Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már szóltak érte többen is, hogy senem aktuális, senem informatív elrendezésû, de ez is mellékes minden egyéb kultúra mellett itt.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
24823
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Hogy is volt?
Jó ideig minden oké.
Azután Borg beszól a FB-seknek, kurva nagy flém a végén Borg elegánsan banra rakja LBandit és onnantól meg se áll a szekér, sztem már te se tudod hogy az elmúlt 2 hétben hány embert bannoltál.
A probléma itt Te vagy, és ez NEM csak az én véleményem.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha kifogytál az értelmes érvekbõl... ja várj bocs, az sosem volt... na szal akkor ne csesztess hülyeségekkel. Olvasd el újra amit lentebb irtam, értelmezd, és próbálj gondolkodni rajta.
Sosem voltak képesek privátban semmire (tisztelet a kivételnek, 2-3 ember), hanem csak itt tudtak szétflamelni mindent.
Most hogy én is ezt teszem velük, én vagyok a fõbûnös. Bezzeg õk, szentté kéne avatni õket...
(miutan az eredeti is torolve lett)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Lehetne ezt priviben folytatni?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
(asszem megyek eszek egy kis sütit)
És ezek után azt várod, hogy adjak a szavadra, hogy bármi jelentõséget is tulajdonítsak annak amit írsz?
Netán azokat a nickeket is soroljam fel neked, akik a köpködésetek láttán eleve be sem szóltak a topikba, hanem elhúztak máshova?
Vagy azokat a nickeket mondjam, akit éppen most próbáltok elüldözni azzal, hogy nektek mindent szabad, de ha õ bármit is mond az támadás ellenetek, és ki kell paterolni innen?
Magad is tisztában vagy a válaszokkal, nem kellek ehhez én.
Az emberfia megpróbálja megvédeni csapata zálaját mindenféle trükkös ezközökkel pl.: At akna, C4, claymore stb. vagy ha más nem marad akár az élete árán is. Most jön az error. Rohan a csapattárs, bele az aknába ahogy illik és mit nyom a láma na mit ? Hát persze hogy az kib@**ott ujja csak kick-ig ér el.<#idiota>#idiota><#falbav>#falbav>
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
ugyanez volt mostis mieink rögtön kaptak bant, míg ott van egy #24771 és #24774, ugyancsak büntetlenül...
plusz nem is titkolod, hogy részrehajló vagy ellenünk (pl. "ilyenek")
úgyhogy sztem pötyike alapja van azért a háborgásnak
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Honnan tudod, hogy igy 1280x1024ben megy ? Én is igy intidom, valaki már beirta, h igy kell, de nem segit, optionsban ugyanugy 1280x960 marad, s game közben látni is h LCD átméretez 😞
Forza.
ha egy kicsit is vágnád mi megy ott akkor látnád h a 7th és a tRs sose volt egy véleményen
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Ha egy topikból eltûnik 100 hozzászóló akkor az a téma nem flém !
Jó jó...Meg se szólaltam , csak ez a véleményem ....
over....
Vagy hívjak egy moderátort? 😊
Csak bánt és ezért nekitámadsz egybõl...
Bár lassan ahogy nézem itt is magatok maradtok :-((((
Ha a tisztelt szent társulat vissza tudná fogni magát, akkor egyetlen hsz-t sem kellene törölnöm. És aki nem vette volna észre, napokig semmi gond nem is volt. Ment a csevej a játékról, ment a szpemmelés, senki nem lett moderálva. Csak amikor megjelent ma reggel itt 1-2 ember, akkor robbantották ki újra a dolgokat a piszkálódó, erõltett ironikus megjegyzéseikkel. szerk: ld 24795. Értelmes, netán még témábavágó reakció 0, de azért valamit be kell böfögni.
Amikor meg én reagálok le valamit, akkor én keltek flamet, azzal a különbséggel hogy nekem ez egybõl fel van róva, míg nektek bûn beszólni érte.