Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sajna elõbb kellett volna felkelnem hogy értsek vmit hozzá. nem ment. A felkelés.
meg különbense lehet mindenki szg guru.
Ha esetleg vki mégis segítene!
Elég lenne ide beírni a folyamatot lépésrõl lépésre!
Nemhiszem, hogy akkora dolgot kérnék! VAGY?
THX!
Köszi Thanatos!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Külön kell megszerezni multiban és offline gameban ?
Hogy van ez ?
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Ez jol kezdodik 😄
Together we'll fly someday...
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Egyetlen módja ha az egyikõtök single-ben indít játékot a másik pedig a multi részbõl ( join internet ) csatlakozik hozzá IP alapján . A hátrányai ennek az hogy a single módban indított játékos nem tudja használni a VOIP-ot , illetve kell lennie mindenképpen internetnek mert a másik játékosnak be kell logolnia az online accountjával 😞
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
A többit majd valaki hozzáértõbb fogja leírni neked ( remélem ).
Ha esetleg vki eltudná magyarázni konkrétan hogy mit hova kell beírnom , hova, hogyan tudom az elõidézni, akkor nekem is lenne szerencsém BF2-vel jáccani!
Ha esetleg érez magában vki türelmet igazán leírhatná konkrétan lépésrõl lépésre!!
ui: sajna azt se tudom mi az a "notapadba" és hogyan kell elõidézni!
THX
igaz, hogy a végén nem mutatja az eredményeket, de az szerintem a kisebb gond.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Ez egy linux ds bug, minden linux szervert érint. Ha valamely adminnak kell az info, hogy howto, akkor PÜ."
by Borg The Almighty
(nemtom müxik-e)
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
És nem kapsz büntipontot 😊
Kultúrált vagyok és kedves 😊
Remélem találkozunk a szervereken 😊
Majd ott is kérdezz bátran és segítek 😊
Az miert van hogy csatlakozok egy magyar serverhez , betolti es eppen hogy bentvagyok connect hibaval kivag ? Kuldfoldi servereken meg minden ok. Net van stb.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De nagyon szep Gratula. <#eljen>#eljen>
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Most jöttem az SG-rõl, nagyon kellemes kis játék volt! /Legalábbis nekik, mert annyiszor lelõttek, hogy az iszonyat😊/
Remélem hogy csak hasonló játékstílusban fog menni továbbra is azon a szerveren a gém, akkor talán többször idegesítem õket a bénaságommal😊
Érdekes, hogy így is megtudnak lenni az emberek egymással. Ennek örülök😊
Na jó pihit mindenkinek!
sok hüle cseszik nyomni egy pageuppot 😞 inkabb sziv ...
Forza.
Aztán bejött egy srác 500-as pinggel!
És tök szar lett!
...
A lényeg .. csinálsz egy COOP LAN szervert ... haverod frissíti a serverkeresõt, majd mikor megtalál akkor vár ... ezalatt te Disconnectelsz és indítasz egy Single Player Game-et ... ha elindult és haverod csatlakozik akkor már kész is a Coop ...
És errõl jut eszembe ... Néha jobb szeretek Singleben nyomni, hogy ne bénázzak multiban 😊 (rossz passz, gyakorlás. stb ...) ezért nekirugaszkodok, megpróbálom megoldani hogy 32 player map-ok legyenek singleben ... (Ugyanúgy mint a Demo-ban ...), ha valaki már kész van ezzel vagy eljutott valameddig, az szólljon, ne szopassam magam feleslegesen 😊
Elõre is kösz!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ketten akarunk lanolni a botok ellen !
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx