Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, ezért kell rögtön felhúzni a gépet magasra, ha csapatszállításról van szó.
Aztán a cél felett mindenki kiugrik.
A bent ülõ antitankkal meg addig is jót lehet lövöldözni a közeledõ repülõre. 😄

Tényleg, kijavították az új patchben azt a bugot, hogy nagyobb sebességnél kiugrás azonnali elhalálozáshoz vezet?

Minden jog fenntartva!

TDC Geronimo
<#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ja, és egy F1-et is nyomjál elõször.

"A másik ti hogyan repültök a helikopterrel és a repülõvel??? mert én beszálok de meg sem moccannak...köszi"

Nyomd a "W"-t 😊

TDC Geronimo
A hivatalos magyar BFHQ a battlefield.hu a "hogyan lehet vele onlájn játszani, ha nem teljesen bolti a cucc" kérdésre pedig ott van a bannerba a FAQ.

3TOMI3
F.A.Q

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

bfhelp.try.hu itt mindent megtalálsz.

Csaó!

Két kérdésem lenne... Van a játéknak valamilyen rajongói oldala??? ahol meg tudhatnám hogyan lehet vele onlájn játszani, ha nem teljesen bolti a cucc... A másik ti hogyan repültök a helikopterrel és a repülõvel??? mert én beszálok de meg sem moccannak...köszi
alma2
a legkonnyebb, talan 12-14 pontot az elejen szeretni amikor az ellen felszall a csapaszalitto helivel megpakolva kiskatonakkal, te meg repulovel meg aldod oket.
Bar amilyen batar nagy az a heli a bombat is siman ra lehet dobni 😊
oh jaj szegenyek 😊

szerintem

köszi ez nekem is új. de ugy lenne értelemszerû ,hogy a lone wolfokat rakogatja át elõször.

Az alap BF2 teambalancer simán átrak akkor is, ha commander vagy squad leader vagy.

De át lehet írni a scriptet, ahogy azt az igényesebb szervergazdik meg is tették már.
Col Andrew
hát ez az.. nemtom hogy mindenki squadban volt-e, de ez van

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

hú tudtommal squadbol nem dobál át csak ha mindenki squadban van de ez lehetetlen <#vigyor5>

Col Andrew
Az elöbb éppen egy blackhawk minigunjából irtottam a népet, az idõnk felénél volt már kb 70 pontom és a squadom kurva jó volt, erre kilõnek a chopperbõl és átbasz a játék a másik csapatba, ki a squadbol meg minden.. ezt hogy gondolta mégis???<#mf3><#mf3><#boxer>

helizni jó akárhol csak a légvédelem túl erõs.

Col Andrew
helizni sokan igazából csak a mastur city és a ködös kinai pályán jó, mert ott nincsen annyi légvédelem és nincsenek repülõk sem

Ez azért sokban függ az ellenfél pilótáitól is! Volt már, hogy háromszor szálltam fel 3-4 emberrel teli BH-kal, úgy, hogy 30 másodpercen belül leszedtek repcsik/helik/légvédelem.
Negyedszerre inkább kocsival indultam el...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

már megvan 😄 thx

jo látni hogy van segitökész ember 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

tüzfal? same version bepipálva? patch?

probáltam com lenni de nagyon rossz ha nincs legalább 2 sqad aki csinálja is amit mondasz...

na most a köv prbolémám van : nme conekktel a gaméhoz se all seeingel se ip alapján 😞v

ok faq de faq ...

hehe. ugy nem lehet hatékonyan jáccani ,hogy mindenki mást csinál. azt is utálom mikor nincs kommander.akkor ki a d supplit uav, arti... én szeretek hatékonyan jáccani.

sok értelme nincs a sqadnak amig sokan nem játsznak mikrofonnal...
voltam olyan sqadban hogy a vezetö folyamatosan repülözött, 1 sqad volt amikor irtam hogy csinálok jöjetek nem jött senki...

TDC Geronimo
Nem értem a problémád

http://bfhelp.atw.hu/bf2help.htm és ott találsz megoldást de szerintem gyere netre 😊 kell a frag 😛

srácok én tudjátok mit utálok? hogy nem lehet ezt a fuckos játékot sqadokban jáccani. ugy pedig sokkal eccerûbb.

VAlaki!

Hogyan lehet berakni még pályákat meg + botokat!

Valaki adjon egy címet ahonnét le lehet tölteni õket.

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

megoldodott registryt meggyilkotam 😊
instal megy 😊
kiváncsi leszek mi nem fog

megint átolvastam párszor de nem találtam olyat a faq ban ami az én problémámmal foglalkozna!

kérlek áruld el nekem te hol emléxel ilyenre esetleg hol találtál rá a megoldásra!

elöre is kösznöm

(ha meg csak a szád jár mert ugye magyar ember többre nem képes érezd ugy magad mintha szájbavágnálak egy friss pontyal)

nézem ha már válaszolsz meg is irhatnád melyik pont alatt keressem a számomra szükséges infot 😉

thx

van ott egy bûvös gomb. neve FAQ

<13:21> <Skiller> HOGY A FASZBA LEHET ILYEN SZARUL PRGORAMOT MEGCSINÁLNI???
<13:21> <Skiller> nem lehet uninstalálni
<13:21> <Skiller> reinstalálni
<13:21> <Skiller> aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
<13:21> <Skiller> uninstalnák hibaüzenet hogy zárjak be minden programot
<13:21> <Skiller> lehet windowst is be kéne ?
<13:22> <Skiller> reinstalánál meg minden kodra azt mondja hogy nem jo...
<13:22> <Skiller> arra is amit eddig használtam...

5lete valakinek? most ott tartok hogy letöröltem és várok a csodára...

Hát köszönöm mégegyszer. Most leteszem a lantot és elmegyek néhányszor "hõsi halált" halni.

\"Az élet egy szarosszendvics - minden nap egy falat\"

alma2
AZ is jo lenne, ha lenne egy olyan kapcsolo, be lehessen kapcsolni, hogy a gyalogos eroket is mutassa a repulo, ha epp bombazni akarok./publion jo lenne !/Mar az is egy szivatas, hogy ha epulet mogott van,az ellenseges jarmu vagy a "barati" akkor nem mutatja.Mert ugye a maganyos bombazo emberkek, jo sokat tudnak tk-zni de az is elofordul, hogy ker segitseket a szerencsetlen gyalogos, mert "beszarik" 😊 de, hogy arreb rohanjona jarmutol, hogy ne tk-zam le a bombaval, arra mar nincs esze. Lassan tobb lesz a teamkillem szama mint az erdemi pontom 😊

szerintem

A magyarosítást letöltheted a netrõl ha úgy könnyebb. Innen!

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

alma2
Ismet a regi moka, aki arra lusta, hogy fellapozza a szotarat, ja nem is kell megezi a neten, a "forgive" a "YES" v. "NO" szo mit jelent es nyomkodja esztelenul, az nem a multiplayer jatekra valo... nyomja singlibe please !
ez mar magyarazat ra, miert kikkeltek ki ketszer is, ezert viszont koszi, hogy fenyt hoztal sotet elmembe 😊
Sajna azt en is tapasztalom, ritkan talalni olyan playert akivel meg tudunk egyezni, hogy o le en vezetek, aztan halal utan forditva, ha netan vezetni akar 😊
Az a legdurvabb a mikor en lovok neki, gondolom en kis naiv, elmegyunk az ellenseges zaszlohoz erre kigurik a ko*sog, se szo se beszed.Meg jo, hogy at lehet szallni repules kozben is.repules kozben bizonyos servereken, ha csuda sok jo jatekos van, tobb a levegoben az uresen kovalygo helikopter, mint a vezetovel rendelkezo. Mindig szidom is akkor a jatekot miert nem fogja be idoben 😊
Ha mindenki azt tapasztalja, hogy azert az atlag szinvonal no a szervereken ez jo jel... akkor mely alomba merulok es felebredek ugy tel kornyeken 😊

szerintem

Fõmenü, BFHQ fülre kattintva megnézheted a többi statisztikával egyetemben.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

TS Zolly
alt+F4 meg a fegyvereket lehet ánlokkolni.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Yan
Ettöl még a munka is jobb.
Mentem melózni 😊))

&#165; xfire: kistekila

And5
Tudod mi a nevetséges, hogy vannak ilyen önzõ emberek mint te ...

Azt hol tudom megnézni, hogy hány pontom van?

\"Az élet egy szarosszendvics - minden nap egy falat\"

mesor
Mihez az ejtõernyõhöz?

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

3TOMI3
jaja és 10k ponttól már lõszert is kap 😄

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

mesor
LOL<#eljen>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Yan
én nem figyeltem eléggé ebben a melegben 😊))
visszavontam.

&#165; xfire: kistekila

Mibõl gondolod, hogy nem jól olvasta?

Minden jog fenntartva!

vsly
Ha Ranked szerveren elérsz 1050 Pontot,akkor Unlockolhatod az ernyöt<#idiota>

alapbólkilencesazernyönyitás

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Morphin
Bár nemtudom amit letöltöttem az uakkora mint amit elõzõleg leszedtem!!

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Morphin
Kösz akkor már töltöm a gém meg már mindjárt feltelepül!!

Morphin
Az biztos jó???

FAQ esetleg? Itt fent a bannerban. Az "ingyen szex" feliratok közt. <#nezze>

Minden jog fenntartva!