Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
akárki akármid mond az 1.01-rõl, én amióta feltettem,nem dobott ki az asztalra, szóval pá

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Seth
Az mitõl van hogy majdnem percre pontosan mindíg 20 percenként kivág az asztalra??? És ez minden alkalommal eddíg így volt

PSN ID.: Beegabor

Scholes18
<#mf1>

Glory Glory Man United!!

Jó topik.<#eljen> Fel is teszem gyorsan a bf2t.

DummyBoy
Jajjménemmaraccmáncsendbe ...

Érdekes dologgal találkoztam egy francia ranked szerveren ...

A hullák elkezdtek brékelni ... nem 1-2 ... MIND ... eszméletzlen idegtépõ volt, fõleg medic-el .. mindig mellényomtam a defibrit ... mi az isten ez? serverbeállítás (hogy mindenki tudja meddig újraéleszthetõ valaki?) vagy sima, és nem is kicsi bug ?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

joebacsi

<#wave>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Guest
<#levele>
Krinyo
a tank2 tetszett 😊

mila69en
hát kipróbálni érdemes.. de hosszútávu szórakozást sztem nem fog nyújtani singlibe

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mohus
de legalább teccett?😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Ez a game foleg multi vagy singleplayer- be is turheto?Ti hogyan nyomjátok mert én csak singliben akarnám jatszyani ezert nem tudom hogy érdemes-e kiprobalni?
Kösz ! Cooperative alatt azt értem mint a BF vietnám multiban . Vannak az "élõk" és a gép által irányított BOT-ok . A BF2-ben egy jó kis 32-es pályán kevés az 5-5 ember ! És mielõtt azzal jönnétek , hogy játszunk 16-os pályán elárulom , hogy mi fõleg a technikát szeretjük ! Emiatt kellene az , hogy a BOTokat elõ tudjuk csalni valahogy ! Egyébként kb 1 éve LANozunk !
<#guluszem1>
Krinyo
igen

arty
OFF

ilyen ostobaságot 😄 konzolra egyetlen auto-szimulátor nem jelent még meg ... 😄

Forza.

fistin
<#wow1>

Pharaoh
Medálokat hogy lehet szerezni? Már van egy csomó badgetem és ribbonom, de medálból csak a helyezésekért járó van.

mohus
semmivel...

sokat próbálkoztam mindenfélével, de úgy a legjobb ha kirakom a jelet a videókártyáról...majd a digizõmmel visszatolom a PC-be...a digizõ USB2.0-val tolja ráadásul van benne erre a célra egy mikroprofesszor is😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Krinyo
mivel veszed fel a videot?
BattleRecorder? fraps?

mohus
EZÉ (11M😎 vajon miért járt KICK....nem is értem

mohus
tudatLAN😊

Zsolo007
MIlyen cooperative-et vársz? itt nincsenek küldetések, csak 2 csapat 😊 ha 10en vagytok akkor 5en-5en fogtok coopban nyomulni 😊))

Krinyo
mér, hol van benne cooperative? 😄

Milyen LAN ??? Tudom , hogy mi az , de hogy jön ez ide ?
Krinyo
lan

S.O.S Help ! Itt ülünk 10-en a gépek elõtt és a hõn áhított BF2-vel szeretnénk játszani multit , de nincs benne cooperative mode ! Ugyan olvastuk a fórumon a single mode utáni IP-s bejelentkezést , de ezt sajna nem tudtuk összehozni !
Ha tud valaki valami megoldást azt nagyon megköszönnénk ! <#nemtudom><#falbav><#ijedt>
Marha jó kis klippek <#vigyor3>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

mila69en
tank2 nagyon komoly... 007-es?😄D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Promi
"tank aljára felkapaszkodni"
Ez qrva jo ez tetszik.
lentebb olvasható a szombat esti flame...

Krinyo
lol, benyelt a lánctalp? 😄

mohus
a másodiknál érdemes a lábmunkát figyelni

mohus
Na tankkal kicsit jobb vagyok, mint repcsivel😊 Tank - 6MB

SÕT ha kiszállok belõle még azt is tudom, hogy kell a tank aljára felkapaszkodni...Tank2 - 6MB

Krinyo
te mirõl beszélsz? 😄
milyen érem "gyüjteményrõl"? lál senki nem oszt észt, de fõleg nem egy újreg mint te <#hehe>
amúgy akár tetszik akár nem, a stratégia is játék...de felesleges egy olyan valakinek magyarázni aki csak annyit tud mondani az asszonynak is hogy "need a medic" <#hehe>

fistin
na az uccsó mondatoddal egyetértek, faxom se warcraftozik, de pl: Codename Panzers, Soldiers-Heroes of WWII... ezek vannak fent, ezek jutottak eszembe 😊
engem nem érdekel, hogy két külön fogalom, de te olyat mondtál, hogy lámák játszanak stratégiával <#wilting>
akkor ez olyan, mint ha az 5tusázü lelámázná a sakkozót, mer õ gondolkozik... ehh.... az való neked, cod...

schrank
na én azzal az érem"gyûjteménnyel"<#hehe>nemmenõznék
a stratégia meg az efpées kábé ojan mint az 5tusa meg a sakk mindkettõ sport de <#shakehead>
úgyhogy nekem ne ossza az észt egy vörld of szar kraftv - os <#nevetes1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

fistin
hát igen, a stratégiában gondolkozni kell, taktikázni, nem csak hentelni... csak egy codos vagy? én is az voltam(mivel semmi nem ment jobb játék, fõleg neten 😄 ), de szeretem a strategyt is...
telán ezért is a lámák játszák a stratégiát, mert gondolkozni kell.. hmm. biztosan..

mila69en
az nem M79-es volt?😄D

Cobra.
Azt én se értettem sose még BF42-ben sem, hogy valaki minek lõ a tankra/APC-re géppisztollyal? Talán hogy észrevegye a tankos, hogy ott az ingyen frag? <#nyes>

válasz a spectator mode-ra: csak annyit tudsz csinálni (ha nincs letiltva a szerveren), hogy nem születsz újjá, és akkor C-vel tudsz lépkedni a csapattársak hátulnézetei között.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Krinyo
"stratégiát nem számolom mert azzal csak a jáccanak"
ebben az a vicces hogy ezt pont a sok<#lama>mondja <#hehe>

Krinyo
na lol, most azt csinála ez a xar "demo maker" hogy a demot már hajlandó elinditani, de a kamerás indítással csak felvillan a parancssor aztan kiis irja hogy done.

schrank
de legalább abban egyetértünk hogy fpsen kívül semmire nem jók a pécéken való játékok a stratégiát nem számolom mert azzal csak a <#lama>jáccanak<#nyes>
egy fasza autószimulátor csak konzolon képszelhetõ el grantúrízmó metropoliszsztrítrészing <#eljen>

fistin
puskagránát 😄

mohus
sosem lehet tudni nem került-e abba az m16os-ba urániumos töltény😊

schrank
nem kell mondanotok hogy ti CODosztok meg unreálosok vagytok eszt hama kilehet szúrni a szervereken ti vagytok azok akik megtámaggyák a páncélosokat M16osokkal<#lama><#taps>

Grat<#taps>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

mohus
oh
köcce

Beszélgetni csak akkor tudsz ha squadba beállsz és van mikrofonod. Nyomd meg a caps lock-ot ha beléptél és ott állj be egy szakaszba. Te a B gomb segítségével tudsz a csapattagokkal beszélni.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

mohus
ja kérdés COD:UO-ban volt SPeCTATOR MODE itt is van?

báttyó02
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
nagyon állat

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

egyáltalán itt hol kell állítani a gamma korrekciót?<#vigyor3><#vigyor3>