Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
este tobb idom lesz akkor probalkozok tovabb
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Elölrõl, oldalról nem is próbálkoztam. Viszont kipróbáltam magasról, direktben a torony tetejét meglõni. Próbáltam a hátulját is. Eredmény: 2 rakétával biztosan ki lehet lõni, ha már sérült, akkor valószínûleg elég egy is.
Aztán jött a meglepetés! Ki lehet lõni egy találattal! Igaz, nem egyszerû. Az alját kell célba venni! <#vigyor2>#vigyor2>
Így, egy találattól elkezdett füstöt eregetni, majd pár másodpercre rá felrobbant!
A találat és a robbanás közt beszálltam, itt láthatjátok, mekkora sérülést okozozz egyetlen rakéta: http://polemius.tar.hu/screen003.jpg
Ehhez feltolattam egy rámpára úgy, hogy kicsit le is lógott a tank a szélén. Valahova a lánctalphoz csapódott a rakéta.
Szóval meg lehet csinálni, bár gyanítom valami bug is eredményezhet ilyet.
Minden jog fenntartva!
Elastic An-usZ Boys
mit tegyek?
thx elõre is
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
És egy kérés a JCSR vezetõihez: Tominak magyarázzátok már el, hogy nem szép dolog a BC, fõleg ha olyan jó a team balance, hogy gond nélkül be tudták szorítani az ellent a fõbázisra.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
De akinek meg az 1.0 kilépegetett, meg fagyott a szerver browser, az nemigen tud mit tenni. Még mindig jobb az 1.01.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Nekem kb minden 3. szerveren láthatatlan a rangom, viszont az unlockolt fegyverem megvan, akkor én is csalok?
Az elsõ unlockom úgy történt h észre se vettem. Egyszerûen az anti tankos stukkere lett felpöckölve. Se kérdés, se hang, se semmi, csak látom az már ki van, mondom mi a fene, akkor kérdeztem rá h is van ez az unlock dolog.
Na erre varjatok gombot!
steam, origin: ACE_hun
www.battlefield.hu
De én inkább vertex/hitbox hibára gondolok a modellben, aminek az eltalálása ilyen bugot okoz. Sok játékban volt már erre példa régebben.
Elképzelhetõ?
Ezt tesztelgettem a múlt héten, mivel volt pár gyanús halálesetem 1 lövéstõl 100%-os páncéllal rendelkezõ tankban. Antitankkal meglõve a tankot elõlrõl-oldalról 4,5 egységet sebez (20 a teljes), hátulról duplát, 9 egységet. Ha nagyjából a torony és az alváz között lövöd meg pl. oldalról akkor 6 egység a sebzés. Gondolom egy másik tank által okozott sérülések is hasonlóan oszlanak el.