Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
no komment<#kuss>#kuss>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
egyikre sem enged fel,de biztos velem lehet valami ma😄
egy darab magyar serverre nem enged fel,és nem azért mert tele van😞
azért lehet mert még nem áltak át az új pecsre vagy mi a túró?
Amire állítod ... default ... jézus miket mondok ... alapbeállítás: 9-es ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ne legyél már ennyire értetlen!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
C:/WINDOWS/System32/autoexec.NT. A rendszerfájl nem megfelelö a fut MS-Dos és Microsoft windows alkalmazásokhoz.
Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a bezárás gombra.
Na ilyenkor mi a teendõ?
Nem vágom!
MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR
MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR
De ajánlom az Options menüt, abban is a gombozat konfigját, ahol megtalálod a többit is. <#nezze>#nezze>
Minden jog fenntartva!
Minden jog fenntartva!
Ráadásul patch után a The All-Seeing Eye -bõl is lehet indítani.
Jelenleg 12 szervert lát amik az új patch-csel futnak.
Minden jog fenntartva!
Az ejtöernyö hogy müködik??
tud valaki erre a pecsre törött szervert ahol esetleg magyar állampolgárokkal is össze lehet futni?
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
C:/WINDOWS/System32/autoexec.NT. A rendszerfájl nem megfelelö a fut MS-Dos és Microsoft windows alkalmazásokhoz.
Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a bezárás gombra.
Na ilyenkor mi a teendõ?
Nem vágom!
mivel lehet a méretüket lekicsinyíteni?? mert egy 2másodperces videó 11.5mb
mostmár azon kell gondolkoznom hogy mit használjak helyette(DeepBurt nyomattam csak az is beszart nem látja a meghajtót,de ez egy másik topik)
köszöntem mindenkinek a harcmezõn találkozunk<#violent>#violent>
én sajna nem tudok segíteni,ha visszaolvasol szinte ugyanaz a problémám van csak én még láma is vagyok hozzá ahogy ezt itt az SG-n ki szokták fejezni😛
kérdezgessél nyugodttan majd válaszolnak itt a fiúk(lányok?)
mi a faszt szórakozok én ezzel a pecsel,azért akartam felrakni hátha több serverre enged fel!!
az elõzõ hozzászólásomat nem kell ám komolyan venni<#wilting>#wilting>
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/