Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak a patch (15 mega vagy mennyi), illetve a mini image a daemon tools-zal egyetemben
nagyon figyelj rá mit ír a faq, és koncentrálj arra
eznem csé...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
végre egy jó patch"
Semmit nem változtattak rajta
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
egy magyar sem volt, és a terroristáknál teamkilleztek!!!
mindenkinek -20ponja és felette volt, és engem mindíg kinyirtak
aztán felidegesített az egyik gyerek aki a repcsiért ölt, és én kinyirtam mikor beszált a repcsibe, mert idegesített a dtk kis köcsög.
u.i: szentem a pecstõl a heli és a repcsi vezetése sokkal jobb lett
végre egy jó patch
A BF1 idejében nem futtattam ugyan szervert, de valahogy kétlem, hogy erre valaha is pontot tesz a DICE, egy rendes linux DS formájában... mind a gépigényét, mind a kezelhetõségét illetõen.
de mi kitartunk hóban-sárban :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A HPK is csak egy pyhton script, amit valaki pluszba írt hozzá. Berakod, oszt vagy megy egybõl, vagy megtanulsz pythonban programozni :)
De mondom, nálunk ment rendesen.
Más kérdés, hogy publicra nem teszem vissza az SG szervert addig, amíg valami épkézláb buildet ki nem adnak...
Asszem 120 ping, és 2x20 sample idõközt adtam meg.
...amúgy nemkötelezõ rajta játszani
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
BF2 klánt keresek! E-mail címem:[email protected]<#nevetes1>#nevetes1> <#violent>#violent><#pardon1>#pardon1>
Minden jog fenntartva!
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
asszem ez a nap hozzászólása jííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
<#vigyor2>#vigyor2>
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Ha valakinek módjában áll, kipróbálhatná, de tartok tõle, ez is arra a sorsra jutott mint a laser designator. <#shakehead>#shakehead>
Minden jog fenntartva!
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
Minden jog fenntartva!
Homokfutóból, ilyesmibõl persze igen. :)
És bõven elég egy lövés egy emberre, csak fejbe kell lõni...
Minden jog fenntartva!
Csak azzal az a gond, hogy egy zászló környékét levegõbõl nem lehet rendesen megtisztítani, oda gyalogos kell.
Azé' ugrik ki mindenki, hogy zászlót foglaljunk. És ha a leader a pilóta, akkor folyamatos az utánpótlás. Mint amikor kissebségheztartozó gyerekek potyognak az égbõl. :D
Minden jog fenntartva!
Mint BFV-ben asszem a turbina
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Nekem 2-bõl sikerült leszednem de sztem már sérült volt.
Ami viszont sztem túlzás hogy a TOW egy lövésbõl szétkapja az Abramsot de a Blackhawk csak füstöl tõle :/
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
Minden jog fenntartva!
Aztán a cél felett mindenki kiugrik.
A bent ülõ antitankkal meg addig is jót lehet lövöldözni a közeledõ repülõre. :D
Tényleg, kijavították az új patchben azt a bugot, hogy nagyobb sebességnél kiugrás azonnali elhalálozáshoz vezet?
Minden jog fenntartva!