Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EA HUN 01.
Nehogymár ne ! :D
- nem nez arra amerre kene
- nincs jarmuvel
- szet van kicsit szorva
- bena :)
Together we'll fly someday...
Csak tudod bántó számomra a dolog, szerintem nem ezt a bánásmódot érdemeljük....
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Van az a lehetõség , hogy squad, illene használni...
Szerintem!
Vígan elértük az 1-2 ezret szerintem orszgos szinten. (ha nem több!!)
Egyébként meg ha meg veszek valamit szeretném is használni és nem csak nézegetni.....
SZerintem egyébként dühítõ....<#falbav>#falbav>
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Lehet , hogy volt róla már szó itt, de megosztanám veletek a tapasztalatomat.
Szerettem volna bérelni 64 fõs szertvert ami RANK-os.
Szét is néztem a szerveren találtam is megfelelõ árban , igen ám ,DE:
A szervert szolgáltató úr közli, hogy persze õ nagyon szivesen ad nekünk bérbe szervert , de az EA-val kell egyeztetünk a RANK ügyében...
EA magyarország nagy nehezen fel hív (kb. 2 nap telefonálgatás), igen tényleg van ilyen.
DE:
Cégnek kell lennünk, a saját tulajdonunk ban kell lenie a szervernek és mindeféle szerzõdést és titoktartási nyilatkozatott kell aláírni, mert csak így adnak ki RANK klienst!!!
Azt még megértem , hogy védik a szoftvereiket, jogaikat stb...
Védjék is nem arról van szó....
Na de könyörgöm ha az ember meg veszi az olcsónak nem mondható terméküket (én pl .: a 14990 Ft-os Commanders editons-t) és szeretne szervert bérelni ami szintén nem kis kiadás, akkor miért kell megtagadni azt , hogy a játék teljes lehetõségét kihasználja az ember?
Csak nem hagytam annyiban a dolgot és szét néztem az EA.com -on, ott írják , hogy van lehetõség tõlük is bérelni szervert, ráadásul ilyen olyan szuper gépeken, web-es lehtõséggel a configurálást.
EA.hu újra felhív alkalmazott nak el mondom mit olvastam, hát õ hallott már róla, de csak Angliában elérhetõ a dolog.
Mondom , hogy meg még Németországban is , stb. stb.....
Utána érdeklõdik ezt igérte!
Most minden esetre várok és reménykedek.
A lényeg az , valamiért úgy érzem nem kezelnek minket elég komolyan ENNYIRE BALKÁN lennénk vagy most miért ?
Nem értem meg , hogy a magyar játékos társadalmat finoman szólva LE SZ*RJÁK.
Pedig szerintem vagyunk 1 jópáran akik meg veszik és nem valami tört istenharagjával szórakoznak.
Minden esetre sajnálom , és remélem hogy fog változni ez a dolog , illetve sikerül össze hozni a RANK -os szervert...
HI!
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A másik dolog. Lefekszem a dombra...nyugisan nézek körül, mert mellémfeküdt egy csapattárs.....összenézünk én elnézek másfelé erre 2 méterrõl egyszerûen agyonlõ. Sose fogom megérteni az ilyen embereket és hányingerem van az ilyesfajta játékstílustól....már majdnem kiléptem mikor megláttam h végre egy igazán jó commanderünk volt. Név szerint asszem Kisposi. Ha uav-ot kértem szó nélkül adta, ha supply-t kértem azt is szó nélkül adta...szal ez tartotta bennem még az erõt h ne basszam földhöz a billemet és ne nyomjak alt+f4-et.
Ettõl vannak ügyesek, és kevésbé ügyesek.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
(javítson ki vki ha hülyeséget írtam)
Valamint az egységbe beleértendõ a jármûvek stb. Itt viszont a squad alapvetõen a gyalogosokat jelenti, akik alkotják. OPF-ban ott unit-ok voltak, becsületesen bele is számolta a gépeket is a game.
Persze a fordításban az lesz, amit a fordító akar. Eredetileg azért kérdeztem meg, hogy majd átírjam a saját szövegemben esetleg, ha ö szakasznak (vagy másnak) fordítja.
Minden jog fenntartva!
Tud valaki segiteni joy-config ugyben? Mikor be szeretnem allitani a botkormanyon a bot 4 pozicijat, folyton a "Duplicate key" -t irja ki...
Meg ugysem hajlando rendesen elfogadni, ha kitorlom a Controls.cfg filebol a bindeket :(
- El tudna kuldeni nekem ([email protected]) valaki a Controls.cfg file-t, vagy az "AirPlayerInputControlMap es a HelicopterPlayerInputControlMap" alatti reszeket, egy szokasos beallitasokkal? Vagy mas modon hogy lehetne mukodesre birni?
Thx
Sig
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
250000 - RANK_11
Sry de ez így nem jó :)
Hát kéne valami fakabát trafizni....:) Mondjuk én itt munkahelyemen csak azt látok. :)
Aham linux, már megint linux, tudtam h a winfos jobb.:)
Így már jónak kell lennie,mert 1000 pontnál kaptam az elsö fegyver+a Lance Corporal rangot.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu