Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rossz az aki... <#ravasz1>

TS Zolly
Utánnuk. Én ma jöttem vissza! <#bee1>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
lol

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Kovács legény
Hova?

www.czekoart.hu

3TOMI3
10 pálya van a singleben a szervereken 12 ha be van állítva az összes

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

írj borgnak pü-t, szivesen válaszol minden kérdésedre, itt kulturált flamementes környezet vagyon

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kovács legény
.

www.czekoart.hu

TS Zolly
Vigyázz a szádra! Mert tényleg mész!

:DDDDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a játék single modban mindenkinek 10pályát tartalmaz? majdnem 2gb-os a játék dvd-je, lehet, hogy ez valami "demó" lenne. minden korlátozás nélkül játszható.
elõre is köszi

TS Zolly
Na ki???!!!!

Kovács legény
Biztos a pcihólógusánál van. Nem birja ezt a nagy nyomást a kis nyomorék agyával

www.czekoart.hu

BurnBaby
unlicked = nyalatlan? :)

www.battlefield.hu

3TOMI3
L ment vhova és nem válaszolt a pü-zis kérdéseimre <#rinya>

És meg is kapod törtnél az unlickokat, komolyan kérdezem mert akkor én is megyek rankedre!

(Borg elment kávézni vagy mivan? <#fejvakaras>)

BurnBaby
amint kapok képeket akkor :)

www.battlefield.hu

Kovács legény
Jah BB , képeket mikor rakjátok fel bf.hu-ra?

www.czekoart.hu

BurnBaby
1x be lehet :) annak viszont nem sok értelme van... :)

www.battlefield.hu

BurnBaby
ez nem lesz kié. asszem publiknak kell lennie... nemtom, még nem láttam a szerzõdést (mint említettem rágódnak rajta...)
szal nem tudom a mikénteket, hogyanokat, de hamarosan lesz valami :)))

www.battlefield.hu

Tufa
Azt hittem néminemü pénz is kell hozzá(a nemrég linkelt 3fõs server miatt is gondoltam ezt).
egyébként törtel is belehet jutni rankedre ;)

na akkor :
.

tolvajoid! :D

hmm

Kovács legény
és majd a klánok lebunyozzák egymásközt ,hogy kié lesz?:D

www.czekoart.hu

polak
hmm

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Kovács legény
Nyugodtan ird be, csak ird elé hogy ezt nem te gondolod igy ,csak mástol hallottad:D

www.czekoart.hu

BurnBaby
azt hiszem semmibe. megszabják a gépkövetelményeket, majd az ea jogi osztály hosszasan rágódik rajta (nem tudom miért) h jóváhagyja. mindenféle feltételeket kell vállalni, meg h nem módosíthatod a nemtommit, meg nem adhatod tovább, meg titkot tartasz. ilyenek.
úgy gondolom, hogy ez a 2 (esetleg késõbb 3) szerver elég is lesz a magyar közösségnek. jelenleg 150-200 játékos játszik egyszerre, és ha ennek a fele eredetivel tolja, akkor sokat mondok :)

www.battlefield.hu

ja télleg mielött elfelejtem az õsbfes csûrhe ircrõl integetnek ám mindenkinek 8meg üzennek is de azt nem irom be mert bantkapok :D)

Kovács legény
Megint alkotott a kiskircsi, valahogy rendbekell hozni a lelkivilágodat ,nagy trauma lehetett hogy mindig kiutáltak a homokozóból!

www.czekoart.hu

Tufa
Mennyibe kerül egy ranked server az EA-tól? (csak maga az hogy ranked legyen, gép nélkül)

szerintem te is mész minnyá! :DDD

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Aki az én Gero komámat :(

szerinted? :D

Kovács legény
Meg a többieket?

www.czekoart.hu

szerintem ez mind spam a többi hogy nekem mag nem hiányzik ahojj meg staff szvl nyasgem nekik! :D

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Kovács legény
Meik faxopó bannolta az én Ahhoj komámat?

www.czekoart.hu

Éljen a pr0 bf-es csürhe !

Bocs borg akkor tárgytalan, további jó pingelgetést, van aki gyorsabban
mocorog !

polak
A srácok továbbá még azt is üzenik hogy hasonló információk nem érik majd el a kiváncsi sg olvasókat mert sajnos ki lettek tiltva innen:)

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

éjjenéjjen :D

3TOMI3
ma este 1,01 patch
lesz magyar ranked szerver 1 vagy 2 32 fõs
ezt a pr0 õsbfes csûrhe üzeni :D
és Ahhoj kúr :)
hasonló infókat nem fogtok kapni az borg miatt(vicc borg !) (Gero,Ahhoj nem tud írni)

BurnBaby
srácok, 2 32 playeres magyar rangos szerver ügye folyamatban van. jelenleg a bürokrácia okán áll a dolog, de amint megkapjuk a szerzõdést, akkor indul. kértem a sürgetését, de nem tudok igérgetni. szerintem max 2 hét (remélem ez pesszimista becslés). addig türelmet

www.battlefield.hu

3TOMI3
jedi mármint T.O.M.I. visszatért :)

Ezekszerint már pingelted a supergamezt a kérdéssel, csak egyenlõre nincs válasz.
Ok.

Ebben van valami, de sajnos egyelõre a szerver sem annyira komoly berendezés, hogy ekkora terhelést elbírjon.
Idõvel persze fokozatosan túlléphetünk ezen, és akkor bizonyára nem lesz ellenvetése az SG-nek mint cégnek, a ranked szerver ellen.
De egyelõre nem érett meg erre a téma.
Felpörgetem... de a bajom az, hogy nem száll fel nyílegyenesen, hanem kell neki 'lendület'... Ami vicces mondjuk anyahajón, ha épp elõttem száll fel a vadász...

A ranked szerver meg éppen jót tenne a népeknek... komolyabb csapatjátékra ösztönözné a népet szerintem, nem lenne vele gond.

Sokan, nagyon sokan rankedre mennek public helyett, ezért sipítoznak sokan a sok ungárise lámicsek miatt. Mert aki komolyabban venné az megy máshova pontot termelni, csapatban játszani. :)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Az miért lenne komolyabb víz ?
Keresel egy haveri kft-t. Asszondod nekik,hogy gyerekek, semmibe
nem kerül nektek, vegyétek a nevetekre a szervert, a többit te
intézed. Utána a kft nevében írsz az EA EU-nak, hogy jónapot, itt
a cucc, teszteljétek, hol kell aláírni a titoktartásit ?

És máris van egy ranked szervere magyarországnak, amely a nap 24 órájában
100 %-os kiterheltséggel megy, és szarrákick/bannolhatod magad rajta
( persze csak ha valaki vitába keveredik az ellenséges frakció valamelyik
tagjával :DDDDD )

A helit fel kell pörgetni, nincs mese :)

A rakétáknak pedig kell egy minimális távolság, csak utána kezdenek célt követni akkor is, ha be volt mérve. Magyarán egy bizonyos távolságon belül hiába van bemérve a cél, a rakétának nincs ideje a kilövés után rákanyarodnia a célra.

hmhm

Igazából mi nem szeretnénk ranked szervert (mármint az SG), mert ez a szerver public, és fun szerverként van fenntartva a fórumozóknak.
Szal nem szeretnénk túlzottan komoly vizekre evezni a kérdéssel.
Starfish
Egy kis Stunt BF2 videjó
Stunt

Nézzétek meg. Megéri =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately