Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ddt: nyomd meg ujra az esc-et
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
( nem nagyképûségbõl mondom, ez a 2. ranked játékom )
azért nekem ez jó eredmény, hány pont után kapom meg az elsõ rangomat? mert már kitûntetést vagy 6-ot kaptam
Ma majdnem benyaltam egy híd robbantást a gát tetején. Tökig gáz autóval, mert üldöztek, aztán hirtelen fék a szakadék elõtt, közben szépen közeledett a tank... innentõl meg a szokásos story--> amikor az egér a sarokba van szorítva <#crazya>#crazya>
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR
MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR
Tegnap ismerõsömmel együtt voltunk fent.Autóval megyünk õ vezet,én a fegyvernél.Egyenessen rá akarunk hajtani egy kissbb hidra,erre a kedves csapattárs a saját autójával mint mint az állat olalról belénk száll a híd elõtt,mert hát nehogy már ne õ menjen át elõször.Mi beborultunk a vizbe,õ meg megy tovább...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amúgy volt fent az 1.01 és semmivel sem gyorsabb a szerverkeresõ, annyi a különbség hogy ahellyett hogy pár másodpersre befagyna kiarja hogy tölti a szervereket, és úgy fagy be pár mpre 😊)))
szal nem gyorsabb az, a memóriatúlcsordulás meg a másik oka, így senics belõle elég nehogy még folydogáljon is 😊)
a rankedszerverek nagyresze meg ijen "mohaa"-s ugribugri kvek CoD<#nemtudom>#nemtudom>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
(SG nem jó, mert 1.01, enkem meg 1.0...)
Szerintem a valódi "skill" a városi harcban mutatkozik meg.....Szerintem
www.battlefield.hu
tegnap este elég sokat játszottam, 1-2 tk-m volt, azt is felélesztettem, de attól még megkaptam a punisht 😊) a pilóták se véletlenül végeznek mindig negatív teamscore-ral, pedig az esetek nagy részében igen áldásos a tevékenységük... az idióta, hát nem látja, hogy az ellen tankja alatt bújkált egy barátja, amikor kibombázta? 😊
www.battlefield.hu
Akkor nem sikerül ha nem vagy közvetlenül fölötte...
Tényleg azt nem tudjátok hogy miért van az hogy néha csak a 3. vagy 4. töltéssel tudom feléleszteni a sebesültet? Valósághûen csinálták meg, vagy rosszul tartom a defibrit? (le szoktam térdelni és lefelé nézve nagyjából melltájékra célzok)
Ezért sokszor kénytelen vagyok fedezékbe ugrani amíg töltõdik az eszköz.
akármennyit várok nem lép be, egy ilyen szintû játéknál ezt nem szabadna ilyen szerverekre bízni ilyen fontos feladatot.
csalódtam az EAgamesban, remélem minél elõbb megoldják..
P I. 77 MHz, 16 MB RAM, 12*CD-drive, 5,25\" Floppy, 14\"Commodore monocrome broáf
Sõõt múltkor azt furcsáltam, hogy beléptem valahova, elkezdtem élesztgetni, erre mindenki örül, hogy végre egy medic ... nézem, a fél csapat az ... én meg lámaképp a legjobb medic lettem 😊
Mellesleg van olyan urban legend, hogy a medic fegyvere nagyon erõs 😊
A másik meg hogy egy begubózott, agyoncsomagozott medicet nehéz kiszedni ... 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
máéghogy a háborúban nincs üzlet 😄
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Volt eg ynagyon kedves esetem. A Daging Oilfields nevezetû mapon (asszem) (az a pálya amelyik az introban van), annál a zászlónál amelyik a 16os változatában a US fõbázis. Közvetlenül a zászló mellett a homokzsákok között feküdt a parancsnok, én mentem tankkal kifelé és megláttam hogy lelövik, gyorsan vissza kiugrok újraélesztem, be a tankba indulok el, erre megint lelövik, és ezt eljátszottam 5x mire leesett hogy biztos van valami sniper a közelben attól hal meg 😊)), de jól jártunk, én is meg a sniper is 😊)) a csávó meg tuti szidott már hogy hagyjam már meghalni 😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Amúgy én az életem is kockára teszem ha medic vagyok, hisz úgy nagyon izgi a dolog. Legnagyobb tûzharcban is megyek éleszteni. 😄
Imádom mikor lelõnek és a medic átrohan fölött és baszik újraéleszteni (pedig az ellent kinyírták aki engem megölt). Egyszerûen nem bírom felfogni minek választja azt a kasztot ha nem használja pedig még pluszpont is jár érte és mégsem teszik, ez annyira hihetetlen számomra hogy kezdem azt hinni hogy csupa 10 évesek BF2znek...