Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fr3ddy14
most jut eszembe
ezen a szerveren játszottam tegnap.
akkor már tudom meik ez a mod.
akkor most nem rakom fel a pecset azért hogy a szerverre rátudjak menni

Zsolo007
Hát ezaz hogy nemtudom, de az igazság az hogy ha fentlenne a patch sem mennék mert kivagyok készülve, megyek is szundizni, jó játékot!! Majd holnap kipróbálom

AndrewCB
De csak addig, mig minden zászlót el nem foglalnak. Ez max 2-3 perc utána sorban kell haladni.

AndrewCB
Most éppen 32-en élvezzük! Te tudod! 😊

Ahhoj

Cobra.
Amíg normálisan viselkedtek, addig maradhattok <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

TDC Geronimo
BAJ?!?! ;D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Cobra.
Tényleg ti mit kerestek még ebben a topicban? <#vigyor>

Ahhoj
kevesebb spam, több munka, gyerünk gyerünk

TDC Geronimo
Hazudsz!
;D

joebacsi
de meglehet, ilyesmire én is gondoltam, csakugye minden idõ függvénye, azmeghát...<#rolleyes>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Cobra.
Tényleg, nem lehetne cookieval megoldani, hogy amíg nem lép rá az ember, addig a képernyõ közepén legyen egy jó nagy Gyakran Ismételt Kérdések felirat?

joebacsi
azmár van minden amerikai családban, szal már nemveszik, max ha eltörik a lemez, vesznek egy másikat 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Cobra.

joebacsi
tényleg kissé nehezen észrevehetõ, de dolgozom rajta 😊

TDC Geronimo
17. The Sims Deluxe - Electronic Arts 😊

Ahhoj
és a sims?

TDC Geronimo
Jah ezen én is mosolyogtam 😊

Cobra.
A június 19-e és június 25-e közötti héten az eladási toplistán (gondolom Amerika) történtek változások. A Battlefield 2 a debütálása után azonnal a lista elejére ugrott, mind a CD-s, mind a DVD-s változatban. A harmadik helyet továbbra is a World of Warcraft birtokolja.

Íme a teljes lista:

1. Battlefield 2 (DVD) (Electronic Arts)

2. Battlefield 2 (CD) (Electronic Arts)

3. World of Warcraft (Blizzard)

Ahhoj
a nem eredetit illetõen meg ott a faq, olvasd el (banner --> klikk)

Ahhoj
azt az egyet, ami létezik
de ea által nem javasolt a patch, mert utólag kiderült, hogy súlyos memória kezelési hibát tartalmaz
de a legtöbbeknek megy rendesen

Cobra.
Tényleg ennyire nehezen észrevehetõ a fenti képen a FAQ felirat, vagy csak az olvasás nem az erõsséged? MINDEN kezdõ által feltett kérdésre van mögötte válasz!

meiket és honnan szedjem?
ahhoz nem kell eredeti bf?
Ahhoj
felteszed a patch-et?

lac coo
És az ellenfél is a hozzá legközelebbit tudja foglalni ? Mert akkor ugyan az van mint eddig : neki az van közelebb nekem a másik ,mindenki foglal mindent:-D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

1.1.2475.0-t csinálni cska elírtam sorry
Hi ól!

Valaki el tudná nekem modnani hogy hogyan kell 1.0.2442.0 -ból 1.0.2475.0 -et csinálni?
Zsolo007
áhh 😞(( patcholva má nem olyan jó a dolog... 😞((

gergod
Nagyon kellemes a mod, csak azt kellene még megoldani, hogy lehessen tudni, hogy mikor melyik zászlót lehet/kell foglalni, látszódhatna a térképen 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

DummyBoy
Grat!

Megyek és kipróbálom én is 😊 Soha nem fognak elõléptetni 😞 ):

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

AndrewCB
A server fel van petchelve.

Válasz: Ha több fehér van, akkor a hozzád leközelebb esõt tudod elõször foglalni. (ha erre gondoltál)

gergod
<#hehe>

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Krinyo
rakd fel 3x

lac coo
Akkor patc-elve van a szerver vagy nincs ? :-)

Kérdés: három zászlónál egyértelmû hogy melyiket kell támadni, de ahol több van ott hogy van ? A középsõ az elsõ mindíg ? Vagy nem értem: ha sorba vannak ott is akkor az egyik csapathoz jóval közelebb van a zászló, nem ? Ez lámaság ,de nem értem :-DDDD

Zsolo007
Tetszik, megyek is!!!

AndrewCB
Akkor nem szóltam! 😊 Szerintem.

gergod
az 1.01 patchre gondolt 😊 szerintem

AndrewCB
Life elég egyértelmûen leírta, hogy:

Teljes egészében szerver mod, így nektek semmit nem kell letölteni.

Szerintem érthetõ!

gergod
Ha a játék közben kivág desktopra és tuningolva van a gépetek, akkor vegyetek kicsit vissza belõle és lehet, hogy megoldódik a problémátok. Ez mehet faqba is.

fr3ddy14
a cb-re kell a patch vagy nem?
mert ha kell akkor nem mek
at lehet hogy a gépemen 2bf2 legyen fent?
egyik pecselt másik sima?

lac coo
<#eljen><#eljen><#eljen>

Na ez így tetszik :-D
Valóban sokkal nagyobb intenzitású csaták alakulnak ki.Eddig se szerettem ezt a "menjünk arra ahol éppen senki sincs " dolgot..

AndrewCB
Jó lenne, ha minnél többen jönnétek, mivel server upgrade volt, és kiváncsi lennék mit bír most el a szerver.

Seth
én most voltam, de csak barmultam kicsit,mert csak 1 vki volt 😄

PSN ID.: Beegabor

Col Andrew
Nagyon jól hangzik! Megyek kiprobálni!

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Szeretném elsõként a Magyaroknak közzétenni, és csak utána a külföldieknek az általunk készített, és a mai napon befejezett FrontLine szervermodot.
Teljes egészében szerver mod, így nektek semmit nem kell letölteni.
itt vagy itt informálódhattok, hogy miröl is van szó, és a szerverünkön le is tesztelhetitek.
Szerver neve:
..::CB::.. HUN FrontLine http://hungs.hu/maps/|31ms|84.21.4.49:16567

Vagy a belsõ szerverkeresõben IP szerint csatlakozzatok, és IPcím helyett az is elég, ha beírjátok : hungs.hu
Kellemes játékot.
Nekem is néha elõforul ilyen, ATI Radeon 9600 Pro 528/712.
fr3ddy14
az miért van ha átírom a nevemet joe04, és mikor lépnék be a valamit a nickrõl dumál ez a sz@r, és ha visszaírom a rendes nevem akkor meg beengd?

fr3ddy14
azért van, mert amerre nézel ott több dolog van, ami a nagyobb grafika, és sok tárgy miatt van, de ha elfordulsz és egy üres terep van, akkor nem akad mert nincs semmi

arty
ugye nem alaplapi hangkártya?

Forza.

sziasztok! kira a gém de lenne egy kis gondom. néhány pályán ha egy bizonyos pontot nézek (ez lehet 1 de több is pályákon) akkor a gém lemegy 15 fpsre de ha arrébnézek akkor megint felugrik 30ra? ez mitõl van? p4 2400 @ 2700 (512/533), 1gb ram, 9600xt Fireblade edition (500/650)?<#fejvakaras> jah és 5.4 catalyst!!!