Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fuji : ha összeszedünk 5 fõt infre szervezel war ta HEG el ??
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
max c4dpvseggbejalán
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
vmi olyan faszláma páros kapta majdnem 😄 beszartam a röhögéstõl amikor elkülde over a line uppot..mivel szoktak heli 2v2 zni és ott õ tõlük nem sok bénább páros van 10 körönként ölnek eggyet már örülhetnek
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
a piacon 5 perc de akkor már benne van egy extra tejfölös sajtos lángos is <#mf1>#mf1>
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
btw,mi meg játszanánk a HEG-gel,vagy Gigáékkal,vagy Fudzsival(persze õ van egyedül😄!),talán 5 embert még össze bírunk vakarni,kikapunk mint a szar,anyázunk jókat,de megoldható a dolog,mi,avagy "akik elbaszták a régi 7th hírnevét",nyitottak vagyunk bármire...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
(azt mondjuk azé hozzátenném,uwunak is megvannak a bejáratott útvonalai,nemnagyon megy másfelé,különben õ sem tud mit kezdeni a tankkal,pedig ha valaki,akkor Õ tudja hogy kell azt csinálni<#nezze>#nezze>)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Habár nem hiszem hogy sokatt vesztettünk...De azóta kiélheti magát mivel azóta rendszeresen jár 32v32 -zni battle.no közösségel....Elsõ számú tankosként.Igaz hogy én soha nem tekintettem fel Over skiljére ami egy átlagos de mégis lényegesen több mint az itteniek fõ részének.
Battle.no soha nem kap igaz egy is kb 2 játéokosan köszönhetõ anabol,zeqtr légifölény.... stb
Ekkora lélekszámú közösségben elkerülhetetlen, hogy szorosabb kötelékek alakuljanak ki, és elkerülhetetlen a klikkesed is. Nyilván egy egyén tartozhat több klikkbe is, ahol a feszültséget nem tudja, vagy nem is akarja elviselni, megoldani. Ezért felesleges az ilyen fórumokon a személyes sérelmeket megbeszélni. Nem biztos, hogy azért állnak egyik-másik mellé, mert õ a haver, hanem mert egyetért a mondanivalójával.
Te mindenkit beskatulyázol és egybõl lámázod, holott lehet, hogy csak a stílusod miatt szólt be, vagy mert már elõtte besoroltad a "Ránning oldalra" ami csak számodra létezik.
Egy példa:
Én bírom Ránningot, sosem volt vele semmi bajom, sosem ártott nekem.
Ezzel szemben neked, meg másnak nem szimpi, ezért osztjátok.
Nem lehet elvárni, hogy a tömeg állást foglaljon, mert valszeg úgy vannak vele, ahogy én.
kenis ügyben nincs igazad. Hányszor jött már a szarjaival és le sem szarta senki, ott virított a hsz, hozzá sem szóltak. Ez neki nem tetszett és rátett egy lapáttal. Vagy lehet, hogy 1-2 értelmes hsz van, de aztán ha nem nyalják a seggét, egybõl vált faszcsírára...
Csodálod, hogy elõítélettel állnak hozzá?
sebzi a páncélosokat is mint a picsa az ember mellé is elég lõni nem kell találni <#vigyor1>#vigyor1>
Segítek. Elmesélem, habár nem túl érdekes. A sok ellenérzés ellenére, mondtam h jöhetnek játszani ha tudnak viselkedni és betartják amit kell. Habár 30 másik ember helyét foglalták el, akikkel sose volt gond. Mind1. Az angolok ellen tették a dolgukat, de inkább gémóver volt az, aki pozitív csalódás volt.
A meccs után mckenny leosztotta az észt, a pilótákkal kapcsolatban. Napi rendszerességgel irogatott addig, ameddig közöltem neki, h ha nem fogja be és hagy békén azzal, õ mekkora király, más meg láma, akkor nem fog játszani. 3x kértem meg, és nem fejezte be. Letiltottam a picsába, mert elegem lett a kis buziból. Nem volt képes felfogni, h nem az a cél, hogy ki fregel többet, meg ki mekkora király a játékban.
Gémóver: Mivel megígértem neki, hogy ha tud viselkedni akkor megkapja a helit, és teljesítette, így a taktika szerint ki is lett osztva rá a heli, nem kis feladattal, habár ebbõl volt vitám pár emberrel, de kiálltam mellette, annak ellenére h ismertem a múltját. Majd mikor szóba került, h válasszon magának a helibe társat, közölte lazán velem, h ha mckenny nem jöhet a meccsre, akkor õ sem jön. Tulajdonképpen ultimátumot kaptam tõle. Én meg azt mondtam, jó rendben, viszlát. Ennyi a sztori, tudom egy szemét állat voltam.
Heg és pcw: Nagy tapasztalatú csapattal szívesen játszik az ember, de a HeG-el nem kösz. Nem érdekel mennyit tudnak és hogyan, én gusztustalannak tartom Dávid és Matt nagyképûségét. Sajnálom, de rosszul leszek a "mindenki núb, mi vagyunk a király" emberektõl. Nekem egy 15 éves kisgyerek ne ossza az észt és alázzon. Atwe-nak is van egy stílusa, de õ egy rendes srác, annak ellenére is, hogy nagyon mérges voltam amiért kilépett, de ez Barira és Steve is vonatkozik. Mind tudta, hogy mi lesz, ha lépnek, nem is lett máshogyan, soha nem is tagadtam a véleményem és az érzéseimet. Nem bocsátottam meg nekik, nem fogom soha, nem is leszünk soha annyira jóban, mint régen, az a fejezet lezárult. Tudták, vállalták. Én ilyen vagyok, ismertek.
Provokálás: Persze, h provokállak, mert az utóbbi 1 évben csak rajtam csámcsogtál ha szóba kerültem, te fikáztál az oldallal a stílusommal stb, úgy h egy rossz szót sem szóltam, illetve valami hüje indok miatt, amit ts-en hallottál. Azóta kurogacc megállás nélkül. Egy olyan dolog miatt, aminek semmi jelentõsége nem volt, és valszeg totál félreértetted, vagy nem tudom, mert én nem is emlékszem az egészre. A gyerekes visszavágásod és hirtelen ellenérzéseid velem kapcsolatban innen fakad. Elég hervasztó ügy.
Azért örülök annak, h a provokálássokkal sikerült elérni azt, hogy más is lássa, mekkora ovi és beképzelt csávó vagy. Én személy szerint örülök annak, h kibújt a szög a zsákból. Legalább most már nem csak én vagyok a fasz, hanem az egész társaságot fikáztad széjjel, teljes mellszélességgel. Hazudnék ha azt mondanám, nem örülök ennek.
Ime, bemutatkoztál a pro barátaiddal együtt (dávid+matt)...köszönjük. Én személy szerint ismertem ezt az oldalt, most más is csipegetett kicsit belõle.
Gratulálok az eredményekhez, a HEG-hez, kár h se a hazánkat, se a neveteket, se a közösséget nem képviseltétek, kizárólag magatokat, örülök, h ennyi nektek elég, nem is baj. Mások vagyunk, szerencsére. Egyedül Barit sajnálom, mert egy jó srác, de majd egyszer neki is megjön az esze, és nem olyan embereket képvisel majd mint ti. Én azt mondom, bulizzatok, lanozzatok, amit akartok, de engem hagyjatok ki az egészbõl, ÉN NEM A TI KASZTOTOKBA TARTOZOM.
modokba nem vagyok jártas max special forcesben ott ismerem a fegyvereket
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
<#eljen>#eljen>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
akkor ezér nem emléxem hogy játszottunk volna a heg-l 😄DD
ezt sosem fogom megérteni miértjó inf-ezni bf2-vel? 😮 arra ott van a cs és cod4
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
17.30 órától, színes koncertek
9,30-kor, fõzõverseny megnyitása!
9,30-tól, Egészség óra Dr. Raffael Sándor és Dr. Sztojka Ivánnal
-véradás
-vércukorszintmérés
-vérnyomásmérés
-tanácsadás
9,30-tól, gyermekmûsor sztárvendég Krisztián
-kézmûves foglakozások
-vetélkedõ
9,30-tól, felnõtteknek, történelmi totó
-900-tól 2008-ig
10 órakor, Kutyás bemutató , Gáspár Gyõzõvel elmarad (buksi kiszökött)
helyette:
10 órától, ijászkodás és, bilickézés!
10,30-tól 12,30-ig, sportrendezvények!
-zsákba futás
-térköhajítás
-barikádépítés
13 órától, ebéd, és a versenyszámok eredményhirdetése!
14 órakor, néptáncbemutató!
Az eredményeségrõl, tiszteletrõl meg annyit, hogy itt soha nem fogják elismerni egyik csapat eredményeit sem hiszen jó pár éve meg lett mondva idézem(a teljesség igénye nélkül): "Itt senkit sem érdekel, hogy anno a régi klánok a régi battlefieldekben és módozataiban milyen eredményeket értek el..."
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
<#smile>#smile>٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Kóbor angyal és a fekete bárányok rock zenekar!
Turán nemzeti rock zenekar!
és, a
Magozott Cseresznye!
Hát ezekre is kíváncsi lennék azért 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
[IRAM] leader
10,30-tól 12,30-ig, sportrendezvények!
-zsákba futás
-térköhajítás
-barikádépítés
Ez való nektek!<#nyes>#nyes>