Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyáltalán itt hol kell állítani a gamma korrekciót?<#vigyor3><#vigyor3>

mohus
"😄😄 jó kis poénos videó, remek zenével, grat😊"

persze nem adtam fel tovább
PRÓBÁLKOZTAM 8MB - MPG

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Kami
Találkozott már valaki azzal a hibával, hogy a patch felment, a miniimige a daemon-ban és mégsem indul el a game? Semmi hibaüzenet csak visszadob az asztalra. A frissítési frekit visszavettem 60 Hz-re de így sem jó. Valami 5let?

mohus
ez engem is érdekelne, mert van fülhallgató mikrofon párosom...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"látom az ellen commander mûködött 😊"

bizti igazad van, de kummára nem vágom a játékot még...COD:UO volt a nevelõanyám😊

mNzJean
Hát most felhuztam magam egy két hozzászolo kérdésén.Ha félreértettem valamit akkor bocs az érintettektõl.tehát "hogy lehet unlockolni a fegyvereket ?" a következõ hozzászolásokbol arra következtettem hogy az illetõ nem ugy szeretné unlockolni a fegyvereket ahogy teszem azt én és hozzám hasonloan még jo pár ezer ember lépésröl lépésre sokszor keservesen összegyüjtögetni a pontokat , tisztességesen elöbre jutni a ranglétrán. Nem õk ugy szeretnék ,hogy feltelepitik a bf2 öt játszanak 10 percet még azt sem tudják hogy kell futni,uszni,ugrani stb... de már azon törik az agyukat hogy hogy nyithatják meg tisztességtelen modszerekkel a fegyvereket .EZ nálam CSALÁS nak minõsül unfairnak tarom azokkal szemben akik naponta több órát kinlodnak csak hogy az álltaluk kivánt rangot és fegyvert el tudják érni. És mindezt itt egy ilyen forumban kérdezi meg ahol azért a töbség becsületes uton probál eredményeket elérni. Nah ennyi.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Macccy
Fenn kell lennie és bekapcsolva kell lennie annak a speak-gecinek vagy az csak ahhoz kell, hogy én beszélhessek?? Mer eddig online se sok beszédet hallottam (semmit) pedig jóljönne, ha utasítgatnának. Egymagam elég szerv(ez)etlen vagyok ... <#wink>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Guest
25k
Guest
Ja, és
Guest
Ebben a formában sehogy, ha co-op játékot akarsz, akkor állítólag úgy lehet, hogy szingli mapot indítasz, és a többiek IP szerint csatlakoznak hozzá.
Nem lehet, hogy a driverbõl levetted a gamma korrekciót teljesen?
Nálam ace van, minimális player installal, azzal is minden OK.

Amúgy jó a video, látom az ellen commander mûködött 😊
Vagy nem. Így sem látok semmit. Pontosabban ha jól megnézem, nagyon halványan lehet látni a Battlefield feliratot,de szinte feketében...<#szomoru1>

mohus
lehet, hogy az is jó...de az én gépemen KLITE van ezé ajánlom😊 és rendesen megy minden...mondjuk csak a demóm van eddig meg😊

😄😄 jó kis poénos videó, remek zenével, grat😊

Nincs fent semmilyen kódek pack, de most felrakom az X Codec Pack-ot. Talán ez jó.

lamase
multiba hogy lehet botot addolni?

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Robogo
Jaja.😊

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Seth
oscart...oscart....<#eljen>

PSN ID.: Beegabor

mila69en
eza zenei aláfestés ez csúcs<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mohus
kösz

Guest
Nem, nem kell semmiféle elõfizetés a netes játékhoz.
mohus
KLITE PACKOT ajánlom

mohus
Kérdés...ha megvan eredetiben a gammám utána kell fizetni a netes játékért a gamespyon?

És egy videjó épp csak repülni akartam - MEGKAPTAM - 5MB - MPG

lac coo
Na de eddig jó volt , ment mint az állat 50-70 fps-el :-O

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Promi
A hiba az on keszulekeben van.
Nekem sincs gondom 1.01 -el.
lac coo
Töltsd le és tedd fel ezt
Ha más van fennt azt töröld le.

Nekem nem volt ilyen gond, tegnap este gyak alatt...
lac coo
De nekem valamiért szarabb lett: ütemesen megakad a kép kb. egy másodpercenként elötte nem volt ilyen .

Van fent valami codec pack?
Ha igen, az is lehet gond. xvid/divx nem sok vizet zavar ebben.
Az introk sem mennek. Videó kodekbõl már volt fennt DivX, most XVid van.

Szerintem ne kapkodd el, majd lesz hotfix a héten, ráér addig a reinstall, ha egyátalán kell. 1.01 is megy annyira, mint az elõdje... sokkal nem szarabb 😊
lac coo
Ha nyomok egy reinstalt akkor a beállításaimat meghagyja a dokumentumokban v mentsem el elötte ?

Promi
csak ossze hozzuk a listat.😊
ez igaz 😊

4 ha szerencséd van nem kell hallgatni a társaid mikrofon recsegését meg folytonos visítását 😊

3 pontosabban a squad leader mellett 😊

Amúgy még egy elõnye van:

4. az SG szerveren az auto team balance nem téged pakol át a másik csapatba, ha commander/squad leader/squad member vagy.
Promi
squadba erdemes beallni, mert
1 hangokat halhatsz.<#vigyor>
2 ha jo a csapat eleg eredmenyesek lehettek.
3 ujra szuletes lehetseges nem csak a zaszloknal, hanem a squad csapattagok mellett.
Hát öszintén szólva ezt nem figyeltem még, hogy mikor milyen színû... ha hallanak a többiek, akkor jó 😊
jaaa az tök jó akkor majd beszélek sokat és V,B ezt megjegyzem

tehát mindegy ,hogy mien színû?

beszélgetés

<#nyes>

Voip: a szerverbe beépített hangkommunikáció. Minden játékos használhatja a játékban, akinek van mikrofonja, és legalább egy squadba beállt.
Promi
"multkor megijedtem hogy hangokat hallok"
Ez lol ez tetszik.:<#nyes>
voip az meg micsoda?
az amikor beszélnek hozzád, akkor mégsem vagyok hülye, multkor megijedtem hogy hangokat hallok

A commander és a sqad leader beszélhet egymással a V-vel.
A squad leader és a sqad tagok pedig asszem B-vel.
Ha pedig hallanak, akkor jó 😊
halle pajtik! egy kérdés: a voip pontosan hogy megy gém alatt? ha lenyomom a "v" gombot utána dumálhatok mig nyomom? és az a hangszoró megjelenik a jobb sarokban mikor piros a "hang" az mit jelent? az aszt hogy jó?

Duddits
lac coo
Na ezt kipróbálom ....

Hát futni nem fog, de úgy lehet hirtelen megindulni, rövidet gyorsan ugrani erre arra.
A folyamatos futáshoz a shift kell.