Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3TOMI3

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

ReTeK
és aki a strandra is kijár barnulni meg bambulni.. az csak tiszti szolga maradhat ? <#idiota>

Deniboj
Vazeg, akkor kénytelen vagyok egy hónapot kivenni! <#smile>

ReTeK
Járt már valaki úgy hogy egyszerûen nem engedte be a program egy szerverre sem ?
Klikk... Join... és semmi, csak az Active-account:Név mozdult felfele, mintha beléptem volna újra. Több acc.-al is próbáltam és ua történt.

G@be
és ahoz hogy százados lehess, be kell adni egy kérvényt az EA-hez, 8000Ft illetékbélyeg, cégbírósági és APEH igazolás
Ja és kell tudni kanyarodót lõni pisztollyal... :-)

Kovács legény
generálj egyet és keress egy olyan szervert ami nem nézi a CDkulcsot

www.czekoart.hu

Skiper
Ha folyamatosan tolod, az órában átszámítva 7*24, tehát 168 óra.
Ha figyelembe vesszük, hogy a klánunkból a lance corporal ranggal (a private után kettõvel van, tehát itt lehet elõször fegyvert kiváltani, mindenki erre utazik, aki rangol😄) rendelkezõk 7-8 óra játék után kapták meg ezt a rangot, és 1000-1100 pontot kellett elérniük, és hogy Raptor már a 3000 pont felé közeleg, akkor neked, Deniboj, jó esélyed van arra, hogy megüsd a sima corporal címet (ami ugye a miénknél eggyel följebb van és 15000 pont kell hozzá). Sõt, ha ügyes vagy és elég droid, akkor talán még egy szintet lépsz, és már két fegyvert válthatsz ki a rangolt szervereken való játéknak köszönhetõen <#vigyor3>!

Na most ha vagy olyan puhány, hogy még alszol meg eszel is, akkor szerintem elveszik a lehetõség és piti tizedes maradsz a jövõ héten.

<#idiota>

gyuri http://gyur6.uw.hu

14 perc alatt 5 zászló, azé' figyelitek <#buck>

BurnBaby
tegnapi elsõ érdemi bf2 élmémyem: fõleg medic, gyógyít meg újraéleszt 😊 remek mulatság volt, és a hozzáértõbbek így kényelmesen tudták védeni a pontot 😊

www.battlefield.hu

Deniboj
Asszem egész jövõ hétre szabit veszek ki, és a BF2-t tolom majd. 😉

Deniboj

CAD
Bazz mindjart megkotozom magam 😊 Ne hogy mar azon vitazzatok, hogy ki mennyi ido alatt mennyi scoret ert el...

caddie

francois
lehet én vagyok hülye de fulll nem értem, most akkor bármilyen 20 karakteres cd-key-t csinálhatok ha beregelem a regeditbe vagy mi???

DonnieBrasco
Én is az elsõ napon csak sniper voltam. 1 kill és egy kill assist félóra alatt az erõmûves pálya tornyából 😊 de baromira élveztem! 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Szerintem ezzel ne foglalkozz, az EA már megtette helyetted, be is tette minden játékába! <#beka2>

- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.

stathack!

francois
nem úgy értem h hogyan hanem h milyen számsort mert eddig mindet használta valaki amit találtam

Deniboj
Oldal teteje, baromi feltûnõ piros szöveg, alig lehet elolvasni. De ha kijelölöd egérrel, sokkal kellemesebb lesz a szemnek.

francois
Amúgy honnan generáljak új cd-key-t????

G@be
Ha valaki igazán játéknak fogja fel a dolgot, akkor abszolút hülyeség a pontokat nézni! Mindenki érezze magát jól játék közben, sztem ez a legfontosabb. Én pl. egyik játékban végig sniper voltam. Ismeritek micsoda karrier, volt vagy 3 killem... de teljesen jól éreztem magamat azzal a szánalmas kis 3 pontommal...

Deniboj
Nm. Én tegnap kezdtem. 😊

Tufa
Hogy jutottál fel ranked serverre?

Mondjuk azon vitázni, hogy ki milyen hamar él el legtöbb pontot felesleges, mert attól függ hány lámás szerverre kerülsz be. Ha bekerülsz egy olyanba, ahol full lámatömeg van, ott könnyû...

steam, origin: ACE_hun

G@be
42 órányi játék az nem piskóta, asszem rá kell feküdjek, hogyha tízezredes akarok lenni :-)
inkább +photoshoppolom...:-)

Ahhoz képest hogy nem "gyári" a game, elég jó, nem? 😄

steam, origin: ACE_hun

Guer
<#nyes>hahaha

Mr Manson
Köszi!
Ennyit nem is jatszottam, mint amit ez ir. <#fejvakaras>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Kicsirigo
Ez király 😊

Pharaoh
Berakom már én is. Nem olyan jó, de azért elmegy.

DonnieBrasco
"kevesebb, mint 9 óra játékidõ" Bravó!
Add össze még egyszer... 9:50 perc majdnem pontosan... LOL

Rafia nem olyan nehéz ranked szervert találni. Azokra is ráklikkelek, akiknél full-t ír, hátha elcsípek egy üresedést. 2 napja kezdtem játszani (a 27 perc), akkor sajnos csak 120-as pinggel bénáztam, de tegnap elcsíptem egy 40-est, és kicsit alakult a dolog. 4 éve nem játszottam semmivel online, ezért írtam hogy ez még fika teljesítmény, de alakulgat 😊

Beast, hozzád meg egyetlen rossz szavam se volt... nem értelek. Közeli jó barátok vagytok netán? 😊

DB

Itt kéne befejezni.
BEAST
LOL ... ha jobban megnézed nem a kimagasló eredményem maitt linkeltem a képet ... mellesleg sokat nem jelent hogy mennyi pontom van és mennyi idõ alatt ... mert 1. ebbõl kb 400 pont csak az hogy C4es kamikaze buggy-kal száguldozok 2. qrvára leszarom a pontokat 😄 jah és hogy te is megértsd a szinteden válaszolok ... láma , így jó? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Deniboj
Így:
http://bf2stats.ausgamers.com/sig/45038805/sig.png

DonnieBrasco
Túrót photoshop 😊 akkor 1000000 pontom lenne, nem? 😊)
Benne van a kép linkjében is, ha már nyomultál ranked serveren akkor megkeresheted magad. Nagyon komoly statmennyiség!
Õ az: BF2 Stats

DB

50 perc alatt 42 pont azért még nekem is összejön...a szememben sokkal nagyobb teljesítmény, hogy be tudtál jutni egy normális ranked szerverre 😊

Tufa
Téged kért valaki hogy postold be az eredményed?
Idõ tényezõ? Számolj utána. 1 hetes lemaradás (kevesebb mint 9 óra játékidõ, ami arányában még mindig sokkal kevesebb) mégis 15szor kevesebb pontod van.
A 3. pontodhoz nincs hozzáfüzni valóm, megyek sírok a tükör elött.

G@be
photoshop :-)

G@be
Legnagyobb gondom jelenleg, hogy a LeftAlt-ra nem bírom bekonfigurálni a gugolást. Pedig guggolni jó - és én azt a lefaltot mán úgy +szoktam...
-amúgy minden f@sza, csak az ilyen apró hülyeségek...

DonnieBrasco
Ad 1 - Tudod, ha nem kérdez senki, akkor ne is szólalj meg.
Ad 2 - hülyeséget írtál, mert nem gondolkodtál (idõ tényezõ).
Ad 3 - ha lehülyéz valaki, akkor elõször végiggondolom, hogy volt-e rá oka, és ha nem volt, és van idõm/kedvem hozzá akkor rommá alázom - ha meg nincs rá idõm/kedvem akkor szimpla ignore. Na ez kezdõdik MOST veled. Gyorsan írj még valami okosat, hogy meglegyen az utolsó szavad, aztán felejts el.

Mindenkinek bocsi, de a kéretlen okoskodóktól mindig összerándul a szemöldököm 😊) Pláne ha újreg...mostantól ontopic 😊

DB

Mr Manson
ilyen képet hol lehet csinalni?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

3TOMI3
pls van privát üzi is thx <#nezze>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Tufa
😄DDD Ha ez neked beszólás, egy lehülyézéstõl elsírod magad?
Részemrõl is vége

DonnieBrasco

Részemrõl vége -

DB

Tufa
hm, hol is szóltam be én neked? Ki kezdett el lámázni?

DonnieBrasco
Te meg tanulj meg olvasni. Én annyit írtam: hozzá képest _nem is olyan rossz_. Ki mondta, hogy akár közel olyan húdejó vagyok?
Attól hogy én idõsebb vagyok, te még nem gondolkodsz. A modorról meg annyit, hogy nem én szóltam be az idõsebbnek >;-/

DB

Tufa
Korod ellenére szorulhatott volna beléd valamiféle modor. Ennyi idõsen lámázni? Hát nem gyerekes egy kicsit? Mellesleg idõben sincs 10szer annyi elõnye Beastnek hogy azzal gyere.

vilmoska
Ha belépsz egy kasztba akkor a fegyvernél fent jobboldalt megjelenik egykettõsnyíl.Arra rányomsz és ki is cserélõdött a fegyvered!

A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?

DonnieBrasco
A játékban eltöltött idõt is nézd, láma.
Az elsõ 25 percben 2 pontot szereztem 😊 aztán tegnap kb 50 perc alatt 42-t... az már egész elfogadható, ennyit se vártam magamtól - egyelõre.

DB

vilmoska
Nem minden serveren engedik a használatát!

A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?