Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
szerintem ennek a konfignak minimum low beállításokkal simán kellett volna vinnie a játékot akadás nélkül de lehet hogy mediumon is bírta volna
tanúság: köv lanpartyra vinni kel egy cdt amire felírunk minden drivert meg segédprogramot(nem csítet<#ejnye1>#ejnye1>) és így segítjük a szervezõk munkáját<#nevetes1>#nevetes1>
Elég lol volt, h a játékba beépített voip NEM MÛKÖDÖTT!!!
Ha nincs ott a ts, még az sem lett volna.
A szervezés meg kritikán aluli volt.
minden war kb 2-3 óráig tartott stb, szal nagyon gáz volt.
EA SUXX!!!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
azt mondták h 3ghz es intel/nem celeron/proci ,1gb ram,9600 valamelyik sériája...
amikor még jok voltak a gépek akkor is 800*600ba full mediumba /amit ki lehetett kapcsolni ki volt/ugy is csak max 30-40fps volt😊/lol/
jah és ráadásul 3,8 kataliszt drájver volt fent az összes gépen..
+ha valamelyik játékos nem hoz ts-t akkor még az se lett volna.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Sztem semmi sem melegszik, videókártya driver a legfrissebb, alaplapra gyanalszom.
War. War never changes.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
speciális fül, indítás és helyreállítás- beállítások,
Autómatikus újraindításból kiveszed a pipát, és alkalmaz.
Ha ezután is újra indul, akkor hardweres problémád van, túlmelegedés, vagy a tápod nem bírja.
Ha nem indul újra akkor kapsz egy kék képernyõt és ott közölni fogja a problémáját.
(Ha vga hibát ír ki akkor vga drivercsere, ha az sem segít akkor alaplapi bios frissítéssel próbálkozhatsz még. (tapasztalat))
War. War never changes.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
War. War never changes.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
mi nem csitelünk, mi utáljuk a csitereket
olvasd el a FAQ-t rendesen, gondolom nem GF4ti-od van?
www.czekoart.hu
Tehát? Egyébként a Válasz gomb nem dísznek van kitalálva...