Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Robogo
Valamelyik szervezõ mondta ezt,hogy a melegtõl is lehet a gond és ezért hoztak kb 10 ventilátort a terembe.😊

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

hát én néztem hogy a gépek elején is és oldalán is volt venti meg gondolom a hátulján is tehát szerintem a hûtéssel nem volt gond

sajna itt nem csak a melegedéssel voltak a problémák😞(

Robogo
Hát igaz,hogy ilyen jó gépek voltak csak az volt a baj,hogy nagyon meleg volt és így a szûz gépek megadták magukat a melegtõl egyszerûen fölforrósodtak.

jah😛

ja meg egy everestet is írjunk arra a cdre csak a kiváncsiság miatt😊

én megnéztem a sajátgép tulajdonságaiba és tényleg giga ram volt és 2.4-es p4-ek voltak a gépekben, a vidkarira meg csak azt tudtam megálapítani ami a képernyõ tulajdonságaiban volt hogy 9600series
szerintem ennek a konfignak minimum low beállításokkal simán kellett volna vinnie a játékot akadás nélkül de lehet hogy mediumon is bírta volna

tanúság: köv lanpartyra vinni kel egy cdt amire felírunk minden drivert meg segédprogramot(nem csítet<#ejnye1>) és így segítjük a szervezõk munkáját<#nevetes1>

Robogo
Azt sajna még nem tom/tudjuk.😞

Robogo
Ja és még 4 emberrel is gyõztetek a végén?😛

skorpio7
És melyik 3 klán lett dobogós?

"A BC a jobbik csapat jutalma."

nah de mind1 azé jo volt😛

Robogo
Az volt a mázlim,hogy jó gépet fogtam ki és ugye én voltam a pilóta.Szóval a pilótának mindenképpen egy jó gép kellet és max a commandernek felelt meg a rosszabb gép....Nálam nem volt az a halál izé amit mondtál,hogy csökken az fps ha meghalok.😊

Robogo
Jujjj az kemény.

Zs0lt1
Jah, és helyi közvetítés lesz, mert ott nincs net asszem.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
Nna én is hazaértem errõl a fos lanról.
Elég lol volt, h a játékba beépített voip NEM MÛKÖDÖTT!!!
Ha nincs ott a ts, még az sem lett volna.
A szervezés meg kritikán aluli volt.
minden war kb 2-3 óráig tartott stb, szal nagyon gáz volt.
EA SUXX!!!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

csak 3 nálunk a 2. meccset 4 fejeztük be😞(

gergod
Azért még messze vagyunk a wcg-k átlg konfigjaitól 😊 ott ilyen gépeken a cs1.6 fut. Jah sorry azokhoz 9600xt-volt. No comment.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

DannyL
...óóó hát nálunk is csak a 2 pilóta volt mozgásképtelen, ez meg ugye oman-on elég bosszantó. 😊 Néha (esetek 5%-a) azért ment jól. Csak néha meghaltam és leesett az fps. Hogy mertem meghalni bazmeg? 😊))

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
+

Robogo
Hát szarok voltak a gépek az tény.Nálunk 3-om ember nem tudott játszani.

AndrewCB
9600SE? <#idiota>

DannyL
Az a 9600 nem pro és nem xt volt, lehet találgatni. 😉))

vissza térve a lanra
azt mondták h 3ghz es intel/nem celeron/proci ,1gb ram,9600 valamelyik sériája...
amikor még jok voltak a gépek akkor is 800*600ba full mediumba /amit ki lehetett kapcsolni ki volt/ugy is csak max 30-40fps volt😊/lol/
jah és ráadásul 3,8 kataliszt drájver volt fent az összes gépen..
+ha valamelyik játékos nem hoz ts-t akkor még az se lett volna.

Tufa
A szar japán márkák... Toyota, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Canon csak így példának. Japán a vezetõ a technikában, ez nem vitás, csak azért mert te kifogtál egy szar szériát, nem feltétlenül kellene leszarozni. Bose-t is láttam már tönkre menni.

gameplusz
Mert mindig olyan szar cuccot gyártanak... Nemegy Ozaki hagnfalam szart már be, ami nem két forint volt... Ezek után...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Köszi, megpróbálom.
Sztem semmi sem melegszik, videókártya driver a legfrissebb, alaplapra gyanalszom.

War. War never changes.

DannyL
Mi mindössze csak repülni nem tudtunk rendesen, mert 10 fps-em volt nekem is meg CAD-nak is. Valami olyan baja volt a gépemnek, hogy minél többször halok meg egy körben annál inkább fogy az fps. Ezt Tatcom mondta, nem nagyon vágom a technikai oldalát a dolognak... És aszondja, próbáljak nem meghalni. 😊 Ennyi. Pedig amikor jól ment a gépen a játék én nagyon élveztem a repülést. Csak hát ugye amikor beakadt a gépezet akkor felmegy a pumpa, az asztalt majdnem sikerült felrúgnom. Sorry aki megijedt! 😄DD

Beállítások/vezérlõpult/rendszer/
speciális fül, indítás és helyreállítás- beállítások,
Autómatikus újraindításból kiveszed a pipát, és alkalmaz.
Ha ezután is újra indul, akkor hardweres problémád van, túlmelegedés, vagy a tápod nem bírja.
Ha nem indul újra akkor kapsz egy kék képernyõt és ott közölni fogja a problémáját.
(Ha vga hibát ír ki akkor vga drivercsere, ha az sem segít akkor alaplapi bios frissítéssel próbálkozhatsz még. (tapasztalat))
Nem hiszem.

War. War never changes.

Beers
Proci vagy vga nem melegszik túl véletlenül?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Hali. Nem tudja vki hol lehet megnézni hogy miért a büdös ***** ***** ****ba indítja újra a gépet a Bf2 20percenként? Jobb esetben meg simán kivág a winfosba.

War. War never changes.

és az mit befolyásol tudásszintben hogy te forditod? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jézusom...., ilyenek után kéne bannolni az ilyeneket egy szó vagy kérdés nélkül...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

0Fritz0
Pedig milyen szép barátság lehetett volna... 😉

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Pharaoh
Akkor nem leszünk jóban, nálam a japánok az istenek.

Tufa
És miért utálod a japánokat?

gameplusz
Tudom, de én a jápánokat jobban utálom, ezért tudatosítom magamban, hogy japánok... Mellesleg én fordítom a játékot, szóval tudom...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

TerranceG
Mely klánok voltak ott?

Igyunk sört jól!

Robogo
Az tuti,hogy lesz könvetítés,mert BB mondta.Csak azt sajna nem tom,hogy hol lehet hallgatni.😞

Robogo
Hát a TLD is jól megszívta a LAN-t.Elsõ war kb 2 órás volt ez már egy hosszú késés de semmi gond mert lenyomtunk az ellent és így nem lettünk idegesek.Aztán a következõ kettõ warunkat is megnyertük így már rendelkeztünk zsinorba 3 gyõzelemmel na és így 2 órára lejátszottuk a három warunkat.Aztán a következõ warunkon pedig kikaptunk de egy nagy szívással.Vezettünk 10 pontal úgy hogy pörgöt épp le az ellen és 5 perc volt hátra a játékból aztán az ellentõl elszállt 3-om ember és így újból kellet játszani a wart,jó beleegyeztünk,hogy játszuk újra és ez volt a hiba,mert 180-0-ra kikaptunk úgy hogy 200 ticketrõl indultunk és ez azért volt mert az indulást elbasztuk,mert kettõ dzsip ugyanara a pontra ment és így az egyik zászlóhoz nem ment senki és befoglalta az ellen és ez az jelentette,hogy az egyik zászlóhoz 6 ember ment a 10-bõl---->et szivás.És úgy játszottuk le a warokat,hogy 3ember nem is tudott játszani végig mert szar volt a gépük.Ez az egész az jelenti,hogy már 2-kor haza tudtunk volna menni,de ehelyett ott szívtunk és kb 8 fele mentünk haza.😞És én az egészbe azt nem tartom fernek,hogy az ellenek újból tudták indítani a játékot de nekünk nem hiszen 3-om emberünknek is rossz volt a game,de hozzá kell tennem hogy egy nagyon jó klán ellen játszotunk és gratula a gyõzelemhez.Különben én az egészet élveztem és nagyon jó volt és nem bántam meg,hogy elmentem.Na ennyi lenne.

Pharaoh
Sajnos nem.

Létezik Magyar ranked server?

francois
elolvastam már néhányszor, asus-om van. én is utálom a csítereket, mert akkor már nem poén h én csalok<#eplus2>

Kovács legény
ha teccik és kell akkor ved meg
mi nem csitelünk, mi utáljuk a csitereket
olvasd el a FAQ-t rendesen, gondolom nem GF4ti-od van?

www.czekoart.hu

Tufa
"ha csinálnak hozzá legalább fele annyi pályát mint a counterhez akkor oké de amíg ilyen 2-3 kivételével szar pályák vannak addig tuti nem veszem, na meg persze megvárom amíg 9990-be kerül."

Tehát? Egyébként a Válasz gomb nem dísznek van kitalálva...

Pharaoh
Kínaiak, nem japánok.

Pharaoh
Mondjuk BF-be egy pálya akkora, mint 20 CS map.

gameplusz
Nem rossz japókat ölni... 😊 Jó hülyék, meg össze vissza beszélnek, szóval enjoy it!

francois
nem döntöttem még el

gameplusz
Jó kérdés a kérdésre...