Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden jog fenntartva!
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
CSak az a gáz hogy vagy tele van a RANKED szerver vagy simán ki raknak ....
valahol meg is értem
Igaza van DROP -nak tényleg ez megy..
Agya mentek a magyar szervern a játékosok nagy része.
Most jöhetne aza duma , hogy ban meg stb a retoziók miatt aha valaki tk.-zik, RANKOS szerveren ilyen nincs kemény büntetések vannak ....
Szerintem ennek lenn értelme itthon is...
Nem baj törõdjünk bele nem számít, végülis mi senkik vagyunk elázzuk egmást tovább , vitatkozzunk mások közben meg gazdagondak rajtunk....
Sajnálatos az egész!
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
hogy szuperál a game 64 biten ? fõleg NVIDIA ás tapasztalatok érdekelnek
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Új bug, azon a folyós gátas szaros pályán simán beszorultam a stingerbe, vagy öt percet kellett várnom hogy végre jöjjön vki és lelõjön...
valaki veszi a fáradságot és nem anyagi javak miat valamit akkar it a példa hogy balu rankos szervert akkor falnak ütközik az a szarság hogy it adig nem törödnek senkivel mig mig nam tud lovét viritani
mert tudod ami magyar bf2 szerveren megy az vicc
már bocs de letékáznak a repülö miat mert kit érdekel nem számit adig senkise akkarjon szinvonalas csapatmunkát
ja nézd meg a rankos szervert ot nincs tk na de mindegy csak enyit akkartam
Katona koromban pl. a mi szakaszunk olyan 40-60 fõ közt mozgott, és 2 raj alkotta + néhány nem a rajokba tartozó ember. Mondjuk ennél tipikusan kisebb egy raj.
A századunk pedig kb 450-600 fõ közt mozgott. Bõven több, mint 3 szakassza. 😉
Ezért is írtam elõzõ hozzászólásaimban, hogy szvsz nem szakasz, hanem osztag, esetleg raj.
Esetleg meg lehet szavaztatni, melyik a legszimpatikusabb a népeknek.
Minden jog fenntartva!
/pb frissítve van/
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
4 raj egy szakasz kb. 40 ember
2-3 szakasz egy szazad, 5 szazad egy zaszloalj, 2-3 zaszloalj egy ezred, 10 ezred egy hadosztaly stb. valahol le vannak ezek irva
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Remélem iskerül....
(nagyon)<#duma>#duma>
Egyébként beszélhetünk róla reggelig róla teljesen mind1, szomorú az egész...
Szóval egy ideje uniósak vagyunk, ha magyar ranked szerver kell azt miért ne lehetne pl. a németeknél csinálni?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Akkor írjak alá mindent , de nekem kellett felhívni a figyelmét, hogy az EA.com -on ajálják a szerverbérlést ???????
Azért ez röhely...
- jogi személy
- titoktartási nyilatkozat
TAlán van remény !!!!!!!
" Foolish Entertainment nevû csapat kiadta a Battlefield 2-höz az Advenced Tactical Center nevû programot. Eme nagyszerû program segítségével a klánok alapos stratégiákat eszelhetnek ki az egyes pályákra. A program nagyon felhasználóbarát. Mind a 12 pálya térképet tartalmazza teljes részletességgel. Továbbá lehetõséget biztosít arra is, hogy létrehozzunk egy szervert, majd arra felcsatlakozva a csapattagok láthatják az éppen kialakulandó stratégiai minden lépését. Akit érdekel a dolog az az alant található linkrõl leszedheti. "
http://www.battlefield.hu/?vl=g/i4K1K5crIRmxwXBC2y0OxlVUkGaAwqUzm7FrxjWP85batCNg==
az EA tartana fenn ? Ez hülyeség már elnézést, egy gazdálkodó szervezetet
nem kényszeríthetsz pénzkiadásra ; max megmondhatod hogy nem tetszik, hogy
nincs szerver.
OBINET-en a 64 -fõs 30E , még azt is bérelném, csak lenne RANK -os!!
De hát....
A másik szomorú dolog, hogy nem is akarják az ilyet megolndani , segíteni vagy egyátalán hagyni a játékososkat játszani ....
Akár egy blade. Legyen 1,5 guriga, és egy ideig nincs vele gond. Akkor 64 fõs
szerver.
A lan party-n meg az volt a belépõ a játékosoknak , hogy valamelyik eredeti verzival rendlekezzen a játékos.
Mondjuk nekem az volt ott is a fura , hogy elvileg fel vagyok iratkozva az EA hírlevelére mégse kaptam levelett , hogy lessz...<#szomoru1>#szomoru1>