Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja és akkor azt is töröljem le....
fasza egyre jobb😞

semmi gond,nem vagyok ideges<#vigyor3>

Nemtom mit basztam el de ez a link nem mûxik úgyhogy rakom mégegyszer, bocsi: [url=http://bf2s.com/player/^Wolfguy2/]STATS[/url]

***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/

Az én eredi lemezem még sose volt a gépempe hanem a clonos verziot telepítem és a mini image-al indítom, csak a kulcs eredeti...akkor nekem most nem erdeti?

Ha már itt tartunk akkor itt az enyém is: [url=http://bf2s.com/player/^Wolfguy2/]STATS[/url]

***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/

sry<#pardon1>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

te félreolvastál valamit nagyon!ki a fasz mondta hogy nem tetszik a játék?ha nem tetszene nem görcsölnék itt vele!
amúgy meg #26808 hátha kiszûröd a lényeget<#nezze>

bocs a dupláért,véletlen volt.

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Aha,thanks....remélem összejön.

Ibron

De ha nem tetszik akkor miért játszol vele?

Hát pedig haveromnak ez van.Mini image a Daemonba,játék 1.2-re patchelve,az eredeti exe-vel,és minden gond nélkül megy.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

esküszöm hogyha az eredeti zsírfasza lenne akkor meg is venném,de szerintem az sem az😞

Ahhoj
mi az, ami nem megy?
ha repcsi, akkor nyomod a gázt, megindul elõre, ha elég nagy a sebességed, felhúzod a gép orrát, és fent vagy a levegõben. ott meg óvatosan kirpóbálod melyik kanyarodási fajta hogy befolyásolja a mûködésedet.

ha heli: nyomod a gázt, megindul felfelé, megdönmtöd elõre, és megindulsz elõre. kanyarodás úgy mint a repcsinél. test it!

remélem tudtam segíteni 😊

Kiváncsiságból feltettem azt a szutyok alcoholt a daemon mellé...hát nem elíndult a bf2 😊 tehát a kettõnek együtt semmi köze a Te hibádhoz...az a hibaüzenet akkor is elõ szokott jönni ha mondjuk a clone cd van telepítve a gépedre.

DummyBoy
Mindegy, szerintem az túúúl bonyolult ... mindenesetre nekem eredeti van, Daemon tools-os miniimage-val tökéletesen megy ...

Biztos csak mákom van ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

köszi ezt akartam én is leírni,nem jár ide senki akinek tört játéka van csak én verem itt a nyálam és csodálkozok hogy hülyének néztek!
én kérek elnézést<#worship>

Egyél bablevest talán segít!

Nah,ha tud,valaki segítsen...lécci...repkedni szeretnék,de nem osztanak a harcmezõn Redbullt😄.

Ibron

köszi azon már túlvagyok,most várom hogy hátha megjavul magától vagy megvárom a harmadik részt...😛

Ahhoj
az a baj, hogy akikkel beszélgetek, azoknak jobbára eredetijük van
vagy nem tudok róla, hogy tört lenne, vagy ha tudok, nem tudom rakott-e patch-et, ha rakott, megy-e neki
szal még nem kérdeztem megfelelõ embert, hogy neki megy-e
de ha vki okos, szívesen fogadom segítséégét
(én meg nyílvánvaló ookból nem tudom tesztelni, hogy megy-e crack-kel vagy sem)

Csak mert a #26809-ban azt irtad crack-et is rárakod.

Amugy ha a mini image-et használod,akkor meg már ne rakj rá crack-et,hanem az eredeti exe legyen rajta szerintem.Mert a mini image clone-os dologokhoz van,amihez nincs crack.

biztos is<#eljen>

23?😄....nekem mindig4-5 a max amit behoz,ha beírom,hogy hun...hmm,az lenne a baj,hogy nem eredeti a játék?szerintem nem...na mindegy.A repülésbe tudsz segíteni?

Ibron

23?? nekem legutóbb 3 ha beadott...
szar az egész:-

én a desszertpatkány,de velem mostanában nem találkozol úgylátom mert feladom😄

TDC Geronimo
Ha nem tetszik a faq akkor csinálj jobbat és ne fikázd!

"Pont ez a kérdésem hogy ha a FAQ szerint csináltam mindent akkor miért nem mûködik és aki meg rég játszik vele annak meg miért jó???"

Hmm lehet benned van a hiba nemde? ...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
jelenleg 23 szerver van

Ezt a Daenom faszságot raktam fel mert ez van abban a kurva FAQ-ban amit úgy istenít itt egy/két ember!
Pont ez a kérdésem hogy ha a FAQ szerint csináltam mindent akkor miért nem mûködik és aki meg rég játszik vele annak meg miért jó???
Be van múntolva az a szemét képfile abba a szemét programba és nem tudom/tudjátok hogy hol a hiba ez a problem,de tudom nézzem meg a FAQomba<#gonosz2>

Ti amúgy milyen néven gyilkolásztok a szervereken?és igaz,hogy csak4-5 magyar szerver van,vagy az enyém nem talál többet?Ja meg repülést nem vágom,hogy hogan kell. Átállítottam az alapot a bal,jobbra,le,fel nyilakra,de úgyse vágom....szóval valaki magyarázza el.

Ibron

And5
TESSÉK kiírni CD/DVD re és nem lesz cd emulator detected

And5
ERGO akármilyen uj imaget hazsnalsz/valsztasz mindig szar lesz 😊

And5
Ha mini imaget hasznalsz mindenképp kell cd emulator 😄

na most mi a bajod van<#fejvakaras>

And5
GRRR <#boxer><#boxer><#boxer>

az a baj hogy minden máshoz azt használom,most letiltottam teljesen de az sem jó neki😞

DummyBoy
Szedd le az Alcoholt ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

"CD/DVD emulation software has been detected.Please disabled all CD/DVD emulation software and re-start the game."
Még mindig ezt írja ki az új image filevel is!

0Fritz0
A gif tömörítése miatt (Az eredeti képkockák töredékét használja) tényleg úgy néz ki, mintha épp rohamom lenne. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nincs MSN-em, és összevissza... 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Krinyo
látom éjjel-nappal nyomod <#idiota>

Pharaoh
Na így már menni fog . Itt van.

hát ez nem jött be 😄

steam, origin: ACE_hun

Krinyo
<#idiota>

jah, pb kick

Krinyo
3 kick? <#idiota>

Pharaoh
Ha már mindenki belinkeli itt az en statom is.
http://bf2s.com/player/pharaoh/

sajnosa linkelés nem megy. a ] miatt.

TDC Geronimo
Csapatpont jár pl zászlófoglalásért, felélesztésért, gyógyításért, javításért stb

Pharaoh
Csapatpont: zászlófoglalás, gyógyítás, stb.