Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tibor
hol vagytok most(szerveren)?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

gergod
Erre valóak a klánok 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

egyre tobbszor esik szo arrol, hogy sok a lama rambo a szervereken!
miert nem gyulunk egybe egy ventri szerveren? alakitunk squadokat es jatszunk?

hmm? mi az akadalya? 😊
alma2
Csak annyit fuznek hozza, szerintem ugy is lehet hatalmas csapatjatekot csinalni, hogy meg a beepitett "T-gomb" szokasos menj,allj, olj, vedd stb parancsokat se hasznalod, boven eleg, ha ket tapasztalt jatekos, es jatszani akaro egyen, egymas szemebe nezz a csatamezon 😊 sot volt mar ra pelda is. Bar o angol volt es azt mondta, plusz o meg "stoned", de szerintem csak vagizott 😊
Katonaknak nagyon ritkan mennek "ertelmes" emberek, gondolok itt a kozkatonakra,
pl irakban szolgalo, utcarol osszszedett csoves semmittevo esetleg rablo tolvaj banda tagok, akik igy megusszak a buntetest, esetleg kilabalnak a kiabrandito jovo kepuk elol./persze kivetlek itt is vannak, de ne kelljen mindig leirni 😊/
most direkt ferditek. akik nem tudjak azt se megtervezni, hogy mi lesz holnap, nem, hogy meg maguktol megoldjak, hogy a bal labuk utan a jobbal kell lepni.
persze ok is ket reszre oszthatok, akik ezt belatjak elfogadjak, es ezert hallgatnak a parancsnokra mert tudjak az o javukat is akarja.
de ebben a jatekban a masik fajta a jellemzo akik csak rohangalnak mint az eszement gombak, es azt se tudjak, hogy ok eszementek 😊
Egy kicsit is tapasztalt jatekos egyben commander is, bar kevesebb infot tud a terkeprol, de kepes tervezni. ezzel nem a commanderek ellen vagyok, csak az se jo, ha olyan arc probalkozik aki nem igazan erez ra, csak elvezi hogy kattingathat, persze egyszer mindenkinek bele kell jonni.

Haverom meg nem latta a jatekot, de o egybol ugy gondolta, hogy lehet szurni arra is, hogy milyen rangu emberek jatszanak a serveren, sot vannak olyan szerverek, ahova csak egy bizonyos rang felett lehet bemenni.
Tudtommal nincsen, vagy tevedek ?
de nagyon jo otlet, igy akik ma kezdik, nem sirankoznak, hogy bonyolult es mindig lelovik oket, mig az oregebbek meg nem sirankoznak, hogy a csirkeket kell eltakaritani az utbol
ilyen lesz vagy van, de nagyon jo lenne ????
na mara befejeztem a mondokam 😊

szerintem

Max Damage
Kinn van a látótávból. Próbálj srégen nézni, akkor láti fogod mert nagyobb a látótév egy kicsit 😊 Ha úgy sem akkor meg menj közelebb 😄 De szerintem ha lõnek rád és tudják hol vagy de te nem látod õket akkor meg állítsd át a látótávolságot te, mert valószínûleg kb. 80%-on lehet. 😊

Grafikai kérdés:

A távolban lévõ mozgóo jármûvek hol eltûnnek-hol láthatók. Néha azt látom, hogy lõnek rám (látom, hogy konkértan honnan), de nem látom a jármûvet. Erre mi a megoldás?
alma2
Igen az EA reszerol nagyon jo huzas, volt ez a pontozas, ha belegondolok, ma majdnem elmentem megvenni a jatekot, es ha belegondolok, nagy resze a pont rendszer meg a gyakorlatban haszontalan kituntetesek miatt van.
Az ember szereti sot igenyli, hogy elismerjek a munkajat, ertekeljek a teljesitmenyet, mivel klanba lenni maceras, ez a legegyszerubb modja, hogy visszajelzest kapjal teljesitmenyedrol. Ahhoz meg meg tul sokan nyomjak, tul sok helyen, hogy mukodjon, mint ami a codban mukodik, hogy felmesz a neveddel es akik surubben jatszanak, mar tudjak a neved es felnek toled 😊
valamelyik hun serveren, de lehet, hogy az osszesen ez van, amikor nem tolti be az uj mapot meg se mutatja az eredemnyt, mar indul is ujra a map. ha elso vagy legalabb magadnak szeretned eltenni emlekbe, hogy magasan elso voltal, mert ugye mast nem nagyon erdekel 😊
Es hogy mennyire eros ez az erzes, annak tudataban, hogy tudod sose leszel elso de meg a top 1000 -se. plusz tudod, hogy ott a fele csalo, megis megnezed azt a nyavajas ranglistat, megis beteszik ide a pontjaikat az emberek, szoval okos huzas volt ez a reszukrol, anyagi szempontbol biztos 😊
De teny nehez lekuzdeni, az "elismeres kell" cimu erzest.
Bar codban is van par server amit statisztikaznak, az radob egy lapattal, de igtt globalisan van, egybol mondhatod a VILAGON EN VAGYOK A 435000. jatekos amit egybol a fold nepessegehez hasonlitasz, es maris jo erzessel tolt el 😊

szerintem

"A Magyar Online Játék...
Mint azt gondolom ti is észrevettétek a magyar szervereken igen vegyes társaság szokott lenni,és itt nem csak a skill benni különbségekre gondolok hanem a csapatjátékra.Mert ahogy észrevettem igen kevés az együttmüködés a playerek között pedig ez a játék erröl szolna és igy lenne élvezetes.

Mert mondjuk mikor pistike fogja és elviszi az orom elöl a jármüvet és csak azért hogy egyedül ((holott vagy 5 embernek kéne transport mert gyalog kicsit nehéz...)) menjen vele kb10 másodpercet mert utána ugyis hamar megölik akkor az ember kicsit ideges lesz.
+ A magyar szervereken publikus jelszo sem ártana mert egy német játékossal én nem fogok tuti együttmüködni ((márcsak azért sem mert nem tudok németül)).Vagyis Magyar szerver Magyar játékos!!! 😄.

szoval jo lenne ha ez mihamarabb megoldodna mert igy a játék élvezetessége megszünik.

Ha valaki tudd jo szervert vagy fedezett fel valami uj dolgott a játékban akkor az nyugodtan irjon ide a honlapra. "

- idézve a http://battlefield2hq.atw.hu/

Miért is idéztem? Hát azért, mert maximálisan egyetértek vele. Sõt továbbmegyek, az alábbi kérésem lenne: A jelszóval ellátott szerverekre ne rakjátok ki a jelszót, mert egy rutinos nethasználó a nyelv ismerete nélkül is simán rájön a szövegbõl, hogy mit kell betyögönie a belépéshez. Nem véletlenül találkozni Rambo külföldiekkel a jelszavas szervereken...

Mert nemkell külön szerver hozzá.
Nem szeretnék tippeket adni hogy hogyan, de sima public rankeden is csak össze kell állni két embernek ehhez. Sajnos.
Max Damage
és még beállsz commandernek hogy még1x megduplázza! 😊

Running
Ha a sok prosztáknak van ilyen szervere, akkor hogy a picsába lehet hogy ebben az országban még egy sincs???????????????????????

egyszeru. van sajat ranked szervered, felviszel ra egy klienst ellenfelnek, meg felmesz ra te is. jatek alatt kinyirod parszazszor, ezt megszorzod 2-vel annyi pontod lesz. pillanatok alatt lehet tobbezer pontot gyujteni.
persze az ilyeneket fellogatnam sajat zsigereiknel fogva...

don\'t panic

Ja, sajnos sok van. Van akinek többmillió pontja van már, meg persze van akit már bannoltak is ezért...
csiterek?

az meg hogy lehet?😄

Running
Nem is azokkal van a gond akik naponként 10 órákat nyomják meg többet, hanem ha megnézed a elsõ 100 statlapját kiderül, hogy a teljes rankedes játék ideje 2 óra és mégis 30000 pontja van. Sõt az összes többinek is kevés az ideje a pontjához viszonyítva. 😊 Na ez a fõ gond.

alma2
ja es a hardweres gyorsitas az maradt !!!
nforce2 chipen

szerintem

alma2
igen, nekem is az EAX kikapcsolasa oldotta meg a nem kivantos hangok meghallasat.

szerintem

Tibor
milyen fegyvert lehet unlockolni leghamarabb és hány pontod van?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Milyen hangkártyád van? Bár egyiken sem ajánlott hardveresre tenni, a fórumok szerint. Sõt, az EAX csak még több gondot okozz.
alma2
Minden szerveren irkaljatok, hogy lepjunk squadba stb.
az eddigi tapasztalak alapjan, ha en belepek /ez kb 2 % esely valakihez, kovetem ,mint hu gazdam, de le se tojja a fejem.
Altalaban egybol csinalok egy squadot, ritkan lepnek be hozzam, akkor is a palya masik felen rohangalnak, szoval tok felesleges, kickelni meg oket a squadbol meg nem tudom, hogy lehet, ha lehet egyaltalan 😊
plusz sokat repulozok, meg helizek a repulosnek meg nincs ertelme nagy squadban lenni szerintem,Helisbe is eleg 2 ember, aki meg tud jelenni nalad plusz ott van a commander magyaraz az eleg hulyeseget neked 😊
na meg amig az egyszemelyes squadomnak tobb pontja van mint az 5/6-oknak, persze van sok kivetel is ! Felmentem amcsi ranked serverre, de ott annyira sutak voltak bent, hogy az osszes heli es repulo a foldon volt, es meg ott squadoljak 😊
matol megvaltozik a vilag vegre egy adakozo ad egy eredeti kulcsot, remelem vert fogok izzadni, az europai csatamezon 😊

Ha 7-8 or alatt ossze lehet szedni 1000 pontot/magambol kiindulva/, akkor miert ne lehetne masnak 30000 ? szerintem semmi furcsa nincs benne.mar boven kint van annyi ideje a jatek.
A Grafikaja en abba a taborba tarotozom akik azt mondjak, hogy gyonyoru, meg egy jatekban ahol ekkroa ter volt nem tapasztaltam ilyen jol mukodo arnyekokat, amit az emberek es a targyak vetnek.Bar ez sem tokeletes de messze az atlagon felul van.Tenyleg hasznalhatoak arra, hogy lasd ha a heli feletted van es melyik irnybol jon stb.

szerintem

And5
Szerintem te vmi óriási BUG-ot unlockoltál 😄

And5
Emberek miért nem tudom Hardware venni a Soundot ill ha arra veszem mindenhonnan jönnek a hangok a pálya másik felében lévõ tankot is hallom meg így összevissza mindent . Valaky tapasztalt már ilyet ?

Drachomir
Szisztok az alabbi oldalon csak en nem latom az igazolo kodot a regisztracional??

bf 2 hq hu

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

Running
Még nincs helyzet, addig nem adják ki amíg nem zsúfolnak össze bele minden hibát. 😊

Hotfix-szel kapcsolatban mi a helyzet? Tud valaki valami érdemit?
Running
GameSpy Under Attack?

--------------------------------------------------------------------------------

Boomtown reports the recent downtime of account servers (that we have all experienced) can be attributed to a denial of service attack launched against GameSpy.
Many gamers are currently experiencing problems when trying to login to their Battlefield 2 accounts. The problems are caused by a denial of service attack on GameSpy, who're running the account servers.

This means that all of GSI services are unavailable at the moment, leaving many with having to deal with real life for the time being (scary stuff, we know). As with so many other things regarding Battlefield 2, a fix is being worked on. Supposedly, this affects other games too, but as all I’m playing for now is Battlefield 2, I haven't checked.
Unfortunately we cannot confirm these happenings at this time.
Read the whole article here.

Nem ez volt a gond tegnap?

CAD
A BF2 tenyleg messze van a szeptol. Sajnos eleg szogletes meg mindig, eleg mosottak a texturak is... lattunk mar szebbet / jobbat is. Nem kell lepten nyomon bebizonyitani hogy a BF2 a legjobb jatek, eleg ha jatszunk vele es jolerezzuk magunkat...

caddie

Én mar nemtudok belépni, szerver full. 😞
Max Damage
Ezt sz'tem is irc-en kellene inkább vagy pm-be, vagy inkább mondjuk úgy az utolsót hogy privát üzenet ha magyarul így jobban érthetõ 😊

fr3ddy14
zsolo, erre gyere:
159.153.157.133

Max Damage
Köszönöm szépen.

And5
Reklámozom a Squadba állást hisz én is abban vagyok 😊

And5

And5
Okés a nap folyaman jelentkezek velük.

Me0w
Ismered az IRC nevu csodas talalmanyt. Na ez a gyere-be-ide-meg-ide-mert-itt-jatszom cucc oda valo, nem ide. Egyebkent meg senki nem kerdezett, de ez kurvara nem idevalo.

Together we'll fly someday...

Zsolo007
Megyek!

Ezt még 37x meg fogod kérdezni?
Fõleg miután kb 48x már le is lett írva..
fr3ddy14
megyek

Zsolo007
~1060

fr3ddy14
nekem fr3ddy14

159.153.194.142 Gyertek be ide sokan!
fr3ddy14
na, már gyûlünk
egyébként megvan az elsõ rangom, és 7 kitûntetés, vagy medál. nemtom mos meik.
hány pont után lehet fegyvert unlockolni?

Zsolo007
megyek én is, monddd hova!

UI.: Mi a játékbeli nevetek? 😊 Nekem Zsolo001 😊

fr3ddy14
adj egy ip-t , ahová mennyek, és akkor megyek

Én ott voltam de senki nem válaszolt.
Gémeljünk Rankolt szerveren, még ki jön?
Max Damage
Még spawn elõtt. Közvetlenül mikor beérsz 1 pályára akkor bejön a spawnképernyõ, itt nem jelölsz ki pontot, és alul Close. 😊 Ekkora kijön egy álló kamerakép, na errõl kellenének jó minõségû képek. Sajnos nekem teljesen minimumban nagyon rondák, márpedig ezekbõl lenne majd a "következõ mérkõzés"-nél a kis képek hogy melyik pályán lesz majd a csata. 😊 Ha megcsinálnák a képeket, nagyon hálás lennék. És kösz még1x

fr3ddy14
téged nem kérdezett senki ha jól látom
éncsak mondtam, ha valakinek van kedve, az jöhetne oda játszani, hogy ne egyedüli magyar legyek

And5
Amúgy nálam csak 10 pálya van ...

And5
Milyen fegyverrel vagy, hogy az elsõ spawn ?