Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

steam, origin: ACE_hun

Mármint a squad-ján belüli pontok? Vagy hogy értendõ a csapatpont?

Krinyo
TDC Geronimo
Csapatpontok és a megölt ellenfelek száma

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Valaki végig tudná sorolni, hoyg a játék végén a táblázatban mik sorban az értékek? A halálfejet gondolom az elhalálozások száma, és a másik oldalon meg a pontszám, de a középsõ kettõ mi?

Hogy tudsz kilõni ilyen gyorsan ennyi rakétát? A mutatóujjadra edzel? 😄

ennél sokkal kisebb dolgokon szoktak itt az SG-n problémázni ovodás gyerekek,gondoltam megosztom veletek én is a gondomat.
kibukott belõlem a szar(nem szokásom)ha megbántottam volna valakit most kérek elnézést<#kuss>
most rakom 3x a gamét 1 óra alatt+kiderült hogy a híres nevezetes faq sem az igazi úgyhogy ennél a projectnél nem hiszem hogy csak bennem van a hiba<#ejnye1>

Yan
Ezt csinálta nekem is az elején,
bios-ban vedd vissza a memória huzását! cas, ras és egyéb idözitéseket vissza normálra.

&#165; xfire: kistekila

"nem az a gondom hogy fel kell rakni,igazad van aki akkora paraszt hogy nem veszi meg 12e huf ezt a nagyszerû játékot az bizony szopjon a sok szarral rendesen!"

Én nem ezt mondtam.
Kivételessen ez a játék elérte nálam hogy megvegyem,de nálam sem állnak halomban az eredeti progik.
Viszont ha már egyszer letöltöm,akkor örülök hogy van lehetõség a tizenezer forint kiadása nélkül játszani vele,és nem azon problémázok hogy fel kell rakni mellé egy egyszerü kis programot.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

0Fritz0
Szólok Ahhojnak, micsoda láma... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

szal át kellene írni a faq-t..

a faq-ban szereplõ mini image-hez kell egy külön progi, ami megakadályozza, hogy a program védelme észrevegye a daemon tools-ot.

Anti-Blaxx / StarFucker / StarForce Nightmare

ezért érdemes az új mini image-t hsználni, 2.5 mega

nekem ezzel megy:

Battlefield 2 No-CD/Fixed Image #2

daemon tools v3.47

crack nem kell, mert a mini image 'emulálja' az eredeti cd-t

neked is<#worship>

aha értem köszi a segítséget<#vigyor3>

Amúgy crack nélkül meg ezt adja a pofámba:
"CD/DVD emulation software has been detected.Please disabled all CD/DVD emulation software and re-start the game."

Battlefield 2 No-CD/Fixed Image #2

ezt töltsd le a gamecopyworld.com -ról
crack nem kell

TDC Geronimo
...

a törött game crack exe nélkül szerinted hogy fog elindulni??

Ahhoj
nézem és nézem és nézem a faq-t, de crack-et nem találok benne, hogy szükség lenne rá, csak mini image-et
én néztem el? :o

1.Game reinstall
2.1.02 pecs install
3.Mini lófax bemúntolása
4.Crack exe hozzádobása
5.Baszik elindulni<#mf3>

Namost aki játszik tört játékkal az megmondaná hogy csinálja,komolyan érdekelne!
Amúgy ha nem rakom hozzá ezeket a szarokat akkor megy csak,egy darab serverre nem tudok rámenni(gondolom a servereket is pecselik azt azért,szerintem)

nem az a gondom hogy fel kell rakni,igazad van aki akkora paraszt hogy nem veszi meg 12e huf ezt a nagyszerû játékot az bizony szopjon a sok szarral rendesen!
ezzel eddig nincs is gond csk azért ha jól emlékszem mostanában kevés ilyen macerás game volt a piacon,ilyenkor nem zavarja a lelkemet hogy nem vettem meg mert akkor leanyáznám az öszes embert akinek köze lehetett ehhez a fenomenális projecthez!
amúgy meg tetszene a játék és pont ezért basz fel idegileg mert tudom hogy nem csak nekem van az országban törött game de mégsem akar összejönni fõleg ezért mert ezek a balfaszok hetente adnak ki hozzá egy ilyen szart!!
egy helyen is elbassza az ember már pakolhatja újra,baszakodhat a loginnel,a szerverkeresõvel stb.
azért köszönöm a válaszokat,ha valamit nem tudok jövök😛

And5
na jó akkor szerinted ez miért van ?😊

TDC Geronimo
Nem kell mindent a BF-re fogni 😊

TDC Geronimo
íííííígy van 😉

And5
Nem tudom, hogy a patch miatt van-e de tegnap óta azt találta ki a battlefieldem, hogy fogja magát és szimplán lefagy vagy a másik alternatíva kikapcsol a monitor power saving üzemmódra ...

Ahhoj
hehe, warezos cuccos után nem panaszkodunk! 😉

nekem nem baj mert a daemont ismerem,nekem az a fontos h müködjön és ne lépjen ki vagy faggyon.....

Most nem azért,de ha már nem veszed meg a játékot,hanem a warezzal játszol,akkor nehogy már az legyen a baj hogy egy fél megás programot fel kell tenni a mûködéséhez.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

köszi,mostmár úgyis kezdem elõröl mert szétcsesztem az egészet😞
reinstall rulez!

elöbb a pecset utánna a mini imaget kell

de ilyenkor csak az a mini image file kell,a 16MB-os pecset nem kell felrakni elõtte-utánna??

az is kezd unalmas lenni hogy minden nap 2-vel kevesebb magyar server jön be a keresõbe!
mostmár csak 3 van de egyikre sem tudok rámenni,jó volna tudni mi a lófaxért

Sztem alcohol progival nem ok!

ez a megoldás:

BF2 mini image használata

Töltsd le és telepítsd a Deamon Tools programot - daemon347.exe (492 K😎
Ez a remek program egyszerre akár 4 féle cd image fájlt is tud kezelni, úgyhogy érdemes erre beállítani: Jobb klikk a Daemon Tools ikonra az állapotsorban --> Virtual CD/DVD-ROM --> Set number of devices --> válaszd ki az izlésednek megfelelõ mennyiséget

Töltsd le a bf2 mini iso-t bf2mini-skl.zip (188 K😎 majd csomagold ki a tartalmát (figyelem, ezen belül is van még egy csomagolt file, ami szintén kitömörítendõ!)

Bal klikk a Daemon Tools ikonra --> válaszd ki az elsõ virtuális meghajtót, ahol azt írja 'no media' --> a kicsomagolt anyagokból mutasd meg neki a 'bf2mini-skl.mdf' file-t.

Örülj és játsz a bf2-vel.

lehet h ne jol pecselted és azért dob ki a deskre..........

Battlefield 2 full verzió

Július 16-án kijött a v1.02 patch. Letöltés (16M😎: EA ftp
Crack helyett: bf2 mini image. Hogy is?

Aki az 1.0 telepítése után felrakta a NO CD crack-et, annak vissza kell tennie az eredeti bf2.exe filet, mert a tört verzióval nem indul el a patch-elés után. Ha nem tetted el az eredeti file-okat, letölthetõ itt: bf2.zip (6,5 M😎

"Patching failed" - Ha a patch telepítésekor hibaüzenetet kapsz két megoldás van:
1) Ha a Windows-t csökkentett módban indítod el a patch feltelepíthetõ (by Zs0lt1)
vagy
2) Elindítod a patch-et. Egészen odáig mész, amíg meg kellene nyomni az "Install" gombot. De nem nyomod meg, hanem bemész a C:\Documents and Settings\\Local Settings\Temp könyvtárba. Itt megtalálod a telepítõ által ideiglenesen kicsomagolt anyagot (ha elõtte itt mindent kitörölsz, akkor nem kell sokat keresgélni). Lesz egy kapcsos zárójeles könyvtár, valami ilyen: {7541F149-DD71-49F4-A1EE-1635BB8B38FE} Ebbe belemész, ott egy másik hasonló, abba is belemész. Amit ott találsz azt bemásolod a BF2 gyökerébe (ahol a BF2.exe van) és elindítod a "patch.exe"-ét. Feljön egy DOS ablak, elmolyol pár percig és jól megpeccsel. (by Cpt.Miska).
Ha nem találod a 'Local Settings' könyvtárat, akkor be kell kapcsolni, hogy a windows mutassa a rejtett file-okat is.
Windows intézõben: eszközök --> mappa beállításai --> nézet --> rejtett fájlok és mappák --> megjelenítés
Windows Commanderben: beállítások --> általános beállítások --> képernyõ --> látszik a rejtett/system fájl (szakembereknek!))

az Alkohollal nem lehet ezt a mini szarságot elindítani,nemigaz hogy minden hülyeséghez külön program kell utánna meg gyõzze a paraszt takarítani a gépét a szeméttõl<#gonosz3>

hát nem akarlak elkeseríteni de én feltettem és visszabasz deskre úgyhogy további sok sikert a jártékhoz!

Sziasztok!
Leszedtem a 1.02es patchet.Ha felteszem az alap bf2re akkor fogok tudni crakelt szervereken jáccani?Nem tudom eldönteni h feltegyem vagy sem mert csomo forumot olvasva megoszlanak a vélemények!1.02hez van már crack?engem nagyon idegesít h a menü lassan jön be jo lenne ha a patch ezt orvosolná!Amugy elég jol megy a game 2,4 2x512 (400mhz)ram 5900xt-n!

Az enyém még nem eredeti game,de ha megteccik akkor megveszem mint ahogy a BFV is😊))!

ByE ALL

Akinek törött játéka van annak elõször fel kell rakni a pecset majd basztatni azt a kurva mini imázs filét vagy csak simán a mini imázs filét kell bemúntolni??
Az a gond ezzel a faqal hogy ilyen tõmondatosra sikerült és aki csak simán játszani szeretne és nem akar szoftferüzemeltetõi vizsgát tenni az elmehet a picsába:-/
Elõre is köszönöm a válaszokat!

Beers
A DC sem a bf1942 topicban volt!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Ahhoj
szvsz attól még hogy erre épül, az már egy másik játék

miert kell kulon a kiegnek topic?folosleges, itt nem fer el?

Ahhoj
faq --> mini image

Col Andrew
én eddig mindegyikkel voltam, begyûjteni a basic badge-eket 😊
de még sajna nem sikerül 7 embert késsel megölni egy körben a knife badgehez..

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

vazz ugyanez a gondom, ráadásul az elején 2 hétig semmi gondom nem volt vele-mediumon ment röcc nélkül ati 9700-el, 2 hét után kezdett szarozni, azóta is szopat, a legnagyobb harcok közepén nagyon zavaro , nem 1 fragom csuszott el😞(
Col Andrew
1.02 ben gondolkozzál sztem

PsyhoApu
9600xt 1 giga ram. 1024x768 medium, szép akadásmentes futás 😊 Nekem ennél több nem kell... ja és láttam 6600gt-n nem volt sokkal szebb.

Apropó! Kimelyik kasztot preferálja jobban?
Mivel én nem vagyok egy mesterlövész ezért mindíg mediccel rohangálok. Így kevés killel is sok pontot tudok gyüjteni és mellékesen hasznos tagja vagyok a squadomnak 😊

http://kutyuszoba.blog.hu/

1.01es patchhez van már crack?sokat javít a gamen?

Col Andrew
9600xt vel láttam a játékot és sztem nagyon szép! igaz, hogy medium on, de szép