Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mutass még 1 olyan embert akinek ilyet mondtak!!

Istencsászár
<18:22> <@Ahhoj> szerintem Borg is teljesen tisztában volt vele, hogy 2 óra altt nem csendesedik el, viszont hosszú távon jó lenne nélküle
<18:22> <@Ahhoj> és ezt tudta, és amradt flémelni
<18:22> <@Ahhoj> hogy lássuk mennyire flémelünk ha nincs moderálás
<18:22> <@Ahhoj> szal vki ezt a pár gondolatot írja be légyszi légyszi
<18:22> <@Ahhoj> 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Promi
Hallo ez meg a bf2 topik?

Borg!
Teged is sodor az ar 18:30 helyett mar reggel kellett volna kezdened.
1-2 hsz ha van ami a jatekrol szol.
Bezzeg ha nektek mond ilyet valaki, az gonosz moderátor, és a szent társaság ellensége... 😄
akkor magadat is bannold mint kicsirigot,ahhojt meg még sorolhatnám

chat.hu
byebye

De az. Miért, baj?
lac coo
De.

Csak nem tehetek róla , de nem bírom szarkeverés nélkül :-O

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

amit te csinálsz az nem flém??

te nem azt mondtad h átmész egy másik topikba??

Nekik erre nincs szükségük tudod. Észérvek nélkül is el tudnak üldözni mindenkit innen.
Szal légyszi te se csesztesd õket, mert attól sem lesznek észérveik, nem találják szükségesnek õket. Épp elég baj, hogy én leálltam velük pár órára vitatkozni.
mNzJean
ohh köszi köszi

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Rusid
Azért nem indul el mert le kell hozzá szedni ezt is.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

lac coo
Na most kicsit csak olvasgattam amit írtatok :

Egy érvet , indokot vagy hasonlót senki nem mondott csak játszátok a kemény fiút.

öregasszonypowwa.....

förum*baloldal privát üzik

A fórum fõmenübõl van link hozzájuk.
mNzJean
Huha most egy nagyon láma kérdés következik. A privátüzeneteimet miután bezártam ,hogy tudom ujra megnézni??

A "piszkálódás" meg "akadékoskodás" szavak után majd a KÖVETKEZETES szót is vedd fel a repertoárodba.

lol vagy borg
ha nem tudod meggyözni a népet vagy nem azt cselekszik ami neked teccik akkor egyböl bann....

18:30-ig terveztem az életelemet fecsérelni rájuk, utána meghúzzuk a vonalat, és repül mindenki aki nem bír magával.
Aztán burroghatnak egymásnak rólam, meg a szar rendszerrõl másik fórumon.

Csak szerettem volna ha mindenki látja, hogy mi van itt, ha nincs moderálás. De egykét ember még be is mutatkozott rendesen a fórumozóknak, nekik külön köszi. Legalább mindenki tudja ezután majd, hogy kit hova tegyen.
Rusid
Ö itt nem csinál mást csak bannolgat meg veszekszik. Ha gondod van a bannerrel akkor joebácsihoz fordulj aki ugye a szabadidejében fejlesztgeti a bannert.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Wolwarine
ez tag azért nem kapott bannt mint kicsirigo mert borg egyik talpnyaloja/vagy egy moderátor

Ez persze nagy igazság. Ékes példája ennek ez a topik.

Mindenbõl lehet bármi más, ha úgy akarjátok beállítani.
polak
Szerintem nyugodtan abba lehetne hagyni, lassan harmadszor futjátok ugyan azon köröket. Szerintetek van értelme? Szívjatok friss levegõt, menjetek a napra, hátha feltöltõdtök valami pozitív kisugárzással

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Amíg te képtelen vagy az igazságtételre két ember között, addig megítélni se próbáld más próbálkozásait erre vonatkozólag. Mert az erõltetett piszkálódás, amivel újra és újra bepróbálkozol már szánalmas.
szar viccböl is lehet jo poén ha ugy állitjuk be!

mNzJean
thx

Nem lenne anarchia mint ahogy a BFV topicban sem volt, de ha mégis akkor az is ezerszer jobb mint egy elfogult moderátor, ki tudja milyen motivációval, Wolwarine még mindig nem kapott büntetést pedig ugyanúgy flémelt mint Kicsirigo aki meg rögtön banra ment szal ez a te "rended"...

lejjebb, és lejjebb...
Na, mi a kõ, volt egy rossz hasonlatom? Mik vannak...
Ennek persze nem kell megérteni a mondanivalóját, csak azt kell leszûrni róla, hogy rossz hasonlat volt. Bezzeg ha valaki más süt el egy hasonlót, arra megy bólogatás meg lefetyelés...😄
te is csak ezért lettél moderátor😛<#mf3>

TS Zolly
Rossz! Naaaggggyon rossz hasonlat!!!!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Igenigen, majd ha lelõssz valakit az utcán, akkor a rendõröket is hajtsd el ezzel a módszerrel. Csak el ne kopjon a nyelved...
Az anarchia jó dolog ám, nézd csak vissza ezt a topikot.
TS Zolly
Mostmeg aszongya az ea, rakjam fel ujból a gémt. Fél ora legalább a billentyüzet konfig. Ekkora s****kat!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

mNzJean
nem tudnál adni egy linket ahonnan leszedhetném ujra mert ez valszinü hibás

Istencsászár
lol ekkora lámákat

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Én igen.
Na ez volt a szánalom teteje 😄
Neked így lefelé ível a mondadóid értelmi színvonala, ahogy fogysz ki az érvekbõl 😄
lac coo
Jó helyre jöttél :-DDDD

Igen, ha ez kell hogy békén hagyj minket!

TS Zolly
Menj csak, nem siratunk meg téged, mi ös BF-esek.

Amugy milesz majd Borgal, ha elkezdõdik a Magyar kupa??? Egymás ellen nem csak a csatatéren, de majd itt is menni fog a harc, ha tetszik, he nem. 5 perc alatt lesz majd több tiz post.

gameplusz
"Hamarosan érkezik az 1.01-es patchhez egy úgynevezett hotfix gyorsjavítás. Ugyanis bennefelejtettek egy igen nagy memóriakezelési problémát. Aki még nem tette fel az 1.01-et az ne is tegye, aki pedig igen, az rakja újra a Battlefield 2-õt és ne telepítse fel az 1.01-es patchet! Ugyanez vonatkozik a szerverfájlokra is, mivel azokkal is ez a hiba. A játék újrarakásával nem vesznek el sem a pontok, sem pedig a medálok, amik a BFHQ-ban vannak, mivel ezeket egy központi számítógép tárolja."

info: bf2.hu

LOL.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

zavar h nem tartozol közénk??

mNzJean
használja vki .itt ezt a bf2cc prg-t?

Amig ti itt egymásét?
Istencsászár
bocccs csak te szoktál irogatni alája gondoltam te tudod aztis😄

szia jo hogy itt voltál
/ott legalább nyugodtan nyalhatod a borg seggét/

Majd elmagyarázom neked a kérdés és a kijelentés közötti különbséget jó?

"Magad is tisztában vagy a válaszokkal, nem kellek ehhez én."
Ezt meg gondolom puszta véletlen, hogy nem vetted észre.

De kötözködj csak egy-egy szavamba bele, ha más nem megy. Hajrá. Fejleszd a topikot még magasabb kultúra szintre. Mert az megy.
lac coo
Bazz !!!!!
Ti tényleg egy korlátolt társaság vagytok !!!!!
Mentem SG-team topikba , gyanítom , hogy ott jobb arcok vannak , ti meg élvezzetek egymásra !:-D

hello.....