Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Ezen hol a rákba vannak a magyar szerverek? Most szedtem csak le a játékot😄.
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Na ez már tudás...vagy nem az...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
plshtx
Rusid, a tRs klánvezíre hirdet egy publik meccset a tRs-sel.
Íme szavai:
Szervezünk egy public wart. A felállás a következõ lenne a tRs tagjai vezetnék a squadokat mindkét oldalon ,valamint a commandereket is mi biztosítanánk.
A meccs vagy péntek este 9:00-kor vagy szombat este 9:00-kor lenne. Akit érdekel a dolog az küldje el a nick-jét és egy neki megfelelõ idõpontot (szombat vagy péntek)
az alábbi mailcímre [email protected]
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
Battlefield 2: Special Forces (PC) cikk
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
Proci kevés, Ram kevés, és a vidkari sem mai darab 😊
A mai fiatalok olyanok, mint a nyulak : csak a füvet meg a szexet szeretik :) Celeron 1.3GHz||Sapphire Ati Radeon 9600 XT 128 MB||512MB Ram||SoundBlaster Audigy Player 5.1
mét?
Elöbb kibannoltak egy serverrõl. Az okot még keresem.😊 A szitu: Jön az usa bázisra egy tank., teszek rá 2db c4-et ,erre kugranak belõle. én beszállok és lelövöm õket (klasszikus BF42 lámaság volt anno) Erre kidob az admin!😊)) Szal' óvatosan kit hogy aláz meg az ember!😄DDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
Ez az amcsi medic alapfegyvere és messzire is képes egyetlen sorozattal (3-as lövés és fekve) leszedni az ellent.
Kép: fraps-al felvevõs, virtualdub/nandub-al szerkesztõs, és egy gif animator-al konvertálós.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelõzetesek
most tényleg lehet igy lõni, csak én vok béna, vagy csaló az illetõ..jah és õ is valami gépfegyverrel van , nem sniper.<#nemtudom>#nemtudom>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"