Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GanXstaZolee
Újabb tapasztalat ATI kártyával nekem eddig random fagyott úgy hogy csak reset segített. Na most WIN98/Me kompatibilis módban futtatom és majd beszartam 😊 amikor láttam hogy ua bállításokkal +30 framet nyertem és megszünt a fagyás is 1 órát teszteltem most így.

1024*768@85Hz Minden fullon 2X-es AA 40-70FPS között jelenleg. És nem töltöget, nem szaggat.

thx. 😊
bár nem volt 6 percem várni Rád...elkezdtem 😊 igaz néhol ugrottam 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

BEAST
<#wow2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Starfish
Jujj.... Karban lesztek tartva mostantól 😄

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Starfish
Nekem a kép elsõre HL2 agyevõdögösfejú zombiivadékot juttatott eszembe 😄

Duddits
Támad a zombi majomember ha feje sincs. <#nyes>

lac coo
Csak demoban nincs FPS nézet csak külsõnézetes TPS :-D
Szóval ez játék alatt készült :-DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Starfish
Szép és okos. És még? 😄 Mééééééég 😄 Na majd este a csatatéren megyünk és szépítkezünk 😄

Starfish
Akkor érdemes élni 😄

Ahhoj
Borg valszolt a hozzaszolasomra. Jo. Ma hozzaszolasomra mas vki nem valaszolt, akinek a nevet direkt nem mondtam, de magara ismerhetett volna. Nem jo. Meg mindig vannak uber lamak. Meow es Borg a tortentek hatasara hihetetlen segitokesz lett. Gero maradt egy kis poccs. Szep vagyok okos vagyok. Te meg kabbe. Tizedik mondat ;D (remelem)

Ahhoj
hmm, meg.... 😊
volt par olyan hozzaszolas amiert megerte, meg volt par olyan hozzaszoals, ami nem szuletett meg, de vartam volna, stb 😊
mind1, most az egyszer megerte 😊

10 mondatban pls! 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

mondtam én hogy baj? amugy nem kell jófajta gép, ha már müködik a demo készités ala szerver ako csak elszedegeti midnig a demokat ott megnézegeti mi volt és a demobol veszi fel valamilyen progival a videot... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

BEAST
és megérte? :Ð

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ahhoj
jippi, elolvastam 300 hozzaszolast reggel ota, alig 2,5 ora volt ;DDDDD

lac coo
Nem baj az.Én is csinálok majd ilyen videót , Jó nézni ezeket ...Csak én a végére mindíg be szoktam rakni egy két bakit :-DDDD
De a csávónak jó fajta gépe lehet ha játék közben élõben fel tudja venni :-D

jah az iylenek 99% -t csak igy tudják megoldani, folyamatosan veszik és ha van valami jó azt kivágják 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

lac coo
Az utólsó shot az nagy mák volt :-)))
De amúgy király a csávó :-DDD

Rááldozok két hónapot nekem is fog így menni :-DDDDD
Mondjuk a vadászok nagy lámák voltak hogy nem tudták lelõni :-DDDPersze gondolmom ez ilyen 500 órai játékból van kivágva :-O

jah és akkor kiderül thogy valójában mennyire eccerû, lehet eccerûbb mint a gameban 😄DD

normális pilotával se egyszerû szvsz 😄 meg kell szokni a célzást vele 😊
amuy idegen (értsd akivel nem vagy ts-en 😛) pilotával meg szinte lehetetlenség... vele lõdözni 😄

Tufa
Az imageshackról ide linkelni képet NEM LEHET! rakd pixupload.tk-ra...

Próbáljam ki a valóságban? Ezt komolyan mondod? 😄

steam, origin: ACE_hun

Starfish
Váháháháhá. Hát elszúrtam 😄

Nekem sosem volt egyszerû, mert ha folyamatosan mozog a heli, akkor nem csoda, hogy nem találsz el vele semmit... és én valahogy mindig olyan pilótát fogtam ki, aki forgolódott összevissza...

pontosan, t ekivételes vagy..., ennyi 😊

jah 😊

mondom, probáld kia valóságban..., a másik heli amugy mozgott csak lassan és ettõl függetlenül nem olyan marha könyü leszedni mint ahogy azt te elképzeled 😊

TDC Geronimo
Ezt nem értem. Mindenkinek van valami problémája vele? Lehet kivételes gépem van vagy nem tom, de nekem semmi problémám nincs és nem is volt a játékkal. Se fagyás se ctd se semmi.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tudom énis ezért mondtam hogy ez nem olyan egyszerû ahogy ace elképzeli... 😊

Ha megnézed a videót, a heli szinte tökéletesen lebeg, ill. a másik heli is, amit eltalál, így könnyû... csak klikkelni kell.

Ja egyébként nekem sose' volt integrált hálókártyám, és régebben ugyanúgy faszott... Amióta a Clone verziót használom, ill. a miniImage-t, azóta jó, és nem fagy. Volt már hogy 4-5 órát jáccottam vele egyfolytában, viszont erõsen lelassul ha túl sokat játszik vele az ember, újra kell indítani. És ezt már mástól is hallottam, talán ezt is javítják majd a patch-ben.

Elvileg ahogy kilõtted, utána kattintgatni kell a célpontra, és mindig ráfordul akkro a rakéta. igy lehet ELVIELG mozgó célt lelõni. De csak elvileg... eddig nekem is csak mákból sikerült.
Ráadásul már 2x dobott ctd-t mikor tv guidedddel próbálkoztam, szal hanyagolom inkább...
TDC Geronimo
Jaja ez nem laser guided, hanem TV guided....az azért kicsit más 😉

Starfish
Azért ez sem rossz. Csávi játszhatott egy keveset =) Nameg ennyi ideig koncentrálni...........

te probáltad már? mert abból amit leirtál nem ugy tüünik..., ennyire nem egyszerû vele célbatalálni... 8mármint a TV guidedel...)

Starfish
Van neki. Látszik a feje. Legalábbis a siak tuti =)

TDC Geronimo
<#idiota>

Ehhez nem célozni kell, amit így simán egy lövésbõl leszed, az a másodpilóta a lézeres célzó rakétával. Csak meg kell jelölni a célpontot, és odamegy a raketta, nem próbáltad még?

Ez egy zombi, hiszen feje sincs 😄
Starfish
Támad a majom ember 😄

TDC Geronimo
Nekem demoba 1* sikerült TV rakétával kiszedni a helti bár az is tény h az kb 10 méterre volt tõlem <#idiota>

Starfish
<#idiota>

TDC Geronimo
;D

CAD
Igen igen 😊 Es ott mar nem a wincseszter merete es a processzor mhz ben vett sebessege fog donteni 😄

caddie

TDC Geronimo
Csak a te fejedbõl pattanhat ki eme elmés ötlet 😄

k 😊 énis felmennék néha magyar yszervere de ha már emg elsz az eredeti és maradnak msotani állapotok a hun szervereken akkor valószinûleg záros határidõn le fogok szokni róla 😊

Max Damage
öööö, ugylátom gyaksizni kell még a helizést, nekem ez még nem jött össze amit a végén csinált, elsem tom képzelni hogy mekkora mák kellett ehhez vagy pedig ennyire skill-es a csávó 😄

BEAST
<#hehe>

Ahhoj
de az en 5letem volt!!! <#idiota>

BEAST
uh ... <#wow2>