Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fr3ddy14
akkor mik azok?
csecsenek?

Ahhoj
a windows szerver neked nem kell
csak a patch (15 mega vagy mennyi), illetve a mini image a daemon tools-zal egyetemben
nagyon figyelj rá mit ír a faq, és koncentrálj arra

A game-en bellûl fontos hogy online ebmerkéd legyen ne offline.Amikor bejelentkezel a játékba ott meg is kérdezi hogy melyik legyen.Legalább is úgy emlékszem.Ott meg bemész a multiba és ott beírod ,hogy hun.Be fog jönni rengeteg magyar server.Állítólag ha azt írod , hogy %hun még több bejön de nekem nem ment.Remélem segítettem v.mit.
3TOMI3
%

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Köszi a segítséget, de sajnos most csinálok ilyet elõszõr... Szóval meg van gém, elolvastam a FAQ-ot és letöltöttem a Windows servert is(127Mb). de még mindíg nem tudok onlájn játszani, mert nem tudom hogyan lehet servert keresni..:) A játékon belül megpróbáltam de nekem nem ment, tudnátok segíteni? Köszi
joebacsi
"és a terroristáknál teamkilleztek!"
eznem csé...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TDC Geronimo
"u.i: szentem a pecstõl a heli és a repcsi vezetése sokkal jobb lett
végre egy jó patch"

Semmit nem változtattak rajta

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Col Andrew
nekem nem tünt fel a különbség

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

fr3ddy14
basszus, tegnap bementem olyan hajnali 2kor az rdha szerverre, és 20-a voltunk
egy magyar sem volt, és a terroristáknál teamkilleztek!!!
mindenkinek -20ponja és felette volt, és engem mindíg kinyirtak
aztán felidegesített az egyik gyerek aki a repcsiért ölt, és én kinyirtam mikor beszált a repcsibe, mert idegesített a dtk kis köcsög.

u.i: szentem a pecstõl a heli és a repcsi vezetése sokkal jobb lett
végre egy jó patch

Nekünk meg CSS szerver fut mellette, ami fullon van szinte mindig, és sajnos lagol tõle. Ezt meg nem hagyhatom.
A BF1 idejében nem futtattam ugyan szervert, de valahogy kétlem, hogy erre valaha is pontot tesz a DICE, egy rendes linux DS formájában... mind a gépigényét, mind a kezelhetõségét illetõen.
joebacsi
hát jah, "kissé" még kiforratlan a dolog, nekunk is 2 bfszerver simán elszaladgált rajta akár fullon is, míg most ezaz 1 bf2 szerver megkajálja a proci 80-90%át...
de mi kitartunk hóban-sárban :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hátja, mert admin része gyakorlatilag nincs :D Legalábbis más DS-ekhez képest.

A HPK is csak egy pyhton script, amit valaki pluszba írt hozzá. Berakod, oszt vagy megy egybõl, vagy megtanulsz pythonban programozni :)
De mondom, nálunk ment rendesen.

Más kérdés, hogy publicra nem teszem vissza az SG szervert addig, amíg valami épkézláb buildet ki nem adnak...
joebacsi
ok, thx, majd megpróbáljuk (egyébként azért vagyok ilyen bizonytalan, mert mivel nekem még nemfut maga a játék, ezért nemnagyon foglalkoztam az admin részével, csak hallottam többiektõl, hogy problémák vannak vele)

Az SG szerveren egyátalán nem bugzott, ott simán szûrte a nagy pingûeket.
Asszem 120 ping, és 2x20 sample idõközt adtam meg.
joebacsi
hát játszogass ügyesen meg okosan, és majd felfigyelnek rád :)

Daredevil12
Klánt keresek valaki nem tud nekem ajánlani!
[email protected]

joebacsi
szivesen fogadjuk az építõ jellegû kritikákat, de lehetõleg ne ekkora arccal fikázz már pls (mégha igazad is van valamennyire, mert valamiért eléggé bugzik a high ping autokick, de próbáljuk megoldani a dolgot)
...amúgy nemkötelezõ rajta játszani

mesor
A legjobb assinak az unlockoltja a G3!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

RDHA komoly szerver nagyon, jelszó ugye nincs rajta mert minek az. Bár elvileg csatlakozáskor jelzi, hogy nincs gond a magas ping-el rendelkezõ emberkéket kiszórják… ennek ellenére 200-400-s ping alatti emberrel alig nem találkoztam a szerveren. Ez egy vicc.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Daredevil12
A c4-es!<#vigyor3>

TDC Geronimo
Amúgy meg a legjobb fegyver minden vita nélkül a US Spec Ops alapfegyvere (M4)! <#ravasz1>

TDC Geronimo
Special Fortes? ammeg mi? <#idiota>

Daredevil12
Szerintem a legjobb fegyver a Special Fortes unlock fegyvere!
Szerintetek?

Daredevil12
HEllo hello mindenki!
BF2 klánt keresek! E-mail címem:[email protected]<#nevetes1> <#violent><#pardon1>

3TOMI3
apc-t sebzi de az embert nem lehet kiszedni

Ki is próbáltátok? Mûködik a dolog? APC? :)

Minden jog fenntartva!

And5
<#taps><#taps>

Pink Tiger
na hát ezért kell szoftosítani a gammákat, pont ilyenek miatt van hogy a deusex2 már egy nagy lófing lett...:)))

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
na ez beszarás vihihihihiiiii : )))))))

asszem ez a nap hozzászólása jííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

<#vigyor2>

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

3TOMI3

TDC Geronimo
M95-el simán ki lehet lõni ;)

Látod azzal nem próbáltuk (talán mert nincs unlockolt fegyverünk, a szerveren meg nem volt global unlock? <#wink> ), csak m24-gyel.
Ha valakinek módjában áll, kipróbálhatná, de tartok tõle, ez is arra a sorsra jutott mint a laser designator. <#shakehead>

Minden jog fenntartva!

3TOMI3
rizikós de a külföldi rankedes szervereken bevált :D

3TOMI3
m95-el??? (a csipás unlockolt fegyvere)

A házak körül, belõlük azért nehéz kitakarítani az ellent. Aztán ha helivel akartok foglalni és kaptok egy rakétát oldalba, oda az egész squad.

Minden jog fenntartva!

Ja, és mégvalami: próbálgattuk tegnap, de az elõzetesen beigérttel szemben nem lehet a repülõ/heli pilótáját kilõni sniperrel. :(
Homokfutóból, ilyesmibõl persze igen. :)

És bõven elég egy lövés egy emberre, csak fejbe kell lõni...

Minden jog fenntartva!

3TOMI3
ha van 2 jó gunner a földön semmi se marad :D

Azért mondtam, ha csapatszállításról van szó. Ti meg légifölényt próbáltok elõrni helivel. :)
Csak azzal az a gond, hogy egy zászló környékét levegõbõl nem lehet rendesen megtisztítani, oda gyalogos kell.
Azé' ugrik ki mindenki, hogy zászlót foglaljunk. És ha a leader a pilóta, akkor folyamatos az utánpótlás. Mint amikor kissebségheztartozó gyerekek potyognak az égbõl. :D

Minden jog fenntartva!

3TOMI3
jaja
de ha kilövöd a pilótát akkor leesik :D

Az sok, nincs valami spéci hely a gépen ahol jobban sebzõdik?
Mint BFV-ben asszem a turbina

3TOMI3
inkább csipa:P

gergod
Akkor m95 lesz a vállrólindítható rakéta ebben a játékban <#idiota>

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

3TOMI3
m95 5 lövés ;-)

A Blackhawkba hány lövés kell az assi gránátvetõjébõl?
Nekem 2-bõl sikerült leszednem de sztem már sérült volt.
Ami viszont sztem túlzás hogy a TOW egy lövésbõl szétkapja az Abramsot de a Blackhawk csak füstöl tõle :/

gergod
Igen és ha még egy squadban is vannak, és mondjuk a leader a vezetõ akkor legyõzhetetlenek

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

3TOMI3
nagyon bejön ez a taktics vezetõ+2 gunner medic 3 szerelõ ha vmelyiket meglövik egymásnak adnak életet

gergod
Legalább a 2 minigunos maradjon bent, õk rendesen tudnak osztani, a másik 3 meg azért maradjon bent, hogy javítsák a bh-t.

TDC Geronimo
Nem, mivel ugyanaz, mint az 1.01 csak nincs benne a memory leak

Mármint a pilótán kívül ugrik ki mindenki természetesen... <#vigyor3>

Minden jog fenntartva!

Na, ezért kell rögtön felhúzni a gépet magasra, ha csapatszállításról van szó.
Aztán a cél felett mindenki kiugrik.
A bent ülõ antitankkal meg addig is jót lehet lövöldözni a közeledõ repülõre. :D

Tényleg, kijavították az új patchben azt a bugot, hogy nagyobb sebességnél kiugrás azonnali elhalálozáshoz vezet?

Minden jog fenntartva!