Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looserke
singleban is meg lehetne csinálni a fegyver unlockot?

lac coo
Meglepõdnél hány embernek vannak teljesen legálisan unlockolva a fegyverei:-DDD
Szal semmi rosszat nem tennél vele, legfeljebb a többi ember is használhatná aki nem hackelte meg még :-DDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

BurnBaby
mert belenyúltak a szerver config file-ba (timelimit, fegyver unlock), és ezeket automatikusan kizárja az ea a szerverkeresõjébõl - más keresõ meg nem mûködik. az ea a hekkerek ellen kíván így fellépni. kicsit mókás, lévén egy sima notepad használatával bárki "hekkerré" válhat, azaz módosíthatja a szerver fájlokat...

www.battlefield.hu

gergod
Miért van minden magyar szerver de-listen?

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Kicsit hackeltem a teambalance scriptet, hogy ne dobalja at a commandert, meg a squadban levo emberkeket. Kiprobalod, Borg?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

IP alapján lehet csatlakozni rá.
Szar a szerver keresõ, ez van.

Bár ha alapból úgyis delisten van minden magyar szerver, akkor unlockolhatnám is a fegyvereket végülis 😄
Looserke
dettó...

Smuge
Nekem Sg-t se találja meg keresö, söt HUN filterre egy magyart se

Zajanga nekunk hasonlo kitunteteseik vannak, itt az enyem😊

lac coo
Akkor én elég jól állok a kemény 8 pontommal :-DDDDDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Looserke
de akkor az SG-t miért nem találja meg???

démonigyerek
a magyar szreverek nincsenek frissítve, szentem ezé nem jelenik meg
és peccsel addig jáccani sem lehet rajtuk 😞((((((((((((

démonigyerek
nekem mikor beírom az ip címüket a magyar szervereknek ezt írja ki:
you have the newer version than the server

ez azt jelenti hogy még nem frissítették a pecsel a szervert?
a keresõ sem találja meg a magyar szervereket
a miénket sem, de arra ip alapján feltuttam menni

Looserke
nincs valami mód a magyar szerverek megjelenítésére?

m1c1mack0
gecó en szarok a rang ra<#vigyor5>ugyse az donti el ki milyen jo
,amugy meg nekem nagyon hianyzik hog most nincs magyar 64 fos szerver
az az igazi a husdaralas<#violent><#violent><#violent>

Zsolo007
Nem... 😞

Zsolo007
Hát jah, csak az "überskilleseknek" megy ez olyan gyorsan. Gondolom õk a nap 24 órájából 25-öt töltenek BF2zéssel 😊

démonigyerek

And5
Tegnap kapták meg a 2012-es olimpiát, meg tegnap volt a G8-as ügy.

And5
Nekem is az ilyen ejelentek jönnek be legjobban 64 playeres Strike At Karkand vagy Gulf Of Oman-on amikor mindenki a partra tömörül.

ZaJanga

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Starfish
köszi. Bár most sem megy... =( Hát ez van.....

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

CS4B1KA
Hát ezzel a tempóval sosem fogjuk elérni a tábornoki rangot. Nembaj, az úgysem a magunk fajta kutyaütõknek való. Azt csak hagyjuk meg az "überskilles" csodajátékosoknak.

Szerintem meg pont a medic A harcos 😊

6667

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Starfish
Megint láma kérdés. Mi a port az IRC szerverhez? =)

hello joe4 😊nem.

3TOMI3

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

démonigyerek
valakinek megy valamelyik ranked szerver tört verzióval?

nah mivan a kepekkel nemjon bea bf2stats

te tobbet jaccotal😊

Starfish
Itt sem kapok választ a kérdésre 😄

enis csak ranked szervereken nyomultam, egeszen a tegnapi napig.<#conf>

Starfish
köszi =)

YOsh
google mindent megmond, beírod hogy irc faq
http://portal.fsn.hu/modules.php?name=FAQ&myfaq=yes&id_cat=3&categories=iRC+FAQ

pff..

Zsolo007
Megtaláltam, íme ennyit sikerül elérni, még Demoban kreált accounttal egészen a tegnapi napig, csak ranked szervereken nyomultam:

És a teljes statom, ha valakit izgat 😊)

Pharaoh
http://bf2stats.ausgamers.com

Starfish
Valaki IRC guruk, bárki. Segítsetek már kicsit =). Valamit nem értek IRC-n. Megadom a user nevem, meg minden, de aszondja nem jó a user nevem. Változtatgatom ,de semmi se jó neki =). Így hogy megyek BF irc-re fel? 😄😄😄

komolyabban mondva. Ha valaki tud pls. segítsen. Köszi

Running
Hát öreg én nem a max pontról beszélek, mert nekem is volt már egyszer olyan h dragon valley középsõ szigetén lévõ dombokról vagy 25 embert lõttem le a légelhárítós tankkal mire kiszedtek. Aztán már jobban figyeltek mindenesetre 100 pont fölött végeztem, de ezek ritka dolgok, fõleg most mikor egyre jobb a nép. 😊
A legtöbb eredményt így is mediccel+soksok zászlófoglalással lehet gyûjteni. Habár pályától is függ. Városi harcoknál jóval magasabbak az eredmények mert ott minden közel vagy egymáshoz és megy a hentesmunka. Ott mediccel gond nélkül szoktam elsõ lenni, mert rengeteg a sebesült.
Tegnap így kaptam egy aranyat. Egy 6-os osztag beleszaladt 2 gránátba, felgyógyítottam õket, erre puff megint kapta, erre megint, ott helybe szereztem vagy 25 pontot.
A gond viszont az h egyre több a medic a pályán, fõleg ha sok a hulla, ezzel ellentétben viszont mégsebezhetõbb a csapat, mivel a medic azért nem egy nagy harcos. Többször vesztettünk emiatt. Elsõnek voltunk vagy 3-an medic, aztán vagy 20-an. Mikor beindult az ellenfél ledaráltak minket mint a szart, mert a sok medic csak hasalt és gyógyított. 😊

Zsolo007
Ezt a táblázatot mivel csináltad? Szeretném én is berakni, meg az érmeimet is, rankeden már úgysem fogok nyomulni 😞

CS4B1KA
Hát nekem 15 óra játékkal jött össze 1366 pont, ilyen tempóban 24k ponthoz 263 órát kellett volna játszanom. Ez ha jól számolom napi kb 20 óra játékot jelent a megjelenés óta. Persze õk nyilván teljesen más dimenzióban játszanak mint én, nekik ehhez biztos sokkal kevesebb is elég volt.<#whatever>

Looserke
én be tudtam lépni valami KD nevû szerverre a Clone-os werzióval...
Csak az a rohadt keresõ nem látja a magyar szervereket...

Gaboca, te ugy regelted a neved az ea.comon hogy elote van a klanneved?vagy valahogy meglehet valtoztatni ajatekban?

3TOMI3
C'est la vie 😛

xj700t
Én személy szerint egy 64 fõs francia szerverre szoktam járni játszani, ott már sejteni kell valamit 60-80, néha 90 (de ez már viszonylag ritka) ponthoz. Álltalában a középmezõnyt erõsítem, de ha profi squadot találok akkor akár a dobogós hely sem kizárt.

Akkor lehet sok pontot összehozni, ha sokat cserélõdnek a zászlók ez pedig 64 fõnél elég ritka. Tegnap este már egészen az elsõ világháborúhoz kezdett hasonlítani. 😊

<#violent><#idiota>

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Nekem magyarra (..CB..) belépett, csak nem volt bent senki... Ranked-ekre nem lehet majd belépni úgytûnik, de no cdkey-es serverekre igen, ahogy eddig is megszokhattuk bf42-ben.

steam, origin: ACE_hun

3TOMI3
nemhiszem 64 fõs szerveren 600 ticket nekem a legtöbb 146 pont volt

Mármint ranked szerverre, ugye. Minden másra, ahol megoldották, oda igen.
Me0w
Nehogymar felhaborodj hogy a letoltott jatekod nem jo hivatalos szerverre ember ;D

Together we'll fly someday...

ZaJanga
háát azért kaptam már 140 pontot egy pályán de az igen ritka inkább valóban te álltalad írt 30-50 -es érték a valós

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját