Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
PSN ID.: Beegabor
Érdekes dologgal találkoztam egy francia ranked szerveren ...
A hullák elkezdtek brékelni ... nem 1-2 ... MIND ... eszméletzlen idegtépõ volt, fõleg medic-el .. mindig mellényomtam a defibrit ... mi az isten ez? serverbeállítás (hogy mindenki tudja meddig újraéleszthetõ valaki?) vagy sima, és nem is kicsi bug ?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
<#wave>#wave>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
<#guluszem1>#guluszem1>
sokat próbálkoztam mindenfélével, de úgy a legjobb ha kirakom a jelet a videókártyáról...majd a digizõmmel visszatolom a PC-be...a digizõ USB2.0-val tolja ráadásul van benne erre a célra egy mikroprofesszor is😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ha tud valaki valami megoldást azt nagyon megköszönnénk ! <#nemtudom>#nemtudom><#falbav>#falbav><#ijedt>#ijedt>
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
SÕT ha kiszállok belõle még azt is tudom, hogy kell a tank aljára felkapaszkodni...Tank2 - 6MB
milyen érem "gyüjteményrõl"? lál senki nem oszt észt, de fõleg nem egy újreg mint te <#hehe>#hehe>
amúgy akár tetszik akár nem, a stratégia is játék...de felesleges egy olyan valakinek magyarázni aki csak annyit tud mondani az asszonynak is hogy "need a medic" <#hehe>#hehe>
engem nem érdekel, hogy két külön fogalom, de te olyat mondtál, hogy lámák játszanak stratégiával <#wilting>#wilting>
akkor ez olyan, mint ha az 5tusázü lelámázná a sakkozót, mer õ gondolkozik... ehh.... az való neked, cod...
a stratégia meg az efpées kábé ojan mint az 5tusa meg a sakk mindkettõ sport de <#shakehead>#shakehead>
úgyhogy nekem ne ossza az észt egy vörld of szar kraftv - os <#nevetes1>#nevetes1>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
telán ezért is a lámák játszák a stratégiát, mert gondolkozni kell.. hmm. biztosan..
válasz a spectator mode-ra: csak annyit tudsz csinálni (ha nincs letiltva a szerveren), hogy nem születsz újjá, és akkor C-vel tudsz lépkedni a csapattársak hátulnézetei között.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
ebben az a vicces hogy ezt pont a sok<#lama>#lama>mondja <#hehe>#hehe>
egy fasza autószimulátor csak konzolon képszelhetõ el grantúrízmó metropoliszsztrítrészing <#eljen>#eljen>
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
köcce
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.