Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erdos
Igazad van, the case is closed.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
Látod ezt nemtudom, könnyen lehet. Bár a múltkor összeakadtam egy Dice-ossal egy ranked szerveren, talán nem kellett volna lelõni 😄

Pepti: <#worship>

Beers meg kapcsoljaki! :-)

Megintcsak beleszólok:
Ha mindkét oldal tévedt, szerintem kár tovább vitatkoznotok. Az egyik oldal nem csalt, a másik oldal meg nem hazudozott.

Minden jog fenntartva!

Crokin
Hali! Engem is megtalálsz itt 😊

Repatarurgyán

Sziasztok! Miért lehet az, hogy hét elején még elindult a játék, most viszont kivág az asztalra? Fekete képernyõ és nem tovább. Légyszi ne mondjátok, hogy olvassam el a GYIK-ot, mert már megtettem de semmi használható dolgot nem tudtam kioperálni belõle amivel mûködne is. Támpont: ATI kártyám van.
5.6-os driverrel. Se a refreshrate átállítás, se a többi módszer nem segített. Légyszíves valaki segítsen.
Köszi!

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

erdos
Persze hogy joga van, sõt szóljon is ha valamivel alá is tudja támasztani. Nade ez még vagdalkozásnak is kevés.
- Volt rá példa hogy másnak sem írta ki a rankokat.
- Engedélyezve volt a global unlock. (ez azt jelenti hogy lehet használni a megszerzett csúzlikat, nem? )
- Nincs értelme az új álneveknek, mert a pb a serialoddal együtt tilt le, nem a nikkedel. (jól tudom? a réginél asszem így volt)
- az említett csapattag bizonyíthatóan többezer pontnál jár.

Szal nyugodtan kérjél csak szépen bocsánatot a szemétkedõ megjegyzéseidért hogy ne maradj senki szemében egy hiteltelen rágalmazó.
Mindezt azért veszem ilyen komolyan mert, mintahogy itt jópáran, szeretnénk továbbra is klánmeccseken, kupákon résztvenni a gyanú legkissebb árnyéka nélkül.
Jah, valamelyik csapatnak csütörtök magasságában nincs kedve egy jó kis fungyakhoz?

Pentium 4 2,2GHz, 512 DDR , Inno3D GeForce 6600 128MB
joebacsi
ok, np
ha-t nemláttam 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Running
Hát árnyék, fények mehet le, anti kikapcs, többi medium, aztán próbálkozz.

And5
Vicceltem, befejztem .

And5
Ott van a HA . Igazad vanbocásnat !

Nem lehet, hogy játékidõhöz is van kötve?
Pepti
Ez így van, tanúsítom, hogy gaba értelmes játékos.

DannyL

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

A dynamic lightningot meg a textura qualityt hagyd lent, a többit talán elviszi mediumon. Milyen gép amúgy?
Beers
Ezt mondtam én is!
Te meg csak 1200-nál érdemelted meg 😉 !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Hi! a configom a besorolások szerint pont középkategóriás. Namármost a játékban a videobeállításoknál minden alacsonyra van véve, ezért elég csúnya a kép. Ha mindent felteszek közepesre, akkor viszont már elég csúnyán beszaggat. szerintetek mit érdemes alacsonyan hagyni és mit érdemes feljebbhúzni hogy normálisabb legyen a minõség? elõre is thx!
joebacsi
egyszerû: csíter az isten <#ravasz1>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

erdos
Nekem meg 1118 volt vagy két napig és nem adta meg. El kellett érni az 1200-t.

BannedbyBorg
Vannak olyan szerverek, ahol nem jelzi ki a rangot nekem se.

joebacsi
most fejezd be
htxvm

joebacsi
1. nem cheatelnek
2. joga van leírni a véleményét, még akkor is esetleg, ha késõbb kiderül, hogy nem állja meg a helyét

And5
És mi lesz a régi tahó stílusú megjegyzésekre azért azokon jót lehet nevetni 😄

DannyL
Óriás? 😊 A rendes, csendes még megvan... Abban egyébként én is biztos vagyok, hogy õ nem foglalkozik cheatekkel mert nem szorul rá, meg amúgy sem az a fajta. 😉

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

And5
Én kiléptem egy gémbõl és 1005 pontom volt amikor legközelebb elindítottam a bf2-exe t már lehetett unlockolni meg új rang is volt és még mindig 1005 pontom volt tehát késõbb se íródott hozzá. Tanum rá az Isten

And5
És ha cheatlenek akkor mi van? Itt akarod jobbá tenni a világot ?

Szvsz legközelebb screenshottal, videoval fuss neki az ilyesminek, mert ilyen formában csak a parttalan vita lesz itt belõle. Így egyik fél sem tud igazán bizonyítani semmit, szal csak a találgatás megy.
erdos
nekem 1200- nál adta, tanúm az egész csapatom 😄

And5
1000 !!!!!!!!

BB, ez esetleg mehetne a FAQ-ba:

Kidobál a Punkbuster, miután a szerverre belépéskor a "Server is running old PB version"-hoz hasonló hibaüzenetet látok a chatben.

A probléma ott van, hogy bizonyos szervereken a PB egy bug miatt nem hagyja magát még manuálisan sem frissíteni, ezért régebbi, mint az emberek kliense. Ez mind EA ranked, mind mezei szervereket (többek között az SG szerverét) is érinti.
A hibaüzenet után valamilyen rejtélyes okból NEM mindenkit dobál ki, de akit igen, az a következõt teheti rögtön miután belépett a szerverre (a PB úgysem kickel egybõl):
1) Console lehívása (~)
2) Beir: "pb_security 0" - Persze idézõjelek nélkül.
Ezáltal a PB kliensnek (amelyben benne vannak a régebbiek is mindenkinél) engedélyezi a szerver, hogy a régebbi verzióval kapcsolódjon, amit a szerver is futtat. A PB tehát mûködni fog, csak nem dobálja ki onnantól.

Erre sajnos minaddig szükség lesz, amíg épkézláb PB update nem érkezik.
And5
Itt valami ***** nagy félreértés van 😊

Running
Lehet h van a tankon is egy ugyanolyan szellõzõnyílás mint a halálcsillagon, ahova Luke-nak kellett a rakétát belelõnie?????????
Akkor mondja el valaki a titkot, mert unom h ha tank-tank ellen küzdök mindig alul maradok, még 2x annyiszor is találom el PONTOSAN!

erdos
Az kifejezetten érdekes ugyanis gabának olyan cirka 4000 pontja lehet jelenleg. Ezek szerint volt rangja csak nem jelezte ki a szerver. Mellesleg vannak olyan érdekességek is csak így mellékesen hogy pl End hiába kapja meg sorra a kitüntetéseit meg a pontjait, nem írja jóvá neki a bf stat. És akkor most lassabban hogy hátha neked is leesik. Hiába csinálsz több accot, ha kivág a pb akkor a serialoddal együtt vág ki, ergó irány a boltba játékot venni újra. Szóval mielõtt nekiálsz csíterezni járd körül ezt a témát mert klánt nem érhet nagyobb szégyen mint hogy csaláson érik. De nincs annál szarabb sem mikor kiderül hogy az állítás nem állja meg a helyét. Tudod, a kritika kétélû penge, megvághatja a gazdáját is. Mellesleg gaba az itt jelenlevõ csapatok közül pl a trs-ben is játszott ha jóltudom. Azt hiszem megerõsítenek benne hogy egy nagyon korrekt, rendes és csendes óriás.. 😄

And5
Felrobbant a jeep a teherautó meg a körülötte állok én még akkor is írtom a népet ha halott vagyok 😊

And5
ÁÁÁ Ezt nem hiszem el, ezt valahogy felkellett volna venni! Ilyet se látok többet. Pálya: Mashur City Players: 50 Side: Mec Kit: Medic
Na szóval beszállok egy ilyen teherautóba vagy mibe elindulok az egyetlen amerikai zázsló felé erre egy jeep jön velem szembe pár méterre megáll elõttem gyorsan F2 a szembe lévõ játékos is ezt teszi lõjük egymást kilövöm a jeepjébõl majd vagy 5 amcsi feltûnik és valaki hátulról leszed egy lövéssel a teherkocimból egy gránát elõre repül de addigra valaki már az amcsik közül beszállt a jeepbe meg a teherautóba is a gránát berobban a jeep kigyullad és elindulnak egymás felé azt bumm az összes amcsi meghalt 😊

Ugyan én sem vagyok "régi bf-es" meg különben is mit ütöm bele az orrom, mikor ott sem voltam. Meg az is lehet, hogy _akkor_ más volt a beállítás.

De ha valaki vette volna a fáradtságot, hogy indít egy ASE-t és megnézi az láthatná, hogy az RDHA szerver (most, ebben a pillanatban legalábbis) global unlock-kal fut.
Vagyis mindkét félnek igaza lehet. A JCSR klán tagjai valóban nem használhatták volna az unlockolt fegyvereiket, mert nem ranked szerveren voltatok (ha jól értem, az csak ott lenne lehetséges). Viszont valószínûleg nem is figyeltek erre túlzottan, csak rányomtak a szokásos - unlockolt - fegyverre.

Vagyis õk csupán éltek azzal a lehetõséggel, ami mindenkinek rendelkezésére állt azon a szerveren.
<#nezze>

Minden jog fenntartva!

BurnBaby
én viszont kaptam már szembõl (!) olyat, h rögtön elszállt a full életes tankom. ettõl még nem kiabálok csítet, mert sajnos ex-pt fisher szanaszét lõtt minden esetben, ha tankcsatába kerültünk, ergo õ érti hova lõ, micsinál, szemben velem, aki csak megyek elõre ostobán 😊)))

www.battlefield.hu

Allitolag egy loves is eleg a tanknak, ha megfelelo helyen talalod el. Nekem meg sosem jott ossze.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
NA MOST FIGYELTEM! EGY LÖVÉS VOLTAM EGY ANTI-TANKOSNAK. TANKKAL MENTEM, FULLON VOLT. KIS BUG?
Ja és miért van az hogy az APC-vel izzásig lövöm 5 méterõl a kibebaszott helikoptert és baszik felrobbanni??????? Mivel lövök kenyérgalacsinnal, szabályozni kéne már a sebzéseket hogy zabálna meg egy kalap szart a dice.

Running
Pénteken jáccottam és gondoltam leírom a sztorit, habár úgyse érdekel senkit, mert nem fiokázok vele senkit. 😊
Na Dragon valley sziget, domb teteje. Megyek fel a csapattal, hatalmas kavarodás, mindenki lõ mindenkit, de úgy hogy ellenfél saját keveredve, tiszta buli volt, mediccel taroltam a pontot mint állat. 😊 Mikor nem volt élesztenivaló (tészta😊 ) elkezdtem én is lõni. Látom lõ egy csávó mellettem térdelve hát térdelek én is lövök. Vagy 10 másodperc után feltûnik, hú bazz de furcsa ruhája van, meg sárga színe. Ja mondom ez ellenfél. Vagy két méterre voltunk egymástól. 😊 Hát leszedtem. Biztos nem örült mert olyan jól elvoltunk. Még cigit is adtam volna neki, ha tudom nem lõ rám.😊

Kérdés, lehet már vagy ezerszer letisztáztuk, meg én is, de mindig elfelejtem. Érmet csak az utolsó kör eredményei alapján ad, vagy az össz eredmény számít?

joebacsi
lehet, hogy valami szerverbeállítás nem stimmelt...szerverünk erõsen teszt állapotban, még a tapasztalatokat gyûjtjük mindannyian, mertugye egy közelsem tökéletes játékkal van dolgunk...
szóval sztem elég elhamarkodott volt csítriadót fújni, ha még nem is ismered õket, akkor is...

BurnBaby
ha bent vagy a játékban, akkor a multiplayer - ip-s csatlakozásnál az ip helyére annyit kell írnod h "bf2" és az ase-ból megjegyzett ip címre csatlakozik. tehát nem tudom hol tárolja, de nem vágólapon.

www.battlefield.hu

Kis infó azoknak, akik még nem tudják, és érinti õket.

Tegnap ultimátumot tettem Ahhoj közbenjárására a "BF scene" felé, amelyet Joebácsi IDE ki is tett. Eddig a legtöbben elfogadták ezt, mint kompromisszumot a normális fórumozás érdekében.
Kérem, hogy aki eddig nem látta még, az is olvassa el, és döntse el, hogy elfogadja-e vagy sem. Ha nem, akkor felesleges is visszatérnie bármilyen formában, de fõleg nem újreggel, ami ugye a fórum büntetõpont rendszerének megkerülését, és újra bannolást jelent (akár véglegesen, IP alapján is - szól ez többek között vslynak, és nauronnak akik az éjjel ugye már megtették ezt).
Aki viszont visszatér a bannolás lejártakor, vagy nincs bannolva és ezután tovább ír ide, az ezzel automatikusan kijelenti, hogy elfogadta, és tartja magát ezekhez a pontokhoz.

Társadalmi célú hirdetésünket látták 😊 (vélemény->PÜ)
Erdos: én kis látatlanban csítezõ aranybogár jegyzem meg, nem volt egyetlen rangos ember sem a szerveren! És minden lelõtt JCSR tagnál unlockolt fegyver volt. És ha olvastad volna, én is így tudtam meg, hogy ilyen fegyverrel játszanak, hogy felvettem amit õk eldobtak. Neveket sajnos nem tudok mondani, egy rémlik valami JCSR|Gabi vagy ilyesmi. Mellesleg miért is nem lehet egy embernek több acc-a egyszerre? Ez látod titok egyelõre...
És akkor most fuss neki újra: nincs rangos ember a szerveren, minden JCSR tag unlockolt fegyverrel játszik. Magyarázat?

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

erdos
Mellesleg sokat segítene ha mondanál neveket is, kiket vádolsz közülünk csalással.

erdos
szombaton játszottam én is, csak nem emlékszem hol... 😄
1200 pont kell az elsõ csúzlihoz, én már csak tudom 😄

erdos
Noakkor:
Elõször is a most játszó tagjaink egykét ember kivételével mind rangosak, mivel minden este nyomjuk. Halkan jegyzem meg dagadó mellkassal hogy hatalmas csapatbeli szurkolások közepette még nekem is meglett pénteken az elsõ csúzlim, fasza kis dzsekhemmer.. 😄
Mivel accot nem lehet változtatni csak úgy hogy eldobod az eredményeidet így már mindenki jcsr-es accal nyitott.
Az elsõ unlokkot igen hamar sikerül összekalapálni, hiszen még nekem is sikerült.
A másik titok, csak neked te látatlanban csíterezõ aranybogár hogy a legelsõ dolog hogy ha lehetõséged engedi és nincs az adott kasztban unlokkolt csúzlid akkor felveszed az elhunytét. (G gomb)
No mindegy, játszottunk már számtalan meccset jónéhány ellenféllel, és bár elpicsáztak egy páran, nyertünk is egynéhányat, ez a vád még soha sem ért bennünket. Nem tudok mást mondani, gyakorolj eleget hogy mi is csíterezhessünk téged, ennyi.

ssc-suni-hu
Valaki irta regebben hogy a nem jelszavas szerverekhez lehet csatlakozni az ASE-bol. Szivatas volt vagy ha megse akkor hogyan?

Vagy van ez a BF2_Connector.v1.0 az ASEhoz
De azt hogy kell hasznalni?
Vagyis oadig megvan, hogy elinditja a BF2t ha rakattintok valamelyik szerverre aztan ha jol sejtem elvileg a vagolapora teszi a szerver IPcimet.
No de nekem mintha nem ezt csinalna. (Egyebkent ezt kellene neki?)

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

Mr Manson
vicc amit ezek csinalnak, ugy szar ahogy van

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Beers
Az elsõ unlock 1000 pontnál van,és úgy tudom csak rangos szerveren tudod használni (ott sem mindegyiken)!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!