Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Azon a mappon a volt a legjobb élményem(sajnos).
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
A masik kerdesem, hogyan tudok valakit meghivni a sqadomba.
Egy esetben lehetne gond, ha valaki egy olyan kulcsot találna el ami benne lapul egy még polcon levõ játék dobozában. Erre meg kicsi az esély egy 25 jegyü kód esetén.
Video részlegnél minden közepesre van állítva néha mégis ugrik a kép és ez egy assaultosnak elég idegesítõ tud lenni.. 9600xt kártyám lenne kevés vagy valamit vegyek vissza a beállításból ?
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Arról kéne szolnia a játéknak hogy mindenki jól érezze magát nem pedig arról hogy az elsõ 3 player.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
De ha komolyabb meccs megy, akkor publicon se bénázzanak. A repülést singleben is lehet próbálgatni.
Nem kell mindenkinek profinak lenni, de a legalapvetõbb dolgokat ne más kárára tanulgassa.
Tudom vennem kéne eredetit, de vajon azt is ellopnák ilyen hamar ?
Vagy van más megoldás a kulcserére mint az újratelepítés ?
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Az én tapasztalatom inkább az , hogy a sok hiú pilóta egymással veszik össze hogy ki a jobb és kinek van elsõbbsége a repülõhöz....Azok elõbb lelövik egymást mint a kezdõk .:-O
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
másrészt én nem vagyok nagyon rossz helis de nálam sokkal rosszabb helisek elég sokszor lelõttek már a saját csapatból, a "?" re válaszolva azzal hogy: ~szar vagy én meg jó ezért lõttelek le direkt...😊) na ez a fasza...😊
és tényleg nem értem, mert itt a helivel sokkal nehezebb fraggelni/akár kempelni mint eddig... mégis nagyobb a harc érte😊) néha nagyon jónak kell lenni ahhoz hogy ne halljon meg az ember meg a gunnerja félpercenként
Arra való a single!!!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Én nem vetnék követ rájuk...Vagy egy szerverre max egy kezdõ jöhetne csak ...:-DD
Jaja en is lattam ijen emberkeket, ez mar szanalmas ezen mar nevetni se lehet.😊
Mellesleg megint kidobtak TK miatt egy serverrõl ... csakhogy éppen a mediccsomagocskákat dobáltam ... át kéne írni az ilyen helyet kéne csinálni a haveroknak kicküzeneteket ...
lac coo: neked a Single való ... aki nem ért hozzá az ne vigye el a cuccokat a pályán mert csak árt vele ...
Sajnos csak nagyon keves ember van, aki vedekezni is ott marad az elfoglalt zaszlonal, vagy ha szolnak neki (leginkabb klan-tagok).
Még mindíg jobb , mint az a néhány magyar "pilóta", aki 10 perceket hasal a repülõtéren várva a repülõt :-DDDDDPedig nem egy klántagot láttam már így játszani :-DDD
Akkor a masiktol elveszi a gepet, idot, aki legalabb fel tud szallni vele.
Tegnap 1 szerveren vegig csak helikptereztem.
Volt 1 faszi aki mindeg beult mellem, de csak masod pilotanak, ha o ert oda elobb akkor foglalta nekem a gepet.
Naon tetszett.😊
Amugy meg ha elviszik elolem a helit, nem sirom el magam megyek mas jarmuvel ennyi.
Én felmegyek , játszom ha van kedvem szakaszba állok ha nincs nem .....
Akinek ez nem elsõsorban a játékról és a szórakozásról szól , annak tényleg ott vannak a klánok meg a jelszavas klánszerverek.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Vagy ne legyen publikus a szerver .