Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam is elõfordult nem is egyszer mikor a csapatásamat ellenségnek látom és persze kinyírom és jön a minusz, nagyon idegesítõ! Elég gáz nagyon sok buggal...
schrank
MEJIK GOMMBBBAL KEL BUKFENCEZNI <#wilting>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Jaaa, csak ennyi?😄 Thanks.

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Laky
keresõbe beírod, hogy hu, vagy hun és kidobja õket (1.00)

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Hy all!

Ezen hol a rákba vannak a magyar szerverek? Most szedtem csak le a játékot😄.

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

bizony ez egy paraszt bug, én is ugyanúgy- pirosan ellent jelzett, a 3.-at lövöm le erre kiirja temkill, meg már dobtak is ki a szerverrõl😞((
fr3ddy14
jösz játszani??

Laky
szerintem ne rakd fel

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
végre meg van az elsõ rangom 😊

van a jatekban par bug, de a legnagyobb az az , hogy a tarsakat ellesegnek latom...ezmar kb 2szer elofordult velem...letkzom..megvan a -4 pont.

Az elõbb történt velem is.Rohan velem szembe,de még jó 30-40 méterre volt az ellen,céloznék a fegyverrel,az meg elõre vetõdik a földre,egy villanás,aztán már meg is haltam...Még a levegõben lõnie kellett kb...
Na ez már tudás...vagy nem az...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

malter
ettöl már csak az a jobb mikor a tank/repülö mániás csapattársad kinyir csak azért hogy ne te vidd el a gépet:S idioták találkoztam olyan emberkével aki c4el pakolta tele a kifutot ha netán valakinek mégis sikerülne elorozni a gépet elölle....lol
Running
Hát öreg, ha pontvadászol és mediccel mész és ügyes vagy, akkor 40 pont az átlag, de pl én csak akkor megyek már 40 alá, ha lusta vagyok, vagy új dolgokat próbálok ki, vagy csak hülyülök.

DropTable
Rakd fel!

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

Looserke
Srácok felraktam a BF2-t. Felrakjam a patchet, ha magyar szervereken akarok játszani vagy nem?

Yan
Nekem 505-nél megtörtént,
lehet h neked is csak nem vetted észre.

&#165; xfire: kistekila

fr3ddy14
nemtom, még játszál, és akkor majd kirakja ha megkaptad

Laky
plshtx

TDC Geronimo
Még 1* utoljára 😊

Rusid, a tRs klánvezíre hirdet egy publik meccset a tRs-sel.
Íme szavai:
Szervezünk egy public wart. A felállás a következõ lenne a tRs tagjai vezetnék a squadokat mindkét oldalon ,valamint a commandereket is mi biztosítanánk.
A meccs vagy péntek este 9:00-kor vagy szombat este 9:00-kor lenne. Akit érdekel a dolog az küldje el a nick-jét és egy neki megfelelõ idõpontot (szombat vagy péntek)
az alábbi mailcímre [email protected]

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

HELPer
hát upsz! :-)

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

TDC Geronimo
Csak összejött...bár igaz, hogy már vagy 3* be lett linkelve a hír 😉

HELPer

HELPer

HELPer

HELPer

Battlefield 2: Special Forces (PC) cikk

TDC Geronimo
Õszintén? Szarul 😊
Proci kevés, Ram kevés, és a vidkari sem mai darab 😊

HuNZoLo
figyusztok,az é gépemet megnézve (leírás lent) nekem ogy futna ?

A mai fiatalok olyanok, mint a nyulak : csak a füvet meg a szexet szeretik :) Celeron 1.3GHz||Sapphire Ati Radeon 9600 XT 128 MB||512MB Ram||SoundBlaster Audigy Player 5.1

Laky
533 pontom van, de nem emelkedet a rangom 😞
mét?

htx
ok, köszi akkor csak az én reakciommal van gond😊))
Crem
off

Elöbb kibannoltak egy serverrõl. Az okot még keresem.😊 A szitu: Jön az usa bázisra egy tank., teszek rá 2db c4-et ,erre kugranak belõle. én beszállok és lelövöm õket (klasszikus BF42 lámaság volt anno) Erre kidob az admin!😊)) Szal' óvatosan kit hogy aláz meg az ember!😄DDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Ez a 70 pont azért kicsit túlzás. Bekerülsz egy jobb játékosokkal teli serverre, örülsz ha 28-30 pontot összehozol. (kb mint mindenki más)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

0Fritz0
XPhoto GIF Animator

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Starfish
Hát a recept egyszerû. Megláttam, megszerettem, vetõdtem érte és nyomtam az egeret mint a hülye. És meghalt =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

fr3ddy14
easy gif animator? én azt hasznáálom

fr3ddy14
a képre gondoltam 😄
azé ennyire hülyének ne nézz már plz

0Fritz0
Obe, fr3ddy14:
Ez az amcsi medic alapfegyvere és messzire is képes egyetlen sorozattal (3-as lövés és fekve) leszedni az ellent.

Kép: fraps-al felvevõs, virtualdub/nandub-al szerkesztõs, és egy gif animator-al konvertálós.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
sztem szimplán a bal egérgombbal, de lehet h tévedek? <#whatever>

na és hogy csináltad?😊ide a receptet😊
fr3ddy14
assultal, vagy medicel mentél?
azoknak van ilyen fegyvre, nem?

fr3ddy14
csak kérdezem, hogy ezeket hogy csinálod?

jah igy ok, de persze messzirõl kb 50 méter.😊
TDC Geronimo
:o

Starfish
Erre asszem illik, hogy isten útjai kifürkészhetetlenek. Hát még egy játékprogramé =). Nem csít, csak véletlen =). Nekem is sikerült már ilyen 😄

0Fritz0
Lehet.

Sziasztok!Miért van az hogy multi játék közben csak úgy kidob az asztalra hirtelen és kilép a játékból?Ezen a patch segít vagy nem?Mit tegyek?

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelõzetesek

világositsatok fel: mostanában találkozom amerikai szervereken olyan esettel hogy ellenfél meglát, azonnal hasra vágja magát, és mikor földet ér(ezkb 1/2 mp)az elsõ lövésével(életem fullon) hazavág!
most tényleg lehet igy lõni, csak én vok béna, vagy csaló az illetõ..jah és õ is valami gépfegyverrel van , nem sniper.<#nemtudom>
Starfish
Persze a filmben sehol nem napalmozott senkisenem 😄

joebacsi
...majd a végén átszaladnak a szétnappalmozott mezõn, miközben a kerítésen keresztül ezerrel szurkolnak nekik...jah érdekes film 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

alma2
Eddig szomorkodva neztem a statom kill/death aranyat ami sajna meg az 1 kozeleben sem jart, pedig a codban megszoktam a 2-3-as szorzot.
DE uj nap koszontott be, repulon csinaltam tegnap rankidon 20-0 40-3 es hasonlo statokat, kezd visszajonni a magabiztossagom halhatatlan vagyok 😊

szerintem