Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt a patchet pont ezert adtak ki!

nah kiprobaltam, akinek tort van azmar leis torolheti, mert nem lep fel 1 szerverre sem.

ZaJanga
pff
azt nem értem, hogy ez miért jó neki?V.hogy a csíttereeeket se értettem soha miért érdemes csalni?!Azt tartom magyarázatnak, hogy über bénák és cheat nélkül semmire sem mennek...
ennél a fickónál az a gáz hogy hol a magas százezredesi rang?

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Running
Hogy a csába csinál valaki 24 ezer pontot??????????? Nekem 300-400 jön össze 3 óra játék után, kb 20-40 pont egy pálya.

Starfish
=) mosoly lemaradt 😄

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

CS4B1KA
Megnéznék egyszer közelrõl egy ilyen kockafej emberkét, akinek ennyi idõ alatt sikerült összeszedni 20k+ pontot. Nekem csak valami 1300 van eddig. <#whatever>

Starfish
Gyanú. felettébb gyanús.

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Me0w
LOL 😊 Igen kotelezo 😊 Vedd meg a jatekot ha kell a rank 😊

Together we'll fly someday...

Robogo
Egy kicsit sok pontja van az elsõ helyen lévõ emberkének.😊

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Running
de lehet aszem, csak nem jelez k iminden szervert, ezért a szûrésnél be kell kapcsolni a same valamit aszonta itt egy srác, aztán lehet hülyeséget mondtam 😊

de ezt kotelezo feltenni?

most a patchel mar nem lehet neten jatszani?😞😞😞:EA szervereken sem???😞

Running
Ja télleg a mustár city is volt tegnap. Tiszta kommandó. Ott tök sok sniperes szokott lenni. Az is tutti pálya.
A kiegekben remélem lesznek még ilyen városi pályák. Aránytalanul kevesebb van ezekbõl, mint a többi fajtából. 😞

Strike at Kharkhad, az tényleg zsír, meg a mustár city.

Running
Hát igen, én is komálom az ilyen utcai harcos dolgokat. A lejobbak a strike mittomén milyen pályán vannak 64 fõs szervereke. Na ott hullanak az emberek rendesen. Fõleg az elején. Tegnap is ez volt. Néztem kb 50-50 ember hullott el 5 perc alatt, akkora volt a bunyó. Dolgozott mindkét csapat rendesen.

Remélem egyszer lesz vér is a játékban. Pl vmilyen mod által. Tök jó lenne látni ahogy spriccol a vér mindenfelé. 😊

BB, a név átírása részt majd ki kellene venni a FAQ-ból, mert abban a formában már nem mûködik. (csak új accal)
Looserke
Bakker...kicsit off, de:
Londonban ma reggel több robbantásos merényletet követtek el egy idõpontban. A metró és több busz volt a célpont. A teljes metróhálózatot lezárták. Még csak rövid hírfoszlányok vannak, de úgy tûnik, több halottja is van a terroreseménynek.

Jajj, a FAQ! Sorry!!
Nekem a városi mappok jönnek be, tegnap sarquin az egész szerve egyetlen zászlóért harcolt, a squadozásnak már értelme sem volt inkább team-deathmatch-be ment át az egész rohattul élveztem, az egész olyan volt mint egy háborús film néha kell az ilyen is 😊

Masnak is elofordul, hogy nemi Laggolas utan egyszercsak kilep a BF2?? Osszefuggoen meg nem jatszottam vele fel orat sem 😞 (csak a DEMO-val)
And5
Csodaszépek de nem elég ütõsek, pörgõsek de néha kell Sqaudos taktikázós játék is erre meg jók a nagy mapok azon is belül Kubra Dam.

And5
Nem lehetne inkabb egy darab 64-es ? 😊

TasManXT
jóhogy

psn: TasManHUN

KáTéCé
Könnyebb így megtanulni a rádió parancsoka pl annak aki nem vágja kisújból, nem kell menet közben annyit gondolkodni a kiírt szövegeken. A késõbbiekben persze már úgy is rutinból fog menni.

KáTéCé
Nekem volt gondom vele, ezért le is vettem.

3TOMI3
azért én nem kisérletezek nem akarom elbaszni az eredeti cdkeyem

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Higher
Miért kell egy ilyen játékot egyáltalán "magyarosítani"? Egy nagyobb hangvételû kalandjátéknál, vagy rpg-nél érthetõ de egy fps-nél?! 😊))

TS Zolly
Magyarosításra gondolsz? Mert a BF42 nekem még a mai napig is Magyarosított.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

uHs Gerzson
Holy Sh*t 768 hozzászólás de nem is kérdezem miért 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

GanXstaZolee
én is folyamatosan állítgatom 😊 rang ilyemi még semmi mivel magyar szerveren tolom már amikor van idõm ami nyáron nem sok 😊 remélem hamar lesz ranked magyar szerver es akkor hajrá 😊 nekem is ngo driver van fent.

KáTéCé
Global bant nem hiszem, max egyszermajd valamikor a távoli jövõben a punkbuster nevezetû progi vág majd ki. Anno DC-ben is ez volt, bõ egy évig semmi gond majd egyszercsak pb kick.

úgy tûnik vége a warezosoknak a ranked serverre való belépegetéssel, mert én csomó olyat próbáltam, ami eddig ment, és a patch-el most már nem megy, CDkey in use hibaüzi... sza'l ennyi volt a beetetõs idõszak, Lance Corporal-t tudtam elérni 😄 Azis valami, jobb mint a Private 😄

steam, origin: ACE_hun

TLD Robi
ok thx a helpeket,már megvan és nagyon brutál az unlock-olt fegyver 😊

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

xj700t
Mi pénzt bírnak elkérni egy ranked szerverért ? 64; 32; 16 ?

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

KáTéCé
Este átírom, ha ennyire zavar 😄
Egyébként azért maradt így mert a demó és a fullnál is ekte ua a file.

ZaJanga
nem találkoztam még vele pedig sok ranked-en nyomtam eddig és mivel Magyar még nincs már beleszaladtam volna ha igen

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Tufa
Inkább várok 1-2 napot amig Gameplus befejezi az övét 😊

ZaJanga
tudom de mondom hogy simán mûködik!

3TOMI3
lehet miatta global bannt kapni???

Tufa
"Csomagold ki, majd írd felül az ...\EA GAMES\Battlefield 2 Demo\mods\bf2\Localization\English mappában található english.utxt fájlt a letöltöttel."

Remélem legalább az egyik rankos szerver only MEC vs.USMC lesz
A kínai mappok gatyik 😛

ZaJanga
nyugodtan tedd föl!

ZaJanga
de igen de ehhez is mûködik!

AndrewCB
A 2db 32 fõs EA magyar szerveren kívül, lenne még igény egy 64 fõs rankos szerverre?

Ja azt írja....
NA mindegy marad ahogy van.......
3TOMI3
ha elérted a lance corporal rangot feltesz 1 kérdést h most unlocolsz egy fegyvert vagy késõbb
ha unlocoltad akkor a szerveren a lakat helyett lesz egy egymás felé mutató nyíl

Tufa
De az nem a demo fordítása? Legalábbis a telepítési útmutató nekem erõsen demó szagu 😊

ZaJanga
ja oda van írva 50% de a lényeg már le van fordítva

3TOMI3
jah még reggel van nekem most ébredtem 😊

Tufa
A kérdés az volt hogy hogyan 😉