Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak elég hülye az oldal szerkezete 😊 A main-ból tudod elérni."
En meg a squad tagsagot is belevettem. Ugyis mindig van szabadon koszalo urge.
De itt legalabb van egy csomo referencia amit lehet hasznalni. Azt akarom meg kifundalni, hogyan lehet kivedeni, hogy ne tekintse killnek, ha valaki mondjuk belerepul az anyahajoba.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Csak a keresõ másképp mûküdik ,mert ha beírod hogy hun akkor ne a "hun"-t tartalmazó szervereket fogja kilistázni hanem ami hun - al kezdõdik
Az kizárt dolog, mer nemtudom!
Vagy bug van benne, vagy delistet kaptak a magyar szerverek valamiért...
PunkBuster Server: Download Request for htm/wc001128.htm Sent to (BF22.EVENBALANCE.COM) 159.153.234.134
És újra és újra és újra...
Egy újabb "tökéletes" linux ds, egy újabb "tökéletes" punkbuster verzióval...
Komolyra fordítva a szót, ha teljesen befuccsol a hivatalos dolog csak akkor megyek SGre..., viszont a global unlock fasza lenne 😊
De pl azok, akiknek eddig fagyott a szerverkeresõben, azoknak most jó. Szal õk ragaszkodnak az 1.01-hez.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Mondjuk ha eredetid van akkor fellehet, de akkor sem biztos hogy megéri..
Csak elég hülye az oldal szerkezete 😊 A main-ból tudod elérni.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Bazz! Mar megint feltalaltam valamit, ami regen kesz van!?
Hol ez a Quick Tips?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
www.punkbuster.com -on le van irva mit/hogyan kell BF2-höz.
megéri felrakni a patch-et vagy nem ?

Egyetlen magyar szervert sem dob ki a keresõ.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
bf2 SP mini mod
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
a lényeg a lényeg hamámegvettem akkor most mivan a peccsel feltegyem netegyem és ha feltettem akkor azzal hova tudok felmenni meg hovanem <#help>#help>
asztán majd megpróbálok mindenkit kilõni a gépébõl valami rankos szerveren mert már unom hogy csak nekem nincsenek menõ ponttáblázataim <#nezze>#nezze>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Mik az új hírek demo ügyben ? Valamit említettél , hogy majd leírod .
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu