Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
[IRAM] leader
[IRAM] leader
monnyuk tp.peti én szerettem vele játszani
Ha meg nem találok benne semmi furcsaságot, akkor azt is közölni fogom. Egyébként badsec már belenézegetett, és azt mondta, nem talált ordító furcsaságokat, habár mckenny 2km-rõl leosztott 1 lövéses fejese továbbra is érdekesnek minõsül. Szal ígérem át fogom nézni, aztán jelentek...
[IRAM] leader
A mondat utolsó részével nem értek egyet <#banplz>#banplz>
magyarok közt ki ilyen? akik ilyen"elvétve" szerûek?
Fuji HSZ-ébe legtöbbet szereplõ szó: Running
Azé nem semmi sztár vagyok. <#vigyor>#vigyor>
találkoztam angolossal szóbeli nélkül 4es:D
4 évi jegyeim évvégieket nézve 2,2,1(pótvizsga:3),2
matekossal évvégik: 3,2,2,2 érettségi erõs3 as
mást még nem tudok
számtech ahoz képest hogy hétvégén a wordöt nem birtam itthon megcsinálni kajak jól mentek úgyérzem csak idõ volt kevés mert volt néhány beállítás amit vagy 10 percig kerestem web lapszekesztésnél
mivel dddig kb fél órát frontpagesztem:D
Hidd el, sokan felnéznének itt rád, mert annyi tapasztalatod van a gémben, amennyi másnak sosem lesz, de kurvára elbaszod a nagy arcoddal.
Vagy poénnak szános? Mert akkor nem jön át, nagyon nem.
És nem a flémelésrõl van szó, mert akkor ugye csak röhög az ember egyet valamelyik kurvaanyád után, vagy odateszi a kabbeszmájlit.
Egyszerûen azt olvassa az ember az írásodból, hogy mindenki egy gyökér csíra és te jól megmondod a frankót poén meg sehol...
Én nem fogom senki pártját, ha azt tenném, már baszott rosszban lennénk.
keni, meg a társai más tészta, ugyan az mint gémóver. Évek óta baszta itt az anyját, meg szította tüzet, aztán mit gondolt, hogy idejön és mindneki a nyakába borul, mert mond két értelmes szót? Hát a nagy lófaszt.
HEG-et meg én sosem szidtam, miért is tettem volna? Minden elismerésem nekik, annak ellenére, hogy értem a "másik" oldal sérelmeit is.
[IRAM] leader
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
[IRAM] leader
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
hol a popcornos szmájlim? <#fejvakaras>#fejvakaras><#hehe>#hehe>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
[IRAM] leader
És ne hidd asztat, hogy mi nem szeressünk, csak olyan jó mindig valakinek ellent mondani. :DDDDD
Viszont van egy kibaszott jó ötletem! Picit politikai rendezvény, de nem nagyon. Szedjetek össze egy csapatra valót, és induljon a böfö szkén a fõzõ versenyen. Naaaa? De most kivételesen holt komolyan mondom!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
elsõ hszem a témához.Viccnek szántam, mert már elégszer kifejtettem, hogy kicsit túl komolyan veszitek a csíterezés dolgot.
Yeti elsõ hozzászólása
Running elsõ hozzászólása
Még mindig nem nagyképûen válaszolok.Lehet egy templomban az lenne, de ebben a fórumban ez a stílus a megszokott :)
Aztán ugye megint az értelmetlen cseszegetés mert utálnak mint a szart
Értelmetlen gyanusítgatás, ugyan csak a düh és utálat miatt és én emiatt kezdtem el védeni mekkenit
Úgyérzem fölösleges tovább folytatni, mert akármit mondhattok, csak azt nem, hogy egybõl nagyképû faszként kezdtem a dolgot és fölösleges akármit mondanom, mert amíg Running utál addig ti is azt fogjátok tenni.Az, hogy Running és a haverjai akik a képen láthatóak mindenbe belekötnek és mindent fikáznak amit írok és kicsit is kritizálja õket(vagy egyáltalán mindenbe ami õket kritizálja fügetlenül tõlem), amikor õk sokkal nyíltabban és nagyképûbben kritizálhatnak másokat pusztán az elõitéleteik miatt bizonyíték nélkül(demot a csalásról azóta se láttunk) és azért, mert tudják, hogy itt mindenki nekik ad igazat, függetlenül attól, hogy igazuk van-e vagy sem van e bizonyíté vagy nem.Persze aki kicsit is kételkedik az igazukban és nem egybõl lesajnálja õket és szidja csontvelõbõl McKennyt amikor Running rosszkedvû miatta mert megverte õket a waron, az egybõl elmehet a picsába és hülye-arrogáns-fasz.
Én sem vagyok tökéletes, és azért azt nyugodtan mondhatom, hogy annak amit mondok van valóság alapja, még ha nem is teljesen igaz, mert eltúlzok dolgokat vagy egyszerûen más szavakkal mondom mint ti, hogy megvílágítsam azt amire gondolok(pl ti arról beszéltek, hogy nem találjátok el, én meg porzásnak neveztem.Ti is tudjátok hogy ugyan arról beszélünk, mégis én vok a teljesen hülye).Szóval pls pusztán azért ne kritizálj és küldj el a faszba amíg összesen annyit teszek, hogy válaszolok azoknak akik direkt provokálnak engem és nem téged szidlak, még ha amit én teszek az közel sem olyan szintû értelmetlen szidás mint amit õk tesznek.Persze amikor válaszolok nekik és esetleg nem tudnak mit szólni hozzá, mennek sírni, hogy Fuji te mekkora egy gerinctelen fasz vagy és akkor ugrik az egész tömeg ellenem amibe te is beletartozol, pedig csak arról van szó, hogy Running pártját fogod vakon ami becsülendõ, de ne tars fasznak azért mert így veled is vitatkozom...
Kérdezhettem volna, egybõl, hogy van-e bizonyíték a csalásra,de gondolom te is egyetértesz velem abban, hogy ugyan oda lyukadtunk volna ki mint ahol most vagyunk.Egy viccel kezdtem az egészet, amiben volt egy kis csípelõdés, de ha Runningék nem utálnának mint a szart nem ugráltak volna rajta addig, amíg le nem írtam az egészet.Nem a spoileres résszel kezdtem, pedig mindig ezt gondolom amikor csíterekrõl és arról sírtok, hogy nem találjátok el.Nem céloztam névszerint senkinek, de elég sokan egybõl magukravették.Running egyenesen kimásolta, hogy mégtöbben lássák és úgy gondolta neki címeztem és folytatta tovább a flémet.Szóval amíg mind két oldal provokálja a másikat, és minden hszemre van 1-2 beszólás van a képen lévõ emberektõl, pusztán azért hogy provokáljanak és válaszoljak rájuk addig engem egyedül nem lehet hibáztatni.Ha megnézed, mennyi hszt hagyok figyelmen kívül és mennyire nem válaszolok, csak elengedem magam mellett és röhögök rajta akkor rájössz, hogy nem én vagyok az egyedüli hibás.Direkt provokálom õket, ezt bevallom, de õk is ugyan ezt teszik szóval ne csak engem dobáljatok kövekkel, amikor én összesen annyit teszek, hogy annyit kérek, hogy ne írjatok le embereket egybõl.Kíváncsi vagyok közületek, hányan beszélgettek el ezen a fórumon kívül McKennyvel értelmesen.Én XFIRE-n elég sokat beszéltem vele és próbáltam megváltoztatni, hogy elfogadjátok.Gondolom azok közül akik itt flémelik ilyen nem fordult elõ.Amíg értelmetlenül anyázzátok addig, nem fog megváltozni és folytatni fogja, mert vicces ahogy egy kupacként próbáltok itt erõlködve megsérteni embereket.Running ellen se voltam mindig.Ki lehet keresni, amikor Zolly le akarta váltan/lemondott a házigazdaságról én nem szidtam és integettem neki, hanem próbáltam meggyõzni, hogy maradjon, mert jól csinálja amit csinál.Az, hogy néha én is picit elkezdem szítani a flémet és néha kicsit bunkó vagyok az alapvetõen belefér, mert nem mindig teszem azt sõt, szerintem én a legtöbbször próbálom lenyugtatni az embereket, és meggyõzni a többieket, hogy adjanak második esélyt.
Azt meg, hogy a HEGeseket miért védem ennyire, arra csak annyit tudok mondani, hogy ugyan azt csinálom mint Running.Nekem õk a barátaim ebbõl a közösségbõl õk azok akikkel még most is együtt játszom, õk azok akikhez lemegyek az öcsémmel ha lanoznak és nem vagyok csont másnapos.Szóval senki ne dobáljon rám köveket azért mert ugyan azt teszem a HEGgel, mint ti a Runninggal...
Az, hogy provokállak titeket, az addig amíg ti is ugyan azt teszitek velem, szerintem elfogadható.Elég sok szart elengede a fülem mellett ahhoz, hogy ne én legyek az egyedül aki értelmetlenül szítja a flémet...
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Ha ráérek persze!