Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

And5
Ranked publicon nagyon ritkán jön össze ilyen jó squad ...

And5
Itt az ideje összefogni a csirkék ellen <#gun>

Me0w
Az eroviszonyok kicsit atrendezodtek... a heli kurva eros lett mivel nincs mobil legvedelem, a tankok meg jo gyengek a tapados c4 miatt 😊 Igazabol ahogy en lattam eddig, a legjobbak a csapatszallito jarmuvek, egesz jo a tuzerejuk, es ha kell kipattan minden gamer a kocsibol, es szetszedik a tankokat seperc alatt... 😊

Together we'll fly someday...

dronkZero
Hát, ezt a tankok nem gránáttal oldják meg, hanem a motorfüstöt engedik ki, szóval ez annyira nem pontos...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

gameplusz
Osztom a véleményt. <#pias>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Me0w
Egy jo squad szerintem - asiss palyara: 1 specops, 2 assi, 2 medic, 1 antitank 😊 Legalabbis ilyen felallasban igen ritkan allit meg az ellenseg 😊

Gulf of Omanon (ha a pilóták bombázás helyett egymást kergetik) vmi eszellõs nagy hentelés szokot lenni a tengerparti zászlókért, a medicek néha egymást is leTK-zák mert annyian tömörülnek egy-egy hullánál defibrivel 😄
Volt már olyan is hogy MEC voltam és a nagy kavarodásban egy amcsi medic összekevert és próbált feléleszteni, szétröhögtem a belem 😄

Tankkal is lehet nagyot tarolni csak sokkal jobban kell vigyázni mint DC-ben a tapadós C4 miatt, már nem is merek foglalni mert a SpecOpsokat csak a zászló körüli föl-alá rodeózással tudom kivédeni de így meg szinte biztos hogy valami sajátot elgázolok véletlenül 😞
És a tank BUGOS! Tököm televan már hogy az APC-nek néha még három lövés se elég de engem meg egyetlen lövéssel is kiszednek szembõl, igaz ez volt már a korábbi részekben is de itt szinte minden tizedik alkalommal elõjön <#duma>

gameplusz
Én általában anti-tank vagyok, mert azzal mindent lehet: tank, repülõ, kocsi kilövése, jó fegyver, szóval igen elõnyös. Szerintem. 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Me0w
90% medic, 10% specops 😊

Me0w
En mindig rajukdobom, akkor nem tudjak elkerulni 😄 Egyebkent igazad van, a jatekosok nagy szazalekanak fogalma sincs a sajat HPjarol, csak rohannak mint a fejetlen csirkek, hiaba teamradizoik is eldobas utan automatikusan a medic 😊

And5
És te mi szoktál lenni ? 😄

And5
Az is lehet, hogy csak emberfüggõ mert mondjuk én engineerel meg antitankkal meg supportal hozzá se tudok szagolni a játékhoz és vannak medicek akik hát had ne mondjam ... 😊 Na meg azt nem értem hogy dobom az egészségcosmagot és egyesek pofátlanul nem veszik fel igaz életük a breki segge alatt mellesleg a medic nem mindig jó volt egy eset amikor minden lõszerem elfogyott spec opsal minden (pisztoly c4 g36c gránát minden) és egy nyamvadt medic kúszott utánnam és vbagy 3 x feltámasztott

gameplusz
Sarqui-félsziget 😄

Me0w
Sok ilyen van, ha jarmuben ulsz, altalaban sokkal kevesebb pont jon, mivel sokkal tobb a jatekban a hulla / serult jatekos mint a kilovendo pancelos 😊 Jobban is atgondolhattak volna a jatekot, jelenleg ha felmegyek 1 szerverre, 75%-a a csaaptnak medic 😊

Me0w
Igen, megha nem is jatszok 100%-osan, 90 pontnal ritkan van kevesebbem kor vegen - termeszetesen squadfuggo teljesen, ha jo a squad sokkal kevesebb pontom van mint mikor minden 3. sarkon fel csapatot fel kell szurnom 😄

And5
Tudod mi van még elb*szva a spec ops nem kap semmi pontot ha felrobbant egy radart vagy UAV-t meg miért nem kap több pontot ha jármûvet robbant? Hányszor mentettem már meg így teljes squadom életét ...

Hát a medic tényleg elég táposra sikeredett, ha ráfekszem a medkitjeimre csak kirobbantani tudnak 😄 Ráadásul a medicnek végtelen gyógyfûve van 😊
Sarqui Peninsulán vagy min volt egy olyan köröm hogy egy supportos (a support sztem viszont túl gyenge, még hasalva is túl nagy a szórása) mögött hasaltam a tetõn miközben a srác lõdözött ezerrel, 5-6 másodpercenként dobtam rá a medpackot, ha meghalt közelebb kúsztam és felélesztettem ez ment majdnem egész kör alatt mert mázlink volt és senkinek nem jutott eszébe hogy feldobjon egy gránátot vagy feljöjjön a lépcsõn viszont szerencsétlen le is csíterezték párszor, vmi hihetetlen pontot kaptam érte, ranked szerveren ezér sztem rögtön ribbont is kapok 😊

de azt szeretnem valtoztatni😞mert olyan szar nevem lett, szaharin5, mert a szaharin mar regelt volt, es ez igy szar😞

Me0w
A profilnak van neve, szerintem az ott megadott neved lesz a jatekban is 😊

And5
push to talk - mikrofon gomb
voip - mikrofon hasznalata ip-n keresztül
leaderboard - ranglista
pop smoke - (nos igen, szerintem egyszerûen füstgránát mivel a pop durranást jelent (amikor eldobjuk a füstgránátot az durran egyet majd jön a füst szrtm ezért pop smoke) füstgránát

valaki segitsen nekem, amilyen nevet regisztralok az ea-nal azt kell hasznalni ajatekban is?😞nem lehet benne valahogy nevet valtani???<#confused> valaki lecci irjale

Me0w
Igen, en is 😊 Nagyon sokat jelent a gyogyitas, akar a sima 'fogom a dobozt', akar az eldobos variacio... ledobsz 1 kitet, kitarazol majd visszafutsz a fedezek moge es a csomag felgyogyit mig tarazol, majd rinse&repeat... 4-5 nem superskilles jatekost siman le lehet bontani ha zaszlot vedenek

And5
mediccel nyomtam egész tegnap 1000 pontot haladtam elõre , mediccel vmiért nagyon ott vok

Me0w
Egy dolog viszont kicsit el van balanceolva a jatekban, kozelharcos palyakon medic-kel csunyan tobb pontot lehet szerezni mint barki massal... bemesz egy pontra amit 3-an vedenek, kinyirod oket 2 granattal, elbujsz es varsz, jon egy medic, mikor hallod hogy 'Clear!' kilepsz es lelovod mindkettot, lehuzod a zaszlot, ez kb 15 pont... ha tankban ulsz engineerkent ez eleg nehezen kivitelezheto 😞

And5
amiota hasznalom a radio üzneteket meg figyelek rájuk érdekes módon jobban megy a játék legalábbis a scoreboard (jelzõtábla) ezt mutatja

And5

elso ribbon

Mindhármat a 20k napján kaptam, igaz csak kettõ jött innen 😊

Az arab még oké mert tanulható de a kínai nekem túl ufós <#alien>
(Az még érdekes hogy Kínába enyhén többen élnek és mégse lehet a rádiót minden-kínaira állítani... Diszkrimináció! 😄)
A magyarításhoz meg annyit hogy úgy lenne nagyon király ha a hangokat is lehetne, asszem Battlegroup42-höz volt egy ilyen kezdeményezés a Debrecen map miatt (meg Budapest ostroma is tervezve volt), sztem ha jól sikerülne meg lehetne beszélni az illetékesekkel hogy a PB elfogadja mint legál modifikációt 😊

Me0w
Nem feltetlen, tegnap 12x pontot csinaltam medic-kent valahol, de voltak olyan szerencses pillanataim hogy csak pislogtam... szoval nem feltetlenul csitel akinek jo osszpontszama van, nagyreszt csak nagy mak kell hozza (meg nemi tudas, de nem feltetlen😊))

gergod
A leaderboardot itt lehetne csalók listájának is fordítani 😞

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Tufa
Szerinted hogy lenne a helyes fordítása? (azért ugye érzed hogy te is csak leugatni jösz de indokolni nem)

Me0w
Igen, vannak jo poenok ha MEC-el vagy 😄 Tegnap kommandoztam enis, kilepek egy sarok mogul, erre hallom hogy "Enemy on the move", mondom ez en lennek? Erre becsapodott mellem par loszer, hasravagtam magam, adrenalin az egben pedig semmi nem tortent, valoban en voltam 'spotted' 😊)

Me0w
Te, elobb megcsak 2 pontod volt... borg felebredt? 😊

gameplusz
Akkor majd megcsinálom arra is! 😊

Jaja, fõleg azt imádom amikor a commander buzdítja a csapatot, teljesen belelkesedek 😄
Egy ideig a minden-angol üzenetet használtam de nemrég visszakapcsoltam és megéri, Kubra Damon foglalok mint MEC-es és hallom a házból mellettem hogy "Enemy armor spotted! Need backup!" mivel angolul volt így rögtön tudtam hogy egy amcsi bújkál ott, ez nagyon tetszik hogy a rádió üzenés reálisabb mint az elõzõ részekben hiszen ha valaki üzen akkor beszél a rádióba és pár méteren belül még az ellen is meghallhatja 😊

DannyL
vétel charlie vétel... <#ravasz1>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

gameplusz
Én is szeretem az ilyen halandzsa nyelveket alaktta, ott vannak pl. a kínaiak..

Cobra.
Tufa most ne erõlködj, mert tényleg hülyeségeket írtál fordításra.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Me0w
De vannak kurva hosszuak is, pl mikor valami spotted akkor nagyon nyomjak 😊

Me0w
Csak egyetlen bajom van az egesszel, hogy beallitod magad jatekfordito veterannak, aztan 1 kifejezest ugy forditaz hogy a szavakat egyenkent szotarbol, majd osszerakod... egyebkent minden mas oke 😛

Én egyet már értek:
sukaram = köszi
Akkor mondom amikor újraélesztettek <#idiota>

Tufa
Miért te hogy fordítanád? Szószerinti fordításban ez jön ki, az hogy neked mit jelent, nem érdekel... 22208-be miért nem kötöttél bele? A leaderboardra is csak annyi hogy szétbontva vezetõ bizottság lehetne, és mivel igy nem használjuk ezért mondtam ezt rá.

Me0w
Nekem pl teccik a MEC szovegelese, igaz 1 szot nem ertek belole, de feelinges ;>

Me0w
Most hogy hang vege v. hanguzenet vege az nem valtoztat semmit rajta. Ugyanugy hulyeseg, mind ahogy a leaderboard - vezetoseg(?) is...

SeS7thRambO
Minek ez a magyarítás?? Ahogy kiadják az elsö patch-et teheted ujra mert magyarítással nem tudod felpatchelni. Van aki ennyire nem vágja a gamét?? Magyarul kell hogy vakeráljanak a MEC-esek is??? PRESS Only English Speek-gombra és 1el kevesebb az ismeretlen nyelv.De inkább löjjetek mint , hogy vakerásztok.Sok beszédnek nincsen alja.....

Tufa
Szerintem nem azt írtam oda hogy hang vége. De lehet hogy nekem kellene szemüveg

Me0w
Ezt hogy erted? 😊 Hogy inkabb ne ugassak bele a remek forditasodba? 😄

Tufa
Olvasni nehéz? <#fejvakaras>

Me0w
Te. #22209 😊

Tufa
ki mondta hogy hang vége?

Me0w
Haha, jopar ev angolozas es a voice overt hang vegenek forditod? 😄DD Hat ne haragudj, de szerintem surgosen ulj vissza a nyelviskolaba 😉