Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszönöm a segitséget ,kipróbáltam és tényleg müködik ,igy már sokkal jobb játszani
most felmerült még egy kérdés ,hogy itt is müködik az "IDDQD" és az "IDKFA" ?

lac coo
Ha duplán nyomok a "w"-re akkor futni fog ?
Ezt se tudtam ....:-D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ha az introk lejátszásával van a gond, akkor codec problémád is lehet.
Istencsászár
futni: 2szer w megnyomása vagy shift+w
beszállni: e
sniper zoom: jobb egérgomb

<#vigyor2><#vigyor2><#taps><#taps><#banplz>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sziasztok!
Végre sikerült megszereznem a Bf 2-t, erre nem megy. Amikor elindítom a játékot nincs kép, csak a hangokat hallom. Elolvastam a FAQ-t, próbáltam a 4x AGP-t, meg felraktam 5.6-os drivert (Ati), de így sem megy a játék, pedig megvan a rendszerkövetelménynek megfelelõ konfig. Mivel próbálkozhatnék még?

Punker
csak hogy értsd a dolgot, azokat bann-oljuk akik rombolják a fórumot/közösséget.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ki-beszállás E
snipa : jobb klikk
futás : shift

asszem

sziasztok
hogy lehet futni a játékban és beszállni a jármüvekbe és aztán kiszállni oszt még felmerül a kérdés hogy hogy lehet közeliteni a snipával?

Én sosem írtam ide, de olvasgattam a fórumot, és idegesített a sok kérdés, sokszor egy oldalon belül. Lány is vagyok, nem is értek nagyon a szg-hez, de bármi gondom volt, egy kis google segített. Sosem jutott eszembe, hogy bárminemû utánakeresés nélkül, rögtön egy fórumba feltegyem az egyszerû kérdéseim. Az Sg-t nem úgy ismertem meg, mint egy segélykérõ fórumot, nem is hiszem, hogy ezzel a céllal indítottátok. De ez lett belõle. Nem várhatod senkitõl, hogy kizárólag azért járjon ide, hogy mindenkinek megválaszolja a kérdéseit, senkit nem kötelezhetsz erre. A flém, meg egyáltalán nem rosz dolog, építõ jelleggel hat egy közösségre. A játékra szorítkozzanak csak a hozzászólások??? Megvalósíthatatlan... Lac coo nyilvánvaló flémkeltését nem jutalmaztad, pedig nyíltan vállalta is. Most már az összes olyan emerkét sikerült bannolnod, akik csináltak valamit a bf2-ért. Azt hiszem, én tovább nem olvasom az sg-t, mert nem vagyok kiváncsi arra, hogy kinek milyen problémája van a játékkal, és ki hogy segítí neki megoldani azt. Jó gondolom, nem hiányzok, eddig is néma voltam ezután is az maradok. Gondolkozz kicsit, mit szeretnél kihozni ebbõl a topikból, és akkor következetesen ahhoz tartsd magad, de ne felejtsd el közölni mindenkivel, ha ez itt éppen egy HELP fórumnak készül, vagy épp egy nagy FAQ-nak... Bannolhatsz nyugodtan engem is, nem fog megérinteni a dolog, csak nehogy a végén egyedül maradj.
lac coo
Ha arra a nullákat egyesre írjuk verzióra gondolsz az nem jó , mert multiban dob miatta a pb .

DummyBoy
Szép volt ...

@Arty: én tutira tudom, hogy megy így ugyanis ha a Primary moncsin futó alkalmazás felbontást vált, akkor a secondary moncsin futó TV proggy képe elveszik ... 😊

Szóval hiába ír baromságot a setup, nekem volt hogy elfelejtettem belõni az új ACC-ot és 800*600-at írt, elleneben futott 1280*1024-ben ... bár most 1280*960-ban használom, de akkor is érdemes beszúrni ezt a sort, ugyanis a videók lejátszásakor sem váltogat frissítést ebben az esetben ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

És már sokszor válaszoltak is rá, nem lehet vele pontosan célozni, a bombázás ráérzésre megy.
Vagy tölcs le egy célkövetõs bomba csítet, neked nem okozhat problémát 😊

ami a gamecopyworld-ön van unlocker azzal hogy kell
lac coo
Már sokszor kérdeztem itt...

Hogy lehet a repülõgép bombavetõjével célozni ? Mikor kell kioldani a bombát , hogy kb oda essen ahová akarom ?

<#taps>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Punker
nem egyedül csinálja.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
oksa

csuhi
??? nektek volt ilyen ???

Innentõl kezdve, aki flamel, szít, piszkálódik, személyeskedik, az ki lesz rakva. Szorítkozzon mindenki a játékkal kapcsolatos hozzászólásokra. Ha valakinek nem tetsik a játékkal kapcsolatos véleménye, EGYSZERÛEN NE REAGÁLJ RÁ.

Ezenkívül mindenkinek ajánlom figyelmébe a fenti piros szöveget.

Az anarchiának ezennel vége a topikban.
min 1000pont amit rankeden tucc összegyüjteni...

Hysteria
vki tud arabul?

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Egyszer már bannoltam õt is, plusz most is van két pontja. Az, hogy úgy érvelsz, hogy ezt direkt ignorálod, csak téged minõsít.
lac coo
ámen....

csuhi
AZ normális h, egy "Connection to server lost", után ELVESZI A RANGOMAT, és kezdhetek mindent elõrõl???

polak
Mi minek gondolkodjunk rajta? Fel tudjuk venni😊))
Amugy ha beléptél és ezt láttad miért nem maradtál kint? Gondoltad emeled a szinvonalat vagy csak úgy érzeted, otthon édes otthon?

Minek hozzátok fel az ellenérveiteket?
Érvelni mindenki tud.
A képlet tök egyszerû:
KB30 ember nem kér a hozzászolások törlésébõl és kb 30 ember nem kér lac coo hülyeségeibõl.
Értitek, nem értitek, ti bajotok.

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Hysteria
﴾ﯣﺼﺋﮒﯤﮐﺓﯣﻧﺷﺮﺩﺢﯚﺛﺷﻝﺯﮥﺆ

ehheh érdekes 😊

hello

hogy lehet unlock-olni a fegyvereket valaki segitsen pls.

5 perc múlva már semmivel, max másik fórumon ha nem fejezik be.

18:30-után aki egy szót is ejt a moderálásról, a rendszerrõl, vagy bármirõl ami nem szorosan a játékhoz kapcsolódik, az repül.
Majd ha a direkt szart keverni bejáró lac coot kiraknád és te se generálnál állandóan flémet a törölgetésekkel (ahol sztem már szinte nem is a tartalom a mérvadó hanem az hogy ki írta) akkor nem is ez menne de neked vmiért örömet okoz hogy megy a flémelés és banolhatsz egy csomó embert.

lac coo
Mit is ?

(kiváncsi leszek 5 perc múlva mivel érveltek ? A klímaváltozással ? )

Bocs, de ide koncentráltam az utóbbi idõben, abban a topikban még sosem volt gond, ami miatt moderálni kellett volna mennem oda. Ja hogy ott nem voltatok még? Minõ egybeesés...
Hysteria
hát igen a bölcsességem határtalan 😊)

Nem is tudtuk... grat, sokat tettél hozzá a topikhoz ezzel. Megint.
nem láttad mit irt a FC topikba??

Hysteria
ez az én véleményem 😊)

Ha a játékról lenne itt szó, akkor még egy része találó is lenne annak amit irtál. Csak kár hogy nem...
Hysteria
ISMÉTLEM

"" lol borg kicsit meghulyult multkor irtam neki szepen normalisan de en is merges wok ra megha nem is adott shemmit

de pl multkor gta:sa topicba irtam EGY azaz EGY darab mosolygos smileyt es KETTõ azaz KETTÕ büntetõpontott adott hajrá borg igy tovabb csak megutál mindenki...

ez nem moderálás hanem Istenkedés.... Mod jogoddal 100% osan visszaélszz

na ennyi

Üdv.: Hys

ui.: Nagyot csalodtunk benned Borg...."""

Üdv 2 .: Hys 😊)))

lac coo
kérdés : hi, hogy tudom felvenni az elhagyott csomagokat ?

válasz : ha még ezt se tudod magadtól , inkább ne játsz! köszi hogy itt voltál , szevasz .

ezen kéne gondolkodnotok .........

nem másra terelni a szót mindjárt :-O

Õ nem bosszanthatja a népet, te meg igen? Vagy mi?
És 18:30-kor magadat is bannolod SG-rõl?
Egy moderátortól a pártatlanság és az objektív hozzáállás sztem minimum elvárható de ez benned nincs meg, amire még rá is teszel egy lapáttal amikor egy olyan játék topicjában játszod az Isten amelyikkel te is játszol.

Kettõnk közül nem én csinálok itt hülyét magamból mások elõtt, a rendkívül szellemes "érveimmel" 😄
borg
direkt nem bannolod lac coo-t h bosszantsa a népet??

Rusid
Szivesen ja amugy ott az 1.1 NET-et kell leszedni és mûködni fog.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Hysteria
kész a DrAgOnS klán oldala akit érdekel megtekintheti itt 😊

most ne probálj viccet csinálni a faxságodbol mert egyáltalán nem vicces

Rusid
Na ezt nem kellet volna te észérvekkel élõ zseni egy kicsit olvashatnád azt is amit te irogadsz.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

lac coo
Amikor legelõször néztem be ebbe a topikba - mikor kijött a demo- , az elsõ hsz amit olvastam kb ez volt :

kérdés : hi, hogy tudom felvenni az elhagyott csomagokat ?

válasz : ha még ezt se tudod magadtól , inkább ne játsz! köszi hogy itt voltál , szevasz .

no comment ......

Még mindig nem megy ez neked...
Kezdtem én reggel, nézd meg mi lett belõle. A csúnya gonosz moderátor...