Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

francois
amúgy amit írtatok a tört patchelésre az nem jó, én megpróbáltam: visszatettem az eredeti exe meg dll fájlokat, patch, mini image daemonnal de ugyanúgy kéri a cd-t ugyhogy nézzetek utána, mert így nem stimmel.
Vagy pedig rosszul írtátok le.

Robogo
Na és már jönnek a törlések.<#levele>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Robogo
OKsa.

gergod
Persze, a tied is egy jó megoldás 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

GCR
Gabóca . Ezen inkább ne kondolkodj .

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

Robogo
Tényleg Geronimo csinálta a bannert?Mert ha igen akkor úgy tünik,hogy nem lesz fasza banner.😞

3TOMI3
sry h ilyen tájékozatlan vok 😛

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Robogo
Nem is tudom mért lett lecserélve a banner....<#fejvakaras>
Az elözõ fasza volt.

Beers
Az elõzõ kicsit ütõsebb volt!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Robogo
Ez nem új banner ez a banner csak idéglenesen van.Addig lesz ez a banner ameddig valaki nem készít egy jó bannert.

GCR
Hmmmm semmi . Csak valami fél isten irogat ide néha , meg jópár hülye kérdés oszt ennyi.

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

Robogo
Jajj már kezdek uni egy valamit ez pedig az,hogy a hülye emberke mindig a repülöm elé áll és ha elindulok akkor le tk-zom és kapok -8 pontot és sokan ezt direkt csinálják.😞 És ezzel az a gond,hogy nem lehet védekezni max mindig kapok -8 pontot vagy nem repülözök.😞

3TOMI3
ki csinálta az új bannert???

3TOMI3
300 új hsz 😊
a tegnapi bannolásokon kivûl volt vmi új hír vagy vmi???

Guest
Neked is 😊
Guest
Kösziek 😊
Piedon
Érdekes ma folyamatosan kivág az sg.hu szervere, mert "Pb server running old version". Nem kellene frissiteni a szervert?

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

hát az télleg nem az 😊
de a kérdés sem egyértelmû 😊
"Játékból hogyan veszek fel videjót?" én igy

Krinyo
pontosan igy értem 😊

Krinyo
ugye nem gondolod komolyan hogy a felvett belsõ nézetes kamerát kirakod külsõre és több oldali kameraállásból megvágott anyagot tudsz felvenni 😊

gergod
Úgy érti, hogy a battlerecordenben tudsz kameranézetet váltani, meg elõre hátra tekerni, lassítani a lejátsáson.... Az azért nem ugyanaz, mint összevágni 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

ugye nem gondolod komolyan, hogy egy pinnacle studio av/dv deluxe digikártyával felvett anyagot nem lehet vágni? 😊
egy az egyben azt veszi fel amit a játéban csinálsz

Krinyo
de azt nem lehet rendezni 😊

a videókártya kimenetét rákötöm a digikártya bemenetére majd elindítom a felvételt és nekiállok játszani...frame dobás és fps vesztés nélkül digiz az anyagot...ennyi 😊

schrank
valaki felszabadította már a PKM-et mert kiváncsi lennék mennyivel hatásosabb a helik ellen mint a "hagyományosak"
üdvözlettel : a szitakötõvadász<#vigyor1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Krinyo
érdekes, ha lelassítokm a demot, felvételkor nem lassul le <#help>

Running
Játékból hogyan veszek fel videjót?

Running
Ma lesz valami játék este az sg csávók?

Nem tudom mit vagytok úgy oda, szerintem nem olyan drága. Akinek van pénze olyan gépre, amin jól fut, annak jusson erre is. Engem nem vet föl annyira a pénz, ezért megnézem, hogy mire adom ki. A elmúlt fél évben 3-om játékot vettem: BF2, HL2, GT4(bár ezt a PS2-re). Nekem is van másolt játékom, de ott ahol tudom, hogy gond lehet az internetes játékkal(CS.S, B2) ott megveszem az eredetit. Pláne hogy itt Pesten egy deci finlandia 1600ft, úgyhogy egy átmulatott este 7-8 ezer ft.

And5
Csináltam egy videót de a mocsok freeweb nem küldi az aktiválós emailt <#ijedt>

Topik címe alatt lévõ képecske <#wave>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Kandurex
Én inkább azon csodálkozom, hogy hova pazarolják azt a rengeteg memóriát?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

alma2
Van itt az a ket "elvakult tarsasag" aki kuzd az igazaert, ugy az unlockolt fegyverek erosebbek-e vagy sem.mivel en most kaptam meg az elsot, ugye mi sem egyszerubb kiprobalni, es eg es fold a ket fegyver kozott a kulonbseg, snipert nyomtam ki, bar nem tudom miert meg sose vagyok az 😊
mig a regi meg se karcolja a helit, a masikkal 1,5 tarral szarra lovod.
errol ennyit, en jatszok ti meg csak csepeljetek egymast... sutak.

szerintem

Átmeneti, amíg nem készül el az új.
Kandurex
Mi ez a szutyok branner?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Robogo
Boldog szülinapot Guest!!<#pias>

Cobra.
Ez mondjuk elég hülyén lett megcsinálva, hogy nem lehet játékon belül gammát állítani.
Tegnap hogy kicsit többet játszottam egyhuzamban, amikor kiléptem elég sokat dolgozott a hdd, szóval tényleg sikerült egy memóriaszivárgást összehozniuk a patch-csel.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Abban leginkább sehogy. A videokártyád driverében állítsd be, a teljes képernyõs 3D-hez.
Miután az eddigi banner kedves készítõje (köszönjük neki eddig munkáját!) úgy döntött, hogy tovább ne legyen fent az õ bannere, aki érez magában kreativitást egy új banner készítésére, az jelentkezzen PÜ-ben.
A feltétel csak annyi, hogy igényes kinézetû, és informatív banner legyen. (FAQ link, stb., flash is lehet)
arty
kodekpakk ? .bik videot használo játékhoz? 😮

érdekes ötlet 😉

Forza.

Érdekes olvasni, hogy eggyses fórumozók hogy b*szogatják egymást, de ebbe én inkább nem folyok bele... Jó szórakozást nekik!
Hol tudom az X Codec Packban a gamma korrekciót állítani?

Ma2ska
Singleben csak gyakorlásra alkalmas mint minden hasonló tipusu játék, hosszu távon...

gameplusz
A kód éri a játékban a letöbbet.... Kb 10-et ér a kód, 500-at a lemez, 500-at a tok, meg 1000-et a könyv.... 😄 A többin meg osztozzanak a készítõk....

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

SeS7thRambO
6.000-ért kicsit használt jó lesz??? Kód nélkül. Könyvvel együtt!!!

joebacsi
<#worship>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
csak nagy volt a szája, jelen pillanatban nemlehet olcsóbban kapni sajna 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Frissítettem a SQUAD GUIDE-t, most már vannak képek is, meg Sniper Squad meg pár apróság.

Itt lehet csekkolni: polemius.tar.hu

Minden jog fenntartva!

Multkor beirtam hogy 12.000ft milyen dúrva.
Erre valaki beszólt szellemesen hogy "aki hülye az ennyiért veszi"
ebbõl arra következtettem hogy van olcsóbban is rá mód.
joebacsi
pedig ennyi mindenhol

Tud nekem valaki segiteni hogy hol lehetne a legolcsóbban beszerezni a BF2-t?
576 ban 12.000 huf, azt kicsit sokallom.