Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Jah, havi 25e + egyszeri 300e-bol meg is lenne oldva :)

Together we'll fly someday...

Az igazán korrekt az lenne, ha az EA Mo. fogná magát, betenne egy adatparkba egy combosat, aztán aláiratnának magukkal egy titoktartásit, és hadd szóljon.
EA HUN 01.

Nehogymár ne ! :D

Me0w
MEC mediccel barmely squadot kiirtasz egyedul ami,

- nem nez arra amerre kene
- nincs jarmuvel
- szet van kicsit szorva
- bena :)

And5
Csinaáljunk egy vote-ot hogy rendelkezel-e eredeti gémmel azt majd meglátjuk :)

Me0w
Belatom a 300 kicsit alacsony szam volt de szerintem nem lesz tobb 1000 eredeti bf2nel. De remelem tevedek :D

And5
LAn party is volt ranked szerver mér nincs ?

Ez igaz, és ha eredeti akkor örülök is neki...
Csak tudod bántó számomra a dolog, szerintem nem ezt a bánásmódot érdemeljük....
CS4B1KA
A tengelyek és a gombok kiosztása joytickonként változik, szóval feleslegesen néznéd más configjait, hacsak nem ugyanaz a típus van mindkettõtöknek.

gameplusz
Pl nézzük ezt a kis topicot. Az ittenieknek kb 50%-a rendelkezik a játékkal, ami "csak" száz embert jelent egy fórumban lévõ topicban... <#nezze>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

NA ez a másik amirõl beszélni akartam 1. vs. 1. szerintem nem errõl szólna a dolog...
Van az a lehetõség , hogy squad, illene használni...
Szerintem!
Szzerintem érdrdemes lenne meg nézni , hogy eddig mennyi fogyott...
Vígan elértük az 1-2 ezret szerintem orszgos szinten. (ha nem több!!)
Egyébként meg ha meg veszek valamit szeretném is használni és nem csak nézegetni.....
Ha 1 v 1 ben találkozik egy felkészült medic egy másik lõfegyveres ( nem rakétás ) kaszttal, nagy valószínûséggel lelövi. Maga alá dob 2-3 medpackot, lõ, és gyógyul.

Szerintem kicsit rossz az adat , de 1 ként meg illene segíteni , ha már veszi az ember a fáradtságot és meg veszi...
SZerintem egyébként dühítõ....<#falbav>
Me0w
Marmint Magyarorszagon 5000 BF2? Szerintem el vagy tajolva picit :)

Drachomir
Reszemrol en az egesz medic kasztot kicsit viccesnek tartom egy fullos harci jatekban.. foleg amiben elvileg valos fizikaval repulnek a golyok... <#violent>Mert mig az assault es spec force iagzabol nagy haderot nem visel addig a medic az ongyogyitasaval mindent tul tud elni.. <#buck>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

gameplusz
Azért ennél sokkal többet... Olyan 5000-6000 játék minimum elkel a BF2-bõl ebben az évben. Simsbõl eddig vagy 40e-t adtak el... :)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Me0w
Magyarorszagon eladnak 300 eredeti gamet nagysagrendileg, Nemetorszagban 5-6000 darabot, szerinted erdekli oket hogy nekunk is legyen rankos szerverunk?

Sziasztok!
Lehet , hogy volt róla már szó itt, de megosztanám veletek a tapasztalatomat.
Szerettem volna bérelni 64 fõs szertvert ami RANK-os.
Szét is néztem a szerveren találtam is megfelelõ árban , igen ám ,DE:
A szervert szolgáltató úr közli, hogy persze õ nagyon szivesen ad nekünk bérbe szervert , de az EA-val kell egyeztetünk a RANK ügyében...
EA magyarország nagy nehezen fel hív (kb. 2 nap telefonálgatás), igen tényleg van ilyen.
DE:
Cégnek kell lennünk, a saját tulajdonunk ban kell lenie a szervernek és mindeféle szerzõdést és titoktartási nyilatkozatott kell aláírni, mert csak így adnak ki RANK klienst!!!
Azt még megértem , hogy védik a szoftvereiket, jogaikat stb...
Védjék is nem arról van szó....
Na de könyörgöm ha az ember meg veszi az olcsónak nem mondható terméküket (én pl .: a 14990 Ft-os Commanders editons-t) és szeretne szervert bérelni ami szintén nem kis kiadás, akkor miért kell megtagadni azt , hogy a játék teljes lehetõségét kihasználja az ember?
Csak nem hagytam annyiban a dolgot és szét néztem az EA.com -on, ott írják , hogy van lehetõség tõlük is bérelni szervert, ráadásul ilyen olyan szuper gépeken, web-es lehtõséggel a configurálást.
EA.hu újra felhív alkalmazott nak el mondom mit olvastam, hát õ hallott már róla, de csak Angliában elérhetõ a dolog.
Mondom , hogy meg még Németországban is , stb. stb.....
Utána érdeklõdik ezt igérte!
Most minden esetre várok és reménykedek.
A lényeg az , valamiért úgy érzem nem kezelnek minket elég komolyan ENNYIRE BALKÁN lennénk vagy most miért ?
Nem értem meg , hogy a magyar játékos társadalmat finoman szólva LE SZ*RJÁK.
Pedig szerintem vagyunk 1 jópáran akik meg veszik és nem valami tört istenharagjával szórakoznak.
Minden esetre sajnálom , és remélem hogy fog változni ez a dolog , illetve sikerül össze hozni a RANK -os szervert...
HI!
Me0w
Bocs, de a MEC medic full rambo, akkor azt basztak el csunyan... komolyan le tudok loni 3 embert sorban ha nem figyelnek nagyon, utana tarazas es gyogyitas :) Akkor ez hogy? :)

Drachomir
Elvileg az m16 es valfajai (colt, car-15) em tul eros fegyverek es mivel csak 5.56 kaliberuek nem sebeznek annyira.Arrol nem is beszelve h ajtek fizikaja miatt egy fejlovest igen nehez bevinni.. igazsag szeritn a DC real moddal futo serverek mar valos fegyver sebzessel dolgoznak.. talan azaon kellene kiprobalni. Masreszrol viszont igy kikuszobolik a rambo tipusu jatekosokat <#vigyor2>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

And5
egyszerû usa medic távolról jobb mec medic közelharcban jobb

gameplusz
Nah, megyek fordítani, mert azt is kell. Este, kb 10 körül, vagy késõbb :) belinkelem a képeket...

gameplusz
Ha ilyen van, akkor én távcsövessel a spawn után nekiindulok a gyereknek, és azt nem éli túl... :D

TDC Geronimo
Elvileg 1-2 héten belül

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Basszus rászántam magam és felmásztam publicra(nem volt melletem egy support se szal ebbe is csalódtam :D). Erre mivan? 10 méterre áll tõlem a csapattárs és elkezd rám lõni....mondom biztos azt hitte hírtelen h ellenség vagyok...dehogy single shottal elkezd pötyögtetni és úgy kinyír az már tényleg sok <#levele>
A másik dolog. Lefekszem a dombra...nyugisan nézek körül, mert mellémfeküdt egy csapattárs.....összenézünk én elnézek másfelé erre 2 méterrõl egyszerûen agyonlõ. Sose fogom megérteni az ilyen embereket és hányingerem van az ilyesfajta játékstílustól....már majdnem kiléptem mikor megláttam h végre egy igazán jó commanderünk volt. Név szerint asszem Kisposi. Ha uav-ot kértem szó nélkül adta, ha supply-t kértem azt is szó nélkül adta...szal ez tartotta bennem még az erõt h ne basszam földhöz a billemet és ne nyomjak alt+f4-et.

Ez szinte mindegyik játéknál így van, pusztán azért, hogy te is csinálj valami:D
Ettõl vannak ügyesek, és kevésbé ügyesek.
Me0w
Masik dolog, igazan megcsinalhattak volna, hogyha elfogy a main fegyverbol a loszer, akkor ne kezdje el ujratolteni, hanem opcionalisan elovegye az oldalfegyvert... 1 opcio kellett volna a General settingsbe, es ezerszer jobb lenne a dolog. Nem hiszem, hogy egy eles tuzharcban mikor kitarazol valakire, es meg mindig jon feled, akkor elkezded a fegyveredet ujratarzani ahelyett, hogy elovenned az oldalfegyvert es avval leloned. Tudom, hogy csak 2 kattintas elovenni a pisztolyt, de akkor is :(

Me0w
Tegnap en is eszrevettem 1 furcsasagot, altalaban MEC-el vagyok, ott a medic fegyvere ugye nem 3-as sorozatokat lo, hanem sorozatot, de igy is max 5 golyo kell szemtol szembe ha jon valaki. Lovok ra, kozben oldalazok, vagy legugolok, alt. a kepzetlenebb jatekosok el sem taalnak a valaszlovessel, vagy ha igen, akkor felgyogyitom magam ugyis. Namost amerikai lettem, 3-as rovid sorozatbol az ellensegnek kellett 3 darab mire megfekudt, neha 4 is, nullara uritve a fegyverem tarjat, es ha mar ketto jott, eselyem sem volt leloni oket. Ez MECnel sosem fordult elo, a harmadik emberre mindig volt meg annyi, hogy pisztollyal ki tudjam vegezni. Nem tudom sajnos, hogy az amerikai fegyver sebez kevesebbet, vagy az angine kezeli hibasan a harmas es normal sorozatokat, de idegesito tud lenni egy ido utan :(

Nos 1000 pont fölött vagyok, de unlock az elmaradt..vajon miért?
Running
A páncélozott jármûvek találata pedig tényleg bugos néha. Tegnap kilõtték a tankom egy APC-vel. Hozzáteszem egy rakétát küldött rám mást nem lõtt a tankom pedig fullon volt, Akkor raktákl össze. Ez volt az a pillanatat mikor kiléptem a gámából.

Running
Hát ja a sokadik alkalom után én is inkább hátulról lövöm le az egyént.:) Mert a szembetali mindig így végzõdött. Néha azért kételkedem benne, hogy tud vki ennyire pontosan és gyorsan fejre lõni. Dehát van ilyen, lehet tényleg ennyire profi. :)

And5
Azért jó tudni, hogy ilyen képzett katonák vigyázzák a világot atöbb kilós felszerelésükkél simán bevállalnak egy tigrisbukfencet a betonon.

SigS
Ok, kosz, addig nincs valami atmeneti megoldas? Mert ki tuda mikor dobjak ki a pecsset <#szomoru1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

A kigurulást szerintem az engine csinálja, ha futás közben nyomsz egy hasalást. Ilyen "találkozásaim" nekem is voltak már (semmi gellert kapott lövedék, az elsõ lövés azonnal fejbe, reflexbõl) A második alkalom után azt gondoltam hogy nagyon tud ez a gyerek. A negyedik alkalom után azt hogy mekkora mázlija van. A hetedik alkalom után összevontam a szemöldököm mint parasztbácsi a starwars premieren.

TDC Geronimo
Van benne fejlövés és az egybõl halálos(logikusan), szal te valszeg ebbe rohantál bele :)

And5
G3-sal elképzelhet Acc: High Dmg: High

Me0w
Az assik fegyvere sokkal erosebb ahogy lattam, engem is nyirtak mar ki siman 1 lovesbol, valoszinu a jatekban van mar fejloves, es pont bekaptad :)

Amit te gurulásnak látsz az valójában neki sima hasravetõdés és ha fejre céloz akkor meg tud ölni egy hármas sorozattal :)
(javítson ki vki ha hülyeséget írtam)

TDC Geronimo
ööö várd meg az 1.01-es patchet. Nemsokára jön és elvileg ezek javítva lesznek benne

Az egység meg a Unit megfelelõje lenne. :)
Valamint az egységbe beleértendõ a jármûvek stb. Itt viszont a squad alapvetõen a gyalogosokat jelenti, akik alkotják. OPF-ban ott unit-ok voltak, becsületesen bele is számolta a gépeket is a game.
Persze a fordításban az lesz, amit a fordító akar. Eredetileg azért kérdeztem meg, hogy majd átírjam a saját szövegemben esetleg, ha ö szakasznak (vagy másnak) fordítja.

Minden jog fenntartva!

SigS
Sziasztok!

Tud valaki segiteni joy-config ugyben? Mikor be szeretnem allitani a botkormanyon a bot 4 pozicijat, folyton a "Duplicate key" -t irja ki...
Meg ugysem hajlando rendesen elfogadni, ha kitorlom a Controls.cfg filebol a bindeket :(
- El tudna kuldeni nekem ([email protected]) valaki a Controls.cfg file-t, vagy az "AirPlayerInputControlMap es a HelicopterPlayerInputControlMap" alatti reszeket, egy szokasos beallitasokkal? Vagy mas modon hogy lehetne mukodesre birni?
Thx

Sig

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Running
Annyit mé hozzáteszek, fullon volt az életem. Ezt a gurulást se értem hogyan lehet.:)

Running
Kérdés szerintetek az a játékos csal aki egy medicet képes úgy kinyírni, hogy szembetalálkozunk kigurul oldalra és már fekszik lövés és platty meghaltál. Kb 1 másodperc. Ennyi idõ alatt én csak a tûzgombot tudtam megnyomni, de célozni se volt már idõm. Sokszor találkozom ilyenekkel, és mindegy mivel megyek. Még csak nem is sorozatot lõ, hanem vagy hármas lövés vagy valami rövidet, szóval gyakorlatilag azonnal leszed.

Running
Ha belegondolok hogy kb 30-40 pont amit átlagba közepes játékkal össze tudok szedni, akkor jó sokat kell jáccani vele, hogy eljussak az uccsó rangig.:)

vsly
Áhh.ez is xar,a vége felé nem stimmelnek a pontok.....feladom

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Running
Igen azt észrevettem, csak nem akartam beledumálni, gondoltam majd javítod.:)

Skiper
osztag :)

gyuri http://gyur6.uw.hu

250000 - RANK_10
250000 - RANK_11

Sry de ez így nem jó :)

Running
Akkor az tök süti pont, jól jön. :)
Hát kéne valami fakabát trafizni....:) Mondjuk én itt munkahelyemen csak azt látok. :)

Aham linux, már megint linux, tudtam h a winfos jobb.:)

vsly
Külön találtam csak meg a ponthatárt,és külön,hogy milyen rangnál mit lehet unlockolni.Aztán egymás mellé illesztettem,de egy sorral lejjebb csúszott a sorok 2. fele.
Így már jónak kell lennie,mert 1000 pontnál kaptam az elsö fegyver+a Lance Corporal rangot.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu