Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért nekem mondod? A bannert nem én csináltam.
Már szóltak érte többen is, hogy senem aktuális, senem informatív elrendezésû, de ez is mellékes minden egyéb kultúra mellett itt.
Istencsászár
#24823 én ott olvastam olyat😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hmm egy kis ellentmondás
24823

mNzJean
Na most ismét help please! leszedtem ezt a bf2cc-nevü admin programot kicsoagoltam utánna inditom a bf2cc.exe-t mire ezt irja ki :/Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ 0xc0000135 az alk. bezárásához nyomjon ok-t / Na ez mi lehet?

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Aha
Hogy is volt?
Jó ideig minden oké.
Azután Borg beszól a FB-seknek, kurva nagy flém a végén Borg elegánsan banra rakja LBandit és onnantól meg se áll a szekér, sztem már te se tudod hogy az elmúlt 2 hétben hány embert bannoltál.
A probléma itt Te vagy, és ez NEM csak az én véleményem.

joebacsi
kicsit késõbb kapott 2 büntit ha jól emlékszem, elõször, még mondtad is, hogy azért nem adsz neki, mert õ nemlépte át azt a bizonyos határt...de ha tévedtem sry (bevallom lusta voltam visszamaszkalni oda), a lényegen sztem nemsokat változtat

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Istencsászár
bf2 lan juli 2. kicsit már nem aktuális 😛

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hol jelentettem ki hogy felsorolom neked õket?

Ha kifogytál az értelmes érvekbõl... ja várj bocs, az sosem volt... na szal akkor ne csesztess hülyeségekkel. Olvasd el újra amit lentebb irtam, értelmezd, és próbálj gondolkodni rajta.
nem látom h sorolod a nickeket!

flém, ha törölsz ha nem ha bannolsz ha nem akkor is lesz....ezen TE változtatni NEM tudsz vedd már észre!!

Nemtom, kérdezd meg õket.
Sosem voltak képesek privátban semmire (tisztelet a kivételnek, 2-3 ember), hanem csak itt tudtak szétflamelni mindent.
Most hogy én is ezt teszem velük, én vagyok a fõbûnös. Bezzeg õk, szentté kéne avatni õket...
Aha, 2 órán keresztül nem moderáltam itt senkit, és nézd meg mi lett belõle. Megnyugodtatok, és kultúráltak voltatok 😄 LOL.
joebacsi
del pls
(miutan az eredeti is torolve lett)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

0Fritz0
A köpködésben most te is benne vagy. A kezdõkre valóban ösztönzõ, amikor a modi is nyíltan flémel az "õsbf-es csûrhével".

Lehetne ezt priviben folytatni?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kami
Komolyan mondom, ez a fórum már nem is fórum, szinte nincs is értelmes megnyilvánulás, csak egymás szapulása és értelmetlen vita helyszíne. Elmlékszem anno mikor elkezdtem netezni -de rég volt- a fórumoknak az volt a szerepük, hogy segítsük egymást és a felmerült problémákra választ találjunk. De most! Manapság csak olvasom ezeket a fórumokat és szomorúan tapasztalom, hogy a segítõszándéknak csak a csírája tapasztalható, az is csak néhaány embernél, akikre régrõl emlékszem. Az alant feltett kérdésemre már ha valaki egyáltalán elolvasta, már rég reagáltak volna, ha van megoldás ha nincs. De manapság, már azon is elgondolkodom hogy egyáltalán kérdezzek-e! Bár úgy vagyok vele, hogy a remény hal meg utóljára. Bocs az off-ért, de ez most nagyon kikívánkozott!

joebacsi
a jelenléteddel b+
(asszem megyek eszek egy kis sütit)

ugy-ugy

A jelenléteddel, elég lenne ha te és Borg egy hét banra mennétek és megint nyugalom lenne a topicban szvsz...

And5
Játszani ki fog ????

én a bfv topikbol elüldözöttekre gondoltam de ha már elkezdted akkor sorold öket!!!!!!!!

"õ meg nemkapott semmit"

És ezek után azt várod, hogy adjak a szavadra, hogy bármi jelentõséget is tulajdonítsak annak amit írsz?
Nem is tudom... esetleg felsoroljam neked ide a nickeket, akik max 1-2 hsz-ig húzták itt, és azóta max priviben kérdezgetnek, vagy az SG Team topikba helyezték át minden BF2 témájukat?
Netán azokat a nickeket is soroljam fel neked, akik a köpködésetek láttán eleve be sem szóltak a topikba, hanem elhúztak máshova?
Vagy azokat a nickeket mondjam, akit éppen most próbáltok elüldözni azzal, hogy nektek mindent szabad, de ha õ bármit is mond az támadás ellenetek, és ki kell paterolni innen?
Magad is tisztában vagy a válaszokkal, nem kellek ehhez én.
xj700t
Egy gondolat a határon túli játékról....

Az emberfia megpróbálja megvédeni csapata zálaját mindenféle trükkös ezközökkel pl.: At akna, C4, claymore stb. vagy ha más nem marad akár az élete árán is. Most jön az error. Rohan a csapattárs, bele az aknába ahogy illik és mit nyom a láma na mit ? Hát persze hogy az kib@**ott ujja csak kick-ig ér el.<#idiota><#falbav>

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

<#worship>

joebacsi
hát drága lac coo piszkálódása után mindenkit kivágtál, aki kicsit hevesebben reagált rá, õ meg nemkapott semmit ne várd azt, hogy szerelmesleveleket kapsz a többiektõl...
ugyanez volt mostis mieink rögtön kaptak bant, míg ott van egy #24771 és #24774, ugyancsak büntetlenül...
plusz nem is titkolod, hogy részrehajló vagy ellenünk (pl. "ilyenek")
úgyhogy sztem pötyike alapja van azért a háborgásnak

lac coo
Na hagyjál ..:-D Mi vagy te ügyvéd ? :-)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

BFV topicban nem ill. alig voltak õsbfesek, majdnem mindenki új volt és az újakból alakult ki a scene minden moderálgatás nélkül szal most ez nem jött be...

0Fritz0
Inkább egy pártatlan modit kérnék, aztán pedig a közönség segítségét. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

arty
"Nálam mûködik a játék 1280*1024 es felbontáson.egyszerûen a játékot indíto paracsikon hivatkozását módosítsd errõl: elérési út x:\...\BF2.exe +menu 1 fullscreen 1 erre: elérési út x:\...\BF2.exe +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024 nálam így tökéletesen fut!!! 😊 lcd-n"

Honnan tudod, hogy igy 1280x1024ben megy ? Én is igy intidom, valaki már beirta, h igy kell, de nem segit, optionsban ugyanugy 1280x960 marad, s game közben látni is h LCD átméretez 😞

Forza.

kit is üldüztünk el?
ha egy kicsit is vágnád mi megy ott akkor látnád h a 7th és a tRs sose volt egy véleményen

0Fritz0
Hát barátom, lécci mutasd meg, hogy ez hol szerepel az SG szabálykönyvében. 😊

Olvassak bele a belterjes topikotokba, ahonnan mindenki mást elüldöztetek, aki más véleményen volt, így már természetes módon se vita, se semmi nincs? Minek is?
xj700t
Miért, nem az ? 😊

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Na miaz, most hirtelen akkor moderáljak mégis? Érdekes...
And5
Akkor mit szidjátok a moderátort ? 😊

lac coo
Hát barátom én ezt nem tartom flémnek !
Ha egy topikból eltûnik 100 hozzászóló akkor az a téma nem flém !

0Fritz0
Legyen szõke, nagymellû... 😊

nem nem kell ide moderátor elég a házigazda is!

And5
Indítsunk egy Moderátor Vote-ot !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Istencsászár
nem mi hanem ki

xj700t
Mi az a "moderátor" ? 😊

inkább olvass bele a bfv topikba...

lac coo
Itt akkor rajtatok kívül úgy látszik mindenki olyan mint én mert mindenkit kivetettetek már :-((((

Jó jó...Meg se szólaltam , csak ez a véleményem ....

over....

0Fritz0
Ezt nem lehetne privátban? Tudtommal ez már csak a flém szándékos folytatása.
Vagy hívjak egy moderátort? 😊

Kicsit sem gondolkodtat el, amit írt ugye?
Csak bánt és ezért nekitámadsz egybõl...
a vietnam közössége azért volt olyan jo mert olyanokat mint te kivetettük!!<#mf3>

lac coo
Pár tucat oldallal ezelõt milyen sok új név volt ...Most meg....

lac coo
Persze , mert rajtatok kívül nem ment be más .
Bár lassan ahogy nézem itt is magatok maradtok :-((((

Vedd már észre, hogyha a bizonyos flamekeltõ hsz-t nem törlöm, akkor az megy mint most oldalakon át. Egyikbe sem szorult annyi ész, hogy ne reagáljon ezekre, és ne ragozza utána oldalakon át.
Ha a tisztelt szent társulat vissza tudná fogni magát, akkor egyetlen hsz-t sem kellene törölnöm. És aki nem vette volna észre, napokig semmi gond nem is volt. Ment a csevej a játékról, ment a szpemmelés, senki nem lett moderálva. Csak amikor megjelent ma reggel itt 1-2 ember, akkor robbantották ki újra a dolgokat a piszkálódó, erõltett ironikus megjegyzéseikkel. szerk: ld 24795. Értelmes, netán még témábavágó reakció 0, de azért valamit be kell böfögni.
Amikor meg én reagálok le valamit, akkor én keltek flamet, azzal a különbséggel hogy nekem ez egybõl fel van róva, míg nektek bûn beszólni érte.
TS Zolly
szép monolog

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy