Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergod
rankod = ranked

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

gergod
Valszeg bug, mert a gamespy beépített keresõje látja az összeset.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

gergod
Hát én a rankod szeretném <#vigyor5>

GCR
Nem kapott senki semmilyen delistet , és aza összes magyar szerver látszik .
Csak a keresõ másképp mûküdik ,mert ha beírod hogy hun akkor ne a "hun"-t tartalmazó szervereket fogja kilistázni hanem ami hun - al kezdõdik

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

jah eddig nagyon szar volt a szerverkereso, de most viszonylag gyors.

Láttam én is, amíg 1.0 volt.. a múlt héten valamikor.
Az RDHA szerveret lattam...

Na ezaz. Egyetlen szervert sem talál az 1.01 MO-ról. Ez nem módosított/nem módosított kérdése.
Vagy bug van benne, vagy delistet kaptak a magyar szerverek valamiért...
Zsolo007
Melyik részére gondoltál? Ranked vagy arr hogy global unlock? Esetleg mindkettõ? 😄

a szerverkeresö vmivel jobb lett de még mindig lassu😞(

Amúgy ezzel van tele a server console:
PunkBuster Server: Download Request for htm/wc001128.htm Sent to (BF22.EVENBALANCE.COM) 159.153.234.134
És újra és újra és újra...

Egy újabb "tökéletes" linux ds, egy újabb "tökéletes" punkbuster verzióval...
gergod
Egyelõre hiába megy a lobbi Borgnál <#dumcsi><#email><#vigyor5>

kb 800 ranked szerver van...

gergod
Gamespy keresõje viszont látja az összeset.

Zsolo007
Én akkor megyek az SG szerverre ha ranked lesz 😊

Komolyra fordítva a szót, ha teljesen befuccsol a hivatalos dolog csak akkor megyek SGre..., viszont a global unlock fasza lenne 😊

gergod
Semmi kerestem hun, sg.hu semmi nem jött be 😞

És más magyar szerver?
gergod
Nem láccik 😞<#shakehead><#boxer>

gergod
megnézem <#kuss> mert eddig rankosat keresgettem <#vigyor5>

Akkor neked az SG szerver is látszik rendesen?
Én is kérdeztem ezt a csapattól, hogy 1.0 vagy 1.01-ként fusson az SG szerver...

De pl azok, akiknek eddig fagyott a szerverkeresõben, azoknak most jó. Szal õk ragaszkodnak az 1.01-hez.
gergod
Nekem eredetim van, felraktam, simán felment, tudok is a neten játszani, szerver kevés van, de az nem a peccs baja, mert bejelölöm, hogy ne csak az azonos ver.t mutassa, és max 2-3 db régi szervert rak ki a keresõ.

Morphin
VKI PLS MOST KELLENE MÉG GAMELNEM MER JÖVÕHÉTEN HORVÁTBAN LESZEK!!!!

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Zsolo007
Hát jeléenleg még relatíve sok 1.0-ás van, én is most rakom újra és nem rakok rá patchot...szal szerintem nem éri meg felrakni...

Mondjuk ha eredetid van akkor fellehet, de akkor sem biztos hogy megéri..

Ugyanott, ahol a python script wiki van 😊
Csak elég hülye az oldal szerkezete 😊 A main-ból tudod elérni.
lac coo
Ezek a bf2stats-ról beszúrt képek nálam rohadtul belassítják a topikot..Másnak is ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Crem
be kell frissíteni a PB-t...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

"Azt a módosítást láttam én is a Quick Tipsben, majd holnap kipróbálom."

Bazz! Mar megint feltalaltam valamit, ami regen kesz van!?
Hol ez a Quick Tips?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Próbáld gyalog frissíteni a punkbustered.
www.punkbuster.com -on le van irva mit/hogyan kell BF2-höz.
lac coo
Na most valaki tényleg leírhatná már aki ért hozzá ; többen is kérdezzük :

megéri felrakni a patch-et vagy nem ?

Újabb tévedés, a mi szerverünkön már tegnap óta fentvan az új patch, mégsem látszik a keresõben azóta.
Nálam a javítás után elég érdekes mûködést produkál a BF2. Pl.: most voltam egymagam a CB szerveren próbálgattam a progit, majd ezzel kidob (nálam semmilyen módosítás stb. nincs fenn, csak a 1.01 patch):
Azt a módosítást láttam én is a Quick Tipsben, majd holnap kipróbálom.
Tévedés, semmibe nem nyúlt bele senki.
Egyetlen magyar szervert sem dob ki a keresõ.
Morphin
Vagy velem szorakozik a bf vagy nemtom mivan de nagyon idegesitõ délelõtt még nagyban nyomtam de mostmeg nem akar cstizni ip-n keresztül se serverekre !!Egyszerûen visszadob a multis képhez és nem csinál semmit mi lehet a baja??? A tûzfal nem!!

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Zsolo007
A régi 1.0ás szervereken lehet még nyomulni törttel?

(hivatalosra gondolok)

Zsolo007
Nemjátszottam ma még hivatalos szerveren, fingom sincs miért írja azt...

Drachomir
Amig nincs patch-crack probaljatok ki a SP mini modot.. en tregnap ejjel nyomtam nagyon franko.. sot idealisan lehet vele coop modot jatszani. A sebzese jobb mint az eredeti jateknak es piros pacak (ez lenn a blood exp.) <#bee1> is egesz hangulatosak... Jah es ha valki inditani egy coop servert uzizzen ram lecci elore is : <#worship>

bf2 SP mini mod

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

schrank
most vettem meg az oridzsit 60darab 200forintos étkezési hidegutalványért <#vigyor1> vót ám anyázás mire az öregasszony leszámolta (kéccer hibázott <#papakacsint> ) de azért jó ez a teszkó a maradandó égési sérüléseimrõl inkább nem beszélek <#merges3> .
a lényeg a lényeg hamámegvettem akkor most mivan a peccsel feltegyem netegyem és ha feltettem akkor azzal hova tudok felmenni meg hovanem <#help>
asztán majd megpróbálok mindenkit kilõni a gépébõl valami rankos szerveren mert már unom hogy csak nekem nincsenek menõ ponttáblázataim <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

drop
csá taln az a baj hogy egy magyar szerver se tedte fel a javitást és azért nincs a keresöbe egyébként a javitást nem tudom miért fikázátok nincs vele baj

Looserke
akkor most milyen magyar szerverekre lehet csatlakozni az 1.01-el?

Smuge
Csak hát egy javitopatch után ez azért nem szépdolog szerintem, annak az lenne a dolga hogy javitson nemhogy elrontja még azt is ami jovolt 😊 Na mind1 nemfogom megérteni hogy adhatnak ki egy bugos csomagot, ennyire hülye lenne az ea hogy nemtudják normális meg szélsöséges körülmények között letesztelni amit csináltak? Ugyanis ez a teszt lényege tudtommal..

TasManXT

psn: TasManHUN

lac coo
Starfish!

Mik az új hírek demo ügyben ? Valamit említettél , hogy majd leírod .

Zsolo007, a statisztikadon azvan, hogy ma jatszottal utoljara ranked szerveren, pedig mar tegnap kijott allitolag a patch?valameliyikre ma feltudtal menni patchel?

lac coo
Na akor pontosan melyik magyar szerveren van fenn a peccs ?Pontosabban , ha nem sokra került fel akkor nem raknám én se fel mert szívesebben játszok magyar szervereken ..

Drachomir
MOst akkor vilagoljatok fel lecci... gondolom a varva vart patch utan miden kulofoldi serverrol ledolnak majd minket regi verziojuakat.. es akkor magyar serverekkel mi a situ? csak ip alapjan lehet csatlakozni hozzajuk mert a bf2 keresoje kizarja oket?<#conf>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

lac coo
Meg de akkor multiban dobál a pb miatta :-DDDD

Looserke
singleban is meg lehetne csinálni a fegyver unlockot?