Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Figy nem tudsz olvasni.
A játékok 90% hulladék.

A BF" csak szimplán nem éri meg az árárt

..::lordred::.. Life is short play more!

scorpeeon
na tudja már vki h miután feltettem a patch-et a crack-elt verzámhoz, MIÉRT NEM INDULT EL UTÁNA A JÁTÉK?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Bocs de szerintem az a senki aki nem tud összehoznia 1 játékra való pénzt. Van cs-s szerverünk is ott is az volt az elsõ amire törekedtünk , hogy csak az jöjjön fel ekinek eredeti van...
Számomra továbra is ez a cél.
Végül is tényleg senki lehetek , ha meg tok venni valamit, és nem lopok....
Egyelõre én még nem faggadtam az EA Magyarországot, de már mások próbálkoznak. Jelenleg nem sok reményt fûzök hozzá😊
And5
ja de mondjuk amikor connectel az account serverhez kb 10 mp nem 60

Me0w
Nekem is az osszes olyan jatek megvan amivel ertelmesen lehetett multizni, van otthon egy Everquest osszes kiegeszitojevel, Half Life, Bf1942, Unreal tournament, meg meg par ilyen. De senem erzem magam nyomoreknak sem fasznak, hogy egyelore nincs meg az eredeti. Majd megveszem szeptemberben amikor elindul rendesen a CB ladder. Attol meg hogy megvettel 1 jatekot ugyanaz a senki maradsz mint voltal.

Together we'll fly someday...

1 ként akartam kérdezni , hogy a te szervered , RANK -os ?
Mert én azt akarok össze hozni, csak nehezen megy....
De VAN REMÉNY !! <#kacsint>
Valaki tegye fel valahova az eredeti 1.0-ás bf2.exe -t plíz mert nekem már nics meg és nem tudom felpeccselni. köszi!

Ha hulladék, akkor meg mit keresel itt?
Wow üresek?
Haha.. Látom képben vagy.
Leírom, hogy is volt ez a counter-strikénél.
Elõször minden szerver tört volt, aztán már csak pár db, azután meg jó ha találsz 1et.
Igen Jó Bocsánat 😄 az üresek eredetiek 😛

geri15
<#gonosz3>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Lehet , hogy egyoldalúan nézem a dolgot , de szerintem te se örülsz mikor tõled lopnak.....
Tény és való a friss játékok drágák, de azért van mögöttük munka is, ha meg nem tetszik valami miatt nem kell meg venni , ezért adják ki a DEMO-t.
And5
Tényleg több az fps vagy csak én látom úgy ?

Amúgy Játékok 90% hulladék. és játszok vele 2 órát, azt kuka.

A BF1942 Meg vettem mert kellet plusz mert megérte. a BF2 rõl ugyan ez nem mondható el

Col Andrew
na ne mond, hogy csak eredeti játékkal nyomtad eddig. Ami nagyon jó és sokáig nyomod azt érdemes megvenni, de a legtöbb játék egyértelmüen másolva a jobb és nem azért mert nem tudja megvenni esetleg az ember, hanem mert minek venné meg..

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Minden? Esetleg gyere fel a 80.98.59.19-re...
Ha be tudsz jönni tört játékkal, akkor odadom az én eredetim.
Bocs De minden magyar server tört ébredj fel 😛

Másold le 90 Ft-ért és nem játszol vele csak Singel-be!
Végülis van értelme, mondjuk én jobban örültem volna pont ezért , hogy ONLINE legyen és nincs ilyen gond ,de ez van ...
Rendben Tedd azt

©Lordred az ilyen beszólásokért csak sajnálni tudlak.
Zsolo007
"SZerintem meg havi 1 játékot mindenki ki tud bírni!"

Hát erre most inkább csak annyit mondok, hogy szerintem nagyon egyoldalúan nézed a dolgot....

Bocsi csak bele csöppentem.

Nem veszek meg vmit 12 000 Ft, ha lemásolhtaom 90 Ft ért

Még annyit hozzá fûznék , hogy a csíterek -rõl is ez a véleményem...
Egyébként teljesen egyet értek Norsten -nel !!
Sziasztok

A &sly.hu HUN jelszo:bf2hu|23ms|193.225.82.68:16567

Serverre egyenlõre nem kerül fel a patch. Annak nyilván való hiányosságai miatt.

Grögesd csak lejjeb a listában... Van ott még!
Álltalában bf2hu a jelszó.
Aki tört verzióval játszik, az vagy nyomorék, vagy képtelen pénzt keresni.
Ismeri valaki azt a szót, hogy tanulni és dolgozni?
Bocs, de nekem 1 kutya!!
Ha meg az a kifogás , hogy sokba kerül arra csak azt tom mondani, hogy anno gyerekként egésznyarat dolgoztam végig 1 játkért szal...
SZerintem meg havi 1 játékot mindenki ki tud bírni!
Zsolo007
Nektek vannak magyar szerverek? Ugyanis beírom filterbe hogy hun és 1 db szervert hoz ki ami nem magyar....(és mindezt úgy hogy semmilyen filter sincs beállítva..)

Valaki a Sg szerver jelszavát küldje el pirivibe! PLZ!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Me0w
Ugy ejted ki a tort verziot mintha aki tort verzioval jatszana a sajat anyjat eroszakolta volna meg hogy tort legyen neki. Masik meg hogy egy sorban emlited a csitert es a tort verziot megint kicsit santit 😊

Ok , értem én , hogy nem tiltott a warez kérdés.
Minden esetre haösszejön a saját, nem fogok be engedni se csalót , se tört verzióval rendelkezõt...
Zsolo007
Hát ezaz pont az europe szerverek tûntek el, eddig azon nyomtam, és nem ellenõrzött 😊, kéne egy magyar ranked szerver 😊

Zsolo007
OKé, tudom én ezt , de mivel eddig ment gondoltam hátha 😊)

Amúgy meg nem fogom megvenni tizenakárhányezerért...(de ez persze egyéni szocprobléma) 😄

Itt egyelõre nem tiltott a warez téma, szal...

Amúgy ranked szerveren is csak a port letiltás kérdése az, hogy beenged e warezzal vagy sem. Márpedig ez nem módosít a játékszerver tartalmán, szal hivatalosnak ugyanúgy hivatalos marad. Eddig volt pár EA ranked szerver, ami nem ellenõrzött ilymódon CDKEY-t. De nemtom mi van ezekkel az 1.1 patch óta, nem játszottam.
Elég nagy bátorságra vall , a tört verzióval való probléma le írása a részetekrõl...
Én nem tom , de inkább meg veszem...
Me0w
Nem is fog menni, tudod azert hivatalos mert csak az eredeti (bolti) verziojoval megy 😊

Zsolo007
Valaki #23583-ra tud valamit?

Me0w
Egyetemesen sajnalunk miatta

lac coo
Akkor marad a húzkodás :-DDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szerintem sehogy, mert a BF2-ben nincs leprogramozva a vezérlõk közötti választás. Ha meg lenne csinálva, akkor választhatnál, hogy melyiket akarod használni a játékban.
Me0w
Joreggelt 😊 Baz 4 oldalnyi szpemet olvastam vegig tegnap este ota 😛 Hulyek-e vagytok? 😛

Zsolo007
Hááát, ez így túlzás...valóban a szerverkeresés begyorsult viszont ha rákattintok egy szerverre hogy csatlakozzak még mindíg fél perces leállás...(nekem)

Mármint hogy érted? Most hirtelen mûködni kezdett?
And5
De durva müxix a patch végre lehet normálisan szervert keresni !!!!

Zsolo007
Következõ kérdés: Nektek megy tört a hivatalos szervereken? Nekem nem megy (cloneCds verzió..)

Zsolo007
Igan az 😄D, de eddig volt egy rakat szerver aminek az volt a neve hogy EA EUROPE érted??? 😊 Szóval neketek van olyan vagy csak ez enyém szarozik 😊

lac coo
off.:

hogy a francba lehet azt megcsinálni . hogy ha két játékvezérlõm van mûködjön mindkettõ ? mert most ha bedugom a kormányomat nem müxik a joy.még ha bejelölöm ,hogy az legyen az alapértelmezett akkor se ...mindíg ki kell húznom ha joyal akarok játszani .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

A francia & a német nem EU . ??? <#vigyor2>