Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
nembaj kezdjül elõrõõõõõ😄

.

www.czekoart.hu

3TOMI3
😛

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Kovács legény
miiii?
eeeez?
EZ NEM.

www.czekoart.hu

Na most már jobb 😄 van nekem is böntipontom, csak épp a nevem nem láccik 😄

steam, origin: ACE_hun

heh, ekéstem 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

3TOMI3
flood 2 hét bann 😊

,-cske, készen van a fejecske 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kovács legény
,

www.czekoart.hu

Kovács legény
.

www.czekoart.hu

Kovács legény
.

www.czekoart.hu

?

steam, origin: ACE_hun

jah, tiszta szar agressziv gém, leveleö!!

BurnBaby
röviden igen ,)

www.battlefield.hu

Tehát gyakorlatilag hülye zászlókat kell elfoglalni,és lövöldözni össze-vissza...<#idiota>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

BurnBaby
azért ennél kicsit többrõl szól. osztagokra/szakaszokra (a magyar szakszó körül még vita van ,)) bontva, egy parancsnok segítségével (mûholdas felderítés, robotrepülõs felderítés és tüzérségi támogatás) kell a modern hadieszközök meglehetõsen széles skáláját használva (tank, repcsi, heli, miazmás) befoglalni vagy megtartani az adott pálya fölötti uralmat. ez legkönnyebben valóban bizonyos pontok (zászlók) befoglalásával szimbolizálható, úgyhogy így történik. ez egy multira kihegyezett játék, akik játszák azoknak bejön 😊

a sok puffogóra most ne figyelj, fel vannak még húzva a ma délutáni elõjátéktól 😊

www.battlefield.hu

Most végre csináltak egy tényleg jót,de persze ebben is meg lehet találni a hibát,ha valaki akarja.

"annyi jó game után"...

Azok mik voltak?Az EA utolsó jó játéka talán az Undying volt,amit meg persze nem folytattak.Meg még talán NFSU elsõ része tartalmazott látványos megoldásokat,de az is hamar unalomba fulladt...

0Fritz0
Szia!

Teljesen igazad van. Felejtsd el ezt gémet, iszonyú vas kell hozzá hogy egyáltan elinduljon és tényleg csak ez az idétlen zászlószerzés a célja.
Amúgy a graf. sem valami nagy szám.

Nekem most nagyon bejön a CoD és az FC is.
Gyere át a CoD topicba és ott megbeszéljük a többit.

Üdvözlettel:
Fritz

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

3TOMI3
még nem mert még nincs itt <#eplus2>

Tufa
csinálj jobbat!

yofiu
pacsik
Hadd kérdezzem már meg most akkor battlefield 2 giga jo grafika, kurta sok töltés és végig arrol szol hogy zászlotszerezz??<#falbav> ennyi manapság a kreativitás az ea games ban annyi jo game után pl a medal na ott van minden nem zászloszerzés a cél bazz bár igaz az uccso része a pacific elég gyatra lett vietcong feeling és 10 golyo kell fejbe a fasziknak hogy megfogják a talajt!

<#lama>

Beers
<#worship>
Csak azért kérdeztem,mert ez a DAO-12 nem igazán szimpatikus!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
Ok. Sry. Tod még kezdõ vagyok. Nem kellene egy kezdõt igy lehordani, mert messzire eljut az ösBF-esek rossz híre. 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Kovács legény
LOL bazzeg és kilopják az aprót a zsebébõl!!!!Beszarok bazzeg😄 ÁÁÁÁ LOL

www.czekoart.hu

0Fritz0
Vazz, olvasd már el redesen, különben büntipont.
Egyébként ott van a "Szent kézigránát áhítaos bevetés az igen mélyen tisztelt ellenséges érzelmû gémerek ellen"-címszó alatt.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TS Zolly
Mienkét Teso2 készítette. Van illen Szkipinek is. Nem tom miért nem használja.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

3TOMI3
a kisbetûs rész alatt 😄 <#nezze>

TS Zolly
Te most hüjitesz, vagy én nem látom a faq-ba a tulvilági életi részt!

Az a ruha tök király! Skiper csinálta nekem! Ápol és eltakar! 😄 <#mf2>

polak
<#nevetes1>

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

TS Zolly
Szerinted?

TS Zolly
Pedig ruhába is szörnyû vagy! <#vigyor2>

Kössz de nem küldök sms-t és nem is kuncsorgok PÜ-ben, meszes a gerincem és hajlongásnál könnyen eltörhet 😊

TS Zolly
Elérted az unlokolási határt, akkor játék közben lesz egy nagy dobperrgés, majd ha a játékot ujraindítod, akkor feltesz egy ilyen jellegû kérdést, hogy most akarod e kiválasztani, vagy késöbb. Kilehet, mert nekem már spec spec fegyverem van.

Kovács legény
Nem szereti, de miért? Hisz tudja hogy egy kecseg?

www.czekoart.hu

😄DD

Borg: Nyilatkozz, milyen flémveszélyességi osztályba sorolandó az elõzõ hozzászólásom? 😊
Mert akkor feltüntetem ezentúl a besorolást is, esetleg porraloltót is mellékelek.

Minden jog fenntartva!

0Fritz0
Unlockolni kell a többi pályát és 2.500.000 pont szükséges.
A 12. szinten jár ez a jog 😊

3TOMI3
tisztítótûz minek én 1bõl a pokolba jutottam 😄

45db emeltdíjas sms-el eltávolithatsz egy büntipontot... 😊

Én már egy hete itt vegetálok a purgatóriumban a 3 percenkénti hozzászólás limittel, meztelenül 😄
És van MÉG egy hetem :/

Beers
Hogy lehet kiválasztani az ulockolni kívánt fegyvert?
Lehet egyáltalán választani?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
Ja. Mult héten. De olyan vagyok mint a fõnix madár! Hamvaimból ujraéledek.

BF.hu oldalán már irtam róla. Nem irom le, mert megint bannolna, mert nem szereti ha szemébe mondják az igazságot. Ott meg nincs modi joga.

elöbb kérdezd emg borgot nem-e félmveszélyes a szösszeneted csak utána linkelj!!! 😄DD

3TOMI3
engem is megölt csak 5 perc múlva feltámasztott 😊

Apróbb upgrade a SQUAD Guide-n:

polemius.tar.hu

Továbbra is várok minden építõ jellegû véleményt, ötletet, javaslatot stb.

Minden jog fenntartva!

Kovács legény
Eccer már téged is megölt, és sikerült visszajönni a túlvilágról?
Meséld el mi van ott?

JAJ bocs biztos ez is benne van a FAQ-ban

www.czekoart.hu

kösz

Kovács legény
remélem nem fog bannolni a "NagyÚr" mert kérdést mertél feltenni, ugyhogy csak ovatosan a kérdésekkel

www.czekoart.hu