Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Ja fasz vok....Ha már egyszer feltöltöttem akkor linkje is van ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Jaja, kicsit kisebb képeket plz.
Bár a fórumon 1024-ig megegyezés szerint nincs gond, de egyesek szemét szúrja ha ilyen sok a nagy kép.
3TOMI3
paint---nyújtás/döntés---kicsinyíted---és belinkeled

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Rusid
Borg az a baj hogy nem veszed észre hogy a flém fõ oka te vagy. Talán azért nem érkezik arra reakció, mert mindent törölsz így fogalma sincs senkinek arról hogy miért kapta az illetõ a bant meg a büntit. Amúgy meg ez a bünti dolog kezdi elveszíteni a jelentõsségét ugyanis ezeket talán ésszel kéne osztogatni nem ész nélkül szórni mindenkinek akiket te nem kedvelsz, mert sajnos a moderálási stílusodból ez jön le ,egalábbis nekem. Érdekes módon a Vietnám topikjában nem volt moderálás aztán mégis megvoltunk valahogy.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

0Fritz0
http://www.kepfeltoltes.hu

Ide töltsd fel a képeket és innen linkeld be õket.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
800*600 bõven jó lenne.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

lac coo
Nem tudom a linket . A gépemrõl töltöttem fel ...

lac coo

polak
nem tudnád inkább csak linkelni? engem személy szerint zavar

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

lac coo

polak

lac coo
Heh....Ez is BF2 mod lesz :-DDDD

And5
Vazz most azt találta ki a BF2-m, hogy állandóamn there is a problem with your connection meg ellenõrizd a connectiont meg nem talál servereket kilépek és azt látom, hogy HTTP meg simán elérem.

Szánalmas, ahogy egyesek a magasan kultúrált BF közösségre apellálnak, amivel minden rendben van és szentekbõl áll, közben meg oldalakon keresztül basszák szét a flameléssel a BF2 topikot, és habzó szájjal köpködnek mindenkire aki szót mer emelni ellenük, hátmég tenni is valamit. Olvassa csak viszsa mindenki az elejétõl a dolgokat, megéri. Jókat lehet röhögni egyesek teljesen komolyan gondolt "érvelésén".
Természetesen arra, hogy miért lettek moderálva sosem érkezik egy reakció sem, csak arra, hogy a moderátor a fõbûnös ha valamit tenni merészel ellenük. Ti itt mindenkit fikázhattok, de titeket még más topikban, más fórumon sem senki. Sõt, ti itt mindent megengedhettek magatoknak, mert ti vagytok az überkultúrált társaság, akit ne merészeljen senki rendre utasítani. Mert úgyis felesleges, ja.

Természetesen ha ellenetek mer szólni bárki, azt moderáljam, büntessem egybõl, mert szarkeverõ fasz, de ha ti fikáztok, ti cukkoljátok a társaságot, egymás alá adva a lovat a flamelésben, akkor titeket ne merészeljelek moderálni, mert ti egy öntisztuló társaság vagytok úgyis, és legkésõbb 150 oldal flame után úgyis abbahagyjátok. Egykét napra.

Mindenki hibáját észreveszitek, csak azt nem, hogyha közületek egykét ember megjelenik itt, akkor máris flame és fikázás van. Aztán moderálás. És akkor persze megint nem õk a hibásak, hanem a csúnya gonosz moderátor. Aki persze még beszélgetni sem enged titeket. Haha.
Kami
Találkozott már valaki azzal a hibával, hogy a patch felment, a miniimige a daemon-ban és mégsem indul el a game? Semmi hibaüzenet csak visszadob az asztalra. A frissítési frekit visszavettem 60 Hz-re de így sem jó. Valami 5let?

vsly
Nem enged fel 1ik szerver sem.Kijött az a hotfix a patchez,vagy mi a manó?

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

3TOMI3

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

te meg azt írd össze hogy közülünk hányan mentek át a FC topicba szartkeverni thx...

And5
Amikor megláttam a privátüzit mondtam egy csúnyát a gép elõtt remélem azért nem jár büntipont 😊

vsly
10-4

lac coo
Muhahahaha......

joebacsi
pls ne irjon rá senki semmit, virtuálisan úgyse lehet a gyomorszájába taposni, minden egyéb reagálás meg kár ebbe a görcsbe...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

vsly
"húzom õket csõbe, kisköcsög létemre "-na itt a lényeg!Húzz a csöcsbe kisköcsög!

lac coo
Na mindenki olvassa vissza kb. 200 saját hsz-ét , és írja abból mennyi kapcsolódik a játékhoz, vagy van értelmes tartalma a fikázáson kívül :-DDD

Nem tartom magam szarkeverõnek , de ha az vagyok , akkor sok buta emberrel állhatok szemben , hogy naponta tucatszámra húzom õket csõbe, kisköcsög létemre :-DDD

Muhahaha......

vsly
Vicc vót<#idiota>
Nekem is volt hasonló gond az 1. telepítésnél:hiába frissítettem,mindig kivágott.Aztán megvettem origiba,és biztos ami biztos alapon újraraktam a gémet.Azóta nincs ilyen gondom.Talán ez segíthet.

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

lehet hogy kontakt hibás a miki, nálam is volt gond...

vsly
"punkbusterre hivatkozva!"-lehet hogy nincs bedugva a mikrofonod<#nyes><#idiota>

vilmoska
Állandóan ledob minden serverrõl régi punkbusterre hivatkozva!
Frissítettem ahogy le van írva de semmi!
Valaki tudna mondani valami tippet?
köcce

A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?

vsly
Én lac coo-n már nem nevetek,hanem sírok.De már eljutottam oda,hogy sajnálom szegényt...<#shakehead>

Vagy Buba? <#idiota> 😄DDD

Hysteria
és ha ezért buntetopontot adsz az azt jelenti hogy félsz tolem meg mindenkitol... ez nem megoldás..

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

joebacsi
jah, az a gond hogy viszonylag csak közelrõl fogja be a célt, és még akkor is meg kell várnod, amíg ellövi a hõcsapdáit...

vsly
Lehet,hogy lac coo=Borg?<#fejvakaras>

<#idiota>

Hysteria
lol borg kicsit meghulyult multkor irtam neki szepen normalisan de en is merges wok ra megha nem is adott shemmit

de pl multkor gta:sa topicba irtam EGY azaz EGY darab mosolygos smileyt es KETTõ azaz KETTÕ büntetõpontott adott hajrá borg igy tovabb csak megutál mindenki...

ez nem moderálás hanem Istenkedés.... Mod jogoddal 100% osan visszaélszz

na ennyi

Üdv.: Hys

ui.: Nagyot csalodtunk benned Borg....

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

vsly
<#nyes>

Rusid
Szarkeverõ.....

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Csak csináld bár engem pl zavarna a tudat hogy Borg eszközként használ a különbejáratú kereszteshadjáratához...

joebacsi
jah sztem is jobblesz ha a punkbusteren beszéljük meg a dolgokat...

polak
Nálunk pedig mindenki röhög rajtad<#nyes> Mindenki röhög mindenkin, hol itt a gond?<#lama>

lac coo
....részemrõl ennyi mára a flém . Felõlem folytassátok :-DDDDDD

A faqban sincs minden benne, hozzáteszem,hogy én tudom mi az és rendszeresen néztem is. Én sem úgy születtem, hogy mindent tudok. És van úgy, hogy az ember csak többet szeretne megtudni a játékról és azt a hozzászólásokból merítené. Ilyenkor a keresõ mit sem ér. Adott témára viszont igazad van teljesen tökéletes "szûrõ". Lustaságomat tekintve a legtöbb üzenetet szó szerint elolvastam. Apokalypsel értek eggyet akinek baja van a másikkal annak irány az SG szerver <#vigyor3>.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

lac coo
Na akkor még jobban megkeverlek titeket :-DDDDDDDDDDDDDd

TS Zolly
Hát most valaki nagyon elásta magát elöttem! Miaz hogy ilyenekkel?????????!!!!!!!!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

A komment a büntetésed mellett, utalás arra hogy szarkeverõ vagy 😊

lac coo
Ez mi ? :-DDDDD

Rusid
Szarkeverõ....

joebacsi
majd ilyen villogo akarmi lesz, csak jussak el odáig 😊

Dátum: 2005.07.09. 10:45 Adta: Borg
Ne cukkold õket direkt. Tanuld meg hogy hol kell befejezni a vitát az ilyenekkel.

joebacsi
(mély levegö...kifúj...beszív...kifúj)