Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Majdnem....:-D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

alma2
nekem ez az ase-s dolog amit suni irt, addig mukodott mig fent volt a patch a bf-en.miutan leszedtem mar nem.
remelem a regire is szuperal mar

szerintem

Krinyo
azért nem

alma2
alapesetben akkor tok mindegy, hogy allok vagy terdelek, celzok vagy sem ?
ez igy eleg gaz.

szerintem

ssc-suni-hu
Aki nem hasznalja az ASE-t, mert nem lehet belepni vele ugyse a BF2be az mostmar hasznalja.
Frissitettek az ASE-t es most betolt az account megadasig ott OKt (vagy BELEPES mar nemtudom) kell nyomni es aztan egybol tolti a palyat ahogy kell.
Mukodik es jo :-)

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

lac coo
Ja....<#whatever>

Az amcsi tankot , az M1-et nem turbina hajtja ?

Krinyo
vigyazz a benzin kifejezéssel...jön cifu <#hehe>

lac coo
Hát ja...

De azért lassan elkell jutniuk a játékoknak bizonyos szintre.Nem állhatnak meg Q1 szinten .
Igenis ezt illik manapság lemodellezni , hogy átmegy rajta a golyó vagy nem. Bár ettõl a motortól komony dolgokat ne várjunk szerintem.
Az lenne a tuti , ha azon felül hogy átmegy a golyó függõen a páncél vastagsásgától meg a fegyver erejétõl még azt is számplná , hogy a páncél mögött mit találsz el . Benzintankot vagy gyújtás elosztót és meg áll a jármû :-DDDDD

Zsolo007
Singleban csak 16osok vannak...

Nagyobbon is lehet, hogy hogyan? -->FAQ 😊

Ahhoj
single-be eredetileg csak a 32 player méretûek vannak, kisebb/nagyobbal multiban lehet játszani
de lehet mrá a single-re is van vmi megoldás, sõt majdnem biztos, de én nem ismerem. javaslom google

Szasztok a Battlefield 2 elsõ demójában amikor belépek játékba aza Daging Oilfields map megy de hogy van ott vadászgép asszem azért van hogy nagyobb pályán megy de olyanokat honnan lehet letölteni vagy megnyerni? légyszi segítsetek elõre is kösz.

A motorban benne van a lehetõség, de a DICE nagyívbõl....
Ugyan is a szórás, pontosság, majd minden testhelyzetben azonosan volt beállítva.
Egyedül az ugrás közbeni lövés volt megkülönböztetve. (az sem nagyon)
Sztem nem volt idejük megfelelõen bekonfigolni, erre a bizonyíték a
félbehagyott kedvencek menü a szerverkeresõben, és a félbehagyott supplylines mod a cq mellett, ami ugyan így mûködött volna mint a mi FrontLine modunk.
Krinyo
felõlem lõhetjük egymást AK-val is csak akkor ne sirjatok ha nincs respawn <#idiota>

Krinyo
joh de ez még mindig egy játék 😄

Snomag
Az úgy sztem jó is, ha átviszi és kilövi az embert, de az, hogy felrobban az autó pár sec alatt - attól függetlenl, hogy hol lövöd - nem a legjobb..

lac coo
Hát én voltam katona, az szar AK is átvisz kb 300 méterrõl egy sin darabot :-DDD
Pedig az is legalább 2 centi tömör acél.

Snomag
de megerõsített jármûvek nehezen sebezhetõek a kézi fegyvertõl, viszont fegyvertõl függõen a golyó átüti, így kilõhetõ az ember.

Nah ez zsírul hangzik 😊

lac coo
Öööööö...
És ezt DICE nem tudta volna megcsinálni ?

lac coo
<#eljen>Akkor majd kipróbálom 1szer................:-)

Petko megoldotta a nem páncélozott jármûvek sebzését.
Tehát ami ma lesz nemsokára belerakva:
Az ugrás egy kicsit nagyobbra téve, a nem páncélozott, de megerõsített jármûvek nehezen sebezhetõek a kézi fegyvertõl, viszont fegyvertõl függõen a golyó átüti, így kilõhetõ az ember.
Hol tudom a virtuális memóriát beállítani?
Drachomir
en este egy commandert tanitottam jatszani... msg-n kerersztul...<#falbav>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

Pontosan.
A sebzést csak egy kicsit vettük feljebb.
Arra fektettünk nagyobb hangsúlyt, hogy fekve és szemhez véve, majdnem tû pontosságu.
Simán fekve elég pontos, állva szemhezvéve egy kicsit pontatlanabb, álva pontatlan, futva szór, ugrálva és futva eszméletlenül szór 😊
Úgy mint az életben is.
Running
Adjak zsebit?😊

mohus
hmmm

mindjárt sirva fakadok

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

DummyBoy
Világmegváltó élményben volt részem ma ... asszem maradok private ha ez így folytatódik ... 😞

Fél óra küszködés után sikerült fellépnem egy ranked szerverre (a 10-ikre ...) erre 5 perc után lakótársam elkezdett letölteni és connection problemmel elszálltam a szerverrõl ... nem baj következõ server ... találtam egy istenkirály servert ... a mediccel kiloholtam a belem ... pár perc alatt lett egy rakás heal meg revive pontom erre megint connection problem ... na mondom átmegyek és felgyújtom ... de a srác már elment otthonról ... nézem mi történt: Okos kis ADSL ugye 24 óránkénti bontás volt ... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ server nevét persze elfelejtettem ...
Lépek be a következõre ... 20 perc alatt 2 enemy-t láttam ... következõ server ... ott meg valami dítmeccs szerûség mehetett ... VÁÁÁÁÁ volt 2 szabad
órám és majdnem 20 percet tudtam élvezetesen játszani!!! 😞 😞 😞

Nem jó ez így 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

lac coo
Csak a fegyverek sebzését vagy a szórását is átírtátok ?
Mert a sebzéssel még elvoltam, szeretem ha nem egy golyó és halál alapon mûködik, de a szórás szvsz nagyon irreális.Az sehogy nem tetszik nekem, lassan megszokom de nekem emiatt lesz elõbb-utóbb felejtõs a játék.....
Azért hogy egy supportos géppuska hasalva 5 méteren szór 1-2 métert elég érdekes ...
(Bár ezt mintha már leírtam volna párszor :-D<#banplz>)

Ahhoj
na talán most jó lesz
link neve

Ahhoj
Running
Mert egy lusta görény vagyok!

Krinyo
mértnem probálod ki?

Running
Köszönöm a választ Uram!

Krinyo
elég egy kérdõjel is.
elveszik

Running
Ha tárazok, de még volt benne golyó ,akkor az elveszik, vagy csak simán hozzáad a meglévõkbõl?
Talán így jobban látható a kérdés.😊

A Bf2 kieg miért lenne szar? Még nem is láttátok, minek egybõl fikázni? Lehet hogy tök süti lesz. Ha meg nem, akkor se kötelezõ megvenni.

Hát nemtom, most nincs elõttem, de ami kínai oldalon van az szélesebb valami...
[NST]Cifu
Lehet én emlészem rosszul, de mintha a Kinaiaknak lenne UAZ-uk, nem? Vagy annak kínai másolata, na. 😊)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Krinyo
akkor az uaz és a homokfuto...

UAZ is van benne?
Még nem is láttam. Vagy csak nem hasonlit és nem ismertem fel?😄
Snomag
Elhiszem, hogy nem túl 1xerû feladat egyszerre megvalósítani azt, hogy egy mod valóságos és játszható is legyen, amúgy grat, csak az ilyen apróságokra érdemes odafigyelni <#eljen>

[NST]Cifu
Melyik, a játékban szereplõ katonai jármû benzines a valóságban? Talán az UAZ és a Homokfutó, de a többi Diesel-motoros...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ez nem kötekedés, és megköszönjük az észrevételeket, és a tanácsokat.
Természetesen amit lehet megvalósítunk úgy, hogy az egy real háborúhoz megfelelõ legyen.
Azért nem illik a páncélozott és a csak megerõsített jármûveket összekeverni.
Azt is szem elött tartottuk, hogy az életben ennél is jobban sebeznek a fegyverek az emberekre, fõleg a sniper, de nem szeretnénk ha a játék rovására menne.
Ha sikerül megvalósítanunk azt, hogy az ilyen jármûveket ami nem páncélos átlõjük, akkor a jármûre ható sebzését is visszavesszük.
Krinyo
de félreértés ne essék, nekem tetszik hogy végre hasznalható az mg, csak azért határokon belül

Krinyo
nem is ezt mondtam 😊
csak annyit hogy a gyalog mg ennyire erõs

A jármûveken lévõ és a leállított fegyverekhez még hozzá sem nyultunk.
Krinyo
dejó...megint lehet mit eladni

Krinyo
a jeep tetején lévõ mg nem ugyanaz mint a szoldzsanal lévõ...
és mégis a gyalogos mg-vel hamarabb felrobbantok egy jármûvet mint a jeep tetején lévõvel.

alma2
Ha az MG a dzsippek tetejen levo gepagyu, azzal leszedni a legkonnyebb a heliket, de a repuloket is, eleg kiprobalni ezeket egy allo jarmuvon.
kerdes, hogy repteben kepes vagy e eltalalni 😊
Meg az a Bazi nagy forogtaras valami se hatekony annyira a csapatszallito heliken mint az elobb emlitett.
BORG tenyleg nem eleg 4 raketa, de ma pontosan megszamolom, milyen szogbol mennyi kell, altalaban a masik helire felulrol csapok le, konkretan a rotorjat lovom vagy a lapatjait, ki hogy hivja, es ott tuti atel egy egesz tarat is.
ami 13, 14 raketa. Persze aztan lehet, hogy ott a bibi, a jatek azt mutatja nekem, hogy eltalalja, meg robban is, csak a server nem ugy gondolja, es ez meg egy tipikus COD problema 😊

szerintem

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Krinyo
milyen kieg? <#wilting>

TDC Geronimo
Mennyire szánalom lesz ez az új kieg <#szomoru2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx