Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom elképzelni hogy mindenki eredetivel nyomja,de akkor hogy a fenébe játszotok?
Hol tele az összes server,hol meg nem enged fel a key miatt<#help>

retteneteske
asszem a Zatar Wetlands-on meg halas láda van.
macikkal-nyuszikkal más pályán is találkoztam, pl. Strike at Karkand-on.

Szasztok!
Valaki játszik tört játékkal pecs nélkül??
Ha igen akkor azt kérdezném hogy melyik magyar serveren lehet gamélni mert 2-3 napja még felengedett a"f2K & oWs" és még más serverekre is most meg jön a CD keys szöveggel hogy nem jó😞
Most akkor lehet ezzel a kurva játékkal játszani végre vagy sem??

TDC Geronimo
Khmm csak egy kattintás lenne a FAQ feliraton, de ne érje szó a ház elejét tessék

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TheGOro

http://GOro.hu

már megvan bocs 😄

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

Honnan tölthetem le?

TDC Geronimo
Van 1.0-ás és 1.01-es is

milyen patch kell a magyar serverre?

Van már 60%-os magyarosítás a bf2-höz!
Magyarítás 60%
TDC Geronimo
A pontokból ki lehetett következtetni 😉

TheGOro
te is láttad a videót? ;>>

http://GOro.hu

BurnBaby
azt gondolom sok szerencsét kívánok nekik a bf2 pontgyûjtõ akcióban. remélem a végén nyernek egy hangszórót ,) szóval az ilyen játékoson mindenki látja (a stat alapján is) h valami nem kóser 😊

www.battlefield.hu

TDC Geronimo
Azért, mert az egyik lelõvi a másikat míg a medic feléleszti azt. Utána a másik medicet öli meg és szintén felélesztik...és ez így megy egészen a map végéig...

fr3ddy14
már rájöttem közben 😄

fr3ddy14
én hülye vagyok
miért van annyi pontjuk?<#fejvakaras>

Guest
Spam 😊
Ahhoj
<#love12><#integet2>

Pharaoh
Nem tudtam elképzelni hogy ,ennek a három playernek hogy van ennyi pontja, elmentem hozzájuk helivel, mert a squadjukat persze lockolták, mikor oda értem elkezdenek lõni rám és ezt látom A többit ki lehet találni

Starfish
<#taps><#wave><#lookaround><#circling><#hehe>

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

gurubefree
thx

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Ahhoj
tört szerveren igen
továbbiak a faq-ban

Van. Olvasd el a FAQ-ot.
And5
Na hova lett az ejtõernyõs kép ???

And5
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

gurubefree
Sziasztok

Van arra mód hogy a neten játszak úgy ha a játék nem eredeti ?????

Köszönöm

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

TDC Geronimo
re <#whatever>

Ahhoj
sziasztok <#wave>

#26018 😉
BurnBaby
hangkártya problémákat a játék readme-je (amit telepítéskor neked is felrakott) részletesen, kártya típusonként taglalja.

www.battlefield.hu

And5
Sharqui Peningsulán vagy min meg a pálya sárkában van egy doboz ha felrobbantod rózsazsín játék nyulak hullnak.

And5
Ja a köv generációnak már nem ilyen népmeséi lesznek, hogy a király kiadja a juhásznak feladatul, hogy számolja meg hány víz csepp van az óceánban és õvé lesz a birodalma hanem számold meg hány bug van Battlefield 2 1.00 ban és tied a fele királyságom 😊

And5
Ja nForce 3 as lap és 64 bites win

Ez költõi kérdés volt 😊
And5
Hát ezt nem értem Beraktam Hardware High EAX kikapcs de így a rádióüzenetek recsegnek Software High EAX bekapcs akkor minden jó Mi lehet a probléma ?

Drachomir
semmi ertelmeset nem tudok hozza szolni .. 😊

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

lac coo
Ma szúrt elõször szemet, amikor ráközelítettem a fegyverrel a célra , hogy az egész fegyver ilyenkor áll vagy 10 db pixelbõl :-S
Aztán még vegyek ramot is hozzá....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

BurnBaby
melyik részét? azt, hogy ez Ben Smith véleménye, nem az enyém? 😊
akkor - mielõtt megjelent - úgy tünt, ez a magyarázat lefedi a kérdést, tehát elfogadtuk. azóta láttuk, hogy csak mértékkel változtat a játékmeneten az unlockolható fegyver.

www.battlefield.hu

lac coo
Na ja , csak azt hittem , hogy ebben tényleg van valami ...De eddig nem jöttem rá hogy mi :-D

Starfish
Jah. Jó lenne az IRC. Csak azóta se megy mióta próbáltam rábírni... =( Dehát ez az én szerencsém. De legalább összefutok ranked szervereken Magyarokkal. Catc22-vel pl kegyetlen jót zúztunk ma. Kár hogy mindenki kilépett a sqadunkból. MAradtunk ketten, mégis elsõ lett a csapat 😄😄😄

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Õk mondták azt is, hogy új graf motor van a játék alatt, meg hogy a PS 2.0 a minimum, és ezért nem támogatot a gef4 😊 (holott a 8500 meg ps1.4)
Kamuztak ezek már nem egyet 😊
lac coo
Hát ezt sehogy sem értem <#idiota><#fejvakaras>
De biztos így van :-D

BurnBaby
erre lenne remek pl az irc ,)

www.battlefield.hu

BurnBaby
nemtom 😊 Nem én mondtam, hanem Ben Smith 😊)

www.battlefield.hu

bersze jo a voip a bf2 ben, de nem jobb a ventri serveren osszegyulni es ott megdumalni hova melyik serverre kene belepni stb...

ertem en hogy erre volnanak a klanok, de csak azert mert szeretnek este squadban jatszani nem akarok belepni egy klanba sem, kotodes mentesen 😊
lac coo
A megszerezhetõ speciális fegyverek hogy biztosítják a kiegyenlített játékot ?<#fejvakaras>

Zsolo007
Össz kéne gyûlni valéami Eu ranked szerverre....Benne vagytok? Valaki nézzen ki egy nem túl telit és oda soka nbevonulnánk 😊

Ventri meg minek? Jó a belsõ squad chat nem? (hang)

BurnBaby
rang szûrést anno a bf.hu EA interjúban kérdeztük.

"Zs0lt1: Lesz olyan beállítás, hogy bizonyos rang alatti játékost ne engedjen be a szerver (mint az America’s Army játékban)?
Ben Smith: Ez az opció a kiadáskor nem lesz elérhetõ a Battlefield 2 PC verziójában. Az a tapasztalatunk, hogy a megszerezhetõ speciális fegyverek biztosítják a kiegyenlített játékot. Mivel az elsõ pár hónapban a játékosok tudásszintje elég egységes lesz, ezt majd a kiadás utáni tapasztalatok alapján mérlegeljük."

a csapatjátékról: én pl azért nem lépek be squadba, mert rambo típusú medic szeretek lenni 😊 megyek, futok, foglalok, gyógyítom/élesztem akit látok (nemi, faji, kasztbeli, stb. hovatartozás nélkül). ha egy helyen vagyok elunom magam, márpedig a squad ilyen szempontból nagy kötöttség. látom a hasznát, de mégis úgy élem meg, hogy jobb helyen vagyok az ellen háta mögött 😊) de ez persze egyéni vélemény, véletlenül se erre akarok biztatni senkit. csak annyit akartam vele jelezni, hogy a csapatjátékos squad nélkül is csapatjátékos 😊

www.battlefield.hu

Smuge
Van még több is..fehér polok amik lognak száriton dice logoval pl, meg bf1942 dobo z elölapja a földön mint papir meg hasonlok 8-)

Tibor
hol vagytok most(szerveren)?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)