Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Pepti: <#worship>#worship>
Beers meg kapcsoljaki! :-)
Ha mindkét oldal tévedt, szerintem kár tovább vitatkoznotok. Az egyik oldal nem csalt, a másik oldal meg nem hazudozott.
Minden jog fenntartva!
5.6-os driverrel. Se a refreshrate átállítás, se a többi módszer nem segített. Légyszíves valaki segítsen.
Köszi!
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
- Volt rá példa hogy másnak sem írta ki a rankokat.
- Engedélyezve volt a global unlock. (ez azt jelenti hogy lehet használni a megszerzett csúzlikat, nem? )
- Nincs értelme az új álneveknek, mert a pb a serialoddal együtt tilt le, nem a nikkedel. (jól tudom? a réginél asszem így volt)
- az említett csapattag bizonyíthatóan többezer pontnál jár.
Szal nyugodtan kérjél csak szépen bocsánatot a szemétkedõ megjegyzéseidért hogy ne maradj senki szemében egy hiteltelen rágalmazó.
Mindezt azért veszem ilyen komolyan mert, mintahogy itt jópáran, szeretnénk továbbra is klánmeccseken, kupákon résztvenni a gyanú legkissebb árnyéka nélkül.
Jah, valamelyik csapatnak csütörtök magasságában nincs kedve egy jó kis fungyakhoz?
ha-t nemláttam 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Te meg csak 1200-nál érdemelted meg 😉 !
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
htxvm
2. joga van leírni a véleményét, még akkor is esetleg, ha késõbb kiderül, hogy nem állja meg a helyét
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Kidobál a Punkbuster, miután a szerverre belépéskor a "Server is running old PB version"-hoz hasonló hibaüzenetet látok a chatben.
A probléma ott van, hogy bizonyos szervereken a PB egy bug miatt nem hagyja magát még manuálisan sem frissíteni, ezért régebbi, mint az emberek kliense. Ez mind EA ranked, mind mezei szervereket (többek között az SG szerverét) is érinti.
A hibaüzenet után valamilyen rejtélyes okból NEM mindenkit dobál ki, de akit igen, az a következõt teheti rögtön miután belépett a szerverre (a PB úgysem kickel egybõl):
1) Console lehívása (~)
2) Beir: "pb_security 0" - Persze idézõjelek nélkül.
Ezáltal a PB kliensnek (amelyben benne vannak a régebbiek is mindenkinél) engedélyezi a szerver, hogy a régebbi verzióval kapcsolódjon, amit a szerver is futtat. A PB tehát mûködni fog, csak nem dobálja ki onnantól.
Erre sajnos minaddig szükség lesz, amíg épkézláb PB update nem érkezik.
Akkor mondja el valaki a titkot, mert unom h ha tank-tank ellen küzdök mindig alul maradok, még 2x annyiszor is találom el PONTOSAN!
Na szóval beszállok egy ilyen teherautóba vagy mibe elindulok az egyetlen amerikai zázsló felé erre egy jeep jön velem szembe pár méterre megáll elõttem gyorsan F2 a szembe lévõ játékos is ezt teszi lõjük egymást kilövöm a jeepjébõl majd vagy 5 amcsi feltûnik és valaki hátulról leszed egy lövéssel a teherkocimból egy gránát elõre repül de addigra valaki már az amcsik közül beszállt a jeepbe meg a teherautóba is a gránát berobban a jeep kigyullad és elindulnak egymás felé azt bumm az összes amcsi meghalt 😊
De ha valaki vette volna a fáradtságot, hogy indít egy ASE-t és megnézi az láthatná, hogy az RDHA szerver (most, ebben a pillanatban legalábbis) global unlock-kal fut.
Vagyis mindkét félnek igaza lehet. A JCSR klán tagjai valóban nem használhatták volna az unlockolt fegyvereiket, mert nem ranked szerveren voltatok (ha jól értem, az csak ott lenne lehetséges). Viszont valószínûleg nem is figyeltek erre túlzottan, csak rányomtak a szokásos - unlockolt - fegyverre.
Vagyis õk csupán éltek azzal a lehetõséggel, ami mindenkinek rendelkezésére állt azon a szerveren.
<#nezze>#nezze>
Minden jog fenntartva!
www.battlefield.hu
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ja és miért van az hogy az APC-vel izzásig lövöm 5 méterõl a kibebaszott helikoptert és baszik felrobbanni??????? Mivel lövök kenyérgalacsinnal, szabályozni kéne már a sebzéseket hogy zabálna meg egy kalap szart a dice.
Na Dragon valley sziget, domb teteje. Megyek fel a csapattal, hatalmas kavarodás, mindenki lõ mindenkit, de úgy hogy ellenfél saját keveredve, tiszta buli volt, mediccel taroltam a pontot mint állat. 😊 Mikor nem volt élesztenivaló (tészta😊 ) elkezdtem én is lõni. Látom lõ egy csávó mellettem térdelve hát térdelek én is lövök. Vagy 10 másodperc után feltûnik, hú bazz de furcsa ruhája van, meg sárga színe. Ja mondom ez ellenfél. Vagy két méterre voltunk egymástól. 😊 Hát leszedtem. Biztos nem örült mert olyan jól elvoltunk. Még cigit is adtam volna neki, ha tudom nem lõ rám.😊
Kérdés, lehet már vagy ezerszer letisztáztuk, meg én is, de mindig elfelejtem. Érmet csak az utolsó kör eredményei alapján ad, vagy az össz eredmény számít?
szóval sztem elég elhamarkodott volt csítriadót fújni, ha még nem is ismered õket, akkor is...
www.battlefield.hu
Tegnap ultimátumot tettem Ahhoj közbenjárására a "BF scene" felé, amelyet Joebácsi IDE ki is tett. Eddig a legtöbben elfogadták ezt, mint kompromisszumot a normális fórumozás érdekében.
Kérem, hogy aki eddig nem látta még, az is olvassa el, és döntse el, hogy elfogadja-e vagy sem. Ha nem, akkor felesleges is visszatérnie bármilyen formában, de fõleg nem újreggel, ami ugye a fórum büntetõpont rendszerének megkerülését, és újra bannolást jelent (akár véglegesen, IP alapján is - szól ez többek között vslynak, és nauronnak akik az éjjel ugye már megtették ezt).
Aki viszont visszatér a bannolás lejártakor, vagy nincs bannolva és ezután tovább ír ide, az ezzel automatikusan kijelenti, hogy elfogadta, és tartja magát ezekhez a pontokhoz.
Társadalmi célú hirdetésünket látták 😊 (vélemény->PÜ)
És akkor most fuss neki újra: nincs rangos ember a szerveren, minden JCSR tag unlockolt fegyverrel játszik. Magyarázat?
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
1200 pont kell az elsõ csúzlihoz, én már csak tudom 😄
Elõször is a most játszó tagjaink egykét ember kivételével mind rangosak, mivel minden este nyomjuk. Halkan jegyzem meg dagadó mellkassal hogy hatalmas csapatbeli szurkolások közepette még nekem is meglett pénteken az elsõ csúzlim, fasza kis dzsekhemmer.. 😄
Mivel accot nem lehet változtatni csak úgy hogy eldobod az eredményeidet így már mindenki jcsr-es accal nyitott.
Az elsõ unlokkot igen hamar sikerül összekalapálni, hiszen még nekem is sikerült.
A másik titok, csak neked te látatlanban csíterezõ aranybogár hogy a legelsõ dolog hogy ha lehetõséged engedi és nincs az adott kasztban unlokkolt csúzlid akkor felveszed az elhunytét. (G gomb)
No mindegy, játszottunk már számtalan meccset jónéhány ellenféllel, és bár elpicsáztak egy páran, nyertünk is egynéhányat, ez a vád még soha sem ért bennünket. Nem tudok mást mondani, gyakorolj eleget hogy mi is csíterezhessünk téged, ennyi.
Vagy van ez a BF2_Connector.v1.0 az ASEhoz
De azt hogy kell hasznalni?
Vagyis oadig megvan, hogy elinditja a BF2t ha rakattintok valamelyik szerverre aztan ha jol sejtem elvileg a vagolapora teszi a szerver IPcimet.
No de nekem mintha nem ezt csinalna. (Egyebkent ezt kellene neki?)
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN