Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pharaoh
Ha ez megnyugtat nem tom mi lehet a gond.

setleg egy nem tudom mi lehet a gond is sokat segitene...

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

Pharaoh
Ha egy kört nem fejezel be, azt is hozzászámolja a rankedhez.

alaki tudna nekem segiteni? #26718 ben kéne

Pharaoh
A Basic valóban nagyon alap, de pl az experthez összesen 1000-t kell tán ölni meg hasonlól.

fr3ddy14
ja, ok

DummyBoy
Eredeti van ... ez bosszant a legjobban ... mellesleg ezeket a servereket a a belsõ keresõvel találtam!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

fr3ddy14
neked eredeti?
ha nem, akkor plz ad már meg az ipjét azoknak a rankedoknak ahol játszol 1.02-es patchel
thx

DummyBoy
Mármint a másik 4 serverrrõl egyéb okokból repültem ... volt hol TK miatt (Persze nemhogy tk-ztam volna, még csapattag sem volt a környéken ...) volt hogy csak Conn. lost, volt hogy csak úgy hobbiból dobott ...

Ilynkor utálom, hogy nem tört, törtem is voln össze a DVD-t!!!

Laky
ez elég egyszerûnek tûnik <#idiota><#idiota><#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

hali a promlám a köv faq t elolvastam megcsináltam
most azt kéri csináljak accot.
bármit irok neki nem fogadja el, van ilyen felhasználo vagy email cim...
egyik sem lehetséges.

valakinek van 5lete?

DummyBoy
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ... UTÁLOM!!!!

Ismét játszottam 2 órát rankeden ... eredmény 0 pont :( :( :(

1.02 feltelepít, punkbuster frissít ... Aztán be Rankedre ... nincs commander, sebaj beállok ... nyomom mint állat 2x kill csak artilleryvel, pálya elején léptem be olyan 15 ticket-je volt az enemynek mikor is kidob a PB hogy frissítsek!!!! Pedig nyertünk volna ... Aztán a következõ 4 serveren ugyanez csak ott már nem voltam Commander ...

Ezt egész egyszerûen nem hiszem el ... jelenleg a totalom olyan 4 óra 20 perc rankeden ... de biztos hogy 12 felett van a valós ... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

fr3ddy14
én eddig még csak 1órát töltöttem magányos farkasként:

Squad Leader 2h 26m 14s
Squad Member 12h 43m 04s
Lone Wolf 1h 06m 46s

kieg: kieg:
szerverfüggõ kiállítás
ezt a 'bug'-ot akkor is produkálja, ha halálod után rögtön átállsz

-tRs-Landor

fr3ddy14
én eddig még csak 1órát töltöttem magányos farkasként:

Squad Leader 2h 26m 14s
Squad Member 12h 43m 04s
Lone Wolf 1h 06m 46s

fr3ddy14
élljen a squad!!!

Ahhoj
kieg:
ha jól tudom, azokat fogja átrakni elõször a team balance, akik nincsenek squad-ban (még egy érc a squad mellett)

TDC Geronimo
Megnézem mikor ölsz meg egy körben átlagban 50-et...
A másik meg az h nem véletlen Basic...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Valaki írta bugnak, hogy ha a halálod után pl az autoblance átdob a másik oldara, akkor az esetlegesen ottfelejtett landmine teamkill-nek rója fel, ha rámegy egy (mostmár) saját játékos rajta. Ez a fjúcsör már a BFV-bem is benne volt. <#papakacsint>
Viszont ez fordítva is mûködhet; szóval lehet fregelni (ha szerencséd van) pl a halálod elõtt lerakott idõvel felrobbanó C4-ekkel is. <#ravasz1>

-tRs-Landor

de ha 1 kor az annak szamit amikor lejar az ido, akkor ezek nagyon egyszerunek tunnek:Basic SpecOps Combat : 10 Kills in 1 round.
10et meg kell olni 1 menetben..hat ennek az 5szorose van meg..ez nagyon egyszerunek tunik akkor, ha az egy menet az a palya vegeig van amikor uj kor kezdodik..

fr3ddy14
ja sorry, félerolvastam :)

Fenrir
igen, az amikor a ticket 0 vagy az idõ lejár vagy mittomén

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
nem tudsz olvasni vazz? akkor kapod meg ha 20x meghaltál és 5x öltél

TDC Geronimo
<#wilting>

de hogy erti ezt hogy 1 kor?mindenhol irja hogy 1 kor?1 kor az az az ido amig nyer az egyik csapat?

fr3ddy14
csak akkor adja mg ha úgy fejezed be a kört, hogy 20at kinyírtál, 5* meghaltál?
mert nekem olyanom volt hogy 27 kill, 3death és nem kaptam sak egy szalagot a légvédelemért, mert földön védekeztem a helik ellen azzal a tankal ami tudja õket lõni

Fenrir
lol a bíbor szivet a harcban megsérültek kapják te láma :)

Pharaoh
egy körben 20 halál ás 5 kill kell, még szerencsére ilyenem nincs

Holdpro
Purple Heart : You need 20 Deaths and 5 kills in 1 round. (Deaths have to be gained first and must be 4x your kills, but minimum of 5 kills.)

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

HELPer
Ehez a kitüntetéshez mennyit kell öldökölni?

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

HELPer
ez a te díjad?

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

Holdpro
Neked csak aranyszíved van <#worship>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

0Fritz0
Hmm, az elöbb még béka volt... ki csókolta meg? ! :)

Ez és az elözõ hozzászólás törölhetõ, thx. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Holdpro

0Fritz0
Az sem rossz megoldás, de inkább maradok a mega-giga dimenzióromboló csít pillantásnál. :)

TS Zolly
Purple az nem szallag? Vagy van ilyen szallagba is. Vagy nem is szallag? Tod a bibor szív. Na olyanom nekem nem lesz soha.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Holdpro
na 4 féle medált találtam
Bronze, Silver, Gold, Purple
Többirõl info ?

ezek szerint az utasok mögé löjünk ,had robbanjon a drágaszág!!!<#nyes>

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

TS Zolly
Ja és itt vagyok áááááááááááááááá!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Lehet. Nekem is volt vagy 1.5 giga szabad hely, nem ment fel, pucoltam még ugy 3 gigát hozzá, és felment a pecs.

DummyBoy
Halihó!

Ha volt már akkor sorry, nem emléxem rá :)

Akinek Patching failed hiba volt és olvasta a patchlog.txt-ben, hogy valami olyasmit ír hogy kevés a hely, (Vagy azok akiknek nem jönnek be a FAQ-ban leírtak :) ) az ne legyen rest ... töröljön :)

Nekem azért hisztizett, mert nincs a BF2 meghajtóján 1,9GB!!! szabad hely .. 1,7 volt ... szabadítottam fel neki 300 megát és utánna már nem lett patch failed ...

Remélem segítettem ...

fr3ddy14
http://bf2s.com/player/%5BSG%5Dfr3ddy14/
itt a statom, kicsit gagyi, de már fejlõdök

fr3ddy14
csááá
add meg plz az msn címedet privibe
meik rankedokon szoktál játszani?

WOW!
http://bf2s.com/player/Flatline_hun/

Csináltam egy 132-es kört is :)

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

TDC Geronimo
Ezeket miért nekem írjátok...nem én kérdeztem :)

fr3ddy14
:D
új pálya?
lol

LOÁL! <#mf1>

új pálya akkor jön ha elfogyotak az ellenség ticketjei vagy lejárt az idõ. attól függ ,hogy hány kör van beállítva. egy pályn több kör is lehet. singlibe nemtom.

TDC Geronimo
loál :DD