Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Nagy lehetõség van a castban csak a fegyverét kéne guggolásnál és hasalásnál pontosabbá tenni. Ugyan azon a mappon az egyik toronyból lõttem supporttal a Cobrát, mázlim volt kezdõ pilóta csak lesebzett de nem nyírt ki, három sorozatot lõttem bele kb. 20 méterrõl mindet túlhevülésig és szinte minden golyó talált de a heli még csak füstölni is alig kezdett bár az attól is lehetet hogy a srác odaverte egyszer a tetõhöz :/
Polemius: tudja javítani de az is idõ, nem tudom hogy ki kell-e szállnia közben de sztem igen (én eddig mindig kiszálltam) és közben az nem lövi le aki nem akarja 😞
Vagy csak én vagyok peches 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Másrészt engineer meg tudja foltozni a hidat is ha nem tévedek.
Minden jog fenntartva!
Majd még dolgozom rajta alkalomadtán, ha valakinek van ötlete, javaslata, véleménye ne tartsa magában.
Minden jog fenntartva!
Így is túl sok ember rohangál SpecOpsal ami meg eleve über a tapadós C4-el miközben supportot alig látni, inkább azokon kéne változtatni szvsz.
Open the file python\bf2\stats\unlocks.py with a text editor and go to line 44. You should see a text string defaultUnlocks = <0, 0, 0, 0, 0, 0, 0>0, 0, 0, 0, 0, 0, 0>. Change all the zeroes to ones: defaultUnlocks = <1, 1, 1, 1, 1, 1, 1>1, 1, 1, 1, 1, 1, 1> and save the file as a *.py file.
hát nem tom bemerjük e vállalni az egyik 1 es felcserlését
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Together we'll fly someday...
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
6 fõs szakasz? Elég viccesen hangzik. Akkor már inkább osztag.
Minden jog fenntartva!
A 42 után ez világbajnok... :-)
Már miért ne lenne területi sebzése? Én rosszabbra számítottam, ennek ellenére egész használható lett. Inkább az idegesítõ hogy "nem éri meg" becserkészni az ellen jármûvét mert ha seggbekapod akkor is ugyanannyit vesz le.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
És ,hogy egy heli nem esik le az elsõ lövéstõl az lol.Ilyen erõs páncéllal fel sem tudna szállni szvsz.Plusz még a Babettában is több kraft van,egy kis domboldalon sérül,mintha porcelánból lenne.<#falbav>#falbav>
Minden jog fenntartva!
na meg hogy nincs területi sebzése...pff
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Azt még sajnálom hogy ha helivel vagyok akkor szinte lehetetlen egy normális gunnert összeszednem (ha egyáltalán sikerül egy bármilyet) ha meg én ülök be gunnernak akkor a pilóta annyira rángatja a gépet hogy nem tudok semmit se eltalálni, bár egyszer összefutottam egy Hoze nevû sráccal és a Havoc-kal letaroltuk Gulf of Omant, kurva jó pilóta vhogy mindig ráérzett hogy mikor kell neki akcióznia és mikor kell csak lebegnie hogy én tévézzek 😊
Még Hamed is csak kétszer tudott minket leszedni és egyszer mi is lelõttük õt!
(persze akkor éppen a bázisunkon akart gépet lopni és gyalog volt 😉