Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Összesen 10 embert öltetek :D
(ugye nem falnak nekimenõs aztán javítgatós móka volt? <#hehe>#hehe>)
dehogy a kis uzsonnástatyóba mennyi tankelhárító rakéta elfér....<#bohoc>#bohoc>
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
és ezt belekalkulálom....ha PC-n játszok...és az a minyima, amit a gépkönyv leír:) a többi a FAQban megvolt.
ez nem a beteszem, azt megy: konzol feeling...
ez a második PC-s eredeti gammám...és ami eddig PC-n nekem volt, mind ment elsõre...persze nem is volt sok eddig:) az utóbbi 4 év termése
GTR 1.3 tört
COD & COD:UO tört
Industry Giant II eredeti
Armies of Exigo:tört
BF2:eredeti
+Sturmovik, de azt itthon sosem játszottam csak az ahhoz "szuperkörülményeket" (pedál botkormány stb) biztosító unokatestvéremnél...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Egy robanás után nem szakad le keze lába a figurának miközben vérel teríti be a körülötte lévõket,ezért nem 18+ .
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ezt életkorra gondolták? és mért is?
¥ xfire: kistekila
Bemuntolod, felinstallálod de kilépsz a damonból!!!
Crackelni muszály na így kell
Ja ha van CloneCD nevû program telepítve akkor adj neki egy uninsallt mert az szokott még bekavarni !
Én is azért vettem meg különben, hogy ne kelljen vele szerencsétlenkedni :)
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
meg hát nem is érdekel ez senkit csak azért beírom és jóéccakát kívánok mindenkinek,ha véletlenül egy squadba kerülök egy-két emberkével anyázni és hátbalõni azért nem kell,köszönöm!
ennek örülök....
neked még gondolom egy játékkal sem volt problémád pláne töröttel<#lama>#lama>
no komment!
***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Ráadásul 30-40-es ping aztán eccercsak Connection problem oszt helló ... azután meg okoks kis Enternet 24 órás bontás ... ááááááááááááááááááááá :)
Ja meg pb frissítés után az elsõ server azzal dobott ki hogy frissítsek pb-t :)
Egy másik túl sok TK-ért ... mikor nemhogy TK-m még killem se volt ... Érdekes ... bár ez a túl sok TK nem elõször forul elõ ...
***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/
amíg accountol:) értékeli az elõzõ pályát stb:)
én meg ált megvárom a SQUAD LEADER-t mig elvánszorog valameddig aztán csatlakozom hozzá....
valaki nem tud olyan BF2 oldalt, aki fogadna BF2 videókat...
az uw-n 200MB a max...a freeweb és társai meg érthetetlen módón mindig törlik a HP-met...pedig minden ugyanúgy van mint az UW-n, csak valamiért nem tetszik nekik (keresztlink sincs benne pedig)
ket giga rammal altalaban az elsok kozt vaok betoltesileg akik a szerveren vannak.. es egy betoltes kb... fel perc..
akkor ne PC-n játszál...
láttam az irkálásaidat
nekem eredeti, nem peccselem amíg nincs vele gond, a töltés alatt sörözni szoktam, pont jó arra hogy ne üljek mindig elõtte...ez nem COD:UO
a gépkönyvben, amit írtak a port kiengedésekrõl, beállítva és nem dobál sehova
nem kell HT-t kikapcsolni...az antivirust a tûzfalamat sem kapcsolom ki...sõt valamikor vidót is veszek fel a gépemmel a csatákról
ami negatívum!!!erõs VAS kell alá
sztem az én gépem a minimum hozzá és nem az 1,7Ghz 512 RAM:)
töltésrõl jut eszembe SATA,SCSI a winyód?
Ismét játszottam 2 órát rankeden ... eredmény 0 pont :( :( :("
talán táposnak kéne menned:)
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fûben és mégse szívja el\"
v1.1.2475.0, pid: 1852
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
többfajta 1.02es patch van??
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nekem is írt már CD emulation SW-t egy másik proggi, de azt egy rég elfeledett Alcohol install miatt írta ... Daemon nem érdekelte ... Ezért írtam, hogy szedd le az Alcoholt ...
A beépített SW keresõ a bekapcsolt filterek miatt is írhat kevesebb server-t
ASE a legjobb erre a célra mindenképp ...
thx
Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
NOTE: Upon installing v1.02 you will see references to v1.01. You are not installing v1.01 but are installing v1.02 (referenced in the game browser as 2484)
ha nem jól rakta fel akkor is 1.0 kellene lennie<#ijedt>#ijedt>
MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR