Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most felmerült még egy kérdés ,hogy itt is müködik az "IDDQD" és az "IDKFA" ?
Ezt se tudtam ....:-D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
beszállni: e
sniper zoom: jobb egérgomb
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps><#taps>#taps><#banplz>#banplz>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Végre sikerült megszereznem a Bf 2-t, erre nem megy. Amikor elindítom a játékot nincs kép, csak a hangokat hallom. Elolvastam a FAQ-t, próbáltam a 4x AGP-t, meg felraktam 5.6-os drivert (Ati), de így sem megy a játék, pedig megvan a rendszerkövetelménynek megfelelõ konfig. Mivel próbálkozhatnék még?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
snipa : jobb klikk
futás : shift
asszem
hogy lehet futni a játékban és beszállni a jármüvekbe és aztán kiszállni oszt még felmerül a kérdés hogy hogy lehet közeliteni a snipával?
@Arty: én tutira tudom, hogy megy így ugyanis ha a Primary moncsin futó alkalmazás felbontást vált, akkor a secondary moncsin futó TV proggy képe elveszik ... 😊
Szóval hiába ír baromságot a setup, nekem volt hogy elfelejtettem belõni az új ACC-ot és 800*600-at írt, elleneben futott 1280*1024-ben ... bár most 1280*960-ban használom, de akkor is érdemes beszúrni ezt a sort, ugyanis a videók lejátszásakor sem váltogat frissítést ebben az esetben ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Vagy tölcs le egy célkövetõs bomba csítet, neked nem okozhat problémát 😊
Hogy lehet a repülõgép bombavetõjével célozni ? Mikor kell kioldani a bombát , hogy kb oda essen ahová akarom ?
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Innentõl kezdve, aki flamel, szít, piszkálódik, személyeskedik, az ki lesz rakva. Szorítkozzon mindenki a játékkal kapcsolatos hozzászólásokra. Ha valakinek nem tetsik a játékkal kapcsolatos véleménye, EGYSZERÛEN NE REAGÁLJ RÁ.
Ezenkívül mindenkinek ajánlom figyelmébe a fenti piros szöveget.
Az anarchiának ezennel vége a topikban.
Amugy ha beléptél és ezt láttad miért nem maradtál kint? Gondoltad emeled a szinvonalat vagy csak úgy érzeted, otthon édes otthon?
Minek hozzátok fel az ellenérveiteket?
Érvelni mindenki tud.
A képlet tök egyszerû:
KB30 ember nem kér a hozzászolások törlésébõl és kb 30 ember nem kér lac coo hülyeségeibõl.
Értitek, nem értitek, ti bajotok.
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
hogy lehet unlock-olni a fegyvereket valaki segitsen pls.
18:30-után aki egy szót is ejt a moderálásról, a rendszerrõl, vagy bármirõl ami nem szorosan a játékhoz kapcsolódik, az repül.
(kiváncsi leszek 5 perc múlva mivel érveltek ? A klímaváltozással ? )
"" lol borg kicsit meghulyult multkor irtam neki szepen normalisan de en is merges wok ra megha nem is adott shemmit
de pl multkor gta:sa topicba irtam EGY azaz EGY darab mosolygos smileyt es KETTõ azaz KETTÕ büntetõpontott adott hajrá borg igy tovabb csak megutál mindenki...
ez nem moderálás hanem Istenkedés.... Mod jogoddal 100% osan visszaélszz
na ennyi
Üdv.: Hys
ui.: Nagyot csalodtunk benned Borg...."""
Üdv 2 .: Hys 😊)))
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
válasz : ha még ezt se tudod magadtól , inkább ne játsz! köszi hogy itt voltál , szevasz .
ezen kéne gondolkodnotok .........
nem másra terelni a szót mindjárt :-O
Egy moderátortól a pártatlanság és az objektív hozzáállás sztem minimum elvárható de ez benned nincs meg, amire még rá is teszel egy lapáttal amikor egy olyan játék topicjában játszod az Isten amelyikkel te is játszol.
direkt nem bannolod lac coo-t h bosszantsa a népet??
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
kérdés : hi, hogy tudom felvenni az elhagyott csomagokat ?
válasz : ha még ezt se tudod magadtól , inkább ne játsz! köszi hogy itt voltál , szevasz .
no comment ......