanában.
Valahogy nemhiszem hogy az a ték okozta max +100 hozzászólás (spam) miatt nem olvasnak vissza a nyúbík.
Meg itt egy hozzászólás, amit mindig nagyon elfelejtesz, ha bfrõl van szó:

Mi ez a zaj? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mindemellett általánosítani sem akarok, szal azoktól a klánoktól elnézést, akikre ez nem illik.
huhh képzelem milyen nehéz lehet jobbkéz nélkül bfezni <#mf2>#mf2>
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Motorola Defy

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”