Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék megkérni néhány vállalkozó szellemû emberkét 12 kép kimentésére a játékból. Minden pályáról 1 kép kellene, méghozzá az az elsõ kép ami rögtön a pálya betöltése után jön be. Úgy kellene nekem ez a kép hogy se HUD, se ikonok, se kiírás, gyakorlatilag minden eltüntetésével maximum grafikán 1024x768-as felbontásban vagy jobban mindenképpen png kiterjesztéssel. Remélem akad egy-két vállalkozó szellemû segítõkész ember. Köszönöm elõre is! // PM-be várom a képek helyét ahonnan letudom õket szedni és köszönöm még1x!!!
BF42 doboz arab nyelven
BF42 bunker Shongua Stalematen
Pink macik Sharqui Peninsulan, egy dobozban
Big Brother felirat az introban a szatellithez :)
Bignus logo egykét helyen :) HINT: www.bignus.com
Szal van néhány easter egg :) És biztos még egy pár amit nem fedeztek fel. Állítólag pl valami legfelsõbb rang után az EA, majd a DICE rangok is benne vannak a játékban. Valami fileban meg lehet találni õket. Ez a kettõ az übermájer rang, aki eljut odáig :)
és ott azt mondták mindenkinek hogy a patch naon hibás lett, és valami memória gondokat is okozhat. A napokban megjelenik egy új patch, addíg azt mondják hogy patch nélkül játszunk
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
caddie
Szerinted eleg ha nem lepek ki teljesen a gammabol, ugy irom at?
Viszont képzeljétek el hogy tegnap óta borzalmasan néz ki a jáék, nemtudom miért, nem állítottam a grafikai beállításokat és egyik pillanatról a másikra mégis ilyen lett: (érdemes megfigyelni az autót szemben, ugyanis a kerekei fölfelé állnak :) az egész pályán minden jármûnek fölfelé álltak a kerekei :)))
A másik kedvenc bugom újraélesztésnél van, ugyanis mikor megölnek valakit akkor szépen elterül, és miután újraélesztem, a modell nem változik, rohangászik jobbra balra de még mindíg úgy néz ki mint amikor a földön feküdt :))
És még valami tudtátok hogy Defirillátorral lehet ölni? :)
Úgytörtént a dolog, hogy a shonghai stalemate-en nyomultunk és ott a bázisok környékén vannak ilyen barrikádok, és én annak az aljában élesztettem újra valakit, majd ahogy felnéztem megláttam egy kínait amint éppen leugrani készül, én meg ösztönösen nyomtam az egérgombot, és csak néztem hogy bele is halt :)))
úgyhogy mindkettõnk életének megkönnyítésére van fent egy faq feliratú gomb a bannerban, ott elolvashatsz minden okosságot.
www.battlefield.hu

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Nem is gondoltam komolyan. Hulyek ellen nincs orvossag. :)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A motivációt kell inkább megteremteni valahogy erre.
A poziciojukat le lehet kerdezni. Aki 100 meternrel messzebbre kerul a leadertol, annak ejnyebejnye. :)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Mas, Commander panelbol hogyan lehet radiozni a SQD-nak? Meert ha bennt vagyok es nyomom a radio gombot akkor nem jelzi h beszelek?!
Probaltam h kulon a SQD-ra klikkelek de mintha nem hallottak volna ...