Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ugyanott, ahol a python script wiki van 😊
Csak elég hülye az oldal szerkezete 😊 A main-ból tudod elérni."

En meg a squad tagsagot is belevettem. Ugyis mindig van szabadon koszalo urge.
De itt legalabb van egy csomo referencia amit lehet hasznalni. Azt akarom meg kifundalni, hogyan lehet kivedeni, hogy ne tekintse killnek, ha valaki mondjuk belerepul az anyahajoba.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

gergod
rankod = ranked

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

gergod
Valszeg bug, mert a gamespy beépített keresõje látja az összeset.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

gergod
Hát én a rankod szeretném <#vigyor5>

GCR
Nem kapott senki semmilyen delistet , és aza összes magyar szerver látszik .
Csak a keresõ másképp mûküdik ,mert ha beírod hogy hun akkor ne a "hun"-t tartalmazó szervereket fogja kilistázni hanem ami hun - al kezdõdik

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

jah eddig nagyon szar volt a szerverkereso, de most viszonylag gyors.

Láttam én is, amíg 1.0 volt.. a múlt héten valamikor.
Az RDHA szerveret lattam...

Na ezaz. Egyetlen szervert sem talál az 1.01 MO-ról. Ez nem módosított/nem módosított kérdése.
Vagy bug van benne, vagy delistet kaptak a magyar szerverek valamiért...
Zsolo007
Melyik részére gondoltál? Ranked vagy arr hogy global unlock? Esetleg mindkettõ? 😄

a szerverkeresö vmivel jobb lett de még mindig lassu😞(

Amúgy ezzel van tele a server console:
PunkBuster Server: Download Request for htm/wc001128.htm Sent to (BF22.EVENBALANCE.COM) 159.153.234.134
És újra és újra és újra...

Egy újabb "tökéletes" linux ds, egy újabb "tökéletes" punkbuster verzióval...
gergod
Egyelõre hiába megy a lobbi Borgnál <#dumcsi><#email><#vigyor5>

kb 800 ranked szerver van...

gergod
Gamespy keresõje viszont látja az összeset.

Zsolo007
Én akkor megyek az SG szerverre ha ranked lesz 😊

Komolyra fordítva a szót, ha teljesen befuccsol a hivatalos dolog csak akkor megyek SGre..., viszont a global unlock fasza lenne 😊

gergod
Semmi kerestem hun, sg.hu semmi nem jött be 😞

És más magyar szerver?
gergod
Nem láccik 😞<#shakehead><#boxer>

gergod
megnézem <#kuss> mert eddig rankosat keresgettem <#vigyor5>

Akkor neked az SG szerver is látszik rendesen?
Én is kérdeztem ezt a csapattól, hogy 1.0 vagy 1.01-ként fusson az SG szerver...

De pl azok, akiknek eddig fagyott a szerverkeresõben, azoknak most jó. Szal õk ragaszkodnak az 1.01-hez.
gergod
Nekem eredetim van, felraktam, simán felment, tudok is a neten játszani, szerver kevés van, de az nem a peccs baja, mert bejelölöm, hogy ne csak az azonos ver.t mutassa, és max 2-3 db régi szervert rak ki a keresõ.

Morphin
VKI PLS MOST KELLENE MÉG GAMELNEM MER JÖVÕHÉTEN HORVÁTBAN LESZEK!!!!

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Zsolo007
Hát jeléenleg még relatíve sok 1.0-ás van, én is most rakom újra és nem rakok rá patchot...szal szerintem nem éri meg felrakni...

Mondjuk ha eredetid van akkor fellehet, de akkor sem biztos hogy megéri..

Ugyanott, ahol a python script wiki van 😊
Csak elég hülye az oldal szerkezete 😊 A main-ból tudod elérni.
lac coo
Ezek a bf2stats-ról beszúrt képek nálam rohadtul belassítják a topikot..Másnak is ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Crem
be kell frissíteni a PB-t...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

"Azt a módosítást láttam én is a Quick Tipsben, majd holnap kipróbálom."

Bazz! Mar megint feltalaltam valamit, ami regen kesz van!?
Hol ez a Quick Tips?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Próbáld gyalog frissíteni a punkbustered.
www.punkbuster.com -on le van irva mit/hogyan kell BF2-höz.
lac coo
Na most valaki tényleg leírhatná már aki ért hozzá ; többen is kérdezzük :

megéri felrakni a patch-et vagy nem ?

Újabb tévedés, a mi szerverünkön már tegnap óta fentvan az új patch, mégsem látszik a keresõben azóta.
Nálam a javítás után elég érdekes mûködést produkál a BF2. Pl.: most voltam egymagam a CB szerveren próbálgattam a progit, majd ezzel kidob (nálam semmilyen módosítás stb. nincs fenn, csak a 1.01 patch):
Azt a módosítást láttam én is a Quick Tipsben, majd holnap kipróbálom.
Tévedés, semmibe nem nyúlt bele senki.
Egyetlen magyar szervert sem dob ki a keresõ.
Morphin
Vagy velem szorakozik a bf vagy nemtom mivan de nagyon idegesitõ délelõtt még nagyban nyomtam de mostmeg nem akar cstizni ip-n keresztül se serverekre !!Egyszerûen visszadob a multis képhez és nem csinál semmit mi lehet a baja??? A tûzfal nem!!

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Zsolo007
A régi 1.0ás szervereken lehet még nyomulni törttel?

(hivatalosra gondolok)

Zsolo007
Nemjátszottam ma még hivatalos szerveren, fingom sincs miért írja azt...

Drachomir
Amig nincs patch-crack probaljatok ki a SP mini modot.. en tregnap ejjel nyomtam nagyon franko.. sot idealisan lehet vele coop modot jatszani. A sebzese jobb mint az eredeti jateknak es piros pacak (ez lenn a blood exp.) <#bee1> is egesz hangulatosak... Jah es ha valki inditani egy coop servert uzizzen ram lecci elore is : <#worship>

bf2 SP mini mod

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

schrank
most vettem meg az oridzsit 60darab 200forintos étkezési hidegutalványért <#vigyor1> vót ám anyázás mire az öregasszony leszámolta (kéccer hibázott <#papakacsint> ) de azért jó ez a teszkó a maradandó égési sérüléseimrõl inkább nem beszélek <#merges3> .
a lényeg a lényeg hamámegvettem akkor most mivan a peccsel feltegyem netegyem és ha feltettem akkor azzal hova tudok felmenni meg hovanem <#help>
asztán majd megpróbálok mindenkit kilõni a gépébõl valami rankos szerveren mert már unom hogy csak nekem nincsenek menõ ponttáblázataim <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

drop
csá taln az a baj hogy egy magyar szerver se tedte fel a javitást és azért nincs a keresöbe egyébként a javitást nem tudom miért fikázátok nincs vele baj

Looserke
akkor most milyen magyar szerverekre lehet csatlakozni az 1.01-el?

Smuge
Csak hát egy javitopatch után ez azért nem szépdolog szerintem, annak az lenne a dolga hogy javitson nemhogy elrontja még azt is ami jovolt 😊 Na mind1 nemfogom megérteni hogy adhatnak ki egy bugos csomagot, ennyire hülye lenne az ea hogy nemtudják normális meg szélsöséges körülmények között letesztelni amit csináltak? Ugyanis ez a teszt lényege tudtommal..

TasManXT

psn: TasManHUN

lac coo
Starfish!

Mik az új hírek demo ügyben ? Valamit említettél , hogy majd leírod .

Zsolo007, a statisztikadon azvan, hogy ma jatszottal utoljara ranked szerveren, pedig mar tegnap kijott allitolag a patch?valameliyikre ma feltudtal menni patchel?

lac coo
Na akor pontosan melyik magyar szerveren van fenn a peccs ?Pontosabban , ha nem sokra került fel akkor nem raknám én se fel mert szívesebben játszok magyar szervereken ..

Drachomir
MOst akkor vilagoljatok fel lecci... gondolom a varva vart patch utan miden kulofoldi serverrol ledolnak majd minket regi verziojuakat.. es akkor magyar serverekkel mi a situ? csak ip alapjan lehet csatlakozni hozzajuk mert a bf2 keresoje kizarja oket?<#conf>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

lac coo
Meg de akkor multiban dobál a pb miatta :-DDDD