Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HELPer
Van valami komoly változás, hogy fennt van a folt?

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

Megpróbáltam a gamma beállítást, és rendesen megy a játék. Visszaállítottam a gammát, és úgy is rendesen megy 😊

ssc-suni-hu
Koszi, kiprobaltam, elsore nem sikerult, de most mas hibauzenet jon elo ami lehet jo jel? :-)
este tobb idom lesz akkor probalkozok tovabb

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

erdos
pedig van ám annak is

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
Hétvégén mi is ugyanígy szívtunk mert beszorítottak, az utak tankokkal lezárva, a gyalogosok meg özönlenek be. Szívtunk mint a boci. Ez van, a csapatunk hibája volt, le kellett nyelni a békát.

joebacsi
japo tankot meg nemnagyon nézegettük, gyenge volt ez anélkül is 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
hmm p4nél nagyon nemtok, tigrincs vajlánctalpát meg nemakartam említeni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

erdos
meg a tengelyhatalmaknál 😄

dronkZero
Na meg vannak ugye a fix rakétaállások, amik durvábbat ütnek, mint a kézi cumó...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Na az. Az is vertex bugnak indult. De szvsz BF2-ben már lehet, hogy szándékos.
joebacsi
csak szövi tankoknál, de volt, bal oldalt

BF'42-ben is valahol a lánctalp és az alja körül volt az a hely, ahol még szembõl sem kellett több, mint max 2 lövés...
Gondoltam, és is kipróbálom ezt az egy lövés-egy tank módszert.
Elölrõl, oldalról nem is próbálkoztam. Viszont kipróbáltam magasról, direktben a torony tetejét meglõni. Próbáltam a hátulját is. Eredmény: 2 rakétával biztosan ki lehet lõni, ha már sérült, akkor valószínûleg elég egy is.

Aztán jött a meglepetés! Ki lehet lõni egy találattal! Igaz, nem egyszerû. Az alját kell célba venni! <#vigyor2>
Így, egy találattól elkezdett füstöt eregetni, majd pár másodpercre rá felrobbant!
A találat és a robbanás közt beszálltam, itt láthatjátok, mekkora sérülést okozozz egyetlen rakéta: http://polemius.tar.hu/screen003.jpg
Ehhez feltolattam egy rámpára úgy, hogy kicsit le is lógott a tank a szélén. Valahova a lánctalphoz csapódott a rakéta.

Szóval meg lehet csinálni, bár gyanítom valami bug is eredményezhet ilyet.

Minden jog fenntartva!

And5
Pontosan én semmi pénzért nem tenném vissza az 1.0 át majdnem ketté törtem a dvdm egy két szerverkersõ bug miatt <#falbav>

Crokin

Repatarurgyán

And5
jó a géped kéne még 512 ram vagy 1gb

Running
Hát persze h kiakadok, magyar vagyok és kiabálok rögtön, emg szidom az anyjukat. 😊 A játék hibáit nem én javítom én csak észlelem, de megnézném én közelebbrõl hogyan is dolgozik aa dice. 😊

Hatt
Nos az ilyen dolgokkal tudni kell élni, ez van ezt kell szeretni. Ahelyett hogy kiakadsz, inkább találj rá megoldást.

Elastic An-usZ Boys

Tibor
engem kidob a punkbuster, mert c1.110-es kell neki, de én frissítettem már és még mindig kidob
mit tegyek?
thx elõre is

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Running
Nyugi, lehet h csak idõszakos, nekem is elõjön néha és akkor 1-2 napig csinálja, aztán megint jó. Én is sok pontot vesztettem el így meg érmeket is. 😞

Running
Ha az építkezésekre kimész, még van esélyed!😊

Cobra.
Bár már lement a cheates téma, de azért álljon itt egy pártatlan hozzászólás is: ott voltam az RDHA szerveren, amikor szóbakerült, hogy nincs rang, de van unlockos fegyver. Valóban senkinek (nekem se) mutatta a rangot a szerver, viszont én ugyanúgy tudtam használni a saját unlockolt fegyveremet.
És egy kérés a JCSR vezetõihez: Tominak magyarázzátok már el, hogy nem szép dolog a BC, fõleg ha olyan jó a team balance, hogy gond nélkül be tudták szorítani az ellent a fõbázisra.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Zsolo007
Mostmá nagyon elegem van ebbõl a játékbõl, egyszerûen hihetetlen egy pályát nem tudok befejezni mert állandóan jön a there is a problem with your connection és kirak. És ami mégrosszabb még a pontjaimat sem menti, ez most nagyon felbaszta az agyam...<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

Starfish
Ajajj. Akkor lehet elkezdem visszavinni a sörösüvegeket 😄

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Mr Manson
hát igen... sajnos nagyon sz@r a helyzet... illetve szomoru...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

A memory leak szempontjából, ja.
De akinek meg az 1.0 kilépegetett, meg fagyott a szerver browser, az nemigen tud mit tenni. Még mindig jobb az 1.01.
Running
De baj, tudod mennyibe kerülnek ezek? Le fogjuk vonni a fizudból!!!!.)

Mr Manson
jobb az 1.0 , EA is ezt mondja

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Starfish
Jah. Remélem nem baj hogy kárba ment pár tank csak a teszt céljából. =)

Murry
De <#lama> vagy!

Nekem kb minden 3. szerveren láthatatlan a rangom, viszont az unlockolt fegyverem megvan, akkor én is csalok?

Running
Szerintem is bug. Különbem már biztos elmondta volna vki hova kell lõni.
Az elsõ unlockom úgy történt h észre se vettem. Egyszerûen az anti tankos stukkere lett felpöckölve. Se kérdés, se hang, se semmi, csak látom az már ki van, mondom mi a fene, akkor kérdeztem rá h is van ez az unlock dolog.
Na erre varjatok gombot!

ja és egy üres tankot lõdöztél teszt célból?

steam, origin: ACE_hun

De akkor sem lehetsz biztos benne, hogy elõzõekben nem rakott már valaki más C4-et a tankodra... de ha van ilyen, akkoris valószínû bug, ahogy Borg mondta...

Starfish
Mert én voltam a környéken egyedül =) Fõleg saját szerveren teszt célból =)

Hát nemtudom, én folyamatosan Antitank-al vagyok, azzal szereztem már több mint 2500 pontot, és velem sosem fordult elõ az, hogy 1 lövéssel lõttem volna ki, kivéve ha csak kill assist-ot kaptam, de azt ugye csak azért, mert segítséggel lõttem ki...

BurnBaby
nem 😊 igen kevesen voltunk a szerveren és elég soxor kinyírt 😊) anno bfben is voltak olyan pontok, ahova elég volt egy lövés, h 90+ %-ot sebezzen egy tankon, ill. azonnal robbantsa. de - ismétlem - én véltelen se gyanakodtam csítre. egyszerûen én összevissza puffogtattam, míg õ - nyilvánvalóan - tudta mit csinál 😊)

www.battlefield.hu

Szerintem is max bug lehet, az 1lövés/tank. Vagy van egy olyan eldugott, spec hely a tankon, aminek tényleg elég egy lövés.
De én inkább vertex/hitbox hibára gondolok a modellben, aminek az eltalálása ilyen bugot okoz. Sok játékban volt már erre példa régebben.
Running
Vagy egyenesen a fejem volt a c4, mert valaki futtába rászallagozta, majd mikor a tankaszálltam és eltaláltak a rakétával, bebasztam a fejem és felrobbantam. 😊
Elképzelhetõ?

És honnan vagy benne 100%-ig biztos, hogy Te egyedül lõtted ki? ill. hogy fullos volt a tank?

erdos
Elég sokat tankozgatok, de egylövésbõl még nem szedtek ki, ennek kompenzálásaként még én se senkit. Viszont én láma vagyok és fõleg nem mérvadó 😄

jogos, vagy épp egy Spec-ops C4-ezett...

Starfish
Én is aláírom, hogy 1 rakettával is ki lehet szedni egy tankot. Passz hogy hol kell eltalálni, de lehetséges. Egyetlen egyszer nekem is sikerült. Azóta se =)

Ezt most irta egy srác hwsw fórumon:

Ezt tesztelgettem a múlt héten, mivel volt pár gyanús halálesetem 1 lövéstõl 100%-os páncéllal rendelkezõ tankban. Antitankkal meglõve a tankot elõlrõl-oldalról 4,5 egységet sebez (20 a teljes), hátulról duplát, 9 egységet. Ha nagyjából a torony és az alváz között lövöd meg pl. oldalról akkor 6 egység a sebzés. Gondolom egy másik tank által okozott sérülések is hasonlóan oszlanak el.
erdos
Onnan tudtam hogy Dice-os kieg volt a neve mellett. A fenevigye Beersnek megen igaza van... 😄

Vagy volt egy C4 is a tankon ott, ahova a rakéta ment 😄
Running
Hát ezért vártam két hetet, mert nem volt sose tiszta a helyzet. De akkor tiszta volt az tutti.

Arra nem gondoltatok még, hogy egy idõben lehet kaptatok két rakétát is, csak mivel egyszerre csapódott, egynek látszott? Vagy egyszerûen csak az egyiket láttad, mert épp az volt látómezõben? Erre nem gondoltatok még?

Beers
Válogasd meg hogy kit lõsz le !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Running
Honnan tudod h dice-os? Nevébõl? Mond meg én is akarok rájuk vadászni. Gondolom ott mindenki õt hajkurászta.

DannyL
Kijött az 1.01, azon mennek a serverek.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu