Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékok 90% hulladék.
A BF" csak szimplán nem éri meg az árárt
..::lordred::.. Life is short play more!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Számomra továbra is ez a cél.
Végül is tényleg senki lehetek , ha meg tok venni valamit, és nem lopok....
Together we'll fly someday...
Mert én azt akarok össze hozni, csak nehezen megy....
De VAN REMÉNY !! <#kacsint>#kacsint>
Haha.. Látom képben vagy.
Elõször minden szerver tört volt, aztán már csak pár db, azután meg jó ha találsz 1et.
Tény és való a friss játékok drágák, de azért van mögöttük munka is, ha meg nem tetszik valami miatt nem kell meg venni , ezért adják ki a DEMO-t.
A BF1942 Meg vettem mert kellet plusz mert megérte. a BF2 rõl ugyan ez nem mondható el
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Ha be tudsz jönni tört játékkal, akkor odadom az én eredetim.
Végülis van értelme, mondjuk én jobban örültem volna pont ezért , hogy ONLINE legyen és nincs ilyen gond ,de ez van ...
Hát erre most inkább csak annyit mondok, hogy szerintem nagyon egyoldalúan nézed a dolgot....
Nem veszek meg vmit 12 000 Ft, ha lemásolhtaom 90 Ft ért
Egyébként teljesen egyet értek Norsten -nel !!
A
Serverre egyenlõre nem kerül fel a patch. Annak nyilván való hiányosságai miatt.
Álltalában bf2hu a jelszó.
Ismeri valaki azt a szót, hogy tanulni és dolgozni?
Ha meg az a kifogás , hogy sokba kerül arra csak azt tom mondani, hogy anno gyerekként egésznyarat dolgoztam végig 1 játkért szal...
SZerintem meg havi 1 játékot mindenki ki tud bírni!
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Minden esetre haösszejön a saját, nem fogok be engedni se csalót , se tört verzióval rendelkezõt...
Amúgy meg nem fogom megvenni tizenakárhányezerért...(de ez persze egyéni szocprobléma) 😄
Amúgy ranked szerveren is csak a port letiltás kérdése az, hogy beenged e warezzal vagy sem. Márpedig ez nem módosít a játékszerver tartalmán, szal hivatalosnak ugyanúgy hivatalos marad. Eddig volt pár EA ranked szerver, ami nem ellenõrzött ilymódon CDKEY-t. De nemtom mi van ezekkel az 1.1 patch óta, nem játszottam.
Én nem tom , de inkább meg veszem...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
hogy a francba lehet azt megcsinálni . hogy ha két játékvezérlõm van mûködjön mindkettõ ? mert most ha bedugom a kormányomat nem müxik a joy.még ha bejelölöm ,hogy az legyen az alapértelmezett akkor se ...mindíg ki kell húznom ha joyal akarok játszani .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!