Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
Klikk... Join... és semmi, csak az Active-account:Név mozdult felfele, mintha beléptem volna újra. Több acc.-al is próbáltam és ua történt.
Ja és kell tudni kanyarodót lõni pisztollyal... :-)
Ha figyelembe vesszük, hogy a klánunkból a lance corporal ranggal (a private után kettõvel van, tehát itt lehet elõször fegyvert kiváltani, mindenki erre utazik, aki rangol😄) rendelkezõk 7-8 óra játék után kapták meg ezt a rangot, és 1000-1100 pontot kellett elérniük, és hogy Raptor már a 3000 pont felé közeleg, akkor neked, Deniboj, jó esélyed van arra, hogy megüsd a sima corporal címet (ami ugye a miénknél eggyel följebb van és 15000 pont kell hozzá). Sõt, ha ügyes vagy és elég droid, akkor talán még egy szintet lépsz, és már két fegyvert válthatsz ki a rangolt szervereken való játéknak köszönhetõen <#vigyor3>#vigyor3>!
Na most ha vagy olyan puhány, hogy még alszol meg eszel is, akkor szerintem elveszik a lehetõség és piti tizedes maradsz a jövõ héten.
<#idiota>#idiota>
gyuri http://gyur6.uw.hu
www.battlefield.hu

caddie
DB
A ti kung-futok nem erős!
- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.
steam, origin: ACE_hun
inkább +photoshoppolom...:-)

steam, origin: ACE_hun
Ennyit nem is jatszottam, mint amit ez ir. <#fejvakaras>#fejvakaras>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Add össze még egyszer... 9:50 perc majdnem pontosan... LOL
Rafia nem olyan nehéz ranked szervert találni. Azokra is ráklikkelek, akiknél full-t ír, hátha elcsípek egy üresedést. 2 napja kezdtem játszani (a 27 perc), akkor sajnos csak 120-as pinggel bénáztam, de tegnap elcsíptem egy 40-est, és kicsit alakult a dolog. 4 éve nem játszottam semmivel online, ezért írtam hogy ez még fika teljesítmény, de alakulgat 😊
Beast, hozzád meg egyetlen rossz szavam se volt... nem értelek. Közeli jó barátok vagytok netán? 😊
DB
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Benne van a kép linkjében is, ha már nyomultál ranked serveren akkor megkeresheted magad. Nagyon komoly statmennyiség!
Õ az: BF2 Stats
DB
Idõ tényezõ? Számolj utána. 1 hetes lemaradás (kevesebb mint 9 óra játékidõ, ami arányában még mindig sokkal kevesebb) mégis 15szor kevesebb pontod van.
A 3. pontodhoz nincs hozzáfüzni valóm, megyek sírok a tükör elött.
-amúgy minden f@sza, csak az ilyen apró hülyeségek...
Ad 2 - hülyeséget írtál, mert nem gondolkodtál (idõ tényezõ).
Ad 3 - ha lehülyéz valaki, akkor elõször végiggondolom, hogy volt-e rá oka, és ha nem volt, és van idõm/kedvem hozzá akkor rommá alázom - ha meg nincs rá idõm/kedvem akkor szimpla ignore. Na ez kezdõdik MOST veled. Gyorsan írj még valami okosat, hogy meglegyen az utolsó szavad, aztán felejts el.
Mindenkinek bocsi, de a kéretlen okoskodóktól mindig összerándul a szemöldököm 😊) Pláne ha újreg...mostantól ontopic 😊
DB
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Attól hogy én idõsebb vagyok, te még nem gondolkodsz. A modorról meg annyit, hogy nem én szóltam be az idõsebbnek >;-/
DB
A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?
Az elsõ 25 percben 2 pontot szereztem 😊 aztán tegnap kb 50 perc alatt 42-t... az már egész elfogadható, ennyit se vártam magamtól - egyelõre.
DB