Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
Amúgy: Vki mesélje már el hogy lehet gyorsan és hatékonyan felszállni helivel... felpörgetem a motort, de elõre kell törni az egeret ahhoz, hogy felszálljok... helybõl nem megy neki?
Arra is kíváncsi lennék, hogy miért kerülnek el olyan szépen a rakéták (stinger) pár igencsak egyértelmû, többnyire álló célt? Bug, mert az, vagy pedig feature, hogy a sok lammicsek kezdõ pilóta arcáról ne olvadjon le a mosoly?
Amit még viccesnek találok a gránátvetõ.
Alapvetõen ugye nem közelharcra lenne tervezve, de itt maximálisan úgy mûködik... 5m-rõl lõ az az ipse, de õ túléli nagyvidáman. 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Nyilván túléli a közeli becsapódást így elég láma 1v1 lesz, te össze
vissza pattogsz, megpróbálsz túlélni, õ meg egyet odafingik azt szevasz
tavasz.
CSS-ben sok szervert bérelnek tõlük.
Ismertek magyarországi game-szerver hostinggal foglalkozó céget ?
Olyat amelyiket mondjuk meg lehetne keresni azzal, hogy reggelve ranked
szervert indítson ? Van itthon egyáltalán olyan, amelyik erre speccelt,
vagy mindenki itt-ott amott host-oltatja a szervereit haveri alapon ?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Bár a személyeskedésért, ott is jár büntetés. De tõlem azonkívül azt szpemmeltek oda amit akartok. Annak a topiknak már úgyis mind1.
Akinek nem tetszik valami, tessék átfáradni a bf1942 topicba, Borg azt
ígérte, ott nem lesz moderáció, mindenki elmondhatja a véleményét ott.
Legalábbis én ott elmondtam neki a véleményét, és még felkiáltójelet
sem kaptam ( igaz nem is változik semmi 😄DD )
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
www.battlefield.hu
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
Itt bármikor bármi moderálva van, rögtön jön 5-6 csahos aki nekiáll akadékoskodni a topikban. Meg kell húzni a határt valahol.
Az egész flame abból robbant ki, hogy egyesek alpári hangnemben elküldték a faszba azt, aki szólni mert a játék grafikája ellen. Már bocs, de EZ senkinek nem lesz megengedve. Õket, és a rájuk érkezõ reakciókat töröltem. Aztán aki nem birta befejezni az értetlenkedést, az pontot is kapott.
Szal egyátalán senki sem szólt le olyanokat, akiknek tetszik a BF2 mint játék. Egyes egyedül olyanok lettek leszólva itt, akiknek nem tetszik.
kérek mindenkit, aki a szombati lanon készített képeket ossza meg velem a képek elérhetõségét, és közkinccsé tesszük a bf.hu galériájába. emilben keressetek meg pls a [email protected] címen. köszönöm.
www.battlefield.hu
Jut eszembe rólad te leányzó!:Nem tudsz valamit a LANos képekröl?
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
don\'t panic
A moderálásra itt nem reagál senki.
Ha valakinek nem tetszik a véleménye, nem reagálsz rá.
Ha reagálsz rá, akkor kultúráltan teszed.
Ez alapján nem lesz semmi kitörölve akkor.
Ugyanígy viszon, ha olyasmire reagálsz ami nem ide való, akkor az is törölve lesz.
a játék motorja valóban gépigényes. ettõl mi még szeretjük. nekünk is ugyanúgy kell alá az atomerõmû (nekem személy szerint 100K beruházás kellett, h egyáltalán elinduljon). ettõl még nem szidom, ugyanis az itteni felhasználók egyike sem tud tenni semmit ennek érdekében (hacsak vki nem megy el a dicehoz programozónak).
jelenleg kicsit olyan érzésem van, hogy itt most csak a negatív kritika az elfogadott, és aki azt mondja, h neki így is jó a játék, arra felhoztok egy csomó példát, h mi szebb grafikában. ez nyilván mind így van, de mi akkor is bf2-zni szeretnénk, és teljesen tehetetlenek vagyunk a gépigénnyel szemben. egyet tehetünk, igyekszünk a többi játékos számára is elérhetõvé tenni a megoldásokat, hogy ott is a körülményekhez képest legjobban fusson.
és engedtessék már meg azoknak, akiknek tetszik a játék, hogy a hibái, gyengeségei, egyebei ellenére is tetszen. nem akadékoskodunk, egyszerûen örülünk, h végre kijött, jól játszható csapatban, és ezért cserébe hajlandóak vagyunk lemondani a grafikai minõségrõl, ugyanis nincs választásunk. fikázhatjuk itt orrba-szájba, de akkor is ez jutott. én - és még sokezer játékos világszerte - úgy döntöttem, hogy játszom vele, tudomásul véve a gyengeségeit is éppúgy, mint az elõnyeit. van akinek a cs/cod/stb jön be, játszon olyat. tényleg. én is próbáltam õket, de nekem nem adja azt az érzést, amire vágyom. a bf sorozat áll hozzá legközelebb. ettõl még nem járok át a más fórumokba panaszkodni, hogy ez a játék nem az, amit én akarok. egyszerûen nem játszom vele.
ugyanígy, akinek túl nagy áldozat a közepes grafika az amúgy remek játékmenetért, az játszon far cry-t meg nem tudom miket, amiket itt felsoroltatok. de könyörgöm, hagyjuk már, hogy milyen motorra kellett volna fejleszteni, meg miért ilyen gép kell alá - nem változik tõle semmi, max a játékosok kedve megy el attól, hogy látogassák a játék fórumát, mert úgy tünik jelenleg csak a játékmotor szidása felel meg a moderátori elvárásoknak...
www.battlefield.hu
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Na de én már nem is írok semmit,mert mindjár kapom a büntit(lehet hogy épp most kapom<#hehe>#hehe>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
(Közösség elleni izgatás rulz) <#bohoc>#bohoc>
valaki beírja hogy ez vagy nem tetszik neki ....
Ti összetartók lehordjátok mindennek közös erõvel...
Ha szerencsétlen védekezni próbál tovább alázzátok .....
Ha régóta megy ti behúzzátok a féket mondván hogy flémel a szerencsétlen õ meg ott marad a szarban mert nem hagyta magát.....
....vége....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!