Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remelem a regire is szuperal mar
szerintem
ez igy eleg gaz.
szerintem
Frissitettek az ASE-t es most betolt az account megadasig ott OKt (vagy BELEPES mar nemtudom) kell nyomni es aztan egybol tolti a palyat ahogy kell.
Mukodik es jo :-)
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
Az amcsi tankot , az M1-et nem turbina hajtja ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De azért lassan elkell jutniuk a játékoknak bizonyos szintre.Nem állhatnak meg Q1 szinten .
Igenis ezt illik manapság lemodellezni , hogy átmegy rajta a golyó vagy nem. Bár ettõl a motortól komony dolgokat ne várjunk szerintem.
Az lenne a tuti , ha azon felül hogy átmegy a golyó függõen a páncél vastagsásgától meg a fegyver erejétõl még azt is számplná , hogy a páncél mögött mit találsz el . Benzintankot vagy gyújtás elosztót és meg áll a jármû :-DDDDD
de lehet mrá a single-re is van vmi megoldás, sõt majdnem biztos, de én nem ismerem. javaslom google
Ugyan is a szórás, pontosság, majd minden testhelyzetben azonosan volt beállítva.
Egyedül az ugrás közbeni lövés volt megkülönböztetve. (az sem nagyon)
Sztem nem volt idejük megfelelõen bekonfigolni, erre a bizonyíték a
félbehagyott kedvencek menü a szerverkeresõben, és a félbehagyott supplylines mod a cq mellett, ami ugyan így mûködött volna mint a mi FrontLine modunk.
Pedig az is legalább 2 centi tömör acél.
Nah ez zsírul hangzik 😊
És ezt DICE nem tudta volna megcsinálni ?
Tehát ami ma lesz nemsokára belerakva:
Az ugrás egy kicsit nagyobbra téve, a nem páncélozott, de megerõsített jármûvek nehezen sebezhetõek a kézi fegyvertõl, viszont fegyvertõl függõen a golyó átüti, így kilõhetõ az ember.
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
A sebzést csak egy kicsit vettük feljebb.
Arra fektettünk nagyobb hangsúlyt, hogy fekve és szemhez véve, majdnem tû pontosságu.
Simán fekve elég pontos, állva szemhezvéve egy kicsit pontatlanabb, álva pontatlan, futva szór, ugrálva és futva eszméletlenül szór 😊
Úgy mint az életben is.
mindjárt sirva fakadok
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Fél óra küszködés után sikerült fellépnem egy ranked szerverre (a 10-ikre ...) erre 5 perc után lakótársam elkezdett letölteni és connection problemmel elszálltam a szerverrõl ... nem baj következõ server ... találtam egy istenkirály servert ... a mediccel kiloholtam a belem ... pár perc alatt lett egy rakás heal meg revive pontom erre megint connection problem ... na mondom átmegyek és felgyújtom ... de a srác már elment otthonról ... nézem mi történt: Okos kis ADSL ugye 24 óránkénti bontás volt ... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ server nevét persze elfelejtettem ...
Lépek be a következõre ... 20 perc alatt 2 enemy-t láttam ... következõ server ... ott meg valami dítmeccs szerûség mehetett ... VÁÁÁÁÁ volt 2 szabad
órám és majdnem 20 percet tudtam élvezetesen játszani!!! 😞 😞 😞
Nem jó ez így 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mert a sebzéssel még elvoltam, szeretem ha nem egy golyó és halál alapon mûködik, de a szórás szvsz nagyon irreális.Az sehogy nem tetszik nekem, lassan megszokom de nekem emiatt lesz elõbb-utóbb felejtõs a játék.....
Azért hogy egy supportos géppuska hasalva 5 méteren szór 1-2 métert elég érdekes ...
(Bár ezt mintha már leírtam volna párszor :-D<#banplz>#banplz>)
link neve
Talán így jobban látható a kérdés.😊
A Bf2 kieg miért lenne szar? Még nem is láttátok, minek egybõl fikázni? Lehet hogy tök süti lesz. Ha meg nem, akkor se kötelezõ megvenni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Még nem is láttam. Vagy csak nem hasonlit és nem ismertem fel?😄
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Természetesen amit lehet megvalósítunk úgy, hogy az egy real háborúhoz megfelelõ legyen.
Azért nem illik a páncélozott és a csak megerõsített jármûveket összekeverni.
Azt is szem elött tartottuk, hogy az életben ennél is jobban sebeznek a fegyverek az emberekre, fõleg a sniper, de nem szeretnénk ha a játék rovására menne.
Ha sikerül megvalósítanunk azt, hogy az ilyen jármûveket ami nem páncélos átlõjük, akkor a jármûre ható sebzését is visszavesszük.
és mégis a gyalogos mg-vel hamarabb felrobbantok egy jármûvet mint a jeep tetején lévõvel.
kerdes, hogy repteben kepes vagy e eltalalni 😊
Meg az a Bazi nagy forogtaras valami se hatekony annyira a csapatszallito heliken mint az elobb emlitett.
BORG tenyleg nem eleg 4 raketa, de ma pontosan megszamolom, milyen szogbol mennyi kell, altalaban a masik helire felulrol csapok le, konkretan a rotorjat lovom vagy a lapatjait, ki hogy hivja, es ott tuti atel egy egesz tarat is.
ami 13, 14 raketa. Persze aztan lehet, hogy ott a bibi, a jatek azt mutatja nekem, hogy eltalalja, meg robban is, csak a server nem ugy gondolja, es ez meg egy tipikus COD problema 😊
szerintem
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx