Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Most lesz bele egy 3200+ proci, meg új hûtés, és winyó is.
De ha ezek együttesen az új linux BF2 (hotfix, patch stb) szerverrel sem segítenek, akkor kérdéses lesz az SG BF2 szerver jövõje.
Bazi sok munkánk van az SG CSS szerverben, ami jól ment eddig, és kitûnõen látogatott is. Nem áldozhatjuk fel egyszerûen.
Rang Pont 20perc 30perc
Private (PVT): 0 0 0
Private First Class (PFC): 500 2ó 20p 3ó 30p
Lance Corporal (LCpl): 1000 4ó 40p 7ó kb
Corporal (Cpl): 10500 47ó 73ó 30p
Sergeant (Sgt): 25000 116ó 40p 175ó
Staff Sergeant (SSgt): 50000 233ó 20p 350ó
Gunnery Sergeant (GySgt): 75000 350ó 525ó
Master Sergeant (MSgt): 150000 700ó 1050ó
First Sergeant (1stSgt): 150000 700ó 1050ó
Master Gunnery Sergeant (MgySgt): 250000 1166ó 40p 1750ó
Sergeant Major (SgtMaj): 250000 1166ó 40p 1750ó
Sergeant Major of the Corps (SgtMajC): 2500000 11666ó 40 perc 17500ó
Vegyünk térképenként 70 pontot amit összeszed egy jó játékos átlagban.
Legyen 20 és 30 perc egy pálya. Akkor lássuk mennyi a játékidõ amíg eléred.
20perc: 210 pont egy óra alatt
30perc: 140 pont egy óra alatt
2. Nem jott ki. Es ha nem jon ki hetvegeig, akkor SG szerver off lesz. Tarthatatlan, ahogy a CSS szerver lagol neha mellette, a bf2d eszetlen gepigenye, meg a memory leak miatt.
1. Hogy lehet a sound quality Ultra-High-ra csalogatni meg az mivel nyújt többet a High-nál ?
2. Kijött-e már a hotfix ha nem mikorra várható ?
http://kutyuszoba.blog.hu/
A taposásokról én is írtam már mennyire idegesítõ dolgok, egyébként tényleg attól függ kik játszanak a pályán. Ha nincs szerencséd és sok a kezdõ, akkor még kick-re is lehet számítani.
Szerintem is a operation clean sweep a leggázabb, rögtön utána a gátas, a legjobb meg a strike és a másik city. Mondjuk és a szûkebb tereket részesítem elõnyben, meg az utcai harcot.
64-es pályán azért nagyon kell tudni, hogy ugyanilyen eredményt elérj fr3ddy14. 😊
Én csak 64-esen játszom és elvétve láttam ekkora (113) pontos eredményt. Néhány napja az Official uk #? szerveren a Liuetant_HUNTER gyerekkel végzünk elsõ helyen fekváltva és alig érjük el a 60-80 pontot. A többiek 10-20-al alattunk vannak így is.
Mikor lesz már új peccs, nem tok csomó szerverre felmenni. 😞
A gabona körös képet kb már 3x berakták.😊
A másik amit olvastam az a medices sniperes dolog. Tegnap velem is pont ilyen történt, srácot lelõtték, felélesztettem...stb vagy 4x, mire sikerült fedezékbe vonulnia. Ezek tutti dolgok, sok pontot érnek. Másik amikor lézeg 6 ember a támaszpont körül és jön egy páncélozott jármû, akkor már dörzsölöm a markom és várom hogy hujjjjanak az emberek. 😊 A statba is azért van több halálom mint lelõtt ellenfél, mert akkor is odarohanok sebesülthöz ha tutti lelõnek, vagy ha messze van pl vmi dob tetején. De sokszor van h megússzuk, és akkor tényleg jól eseik mikor megköszönik, mert 90% megteszik.
Tegnap a tört magyar szerveren kipróbáltam a medic unlockos fegyverét és szarabbúl lõttem vele, mint a régivel. 😊 Szóval szerintem szokás kérdése, meg aki jól játszik az szarabb fegyverrel is tud hatékony lennni.

Forza.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
francia szerverekre mennye mert van hej es a ping se magas<#france>#france>
kabe 1000 pont korul vagy egy kicsit tobb <#sniffles>#sniffles>
köszi,
madvi
de majd valamejik peccsnel remelhetoleg rendbehozzak a sebzeseket a jarmuveket<#duma>#duma> mert ha visszaemlexunk a DC 0.7 ben 3 rpg loves egy brdm vagy mia faszom meg a hammer is min 2-3 loves es ember ellen hasznalhatatlan volt aszt a fajnolbe meg tokeletes sebzesek voltak hmmmmm fajnol kar hogy mar senki nem jaccik vele<#szomoru2>#szomoru2>
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
lehet hogy megbantam a PKM unlokkolasat <#gonosz3>#gonosz3>de mittegyek imadok helirevadaszni<#vigyor>#vigyor>
ezek a sztingerek rakas szarok nem eleg hogy pontatlan es kicsi a hatotavolsag de sok is kell belole a dc finalba volt jo a sebzes heli 3 raksi repcsi 2 <#eljen>#eljen>
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
hány pont után kapom az elsõ rangot?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz