Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
bizti igazad van, de kummára nem vágom a játékot még...COD:UO volt a nevelõanyám😊
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Amúgy jó a video, látom az ellen commander mûködött 😊
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
És egy videjó épp csak repülni akartam - MEGKAPTAM - 5MB - MPG
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha más van fennt azt töröld le.
Ha igen, az is lehet gond. xvid/divx nem sok vizet zavar ebben.
Amúgy még egy elõnye van:
4. az SG szerveren az auto team balance nem téged pakol át a másik csapatba, ha commander/squad leader/squad member vagy.
1 hangokat halhatsz.<#vigyor>#vigyor>
2 ha jo a csapat eleg eredmenyesek lehettek.
3 ujra szuletes lehetseges nem csak a zaszloknal, hanem a squad csapattagok mellett.
Voip: a szerverbe beépített hangkommunikáció. Minden játékos használhatja a játékban, akinek van mikrofonja, és legalább egy squadba beállt.
az amikor beszélnek hozzád, akkor mégsem vagyok hülye, multkor megijedtem hogy hangokat hallok
A squad leader és a sqad tagok pedig asszem B-vel.
Ha pedig hallanak, akkor jó 😊
A folyamatos futáshoz a shift kell.