Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

õszintén bevallom én nem gizdulok a pontokra igy eddig összesen egyszer mentetem le a táblázatot de az jó lett, igaz azt ugy hogy tab és akkor fotoztam nem töltés közbe 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Server side mod, neked nem kell semmit leszedned.
hm érdekes, rossz helyen keresed? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Beers
Érdekes,mert nekem még egy sem lett jó!
Sõt screenshot könyvtáram sincs!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

a pont táblázat is? Mert akkor megint valami videodriver hülyeséggel van dolgunk.

Reméljük a peccsben majd orvosolják ezt a gyöngyszemet is.

Állítólag 2 hét kellett volna csak, hogy a Supply lines játékmódot be tudják fejezni...

dokuemtumok\userneved\bf2\screenshots
vagy valahogy igy nekem eddig mindig megvolt ott az összes shot amit csináltam 😄

de a végeredményt is... 😊

TDC Geronimo
A végeredményt nem 😛
Csak ingame 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nem kell érte 😊

az nem kell mert printscr-re auto lemetni a screenshot könyvtárba...

schrank
honnan lehet leszedni aszt a esgés riliz módot no meg a magyarítás se ártana<#pardon1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

tényleg,kösz, most már rémlik, hogy valaki kérdezte már...nem gondoltam volna, hogy ennyit kell érte melózni 😊

<#eljen> amugy ha elég a láma sinperel is lehet sok pontod..., ez a pontszerzés tényleg csak attól függ menyi a láma enemy... 😊

TDC Geronimo
prntscrn, paint, ctrl+v <#idiota>

3TOMI3
amikor vége van a mapnak akkor teszi ki a táblázatot
ha 3 kör van akkor a 3. végén

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

itt az ideje egy újabb hülye kérdésnek: ponttáblázatról hogy csinálsz screenshotot?

(nyomkodtam a printscreent, de csak ingame shotokat látok)

Robogo
Nekem nem jön be sajna az oldal.😞

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Tufa
te magad is warezos vagy. 😄
Amúgy ne izgulj, betud jutni más is, nem kell lerohasztani a kezed hogy leírd hogyan...

Nemmondom meg, mert ígyis fullos mindig az összes server, hát még ha ráállnak a warezosok is...

steam, origin: ACE_hun

DonnieBrasco
Köcce 😊 ja és örülök hogy vetted a lapot - sok nálad idõsebb tanulhatna ezen a téren tõled 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

3TOMI3
cb.hungs.hu/forum
ez nem reklám <#felkialtas>
a szerver neve : ccc frathouse

Beers
Ha az lennél nem 2. lettél volna! 😊

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Lui76
Még a demoban is volt LAN (offline) !

Senki nem próbálta ?
Továbbra is kérdem a 21664 hszt

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

DonnieBrasco
Nem, te találtál egy láma-szervert 😛 meg vakáción lévõ tini vagy, nem dolgozó ember aki örül ha heti 1-2 órát tud játszani 😞((

Amúgy mi van a ..::CB::.. klánnal? Anno a megalakuláskor tag voltam, sõt lõttem is párszor BF1942-vel, de aztán kiestem a pixisbõl. Tyler, Lifeforce se nagyon található meg itt 😞

DB

3TOMI3
én is csíter vagyok ? 😛

francois
Tudjátok mi a leggázabb amikor belépsz játszani senki nincs squadban, mindenki megy minden felé, nincs commander és amikor belépsz commandernek akkor ordítoznak h csinálj már valamit amikor még egy csapatot sem képesek összehozni. Amikor meg hívod õked keresik a szótárban h mi az az invite. iszonyat. A magyar servereken nem som csapatjátékot véltem felfedezni, tisztelet a kivételnek.

Beers
Talán a hétvégén nekem is meglesz az eredeti!
Azt hiszem erre a szabadságos dologra én is ráállok aztán <#violent> !

Captain Sparrow
mostmikor jelenik ez meg?? vagy már megjelent? <#idiota>
vaccsak demo van?

Az a baj, hogy angolból nem vagyok olyan szinten, hogy action közben ne okozzon fennakadást. Ha gondolkoznom kell azon, hogy mit mondott a másik, vagy hogyan magyarázzam el én a mondandómat.. Maradok tehát a magyar szervereken, és próbálok normális squadban játszani. 😊

Azokat meg, akik nem is tudják, hogyan kell (esetleg a létezésérõl sem tudnak) belépni squadba, be is lehet hívni (invite). Meg valahol mintha láttam volna, hogy a commander is tud összerakni squadot. (Még nem próbálkoztam commanderséggel, tehát lehet, hogy hülyeséget mondtam most.)

Minden jog fenntartva!

SG.HU BF2 szerver now powered by CB Real Weapon mod 😊
DonnieBrasco
Tegnap egy amcsi szerveren voltam squadban, tök jó volt. Nekem nincs egyelõre mikrofonos fülesem, a régi eltört újat meg csak költözés után veszek (az új házban lesz külön dolgozó/játszószobám, a hálótól messze ahol ordibálhatok majd a teamspeakbe 😊) Na szóval tegnap én hallottam ahogy az amcsik magyaráztak egymásnak, és nekem is tök sokat segítettek vele! Tényleg mindenkinek jó lenne, de a soksok láma még ezt se tudja, hogy hogyan lépjen be squadba - pedig anélkül ugye nem hallasz semmit 😞

DB

BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Én a magam részérõl élvezném a csapatmunkát, de csak ritkán találok hozzá (csapat)társakat. Sokszor a squadokba verõdött népek is csak rohangálnak össze-vissza. Nem értem, miért nem lehet egy nyamvadt mikrofont beszerezni? Sokezer huf-os füles sem kell, egy ezresért már lehet használhatót kapni.

Mondjuk pár emberre azért már sikerült ráakadnom, aki épeszû módon áll a játékhoz. 😊

Minden jog fenntartva!

TDC Geronimo
Jah vodnik telepakolva C4-el, hogy még véletlen se lássál ki....azáááám ;D

DonnieBrasco
Majd, ha rendes csapatjáték lesz, akkor igen. De public külföldi szervereken egyelõre ez nem lehetséges.. örülök, ha egyáltalán valamicske csapatmunka van! Viszont jól lehet lopakodva vadászni a zavarosban (sniper, antitank jók)

DB

BEAST
pedig az ilyen "kis" városi mapokon nem is anti tank kell hanem egy marék spec ops pár zsák C4gyel meg engineerek aknákkal :Ð

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DonnieBrasco
Amikor a bazi nagy város (Karkand) ostrománál lõttem kétségbeesetten Anti-tankkal a rohamozó amcsikat, engem is többször is feltámasztott egy medic. Hiába, a meccs elsõ percében szétlõttem a városba érkezõ elsõ páncélost - hárman utaztak benne 😊 innentõl jobban vigyáztak rám!

DB

TDC Geronimo
😄DD

Tufa
Olyan nem létezik hogy offline multiplayer...

Lui76
Elolvastam a piros részt De nem látom az offline multi playerrõl hogy írnának...

Ott csak conquest mod van és kész ???
Vagy késõbb aktiv lesz?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Nincs,de topik keresõ az van.
uhhhh...nincs inkább egy link vagy valami? 😊
Meggymag
42,5 óra játékidõ!! FÜGGÕ!!!!<#mf2><#hehe>

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Me0w
Olvass vissza 😛

Together we'll fly someday...

sziasztok, van valahol egy összefoglalás arról, hogy hány pontonként jönnek a rankok, mikor unlockolodik egy-egy új fegyver, illetve mikor kapok kitüntetést?
Kovács legény

www.czekoart.hu

GanXstaZolee
BB szerintem is mókás mediccel lenni 😊 lõ meghal ujraelesztem lõ meghal ujraelesztem.... 😊)))

xj700t
Na megyek tolom, mert rohadtul sok van még a tábornoki rankig 😄DD

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

3TOMI3