Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Csak a keresõ másképp mûküdik ,mert ha beírod hogy hun akkor ne a "hun"-t tartalmazó szervereket fogja kilistázni hanem ami hun - al kezdõdik
Az kizárt dolog, mer nemtudom!
Vagy bug van benne, vagy delistet kaptak a magyar szerverek valamiért...
PunkBuster Server: Download Request for htm/wc001128.htm Sent to (BF22.EVENBALANCE.COM) 159.153.234.134
És újra és újra és újra...
Egy újabb "tökéletes" linux ds, egy újabb "tökéletes" punkbuster verzióval...
Komolyra fordítva a szót, ha teljesen befuccsol a hivatalos dolog csak akkor megyek SGre..., viszont a global unlock fasza lenne 😊
De pl azok, akiknek eddig fagyott a szerverkeresõben, azoknak most jó. Szal õk ragaszkodnak az 1.01-hez.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Mondjuk ha eredetid van akkor fellehet, de akkor sem biztos hogy megéri..
Csak elég hülye az oldal szerkezete 😊 A main-ból tudod elérni.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Bazz! Mar megint feltalaltam valamit, ami regen kesz van!?
Hol ez a Quick Tips?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
www.punkbuster.com -on le van irva mit/hogyan kell BF2-höz.
megéri felrakni a patch-et vagy nem ?

Egyetlen magyar szervert sem dob ki a keresõ.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
bf2 SP mini mod
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
a lényeg a lényeg hamámegvettem akkor most mivan a peccsel feltegyem netegyem és ha feltettem akkor azzal hova tudok felmenni meg hovanem <#help>#help>
asztán majd megpróbálok mindenkit kilõni a gépébõl valami rankos szerveren mert már unom hogy csak nekem nincsenek menõ ponttáblázataim <#nezze>#nezze>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Mik az új hírek demo ügyben ? Valamit említettél , hogy majd leírod .
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu