Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pacifista squad?
Összesen 10 embert öltetek :D

(ugye nem falnak nekimenõs aztán javítgatós móka volt? <#hehe>)

mohus
a szanitéc még hagyján....bár fura hogy itt az ER szériára csúnyán ráver az a mindentudó defibri:)

dehogy a kis uzsonnástatyóba mennyi tankelhárító rakéta elfér....<#bohoc>

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

köszi már megoldódott,a Clone az tényleg kavart meg más is de ez hosszú story:P

2 giga kb

egy ilyen szóváltáshoz min.két ember kell...

akyyy
mennyi hely kell a vinyón a játéknak?:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

vsly
És a szanitéc meg elövenne egy mobil-mütöt a hátizsákból,és visszavarrná a leszakadt végtagokat,meg visszalapátolná az agyvelödarabokat a koponyába?<#idiota>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

mohus
nekem a PC-s játékokkal mindig van "gondom":) ezért nem is nagyon játszom PC-n

és ezt belekalkulálom....ha PC-n játszok...és az a minyima, amit a gépkönyv leír:) a többi a FAQban megvolt.

ez nem a beteszem, azt megy: konzol feeling...

ez a második PC-s eredeti gammám...és ami eddig PC-n nekem volt, mind ment elsõre...persze nem is volt sok eddig:) az utóbbi 4 év termése

GTR 1.3 tört
COD & COD:UO tört
Industry Giant II eredeti
Armies of Exigo:tört
BF2:eredeti

+Sturmovik, de azt itthon sosem játszottam csak az ahhoz "szuperkörülményeket" (pedál botkormány stb) biztosító unokatestvéremnél...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

DummyBoy
Pedig ez mekkora királyság lenne :) :) :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

gergod
Hmm most tûnt fel, hogy itt kiírja az ip-jét a szervernek. Ez valami 1.02 fícsör?

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

gergod
Kicsit jó volt a squadunk? <#hehe><#nyes><#vigyor5>

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Hát mert egy háboruban más "embereket" gyilkolászunk halomra ezért 16+.
Egy robanás után nem szakad le keze lába a figurának miközben vérel teríti be a körülötte lévõket,ezért nem 18+ .

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Yan
Vki észre vette már, hogy a dobozra az van irva 16+
ezt életkorra gondolták? és mért is?

&#165; xfire: kistekila

fr3ddy14
nekem 10másodperc és 1gb ram :F

And5
Megvan az image eddig oké ?
Bemuntolod, felinstallálod de kilépsz a damonból!!!
Crackelni muszály na így kell
Ja ha van CloneCD nevû program telepítve akkor adj neki egy uninsallt mert az szokott még bekavarni !

DummyBoy
Na látod ... ezek miatt kapsz úgy választ, ahogyan ...

Én is azért vettem meg különben, hogy ne kelljen vele szerencsétlenkedni :)

Makkmag
Nekem meg CloneDVD-s , de már ráraktam a Reloaded-es .exe-t is aztán meg peccselés elõtt vissza az eredetit , azóta úgy játszom , idõnként cserélgetem a CDKey-t , és fasza a játék . Csak azért nem veszem meg , mert nem vagyok hajlandó kiadni 12K-t egy játékért sem , 5-6 ezret még csak-csak adnék , de ennyit nem . Amióta fent van a gépen nagyon ritkán volt fagyás , kiugrás , de nem jellemzõ , lehet csak szerencsém van :)

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

amúgy nagy nehezen felerõltettem a nap végére ezt a pecset,azt ne kérdezzétek hogy mert fogalmam sincs gondolom véletlen:P
meg hát nem is érdekel ez senkit csak azért beírom és jóéccakát kívánok mindenkinek,ha véletlenül egy squadba kerülök egy-két emberkével anyázni és hátbalõni azért nem kell,köszönöm!

láttad az írkálásaimat?
ennek örülök....
neked még gondolom egy játékkal sem volt problémád pláne töröttel<#lama>
no komment!

Nekem csak a connection problem az ismerõs a többi nem, de szerintem az lehet hogy kitettek mert jött fel egy admin és már nem volt hely. Nálam még az fordult elõ hogy Betöltötte a pályát a csövi kis 512 ramom és erre vissza fõmenübe Connection lost, és ennyi. Erre valaki??

***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/

Laky
?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

DummyBoy
Medic vagyok mindig ... :) Kivételesen nem azért volt 0 pontom mert láma voltam és nekifutottam defibrivel az APC-nek, hanem azért mert 5-6 alkalommal kül okokból ledobtak a serverek ...

Ráadásul 30-40-es ping aztán eccercsak Connection problem oszt helló ... azután meg okoks kis Enternet 24 órás bontás ... ááááááááááááááááááááá :)

Ja meg pb frissítés után az elsõ server azzal dobott ki hogy frissítsek pb-t :)

Egy másik túl sok TK-ért ... mikor nemhogy TK-m még killem se volt ... Érdekes ... bár ez a túl sok TK nem elõször forul elõ ...

Az Ase-t hogy tudom BF2-re beizzítani mert már többen is írtátok hogy lehet?? Plíz segítsetek, mert az alap keresõ elég gagyi mikor bemegyek egy 250!!-es pingû szerverre a szerveren belül 34! a pingem <#ejnye1>. Help plíz!

***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/

DummyBoy
Ja, 2GB Ram sokat segít ... Nállam a full performance upgrade még az szokott lenni, hogy kikapcsolom a másik moncsin futó DScaler-t :)

mohus
inkább medic ócsón...vagy javítgasd az ártirelliket:)

mohus
nekem 1,5 G, de nem is a pálya betöltés a sok...

amíg accountol:) értékeli az elõzõ pályát stb:)

én meg ált megvárom a SQUAD LEADER-t mig elvánszorog valameddig aztán csatlakozom hozzá....

mohus
ALL:

valaki nem tud olyan BF2 oldalt, aki fogadna BF2 videókat...

az uw-n 200MB a max...a freeweb és társai meg érthetetlen módón mindig törlik a HP-met...pedig minden ugyanúgy van mint az UW-n, csak valamiért nem tetszik nekik (keresztlink sincs benne pedig)

CSOCSO
" töltés alatt sörözni szoktam, "

ket giga rammal altalaban az elsok kozt vaok betoltesileg akik a szerveren vannak.. es egy betoltes kb... fel perc..
DummyBoy
Táposnak? Milyen táposnak? Kiállok valamelyik bódé mellé Gulf of Omanon, és kiírom, hogy Csirketáp óccsón? :) <#idiota>

mohus
"esküszöm hogyha az eredeti zsírfasza lenne akkor meg is venném,de szerintem az sem az:("

akkor ne PC-n játszál...

láttam az irkálásaidat

nekem eredeti, nem peccselem amíg nincs vele gond, a töltés alatt sörözni szoktam, pont jó arra hogy ne üljek mindig elõtte...ez nem COD:UO

a gépkönyvben, amit írtak a port kiengedésekrõl, beállítva és nem dobál sehova
nem kell HT-t kikapcsolni...az antivirust a tûzfalamat sem kapcsolom ki...sõt valamikor vidót is veszek fel a gépemmel a csatákról

ami negatívum!!!erõs VAS kell alá
sztem az én gépem a minimum hozzá és nem az 1,7Ghz 512 RAM:)

töltésrõl jut eszembe SATA,SCSI a winyód?

mohus
"ÁÁÁÁÁÁÁÁ ... UTÁLOM!!!!

Ismét játszottam 2 órát rankeden ... eredmény 0 pont :( :( :("

talán táposnak kéne menned:)

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fûben és mégse szívja el\"

Laky
patcheltem, elindult, de a verzió:
v1.1.2475.0, pid: 1852

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Pink Tiger
na nekem felment a 1.02es! patch gond nélkül de nemtok csatlakozni szerverre, vagy azt írja ki hogy az én verzióm olderebb vagy azt hogy newerebb...lol ez hogy van?
többfajta 1.02es patch van??

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

TDC Geronimo
Kb. 10 hsz-el elötted már leírták

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ez.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

pecseltem és elindult_:D!!nekem 1.12484 ez m a legujabb?

DummyBoy
A Supportos megszokás ... :)

TDC Geronimo
Mit össze nem tudtok szenvedni :)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DummyBoy
Eszembe jutott valami ... Daemon tools, ha piros az ikon akkor jobbklikk, Emulation, All options On, és zöld lesz ...

Nekem is írt már CD emulation SW-t egy másik proggi, de azt egy rég elfeledett Alcohol install miatt írta ... Daemon nem érdekelte ... Ezért írtam, hogy szedd le az Alcoholt ...

A beépített SW keresõ a bekapcsolt filterek miatt is írhat kevesebb server-t

ASE a legjobb erre a célra mindenképp ...

Pink Tiger
ja nem bocs jó lesz ez csak rosszul írja ki a verziót
thx

de ki rontotta el az EA vagy ahonnan szedttem nem jót linkeltek be?

ezt most nem mondod komolyan remélem,egész nap ezzel a szarral görcsöltem:-/

xj700t
Most akkor tudok játszani a peccsel, vagy jelentkezzek tengerészgyalogosnak ? :) <#violent><#hehe>

Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=67597&st=870

NOTE: Upon installing v1.02 you will see references to v1.01. You are not installing v1.01 but are installing v1.02 (referenced in the game browser as 2484)
Pink Tiger
elrontották a peccset:) én is onnan töltöttem ahonnan te :))) most uganazzal szívok:) feltette az egynullaegyest

szûz játékra raktam a 1.02 hogy lett ebbõl 1.01<#nemtudom>

pedig jót raktam fel de akkó mi a fak van?
ha nem jól rakta fel akkor is 1.0 kellene lennie<#ijedt>

beeboci
1.1.2484.0 Ez a legújabb patch.

MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR

ja tudod mire vagyok kiváncsi hogy akkor az hogy lehet az 1.01 ha azt én az életben nem raktam fel vagy ahonnan leszedttem elbaszták a linket vagy nemtom:D