Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergod
<#gonosz3> ehh kevesebb szpem plz.

ddt: nyomd meg ujra az esc-et

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

fistin
a combatot, iletve a teamworkot mire kapod??

fr3ddy14
vagy nemtom, de 20nál nem kevesebb

fr3ddy14
20 kb

fr3ddy14
van magyarítás?
hol?

Hány páncélost lõttél ki? (kb.)

HA játék közben esc-el kilépek a menübe, hogy tudok visszameni? Magyarítva vagyok, de csak a lekapcsolódásnak van klikkje.

fr3ddy14
egyik ranked szerveren taroltam 😄
( nem nagyképûségbõl mondom, ez a 2. ranked játékom )
azért nekem ez jó eredmény, hány pont után kapom meg az elsõ rangomat? mert már kitûntetést vagy 6-ot kaptam

Kubra Dum- kira pálya. Jól lehet rajta szopatni a népet amikor a gát aljában akarják foglalni a zászlót<#violent>
Ma majdnem benyaltam egy híd robbantást a gát tetején. Tökig gáz autóval, mert üldöztek, aztán hirtelen fék a szakadék elõtt, közben szépen közeledett a tank... innentõl meg a szokásos story--> amikor az egér a sarokba van szorítva <#crazya>

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Na mé? <#nyes>Pedig az tök klafa, csak észnél kell lenni. Bokorban kell bújkálni és sniperrel lövöldözni.

beeboci
IP: 84.21.4.42:16567

MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR

Zsolo007
Akkor ott találkozunk fiúk??? RDHA BF2, ok? Ja és hogy menjek el odáig ha az accountolásnál fagy, vagy asevel lehet csatlakozni?

beeboci
Hát a gát se semmi..

MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR

Mondjuk lehet, hogy azért utálom mert nem volt csapatjáték és erõs lelki (és a billenytyûmnek fizikai) fájdalmat okozott a sorozatos vereség. 😄

Zsolo007
Nekem az bejön, bár szerintem a strike at karkand lett a legjobb...de nekem minden városi map bejön, a többi kevésbvé, a második a negatív listán az clean sweep után nálam az a kínai pálya ami rohadt ködös, a shunghai stalemate vagy mi a frász 😄DD

BurnBaby
pedig majdnem úgy hangzik, mint a sarki presszó... ,)

www.battlefield.hu

Akkor egyezik a véleményünk, ugyanis az a pálya idegbeteggé tud tenni. A másik mínusz favoritom a Sharqui Peninsula- brrrr.... a nevétõl is rosszul vagyok, de a pályától még inkább.

beeboci
RDHA BF2 jó lenne, ha beenged 1.0-val

Hát igen,ebben lehetnének figyelmesebbek néha.Bár sokszor nincsenek tekintettel a másikra ennél egyszerübb dolgokkal sem,akkor mit lehet várni ha véletlenül õket éri "sérelem".
Tegnap ismerõsömmel együtt voltunk fent.Autóval megyünk õ vezet,én a fegyvernél.Egyenessen rá akarunk hajtani egy kissbb hidra,erre a kedves csapattárs a saját autójával mint mint az állat olalról belénk száll a híd elõtt,mert hát nehogy már ne õ menjen át elõször.Mi beborultunk a vizbe,õ meg megy tovább...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Zsolo007
Igen battlefield=csatamezõ

Amúgy volt fent az 1.01 és semmivel sem gyorsabb a szerverkeresõ, annyi a különbség hogy ahellyett hogy pár másodpersre befagyna kiarja hogy tölti a szervereket, és úgy fagy be pár mpre 😊)))

szal nem gyorsabb az, a memóriatúlcsordulás meg a másik oka, így senics belõle elég nehogy még folydogáljon is 😊)

Zsolo007
Azért nem rakom fel, mert akkor nemnagyon fogok találni olyan rankedet ami felneged....

schrank
batlefild = csatamezo ?
a rankedszerverek nagyresze meg ijen "mohaa"-s ugribugri kvek CoD<#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Nekem 1.01-van. Rakd fel... sokkal gyorsabb a szerverkeresõ, és gyorsult a játék is, viszont néha gondol egyet és kibasz a desktopra. (memória túlcsordulás) amúgy egy fos. 😄 Remélem a köv javítás mérete 500 Mb körül lesz <#vigyor5>

beeboci
Megyek én is, (hova)nekem is 1.0... most raktam vissza, 1GB ramot hazavágta az 1.0.1-es pöccs!!!

Zsolo007
Tényleg szerintetek melyik a legszarabb pálya? Szerintem az operation clean sweep, nekem nagyon nem jön be...

Zsolo007
Én benne vagyok, most annyira le vagyok lombozva hogy nem tudok rankedre menni, a gond az hogy én az elõbb próbáltam és fagyott....Melyik szerverre gondoltál? SG?

(SG nem jó, mert 1.01, enkem meg 1.0...)

Zsolo007
nekem meg pont ezek a zárt városi pályák jönnek meg és nem a nagy nyílt terepe meg a sok tank, azt nem szeretem. Fõleg azért mert nincs rendesen biztosítva a légtér és amint beülök egy tankba halott vagyok....

Szerintem a valódi "skill" a városi harcban mutatkozik meg.....Szerintem

Na még teszek pár próbát... Amúgy nem lenne kedvetek összejönni valamelyik szerveren egy kis videó forgatásra? 😊

BurnBaby
hát nem lennék meglepve, ha azon dolgoznának, h ne 1 nap késéssel jelenjenek meg az eredmények, meg hasonlók... 😊 más játéknál még sose volt olyan, hogy a központi szerver problémás volt, avagy leállt karbantartás miatt? tudom, tudom, én túl optimista vagyok... nyilván csak szar ahogy van, úgyse csinálják meg, jajderossznekünk, stb 😊

www.battlefield.hu

schrank
en a pajakra ertettem az asszaultot = (inkabb gyalogos pajak nem harckocsis ) es ez nekem nem nagyon jon be de mindegy<#shakehead>

BurnBaby
sajnos a legtöbben nincsenek erre tekitettel... megteheti, és ez elegendõ kéjes érzést ad ahhoz, hogy meg is tegye.
tegnap este elég sokat játszottam, 1-2 tk-m volt, azt is felélesztettem, de attól még megkaptam a punisht 😊) a pilóták se véletlenül végeznek mindig negatív teamscore-ral, pedig az esetek nagy részében igen áldásos a tevékenységük... az idióta, hát nem látja, hogy az ellen tankja alatt bújkált egy barátja, amikor kibombázta? 😊

www.battlefield.hu

Zsolo007
Én nem szeretem az assaultot, nem jó, a G3 sem jött be, többek közt ezért is kezdtem új karit. Városi pályákon én supportot használok, míg a többin medicet vagy spec opsot, de ha az új karimnál lesz unlock akkor a medickét fogom kioldani..

schrank
nagyon raaltatok az assaultos reszere a dolognak .szerintem tul asszaultos lett a dc-hez kepest es a szervereken is inkabb ezeket a varosi pajakat nyomjak ahejett a a nagy placcos pajak hejett a bf2 tabor 2 reszre szakatt az asszaultosokra es az igazi BF-esekre <#szomoru2>

Zsolo007
Nekem általában szokott sikerülni, minegy hogy atesten belül hova célzol csak fölötte legyél..(én már úgy is élesztettem föl valakit hogy csak a lábát láttam 😊)) )

Akkor nem sikerül ha nem vagy közvetlenül fölötte...

Én is sokszor ösztönösen rohanok éleszteni ahelyett hogy elõtte elintézném azt aki lelõtte a pácienst. Igy sokszor melléheveredek élesztés helyett.
Tényleg azt nem tudjátok hogy miért van az hogy néha csak a 3. vagy 4. töltéssel tudom feléleszteni a sebesültet? Valósághûen csinálták meg, vagy rosszul tartom a defibrit? (le szoktam térdelni és lefelé nézve nagyjából melltájékra célzok)
Ezért sokszor kénytelen vagyok fedezékbe ugrani amíg töltõdik az eszköz.

Zsolo007
Hát nemtom hány éves vagy, de én már évek óta folyamatosan csalódom bennük, már nem okoznak meglepétést csak ideget!!!<#mf3>

Zsolo007
Igen ez a másik ok amiért szinpi a medic, kjicsit visszavonulok és sec perc alatt full élet van... (legális csít <#nyes>)

halljátok ez az accountos baszás nagyon szar.

akármennyit várok nem lép be, egy ilyen szintû játéknál ezt nem szabadna ilyen szerverekre bízni ilyen fontos feladatot.

csalódtam az EAgamesban, remélem minél elõbb megoldják..

P I. 77 MHz, 16 MB RAM, 12*CD-drive, 5,25\" Floppy, 14\"Commodore monocrome broáf

Zsolo007
Én erre már teljesen rászoktam....

DummyBoy
Én is ezért szeretek medic lenni 😊

Sõõt múltkor azt furcsáltam, hogy beléptem valahova, elkezdtem élesztgetni, erre mindenki örül, hogy végre egy medic ... nézem, a fél csapat az ... én meg lámaképp a legjobb medic lettem 😊

Mellesleg van olyan urban legend, hogy a medic fegyvere nagyon erõs 😊
A másik meg hogy egy begubózott, agyoncsomagozott medicet nehéz kiszedni ... 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Zsolo007
Van ám, még ebben a virtuálisban is van <#nyes>

erdos
😄
máéghogy a háborúban nincs üzlet 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Délelõtt nyomjátok a gémet akkor elég türhetõ, estefele már nyomor van és le van terhelve az account szerver.
Zsolo007
Én is minden további néálkül berohanok újraéleszteni harcba 😊 pluszpontért bármit... 😊))

Volt eg ynagyon kedves esetem. A Daging Oilfields nevezetû mapon (asszem) (az a pálya amelyik az introban van), annál a zászlónál amelyik a 16os változatában a US fõbázis. Közvetlenül a zászló mellett a homokzsákok között feküdt a parancsnok, én mentem tankkal kifelé és megláttam hogy lelövik, gyorsan vissza kiugrok újraélesztem, be a tankba indulok el, erre megint lelövik, és ezt eljátszottam 5x mire leesett hogy biztos van valami sniper a közelben attól hal meg 😊)), de jól jártunk, én is meg a sniper is 😊)) a csávó meg tuti szidott már hogy hagyjam már meghalni 😊)

lac coo
Beenged az csak várni kell kb5-6 percet . Jó munkához idõ kel :-DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hát ja ez így van, sok tuko azt hiszi hogy quake3, azt csak ölni kell...
DummyBoy
Nem ... elõször én is azt hittem, nállam van a gebasz, de ahogy nézem, nem 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

erdos
Benneteket beenged az account szerver? Egyszerûen nem találja csatlakozáskor és ezért persze jóindulatúlag le is fagy a játék.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Mert lehet, hogy tényleg 10 évesek játszák. 😊
Amúgy én az életem is kockára teszem ha medic vagyok, hisz úgy nagyon izgi a dolog. Legnagyobb tûzharcban is megyek éleszteni. 😄

Zsolo007
Arról nem beszélek hoögy a 16 emberbõl a csapatban max 8 van squadban, de még akik egy squadban vannak azok sem együtt mennek.

Imádom mikor lelõnek és a medic átrohan fölött és baszik újraéleszteni (pedig az ellent kinyírták aki engem megölt). Egyszerûen nem bírom felfogni minek választja azt a kasztot ha nem használja pedig még pluszpont is jár érte és mégsem teszik, ez annyira hihetetlen számomra hogy kezdem azt hinni hogy csupa 10 évesek BF2znek...