Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HELPer
az egység sokkal szebb kifejezés!

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

gameplusz
Persze, hogy szakasznak... 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Murry
Ja még valami amúgy a squad jelentése raj, szakasz.

Murry
De végülis nekem teljesen mind1, mivel úgyis angolul hagyom.

Murry
Szerintem + a 6 fõs osztag hangzik viccesen

Én most a supportot erõltetem, még pár hét és lehet hogy el is találok vkit 😄
Nagy lehetõség van a castban csak a fegyverét kéne guggolásnál és hasalásnál pontosabbá tenni. Ugyan azon a mappon az egyik toronyból lõttem supporttal a Cobrát, mázlim volt kezdõ pilóta csak lesebzett de nem nyírt ki, három sorozatot lõttem bele kb. 20 méterrõl mindet túlhevülésig és szinte minden golyó talált de a heli még csak füstölni is alig kezdett bár az attól is lehetet hogy a srác odaverte egyszer a tetõhöz :/

Polemius: tudja javítani de az is idõ, nem tudom hogy ki kell-e szállnia közben de sztem igen (én eddig mindig kiszálltam) és közben az nem lövi le aki nem akarja 😞
Vagy csak én vagyok peches 😊

TDC Geronimo
Mondjuk ez igaz. Sokszor van h kifogyok lõszerbõl, mert senki sem vállalja be a support kasztot. Bezzeg ha meghalok rögtön 5 medic tapos rajtam......

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ilyenkor jön elõ, hogy ha nincs (jó) commander. Mert az illetõ lehet, hogy csak jót akart. Én is SpecOps vagyok többnyire, és nemegyszer sikerül a többi squadnak akaratlanul keresztbetenni ilyesmivel. Ez az eredménye a squadok közti együttmûködés hiányának.
Másrészt engineer meg tudja foltozni a hidat is ha nem tévedek.

Minden jog fenntartva!

Nem tudom, hogy ki csinálja a FAQ-t, ha úgy gondolja berakhat rá egy linket.
Majd még dolgozom rajta alkalomadtán, ha valakinek van ötlete, javaslata, véleménye ne tartsa magában.

Minden jog fenntartva!

Ezt azért nem ártana átgondolni, csak úgy lenne értelme a kevés híd és egyébb célpont miatt ha sok pontot kapna érte aztán a SpecOpsok egymást tékáznák az ellen bázisán hogy ki robbantson mert még így is jobban megérné, arról nem is beszélve hogy már most is teljesen ésszerûtlenül robbantgatják a hidakat, pár napja összejött egy tökjó menetoszlop a gátas kínai mappon és egy barom az orrunk elõtt robbantotta fel a hidat, mókás volt ahogy mindenki kiugrált és rohant a fák közé amikor befutott az ellen helije és letarolta a beszorult gépeket...
Így is túl sok ember rohangál SpecOpsal ami meg eleve über a tapadós C4-el miközben supportot alig látni, inkább azokon kéne változtatni szvsz.

And5
azt megrohadhat az elk*rt választású fegyverével

And5
én sem merem bevállalni, csalni nem akarok de bazzeg ÁÁÁ mi az hogy 25000 nél lesz a köv unlock ez elég igénytelen akinek nincs annyi ideje játszani azaz életben ki nem nyitja

TDC Geronimo
ööö talán nem kéne. Ez egy icipici hack szvsz szal nem nagyon kellene erõltetni 😊

Arra is kap ha foglal stb. egy assault aki tank ellen is jó.

TDC Geronimo
Sajna nem. Ezt szóvá is tették nem egy fórumon. Lehet késõbbi patchekben ez javítva lesz. Hídrobbantás, arty- és radar felrobbantás stb. Ezekért is kellene h járjon a pont.

And5
Try this!!

Open the file python\bf2\stats\unlocks.py with a text editor and go to line 44. You should see a text string defaultUnlocks = <0, 0, 0, 0, 0, 0, 0>. Change all the zeroes to ones: defaultUnlocks = <1, 1, 1, 1, 1, 1, 1> and save the file as a *.py file.

hát nem tom bemerjük e vállalni az egyik 1 es felcserlését

Looserke
tényleg a spec ops semmiért sem kap pontot a killen kívül??? ez így elég gáz...

And5
én a G36C t de a spec ops nem kap semmi pontot csak akkor ha killel és ez így nkm nem okés

TDC Geronimo
ööö talán fogjuk arra, hogy nemrég keltem 😄 <#whatever>

Me0w
Gero, nem gondoltam volna azert rolad 😞 atnevezed .exe-re

Together we'll fly someday...

TDC Geronimo
Hát sztem nem, de énis csúnyán [email protected] a szar DAO-12-est unlockoltam véletlen 😞

xj700t
Ezmi ?<#fejvakaras>

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

And5
és nem leht vhogy unlockot megváltoztatni ? 😊

And5
a büdös p*csába

Me0w
A guideodat siman ki lehetne rakni a faq-ba, nagyon jora sikerult (polemius.tar.hu)

TDC Geronimo
Sérült <#szomoru1>

TDC Geronimo
Huhh ez jól jön thx

TDC Geronimo
<#ejnye1> 2 szintenként kapsz unlockot. 10.000-nél még csak a 3. rangod lesz meg szal asszem valahogy 25k környékén 😊

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

vsly
10.000nél

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Pont abban bízom, hogy nem annak fordítja. 😊
6 fõs szakasz? Elég viccesen hangzik. Akkor már inkább osztag.

Minden jog fenntartva!

And5
Tudja valaki, hogy a második fegyver unlock mikor következik be ?

erdos
Az a ti bajotok hogy el voltatok kapatva a dc-ben <#hehe>
A 42 után ez világbajnok... :-)
Már miért ne lenne területi sebzése? Én rosszabbra számítottam, ennek ellenére egész használható lett. Inkább az idegesítõ hogy "nem éri meg" becserkészni az ellen jármûvét mert ha seggbekapod akkor is ugyanannyit vesz le.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

spitfire
A DC-hez képest a Tankok sokkal több veszélynek vannak kitéve.
És ,hogy egy heli nem esik le az elsõ lövéstõl az lol.Ilyen erõs páncéllal fel sem tudna szállni szvsz.Plusz még a Babettában is több kraft van,egy kis domboldalon sérül,mintha porcelánból lenne.<#falbav>

Murry
Remélem szakasznak.

(szakasz, szakaszvezetõ stb...)

Krinyo
hogy lehet unlockolni a fegyvereket?

Gameplus: squadot minek fordítottad?

Minden jog fenntartva!

Krinyo
annak sok köze nincs a tankhoz, ha egy fa simul neked akkoris meghalsz <#hehe>
na meg hogy nincs területi sebzése...pff

And5
Még, hogy a tank gyenge nkm simul azt meghalok 😊

Me0w
A DC-s m1a1 utan lassu es docogos, lassan fordul, lassan tolt es baromi hamar leserul 😊

Nem, olyan volt hogy egy másik tank lõtt ki szembõl egy lövéssel, az APC-vel az a bajom hogy minimum 2 de inkább 3 lövés kell neki a tankból ami sztem túl sok. Egy az egyben a tank gyõz az APC ellen de ha egyetlen AT van a környéken akkor már kétesélyes és sztem ez így rossz.

erdos
nopersze a sherman után 😄

erdos
Hát azért kár az engit lebecsülni gyalogosan. Mindene megvan hogy a zászlók körüli közelharcban megállja a helyét. fõleg a mec oldalon. A tank is kiváló, pontos mint a halál, jól fordul. Picit gyenge a dombokon és a bukkanók sebzik szerintem ez a baj. Olyanal mint Haxoror még nem találkoztam hogy egylövéssel kikapott volna az apc. Jah és a beépített géppuskája halálosan pontos és baromi erõs.

Crem
a CB?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

3TOMI3
lesz majd vmikor

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

And5
Van már magyar ranked server ?

Crem
Tegnap ott 97-et csináltam.(repcsivel) Aztán a következõ körben kibannoltak!😞(

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Ez sztem gáz mert pont a tanknak kéne lennie az APC killernek most meg gyakran kétesélyes mert tényleg ez van, lövöm az APCt az meg engem, és elég egyetlen ellenséges AT hogy én veszítsek :/

Azt még sajnálom hogy ha helivel vagyok akkor szinte lehetetlen egy normális gunnert összeszednem (ha egyáltalán sikerül egy bármilyet) ha meg én ülök be gunnernak akkor a pilóta annyira rángatja a gépet hogy nem tudok semmit se eltalálni, bár egyszer összefutottam egy Hoze nevû sráccal és a Havoc-kal letaroltuk Gulf of Omant, kurva jó pilóta vhogy mindig ráérzett hogy mikor kell neki akcióznia és mikor kell csak lebegnie hogy én tévézzek 😊
Még Hamed is csak kétszer tudott minket leszedni és egyszer mi is lelõttük õt!

(persze akkor éppen a bázisunkon akart gépet lopni és gyalog volt 😉

Me0w
ja, most jut eszembe, ha esetleg valakinek nem menne a VOIP a jatekban ES 1G vagy annal kevesebb rammal van ellatva ES ki van kapcsolva a swapfile, az kapcsolja vissza es/vagy lojje ki jatek elott taskmanagerbol a memoriehes taskokat, mivel a BF2 bezabalja a memoriat es ha epp nincs eleg, akkor az EAX-et es tarsait kapcsolja ki elsonek 😞

And5
Én a lábbsuzra szavazok ha jármûrõl van szó 😊