Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal semmi rosszat nem tennél vele, legfeljebb a többi ember is használhatná aki nem hackelte meg még :-DDDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
www.battlefield.hu
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Szar a szerver keresõ, ez van.
Bár ha alapból úgyis delisten van minden magyar szerver, akkor unlockolhatnám is a fegyvereket végülis 😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
és peccsel addig jáccani sem lehet rajtuk 😞((((((((((((
you have the newer version than the server
ez azt jelenti hogy még nem frissítették a pecsel a szervert?
a keresõ sem találja meg a magyar szervereket
a miénket sem, de arra ip alapján feltuttam menni
,amugy meg nekem nagyon hianyzik hog most nincs magyar 64 fos szerver
az az igazi a husdaralas<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
enis csak ranked szervereken nyomultam, egeszen a tegnapi napig.<#conf>#conf>
http://portal.fsn.hu/modules.php?name=FAQ&myfaq=yes&id_cat=3&categories=iRC+FAQ
pff..
És a teljes statom, ha valakit izgat 😊)
komolyabban mondva. Ha valaki tud pls. segítsen. Köszi
A legtöbb eredményt így is mediccel+soksok zászlófoglalással lehet gyûjteni. Habár pályától is függ. Városi harcoknál jóval magasabbak az eredmények mert ott minden közel vagy egymáshoz és megy a hentesmunka. Ott mediccel gond nélkül szoktam elsõ lenni, mert rengeteg a sebesült.
Tegnap így kaptam egy aranyat. Egy 6-os osztag beleszaladt 2 gránátba, felgyógyítottam õket, erre puff megint kapta, erre megint, ott helybe szereztem vagy 25 pontot.
A gond viszont az h egyre több a medic a pályán, fõleg ha sok a hulla, ezzel ellentétben viszont mégsebezhetõbb a csapat, mivel a medic azért nem egy nagy harcos. Többször vesztettünk emiatt. Elsõnek voltunk vagy 3-an medic, aztán vagy 20-an. Mikor beindult az ellenfél ledaráltak minket mint a szart, mert a sok medic csak hasalt és gyógyított. 😊

Csak az a rohadt keresõ nem látja a magyar szervereket...
Akkor lehet sok pontot összehozni, ha sokat cserélõdnek a zászlók ez pedig 64 fõnél elég ritka. Tegnap este már egészen az elsõ világháborúhoz kezdett hasonlítani. 😊
<#violent>#violent><#idiota>#idiota>
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
steam, origin: ACE_hun
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
Together we'll fly someday...
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját