Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Volt már olyan is hogy MEC voltam és a nagy kavarodásban egy amcsi medic összekevert és próbált feléleszteni, szétröhögtem a belem 😄
Tankkal is lehet nagyot tarolni csak sokkal jobban kell vigyázni mint DC-ben a tapadós C4 miatt, már nem is merek foglalni mert a SpecOpsokat csak a zászló körüli föl-alá rodeózással tudom kivédeni de így meg szinte biztos hogy valami sajátot elgázolok véletlenül 😞
És a tank BUGOS! Tököm televan már hogy az APC-nek néha még három lövés se elég de engem meg egyetlen lövéssel is kiszednek szembõl, igaz ez volt már a korábbi részekben is de itt szinte minden tizedik alkalommal elõjön <#duma>#duma>
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Sarqui Peninsulán vagy min volt egy olyan köröm hogy egy supportos (a support sztem viszont túl gyenge, még hasalva is túl nagy a szórása) mögött hasaltam a tetõn miközben a srác lõdözött ezerrel, 5-6 másodpercenként dobtam rá a medpackot, ha meghalt közelebb kúsztam és felélesztettem ez ment majdnem egész kör alatt mert mázlink volt és senkinek nem jutott eszébe hogy feldobjon egy gránátot vagy feljöjjön a lépcsõn viszont szerencsétlen le is csíterezték párszor, vmi hihetetlen pontot kaptam érte, ranked szerveren ezér sztem rögtön ribbont is kapok 😊
voip - mikrofon hasznalata ip-n keresztül
leaderboard - ranglista
pop smoke - (nos igen, szerintem egyszerûen füstgránát mivel a pop durranást jelent (amikor eldobjuk a füstgránátot az durran egyet majd jön a füst szrtm ezért pop smoke) füstgránát
Az arab még oké mert tanulható de a kínai nekem túl ufós <#alien>#alien>
(Az még érdekes hogy Kínába enyhén többen élnek és mégse lehet a rádiót minden-kínaira állítani... Diszkrimináció! 😄)
A magyarításhoz meg annyit hogy úgy lenne nagyon király ha a hangokat is lehetne, asszem Battlegroup42-höz volt egy ilyen kezdeményezés a Debrecen map miatt (meg Budapest ostroma is tervezve volt), sztem ha jól sikerülne meg lehetne beszélni az illetékesekkel hogy a PB elfogadja mint legál modifikációt 😊
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Egy ideig a minden-angol üzenetet használtam de nemrég visszakapcsoltam és megéri, Kubra Damon foglalok mint MEC-es és hallom a házból mellettem hogy "Enemy armor spotted! Need backup!" mivel angolul volt így rögtön tudtam hogy egy amcsi bújkál ott, ez nagyon tetszik hogy a rádió üzenés reálisabb mint az elõzõ részekben hiszen ha valaki üzen akkor beszél a rádióba és pár méteren belül még az ellen is meghallhatja 😊
Hide and fear, Cobra Commander is here !
sukaram = köszi
Akkor mondom amikor újraélesztettek <#idiota>#idiota>