Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZaJanga
mikor kiválasztod azt az arcot akinél unlockolt fegyver van oldalt van egy kis le-föl nyil amivel átállítod melyik fegyverrel induljon

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

3TOMI3
ranked szerveren igen meg "törten" is ha be van állítva

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

ZaJanga
thx
ngo77.72-es drivert használok és alkalmaztam benne a bf2 beállításokat.Erre optimalizálja a kareszt és ennyi. Még állítgatom.neked rang pötty stb?

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

KÖSZ !!
De ez nem teljes ,
ugye ??
TLD Robi
Hogyha egy fegyvert unlock-oltam,azt hogyan tudom használni a játékba?

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

GanXstaZolee
beirod konzolba renderer.drawfps 1 es kiirja az epp aktualist, nekem 1024*768@85hz Minden max kivéve fények/árnyék/din. fények ezek közepes élsimitás 2X-es ennélkül egyébként nagyon rond a a játék szvsz 😊 igy 50-100 között produkál. Mostani peccsel javult valamit ahogy néztem fél órányi játék után. konzolt 0aval hozod elõ.

BurnBaby
nem tudom a részleteket, mert még nem láttam a szerzõdést, de nem csak rajtunk múlik, hogy mi lesz és mi nem...

www.battlefield.hu

ZaJanga
Átírtam!<#idiota>

viccet 1/2re téve :
http://www.battlefield2.dox.hu/

BurnBaby
ha kikapcsoljátok a "same version only" gombot (multiplayer képernyõ, bal alul) akkor kiírja mind. nem nagyon érdemes, mert beengedni ugye nem fog 😊

www.battlefield.hu

0Fritz0
Megbeszéltük, add meg a számlaszámod és máris elkezdjük megvenni a 64 fõs szervereket.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ha megnézed ASE-ban, az EA Europe szerverek még nincsenek peccselve, és gondolom a browser ezért is nem mutatja õket...

steam, origin: ACE_hun

BurnBaby
kérlek bocsásd meg, h én vagyok az egyetlen, aki tudja a választ a kérdésre. máskor megüzenem azzal, akitõl kérdezted...

www.battlefield.hu

Neked meg , hogy lett magyar ???????????????????
ZaJanga
huhh kicsit nagy lett a kép!
bocs!!!
a gallériámba ott van kép a bf2-rõl ha van idõd nézd meg

ZaJanga
õszinte leszek fps épp tegnap jutott eszembe, hogy feldobom a fraps-ot és megsasolom egyébként 1024x768@100mhz

A ganatvetot valamiert elsikkasztotta.

http://world.guns.ru/grenade/MM1.jpg

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

"Igazad wan . eredetileg azgránát vetõ."

Hatareset.

Shotgun(Del Afrikai Protecta):

Granatveto(USA MM-1):

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

GanXstaZolee
grat 😊))) mit megy a gépeden fps-t tekintve? milyen felbontásban tolod?

Frankie
Semmi flém 😊

Éjjen Sztálinista moderatúra 😊

Örökké 😛

Igazad wan . eredetileg azgránát vetõ.
www.weapons.com
Bocs , de nem sértegetni akarlak.
Csak azt szeretném kérdezni , hogy látod értelmét 32 fõnek ?
Én ezért szeretnék 64 fõset....
ZaJanga
szerintem meg teljesen olyan mint a valódi csak tényleg beletették a sörét nagy szórási hátrányát ezért csak elég közelrõl pusztít

ZaJanga
vele még voltam de kipróbálom

"a tankelhárító arc-nál unlock-olta a "bazi_nagy_henger alakú tárral szerelt" sörétes fegyvert.Közelre jó de amúgy nem!
tizedesi rangig elég hosszúnak tûnik az út!"

Szerintem falatnyit elb...tak a modellt, mert inkabb a hasonlo megoldast alkalmazo granatvetore hajaz, mint soretesre.

Tufa
Medicként jól lehet pontot gyüjteni

ZaJanga
naná!
címzetes õrvezetõ vok :-D

Nah pf Vége a Flame nek 😞

Mindenki elment telfonálni, vagy mi van.

..::lordred::.. Life is short play more!

GanXstaZolee
Zajanga te is tolod BF2öt? 😊

ZaJanga
csitterekrõl csak annyit!
tegnap bejött az egyik EA serverre két -=PS=- jelzésû mittomén milyen egyéni nevû arc JÁTÉK KÖZBEN!! és kb 3 perc után (addig a 2 helyen voltam 32 pontal az elsõ 38-al ment) mindkettõnek 120-130 pontja lett és kb 10 másodpercenként 2-3 pontal csak úgy emelkedett nekik!Leszedtem az egyiket amelyik ellenfél volt többször is szal nem egy HC gamer volt aki háttal is headshoot-ol és mégis már 150-160 pontnál jártak amikor egyxcsak eltûntek!
érdekes!
nemtom a pb vágta e ki õket vagy mi de igen csak nagyot néztem!!

Örülök, hogy leírtad, de nem neked tettem fel e kérdést😊
Amúgy köszi..
ZaJanga
jó lenne!
thx ha sikerül!

BurnBaby
ismétlem, folyamtban van 2 db 32 fõs magyar ranked szerver intézése. jelenleg a szerzõdésre várunk

nem tom hogyan mondjam el, hogy érthetõ legyen...

www.battlefield.hu

ZaJanga
a tankelhárító arc-nál unlock-olta a "bazi_nagy_henger alakú tárral szerelt" sörétes fegyvert.Közelre jó de amúgy nem!
tizedesi rangig elég hosszúnak tûnik az út!

Me0w
Egy rohadt szot nem szoltam hogy fagy vagy nem megy. Szerintem el vagy tevedve nagyon.

Together we'll fly someday...

"Ezen kár rágódni. A lényeg, hogy ha vmi tetszik, akkor érdemesebb megvenni, mint azt kérdezgetni, hogy miért nem megy, miért dob ki, miért ez+az."

Ez akkor lenne igaz, ha a torttel lennenek gondok, mig az eredetivel nem. De a mostansag divatos "sporold meg a tesztelest, add ki ma, keszits patch-et kesobb" hozzaallas miatt nem igazan erdemes friss jatekot megvenni. Folyvast szenvedek a SanAndreassal is, mert fagy. Mar megvettem, volna az erdetit, ha nem panaszkodnanak sokan ugyanilyen problemara eredeti jatekkal.
A BF-hez pillanatnyilag meg a hardverem is keves, igy megvarom mig lesz hozza vasam, es elvezhetore patchelik. Maj akkor megveszem, ha erdekel. Mondjuk addig a torttel se jatszok.

Hát barátom, most darázs fészekbe nyúltál 😄

mila69en
de van mini image

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

A törés órákkal patch kiadása után kint van.
Amúgy van sansz, hogy megveszem, a BF2 tõt pl ha elindulunk CB-N
De addig nem.

scorpeeon
aha. ha lesz 1.01 crack pls tegyétek ki a ban alá a linkjét, de legalább a FAQ ba

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Ezen kár rágódni. A lényeg, hogy ha vmi tetszik, akkor érdemesebb megvenni, mint azt kérdezgetni, hogy miért nem megy, miért dob ki, miért ez+az.
©Balu8742, és mi a hozzáállás ranked témában az EA-nál?
Mellesleg a BF volt az a játék (és ahogy elnézem BF2 is az lesz), amihez egy halom patchet adtak ki, és minden patch egy törés volt...
Akinek ez megéri...
Már bocs , de akkor mit keresel itt ?
Mert azt látom , hogy érdekel a téma....
Minden esetre sajnálom, hogy ez a véleményed!!!!!
Me0w
Nem errol volt szo. Arrol hogy le lett izombol fikkantva az, aki nem rohant el kiadas napjan megvenni 1 jatekot, amit TE meg tudtal venni. Kit erdekel szerinted? Jobb ember vagy tole? Semmibe ne mtelne elmenni a boltba es megvenni de egyelore a ranked szerver engem spec. nem erdekel, jon a holiday, 2 hetre elmegyunk a felesegemmel nyaralni ami kicsit tobbe lesz mint a bf2, es semmi ertelme hogy ott alljon a polcon. Ahogy visszajottunk es lesz ertelme megvenni, hidd el meg fogom venni. De addig is szerintem kar erre verni magad hogy kiadtal 14 ezer forintot. Sosam az tesz kulonbseget 2 ember koztt hogy mire van es mire nincs penze.

Together we'll fly someday...

Majd Vki lektoráljon 😄

ÉN voltam !! <#lookaround>
És vagy így vagy úgy de lessz...
Érték rendrõl meg csak annyit , tényleg baj hogy ennyi az átlag fizetés, de errõl nem a kiadó fejlesztõ tehet...
Rendben Te jó fiu fiu vagy én nem.

And5
Másoltatja nagyba a gyerek a játékokat meg menõzik, hogy 90 FT azt ló**** -t nem tud a tört játékokról.

And5
Mert nincs crack az 1.1-hez <#falbav><#falbav><#falbav> Ilyen ****** ***** *** **** **** kérdést.

Ez a halom tört szerver is a ranked szerverek terjedését gátolja itthon.
Csoda, hogy nehezen tudunk kifacsarni legalább 1-et?
Figy nem tudsz olvasni.
A játékok 90% hulladék.

A BF" csak szimplán nem éri meg az árárt