Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
ha nem, akkor plz ad már meg az ipjét azoknak a rankedoknak ahol játszol 1.02-es patchel
thx
Ilynkor utálom, hogy nem tört, törtem is voln össze a DVD-t!!!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
most azt kéri csináljak accot.
bármit irok neki nem fogadja el, van ilyen felhasználo vagy email cim...
egyik sem lehetséges.
valakinek van 5lete?
Ismét játszottam 2 órát rankeden ... eredmény 0 pont :( :( :(
1.02 feltelepít, punkbuster frissít ... Aztán be Rankedre ... nincs commander, sebaj beállok ... nyomom mint állat 2x kill csak artilleryvel, pálya elején léptem be olyan 15 ticket-je volt az enemynek mikor is kidob a PB hogy frissítsek!!!! Pedig nyertünk volna ... Aztán a következõ 4 serveren ugyanez csak ott már nem voltam Commander ...
Ezt egész egyszerûen nem hiszem el ... jelenleg a totalom olyan 4 óra 20 perc rankeden ... de biztos hogy 12 felett van a valós ... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Squad Leader 2h 26m 14s
Squad Member 12h 43m 04s
Lone Wolf 1h 06m 46s
szerverfüggõ kiállítás
ezt a 'bug'-ot akkor is produkálja, ha halálod után rögtön átállsz
-tRs-Landor
Squad Leader 2h 26m 14s
Squad Member 12h 43m 04s
Lone Wolf 1h 06m 46s
ha jól tudom, azokat fogja átrakni elõször a team balance, akik nincsenek squad-ban (még egy érc a squad mellett)
A másik meg az h nem véletlen Basic...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Viszont ez fordítva is mûködhet; szóval lehet fregelni (ha szerencséd van) pl a halálod elõtt lerakott idõvel felrobbanó C4-ekkel is. <#ravasz1>#ravasz1>
-tRs-Landor
10et meg kell olni 1 menetben..hat ennek az 5szorose van meg..ez nagyon egyszerunek tunik akkor, ha az egy menet az a palya vegeig van amikor uj kor kezdodik..
A halál csupán a kezdet...
mert nekem olyanom volt hogy 27 kill, 3death és nem kaptam sak egy szalagot a légvédelemért, mert földön védekeztem a helik ellen azzal a tankal ami tudja õket lõni
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Ez és az elözõ hozzászólás törölhetõ, thx. :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Bronze, Silver, Gold, Purple
Többirõl info ?
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Ha volt már akkor sorry, nem emléxem rá :)
Akinek Patching failed hiba volt és olvasta a patchlog.txt-ben, hogy valami olyasmit ír hogy kevés a hely, (Vagy azok akiknek nem jönnek be a FAQ-ban leírtak :) ) az ne legyen rest ... töröljön :)
Nekem azért hisztizett, mert nincs a BF2 meghajtóján 1,9GB!!! szabad hely .. 1,7 volt ... szabadítottam fel neki 300 megát és utánna már nem lett patch failed ...
Remélem segítettem ...
http://bf2s.com/player/Flatline_hun/
Csináltam egy 132-es kört is :)
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic