Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fistin
.... megoldást nem írt!
ez lemaradt😄

fistin
akkor hogy ne aludj izgatottan. én nem tudom mit kell csinálni, szerintem még ide senki egy épkézláb megoldást! de aki vmit találgatott, az írja már be neki légyszíves a helyemben is!

fistin
most muszáj igazat mondanom<#eplus2><#idiota>

Lazarus
Kidobtak a SLY szerverrõl csak mert 3x lesnipeoltam Callapot 😞((((
DannyL
Mert egy fostalicska. Majd remélem javítják ezeket az idegesítõ faszságait.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

lac coo
Õ mindenkit leugat. Akkor alszik nyugodtan.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

kösz!
Sajna elõbb kellett volna felkelnem hogy értsek vmit hozzá. nem ment. A felkelés.
meg különbense lehet mindenki szg guru.
Ha esetleg vki mégis segítene!
Elég lenne ide beírni a folyamatot lépésrõl lépésre!
Nemhiszem, hogy akkora dolgot kérnék! VAGY?

THX!

Köszi Thanatos!
pedig kb ez az elsõ ember aki normálisan kérdez, faq-t ovlas, etc..., nem kéne egybõl lehurrogni... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

xj700t
Skacok, a fegyver unlockok mikortól élnek ?
Külön kell megszerezni multiban és offline gameban ?

Hogy van ez ?

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Me0w
Én egy szoftveranalfabéta vagyok, de szeretnék jáccani a BF2-vel

Ez jol kezdodik 😄

Together we'll fly someday...

Makkmag
De egyébként így zsír a coop fõleg ha veteran vagy expert fokozaton játszotok 😊))

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Makkmag
Nem tudsz LAN-on coop servert indítani mert csak conquest map-ok vannak 😞

Egyetlen módja ha az egyikõtök single-ben indít játékot a másik pedig a multi részbõl ( join internet ) csatlakozik hozzá IP alapján . A hátrányai ennek az hogy a single módban indított játékos nem tudja használni a VOIP-ot , illetve kell lennie mindenképpen internetnek mert a másik játékosnak be kell logolnia az online accountjával 😞

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Én személy szerint csak annyit tudok hozzá tenni,hogy a "notepadba" alatt gondolom azt értették ,hogy a jegyzettömbbe(tudod: start menü - programok - kellékek - jegyzettömb) kell megírnod/szerkesztened a parancssorokat és azt úgy beillesztened abba a bizonyos fájlba . 😊
A többit majd valaki hozzáértõbb fogja leírni neked ( remélem ).

Hello ! Én egy szoftveranalfabéta vagyok, de szeretnék jáccani a BF2-vel , viszont nvidia kártyám van, és folyamatosan kidob. Elolvasta m a faq-t de qva nem értettem belõle semmit!
Ha esetleg vki eltudná magyarázni konkrétan hogy mit hova kell beírnom , hova, hogyan tudom az elõidézni, akkor nekem is lenne szerencsém BF2-vel jáccani!
Ha esetleg érez magában vki türelmet igazán leírhatná konkrétan lépésrõl lépésre!!
ui: sajna azt se tudom mi az a "notapadba" és hogyan kell elõidézni!

THX
retteneteske
biztos mûködik, mert az SG szerver már nem dobál ki.
igaz, hogy a végén nem mutatja az eredményeket, de az szerintem a kisebb gond.

Meggymag
Jaja pont most jutott el hozzám az infó. Lehet lesz egy MSGm neki 😄

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

"A szerverünkön megoldottam, hogy ne dobáljon le senkit a mapok végén -> endround scoreboard+statok OFF.
Ez egy linux ds bug, minden linux szervert érint. Ha valamely adminnak kell az info, hogy howto, akkor PÜ."

by Borg The Almighty

(nemtom müxik-e)

Meggymag
Mármint kör végén ne dobáljon ki..

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Meggymag
Hogy lehet a linux szerveren megcsinálni, hogy ne dobáljon ki? Tom leírtátok már párszor de a FAQban nincs benne és most rohadt fontos lenne mert épp meccseznénk. Léci valaki segítsen aki tud...thx

Picit feljebb a topicbannerban (a nagy piros kettes alján) ott a faq felirat, ha rákattintották volna akkor ugyanoda jutsz 😊
És nem kapsz büntipontot 😊
Kultúrált vagyok és kedves 😊
Remélem találkozunk a szervereken 😊
Majd ott is kérdezz bátran és segítek 😊

SoundkeY
HI!
Az miert van hogy csatlakozok egy magyar serverhez , betolti es eppen hogy bentvagyok connect hibaval kivag ? Kuldfoldi servereken meg minden ok. Net van stb.

Mi jézus?
jéééézus... <#wow3>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

retteneteske
NP😊

Köszike!!!!!!!!!!!! Levagyok kötelezve:-) ;-)
retteneteske
http://bfhelp.atw.hu/bf2help.htm

Itt van!

please
cd keyt valaki tudna a gamehoz?
retteneteske
én is most gyövök onnan, tényleg élvezetes volt!<#violent>

Bolond. <#crazya>
De nagyon szep Gratula. <#eljen>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

TC3
Na egy kis pozitívum!
Most jöttem az SG-rõl, nagyon kellemes kis játék volt! /Legalábbis nekik, mert annyiszor lelõttek, hogy az iszonyat😊/
Remélem hogy csak hasonló játékstílusban fog menni továbbra is azon a szerveren a gém, akkor talán többször idegesítem õket a bénaságommal😊
Érdekes, hogy így is megtudnak lenni az emberek egymással. Ennek örülök😊
Na jó pihit mindenkinek!

vilmoska
Szép
bakker ez gyönyörû

A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?

Miért nem tudja a szerveradmin autokickre állítani 150+ ?

arty
azt nem értem, h az ilyeneket miért nem sikerül SOHA kickszavazni 😞

sok hüle cseszik nyomni egy pageuppot 😞 inkabb sziv ...

Forza.

Ez tök jó gém volt!
Aztán bejött egy srác 500-as pinggel!
És tök szar lett!
...

DummyBoy
Asszem a FAQ-ban bennevan, de pár oldallal viszább megtalálod ...

A lényeg .. csinálsz egy COOP LAN szervert ... haverod frissíti a serverkeresõt, majd mikor megtalál akkor vár ... ezalatt te Disconnectelsz és indítasz egy Single Player Game-et ... ha elindult és haverod csatlakozik akkor már kész is a Coop ...

És errõl jut eszembe ... Néha jobb szeretek Singleben nyomni, hogy ne bénázzak multiban 😊 (rossz passz, gyakorlás. stb ...) ezért nekirugaszkodok, megpróbálom megoldani hogy 32 player map-ok legyenek singleben ... (Ugyanúgy mint a Demo-ban ...), ha valaki már kész van ezzel vagy eljutott valameddig, az szólljon, ne szopassam magam feleslegesen 😊

Elõre is kösz!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sziasztok tud valaki segíteni, hogy hogyan lehet beállítani a botokat úgy mint az elsõ részben.
Ketten akarunk lanolni a botok ellen !

Duddits
Jó a banner! <#nevetes1>

lac coo
LOL...

CAD
Odabaszos! 😄

caddie

Tufa
A mai este folyamán ha valaki velem jön helikopterrel elõre is sry, de megpróbálom én is ezt 😄

Max Damage
szép, én felkenõdtem volna 😄

Tufa
<#eljen>

0Fritz0
Kis helis video. 😊

A fõoldalról elérhetõ: bf2/bf2.12.zip

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
Bandew miért....miéééééééééééééééééééért?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
;D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Me0w
Segitokesz? Hulyevagy? 😄

Together we'll fly someday...

Hysteria
hmm 😄

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Ahhoj

lac coo
LOL