Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pink Tiger
csökkentett módban telepítsd az új patchet vszeg nem lesz így gond

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Col Andrew
hát ez nem volt szép dolog tõled... föleg ha lány volt

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Pink Tiger
loller tteeee, nem kellmindig újra telepíteni key problem miatt😊)) FAQ

Múltkor egy pacákkal 5 perc alatt csináltunk 60 pontot. Õ volt a pilóta Én a lövész. Tök jó volt. Aztán a másik pályán egy idiótával HATSZOR száltunk fel és egy pontot tudtam összekaparni. Egy katasztrófa volt a srác (lány). Úgyhogy hetedszerre megpakoltam a helit c4-gyel megvártam hogy felszálljon és BUMMM!!!
Azon a mappon a volt a legjobb élményem(sajnos).

Nyaralni voltam, igy lemaradtam egysmasrol, lattam van patch, feltettem, de most meg magyar server nuku, "newer version than the server"..
gergod
Nem dehogy teljesen fair volt. Az elsõ is velünk volt. Õ volt a blackhawk minigunjánál, a 2. volt a pilóta (kurva jól vezetett), mi meg javítgatuk a helit, meg osztottuk az áldást föntrõl 😊 Fullos volt a BH, csak a squadunk volt benne, mindenki oda respawnolt, és ownoltuk a terepet.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Ha amugy az fps-ed jo, csak neha ugrik meg a kep, az nem vga tema, inkabb ram. Ennek a jateknak abbol semmi sem eleg.
Promi
Azt nem ertem, hogy mikor benne vagyok 1 squadba akkor miert hivnak at folyamatosan 1 masikba mikor lathatjak, hogy benne vagyok 1 be.
A masik kerdesem, hogyan tudok valakit meghivni a sqadomba.
Promi
Valamejik nap meglepodtem, squad parancsnok voltam, 4 en voltak a csapatomba, mindeg mellettem spawnoltak, jottek utannam allandoan, mentek a jijelolt ponhoz mindeg, megvartuk 1 mast a jarmuveknel stb. stb. Nagyon elvezetes volt igy a game.
Nem ellopásról van szó, szerintem naponta kitakarítják azokat a kulcsokat amelyek nincsenek bent a EA listájában mint kiadott kódok.
Egy esetben lehetne gond, ha valaki egy olyan kulcsot találna el ami benne lapul egy még polcon levõ játék dobozában. Erre meg kicsi az esély egy 25 jegyü kód esetén.

Col Andrew
egyébként meglepõ, hogy mennyire fejlõdik a teamwork a publicon.Mindenki egybõl squadba verõdik és a leader mellett spawnolganak, sõt sokszor arra is figyelnek hogy külön kitek legyenek egy squadba. szóval egyre élvezetesebb a game igy teamworkel, gondolom, mert a kitüntetésekre hajtanak, de az nem baj

mesor
<#shakehead>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Holdpro
Másik olyan probléma ami nagyon zavar..
Video részlegnél minden közepesre van állítva néha mégis ugrik a kép és ez egy assaultosnak elég idegesítõ tud lenni.. 9600xt kártyám lenne kevés vagy valamit vegyek vissza a beállításból ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Krinyo
joh, csak azért gondolj már bele mi lenne ha csak azok mennének a jármûvekkel akik az elsõk között vannak és a legjobbak...
Arról kéne szolnia a játéknak hogy mindenki jól érezze magát nem pedig arról hogy az elsõ 3 player.

Van hát, olvasd el a faq-ot ott benne van. A registryben is át tudod írni a kulcsot akkor csak a játékból kell kilépned.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Promi
EA US Official
nevu szervereket keress azokra mindre be tudsz menni.
Nem vetek én se. Publicon, ha úgysincs teamwork.
De ha komolyabb meccs megy, akkor publicon se bénázzanak. A repülést singleben is lehet próbálgatni.
Nem kell mindenkinek profinak lenni, de a legalapvetõbb dolgokat ne más kárára tanulgassa.
Col Andrew
FAQ ban van leirva, egyszerüen át kell irni a registrybe.

Holdpro
Kezdem unni hogy generálok egy kulcsot felrakom a játékot és másnapra tuti hogy használatban van a kulcsom.. újratelepítés új kulcs..
Tudom vennem kéne eredetit, de vajon azt is ellopnák ilyen hamar ?
Vagy van más megoldás a kulcserére mint az újratelepítés ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Col Andrew
én egérrel vezetem és sztem lehet jól, csak igen érzékenyre kell állítani a controlsba

Biztos lejárt a medkit szavatossága, máskor figyelj oda 😊

lac coo
Egyébkéntis úgy látom soha nem a kezdõkkel van baj , mert az beül , odacsapja magát azt utána nem nagyon próbálkozik egy darabig..
Az én tapasztalatom inkább az , hogy a sok hiú pilóta egymással veszik össze hogy ki a jobb és kinek van elsõbbsége a repülõhöz....Azok elõbb lelövik egymást mint a kezdõk .:-O

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Pink Tiger
szerintem ez a legtöbb amit tehet az ember, ha valaki helizni akar de elviszik elõle --akár egy igen tisztelt de láma gamer-- akkor meg kell várni amíg meghal és beszállni a spawnoló helibe és mehet a móka... ha valaki nem ezt tenné, szinte sose jutna helihez.. szóval szerintem ez is érthetõ

másrészt én nem vagyok nagyon rossz helis de nálam sokkal rosszabb helisek elég sokszor lelõttek már a saját csapatból, a "?" re válaszolva azzal hogy: ~szar vagy én meg jó ezért lõttelek le direkt...😊) na ez a fasza...😊

és tényleg nem értem, mert itt a helivel sokkal nehezebb fraggelni/akár kempelni mint eddig... mégis nagyobb a harc érte😊) néha nagyon jónak kell lenni ahhoz hogy ne halljon meg az ember meg a gunnerja félpercenként

Promi
Amugy szerintem repulot keptelenseg egerrel jol vezetni(en hiaba probaltam).
Col Andrew
egy 64 es szerveren kb 50 kezdõ van sztem és azért várnak 10 percenként a repcsire, mert mindig lezuhannak a picsába, de ez nem baj, végülis a kezdõk nélkül nem érezhetné magát kiemelkedõnek egy jobb gamer..

DummyBoy
Miért olyan nehéz megérteni, hogy ne publin serveren gyakorlatozzonak a kezdõk???

Arra való a single!!!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Promi
DummyBoy
Pedig azok az igazi fightok ... 😊 Mediccel körbedobálom a Squad-ot aztán defibri a kézbe ... elég sokáig lehet így védekezni ... csak tegye mindenki a dolgát 😊 Csak sajnos nagyon kevés helyen van így ...

lac coo
Na de ha teszem azt van egy szerveren 5 újonc aki szeretné kipróbálni a repülõt , és mind az öt beül egyszer , akkor a többiek ott anyáznak már mert nem jut nekik repülö .
Én nem vetnék követ rájuk...Vagy egy szerverre max egy kezdõ jöhetne csak ...:-DD

Promi
"Még mindíg jobb , mint az a néhány magyar "pilóta", aki 10 perceket hasal a repülõtéren várva a repülõt"

Jaja en is lattam ijen emberkeket, ez mar szanalmas ezen mar nevetni se lehet.😊
DummyBoy
Milyen nével játszol? 😊

Mellesleg megint kidobtak TK miatt egy serverrõl ... csakhogy éppen a mediccsomagocskákat dobáltam ... át kéne írni az ilyen helyet kéne csinálni a haveroknak kicküzeneteket ...

lac coo: neked a Single való ... aki nem ért hozzá az ne vigye el a cuccokat a pályán mert csak árt vele ...

Ez így is van, de csak addig, amíg nem rontja más játékát a próbálgatásával
Ugy latom, hogy te is az tipus vagy, aki bejon a serverre jatszani, fut mint az orult a zaszloig. Ha elfoglalta, megy tovabb a kovetkezore, es igy tovabb, amig egyszer csak a kor elolrol nem kezdodik (mert az elozoleg zaszlot elfoglalta az ellen, mert senki nem maradt vedekezni).

Sajnos csak nagyon keves ember van, aki vedekezni is ott marad az elfoglalt zaszlonal, vagy ha szolnak neki (leginkabb klan-tagok).

Pink Tiger
látom az "õsbfes" vs "nemõsbfes" vitákból "progamer" vs "nemprogamer" vita lesz még nagyon sokáig...😊

lac coo
Hát ha harmadszor sem sikerül felszállni neki , valszeg nem ül bele többet, ennyi..
Még mindíg jobb , mint az a néhány magyar "pilóta", aki 10 perceket hasal a repülõtéren várva a repülõt :-DDDDDPedig nem egy klántagot láttam már így játszani :-DDD

A védekezést a pont pont pont jelölte sztem <#vigyor3>

?nem vágom

Annak a legfõbb oka szerintem azért van mert azt se tudják mi az a squad. Persze mindenhol lesznek olyan emberek is akikre te gondolsz, önjelölt õrültek 😊 Sajna ez elkerülhetetlen. Néha azonban én is meglepõdöm mik vannak. Állandóan szakaszban játszom, de többnyire a szakaszok tagjai is össze-vissza mozognak. Sajnos az angol nem nagyon megy, úgyhogy ha jó csapatjátékot akarok akkor magyar szervereket kell keresni. Más élményt nyújt a kettõ az biztos.

Vedekezesrol egy szot sem ejtettel, ez pedig sokat elarul...
Promi
Ez igaz, csak qrva bosszanto mikor a lama fel se tud szallni a repcsivel 1 bol neki megy valaminek.
Akkor a masiktol elveszi a gepet, idot, aki legalabb fel tud szallni vele.
Tegnap 1 szerveren vegig csak helikptereztem.
Volt 1 faszi aki mindeg beult mellem, de csak masod pilotanak, ha o ert oda elobb akkor foglalta nekem a gepet.
Naon tetszett.😊
Amugy meg ha elviszik elolem a helit, nem sirom el magam megyek mas jarmuvel ennyi.
én 1 szoval sem mondtam h nemtok helit vezetni ,ezt honnan vetted?többet heliznék akkor jobban menne az tuti!de nem vagyok láma .......

lac coo
Én se feltétlen csak a gyõzelemre törekszem , meg mindenáron pontot gyûjtögetni holmi plecsnikért , hogy aztán gizdázzak vele itt-ott.
Én felmegyek , játszom ha van kedvem szakaszba állok ha nincs nem .....

Akinek ez nem elsõsorban a játékról és a szórakozásról szól , annak tényleg ott vannak a klánok meg a jelszavas klánszerverek.

Akkor nekem teljesen mas elkepzelesem van a sikeres csapatmunakrol...
ááááá sztem meg aki fellép 1 szerverre az pontokat akar szerezni saját magának,és ezt többfélekppen is megteheti,(öl,foglal...)szal igenis gyözelemre akarja vinni a csapatát!

Ha nem tudsz vezetni, akkor ne vidd el a helit, hanem csinalj mast, amit tudsz (pl. medic), singleben meg gyakorold azt, amiben gyengebb avgy. Nincs is idegesitobb, mikor publicra jonnek gyakorolni helit vezetni...
Morphin
Kva jo lett a videod!!!Megtudod mondani mi a betétdal címe??

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Nem torekszik mindenki gyozelemre, mert akkor az emberek squadokba lennenek es nem rambokent szaladgalnank ossze-vissza a palyan...
picador!Majd szállj be mellém 2 pilotának ugy mint a bfvben!bár tudom h a te pilotád landor😊))!

lac coo
Szerintem ,meg igenis mindenkinek joga van kipróbálni amit csak akar...
Vagy ne legyen publikus a szerver .

Igen én is csak másodpilótának merek helibe ülni, de ha a pilóta még fel sem tud szállni hanem nekimegy az elsõ fának nem fuckozom le hanem megjegyzem a nevét azt legközelebb nem szállok be mellé. Gondolom õ is segíteni akar a csapatán csak ennyit tud 😊 Mindenki a gyõzelemre törekszik, de sajna nem mindig sikerül. Azonban veled is egyetértek. mint mondottam én is igyekszem távol maradni a pilótafülkétõl. És már gyakorolok singliben ha van egy kis idõm.