Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fujiryu
Örülj, hogy átterelem a forgalmat a máshova, így marad idõd csinálni nekem egy felfelépezsgõs új logót 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

badsec
Valóban sok sikert nem arattunk. Végül is folymatosan az elsõ 10-ben voltunk CB-n, de az is biztos csak véletlen volt. Tudod, ez még akkor volt amikor Te azt sem tudtad hogy ez a játék egyáltalán létezik. Úgyhogy légyszi ne próbálj már meg kioktatni arról, hogy mekkora szarok vagyunk! Mert Fujitól és olyanoktól elfogadom, akikkel egy csomó "nagy csatát" végig nyomtunk, de tõled és a magadfajtától (pl.McKenny) nem nagyon. Fingod nincs az elmúlt években történt dolgokról, úgyhogy ne oszd már itt az észt! Köszi! Inkább olvasd el ezt az oldalt, hátha sikerül megértened pár dolgot: köcsög horda!

Horda Maki!:D

Fujiryu
Na pl ez egy olyan hsz amire nyugodtan írhatnék, egy fél oldalas cuccot. De egyedül azért írta be mert erre vágyik.Szóval õk is ugyan azt csinálják mint én, csak nekem hosszabbak a hszeim így arra emlékszik mindenki 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Csak azt felejtik el páran, hogy ez így normális.2 éve történt.David és Matt a JCSR-bõl jött, onnan is hoztak alapokat ugyan úgy ahogy Atwe a Hordából, azonban nem csak ez a két csapat volt ahonnan elszedtek dolgokat.Itt csak a legalapvetõbb dolgokat tanultál meg, a többire maguktól jöttek rá és más csapatoktól lesték el(ahol játszottak/akik ellen játszottak).Szerintem, ha nem lett volna az ultimátum és nem lettek volna rákényszerítve, hogy lelépjenek még ma is a Hordában/JCSR-ben lennének barátokként.Én sem vagyok HEGes mégis jóban vagyok velük, mert én megértem miért változtattak és hagyták ott a klánjukat a HEG miatt.Nem õk döntöttek a kilépés mellett, hanem majdnem kirugták õket.

Mindenki tudta, hogy a játék akkor fontosabb volt nekik, mint a társaság.Ezt nem lehet nekik felróni.Ha játszani akarsz azokkal mész játszani akik szívesen játszanak nem azok akiknek könyörögni kell érte.Ha meg a társaság olyan fontos volt mindenkinek, akkor ti is jóban maradtok velük.

Lásd a Hordások a JCSR-bõl kivált HEGesekben látják az ellenfelet, mert szerintük õk okozták az egészet és a Hordás részével szinte semmi bajuk nincs.JCSR részrõl meg rég el lett felejtve az egész, mert már akkor nem volt fontos a játék.COD4ben tudtunk velük együtt játszani és az egészre fátylat borítani, mert akik az ultimátumot adták, rájöttek, hogy igazándiból nem õk tehettek a végérõl, hanem a kivált HEGeseknek köszönhetik, hogy még fél évig húzták az aktív játékot.Szerintem ezért nem baszogatni kéne õket és azt mondogatni, hogy mennyit adtatok nekik, hanem észrevenni, hogy ti is ugyan annyit kaptatok tõlük.Õk például egy szóval sem kérik ezt az elismerést és lehet azért, mert megkapják mástól.Ha nem "kövbetelnétek" ezt az elismerést talán ez a vita se létezne...Szóval maradjanak meg a szép emlékek és nézzétek a pozitív oldalról, hogy plusz egy év/fél évvel tovább volt aktív a klán nekik köszönhetõen.

havercsotány
jól van na csak poénkodok próbáltam egy kicsit még flémkelteni de ez nekem nem megy<#rolleyes><#bohoc> menyjél igyál egy sört a Kópéba<#hehe>

de bonyolult itt "logó"t kérni és csinálni. :S

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

havercsotány
figyelj már mindenki ezt használja hogyha te is skilles játékos akarsz lenni akkor szükséged lesz egy kis trükkre!

badsec
Nem mártírkodik Õ, csak próbál valamit tenni a közösségért. De cserébe állandóan csak a lehurrogást kapja. Mindegy, nem tisztem Õt megvédeni, meg fölöslegesen vitatkozni.

mackosajt
Jutalékot kapsz? <#zavart1>

Nincs elég magyar a szégyenfalon?<#banplz>

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

<#zavart1><#puszi>

havercsotány
gyerekek ezt az oldalt találtam már töltöm is le a sok finomságokat és indulok én is az ópencuppon (Gigabite is innen szedi a cuccokat)<#eljen><#nezze>

<#eljen><#puszis>

Ez a link lámpi: :-)
http://prohardver.hu/tema/battlefield_2_2/friss.html

Fujiryu
sikerült <#taps>

Fujiryu

Me0w
Ne azert legyen mar martir valaki, mert ONSZORGALOMBOL csinal egy oldalt, es valaki leszolja. Senki nem kerte ra, hogy legyen community oldal. A jatekosok nagy resze, aki anno jatszott, mar szarik a BF2-re, igy Running oldalanak is maximum annyi ertelme van, mint a forum flamenek 😊

Together we'll fly someday...

KáTéCé
Feszegessétek nyugodtan, holnap se nagyon lesz kedvem dolgozni, viszont lesz mit olvasni :p

Fujiryu
Az kéne, hogy a linkelt szöveg az legyen piros és brutálnagy<#help>

havercsotány
1. Maffiózó
2. Battlefield 2

Na még egy kicsit húzzunk bele ,talán ez lesz az utolsó ,hogy elõl vagyunk <#hehe>

Fujiryu
Hát gondolom ha ennyire ismered Runningot akkor azt is tudod, hogy a TotalGamingesek megkeresték és felajánlották neki, hogy vezesse a honlap BF2es részét és, hogy ott miért mondott nemet.
A sorrend kedvéjért még annyit, hogy én az elött fikáztam a honlapot, hogy elkezdõdött volna az újáépítése.De ezt a vitát régen lezártam, Runninggal is lebeszéltem ezt azóta privátban, szóval ezt a témát ne feszegessük sztem 😊

badsec
Játszottunk mi a HEG ellen a Hordával egy Karkand kört még pár éve. Pont CB meccsünk volt 8-tól és látták sokan vagyunk a TS-en és megkérdezték lenne-e kedvünk egy gyors körhöz. Kicsit kapkodós volt a dolog, de kb. egálban jöttünk ki a dologból. Amúgy én személy szerint nem haragszom azokra, akik elhagyták a Hordát a HEG miatt. Bár onnantól kezdve lettünk inaktívak, mivel minden meccsen ilyen lineuppal kezdtünk: Atwe, Bari, Steve, badsec + valaki. Na, ebbõl Atwe-Bari-Steve végül a HEGben kötött ki és ezt mi így hirtelen nehezen bírtuk el. És a kiválás azért nem volt ilyen egyszerû, mert akkor vezették be CB-n a szigorítást, hogy egy ember csak egy csapatban játszhat. Ezért kaptak lehetõséget, hogy eldöntsék hol akarnak játszani. A többit már tudjuk. Én ennek ellenére egyikükre sem haragszom, miért is tenném. Sõt Barival - bár már 1000 éve nem beszéltünk - máig is nagyon jóban vagyunk. Atwe meg járt fel hozzánk TS-re pár hónapja rendszeresen. De amúgy is szívesen látjuk bármelyiküket. És én örülök, hogy ilyen játokosokkal játszhattam egy csapatban és szerintem Õk is tisztában vannak azzal, hogy amit mostanra elértek azt a Hordának is köszönhetik.

Fuji: olvasom itt napok óta amiket írsz, eddig nem akartam beleszólni mivel Running ki tud állni saját magáért. Csak egy kis emlékeztetõ, hogy a vitátok(?) pár hónapja úgy kezdõdött el, hogy Running mondta a community topickban, hogy új weboldalt szeretne és erre elkezdték lehurrogni hogy mekkora szar az oldal ami most van. Arra persze senki nem gondolt, hogy ezt többen szabadidejükben csinálták, hogy a BF-fel játszó embereknek ne csak az SG legyen. Akkor Õ beírt, hogy lehet akkor jobbat csinálni mire Te leszóltad hogy "ahol Õ nem lehet a KIRÁLY, az nem is érdekli, mert kell neki a hatalomvágy"! Tudtommal ekkor lett Runningnak tele a töke veled!

Amúgy szerintem nem is ismeritek Runningot igazából, mert egyáltalán nem olyan amilyennek a fórumon páran próbálják itt beállítani. Néha hisztis, ezt elismerem, de ennek is megvan az oka. És az a furcsa, hogy a sok szarság után, amit itt kap néha, még mindig szervezgeti a meccseket, csinálja az oldalt, stb. Pedig annyira mondjuk már neki, hogy szarjon Õ is az egészre, de akkor is kitartó ezzel kapcsolatban. Szóval azért ezt is figyelembe vehetnék itt páran. Dehát ilyenek vagyunk mi magyarok: a jót könnyen elfelejtjük, a rosszra sokáig emlékszünk.<#shakehead>

Fujiryu
Ezt ki is kéne tenni a Bannerba.
Akinek szóbeli segítség kell az menjen az SG fórum helpdeskjére 😊

ha elbasztam akkor valaki aki érti az ötlete, az segíccsen már megcsinálni 😊

Zerénd
Buuuziiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😄DD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Me0w
Te szar 😉

Mi hekkertünk, ti hekkertek, õk miafaszomat csináltak?????

Zerénd
Téged miért vernélek meg? Cimbit? HüJJJe! 😄DD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

HTS s3rg1nh00
én nem utállak

dugunk?<#gonosz1><#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

havercsotány
most meg nyaljátok egymás seggét? én ezt nem értem menjetek a picsába b34

mackosajt
és aki válaszol?

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Fujiryu
Azt hittem te is a HEGes vitát mondod.Sry
Abban én is egyet értek, hogy nem kéne úgy a FAQ-hoz írányítani, hogy a kurva anyád olvass FAQot, de megnézheted, hogy már a 20ezredik hsz környékén ezen ment a vita és azt hiszem még a 200ezrediknél is ez téma lesz.Szóval az, hogy néha viccbõl hülyeségeket írnak nekik válaszként, az bõven elnézhetõ annak függvényében, hogy 1 perc alatt a Ctrl+F használatával találna választ a kérdésére a FAQban.A googleban meg méggyorsabban. 😊

havercsotány
helyes aki kérdez menjen a ph-ra <#heureka><#hehe>

<#eljen><#puszis>

Ránning: <#eljen><#puszis>

Fuji - Ránning <#law>

Mindenki más bekaphatja. Fõleg Zolly, mert kiderült, hogy nem verne meg, csak a szája jár. <#mf1>

ti vagytok a hûûlyéék!<#duhos2>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Fujiryu
Nem felejtettem el.Ha akarod szívesen kiteszem ide a logot, de egyikünk se profitálna az ott elhangzott dolgokból.Különösen te nem akinek kicsit több vesztenivalója van ebben a közösségben(engem kvázi ugyan azok utálnának mint eddig).Direkt nem hoztam fel azt a témát, mert azért annyira köcsög én se vagyok, akármennyire is azt hiszed.Ok nélkül, heccbõl, vagy haragból senkit nem bántok vagy szégyenítek meg, mert annak sosincs jó vége 😊

mackosajt
Nem akarok ezen vitatkozni veled, de az utóbbi fél év alatt nem egy ember volt, aki ide beírt valamit, majd el lett küldve a qrva anyukájába, és láss csodát, a ph-n értelmes választ kapott, ugyanarra a kérdésre.
Ezután nyugtázta, hogy itt csak a qrva anyázás megy.

esküszöm ti mind hülyék vagytok ilyeneken veszekedni!!uram atyám!lol megvertük a nagy hordát és akkor mi van ???ja tudom hekkerek vagyunk!!igen mi vagyunk a hekkerek mikor rajtatok kivül a cbén alig vertünk meg valakitXDnem lehet ti vagytok egy kicsit bénák?én nem tudom lejátszottam már egy pár wart(nem olyan sokat mint ti,kb100at)de én még warokon snipert nem láttam ez nem tudom ezzel a taktikával nyertetek régen vagy mi?kicsit nem is tudom hogy mondjam de elég szar taktika!meg nem tudom a warnak sztem az a lényege hogy csapatba mozogjunk tudom mi se vagyunk azok a nagy csapatjátékosok!de ti vittétek a pálmát hogy én egyszer nem találkoztam ugy veletek hogy legallábbb ketten mentetek volna eggyütt!most néztem a cbés meccseiteket hát nem tudom soksikert nem arrattatok,azok mind hekkerek voltak vagy mi?ja igen tudom ökis hekkertek azért kaptatok ki!na mind1 leszarom az egészet!ezugy kikivánkozott belölem !eddig nem irtam mert nem akartam de most mér mind1!!
Üdvözlettel:=]MC[=holcim90
KáTéCé
Cirka 2-3 hét múlva vissza térhetünk a kérdésre 😊

Fujiryu
Ez a nagyok ülnek az égben dolgot is még annyiban javítanám ki, még így utolsó szó jogán, hogy aki segítséget kér az kap.Azonban az, hogy kap-e az sokban függ a stílustól ahogyan kéri a segítséget.Azt hiszem a HEG sem különbözik a többi nagy és öreg klántól arcoskodás terén.A különbség csak annyi, hogy azok a viták régen voltak és mindenki elfelejtette.Idõvel akik most szidják a HEGet azok rájönnek, hogy lehet velük értelmesen is beszélni és alapvetõen ugyan olyan klán mint a többi 😊

Running
Én is befejeztem. Ennyi elég is volt a lelkizésbõl... megérteni úgy sem fogjuk egymást.

Running
Csak azt felejted el megemlíteni, hogy volt egy beszélgetésünk az OC elõtt, ami után azt gondoltam, leszállsz rólam, de nem tetted.

Õk egy másik utat választottak, én meg mondtam, h ok, de ne várjátok, hogy jópofát fogok vágni hozzá, és díjazom. Nem teszem és nem is fogom. Mûjópofizni meg nem szeretek. De szerintem ez a sztori senkit sem érdekel...

Fujiryu
McKennyis dologban igazad van.
Runningos dologban, meg maradjunk annyiban, hogy nem provokálom és így mindenki megnyugodhat.Az utóbbi két napos flémek közül a 7thsat sikerült lezárni(ezúton is sry Boxer tényleg néhol elvetettem a sujkot) a Runningosban meg legyen elég annyi, hogy az egyik oldal megunta a falnakbeszélést 😊

Me0w
Tenyleg, Kori! Mikor lesz a medvebaszo hatsagon vegre lanparty?

mackosajt
Csak egy apró megjegyzés...

Az ilyen, és ehhez hasonló flémek, és ellenségeskedések miatt haldoklik a bf2 errefelé.
Itt csak a flém a nyerõ..
Tessék a "nagyoknak" leereszkedni egy picit a magasról, és meghallgatni a kisebbeket, akik ezt a gémet nem a megjelenése óta ûzik, hanem mondjuk 3 napja vették meg, és van kérdésük. Lehet mutatni, hogy ott az FAQ, csak nem kell egybõl elküldeni mindenkit a halál f@szára.

Illetve a nagy ûberkirály egyedek (lásd elõttem szóló, fiatalkorú Mekkeni) nem kéne, hogy qrvaanyázás közepette oltsák a játékkal pusztán élvezetbõl, és nem az eredményektõl hajtva játszó egyedeket.

Szerintem.

Szeressétek egymást gyerekek! (csak semmi buzulás)

McKenny
http://www.esl.eu/de/bf2/gather/4785752/

gyertek

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

KáTéCé
<#mf2>

Metalmilitiakid
ja te meg gyere TS re

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

gbc csabika
"Hát waron még egyszer se voltak nagyképûek...."
Hajajj.

Fujiryu
Hát én nem játszom most egy-két hétig, mert van jobb dolgom is mint a BF, de utána megpróbálok valamit szervezni, hogy ne csak egy magyar legyen a HEGben akik ellen játszotok, hanem mind az 5 magyar legyen.Gondolom ti is inkább úgy játszanátok, mint a David ellen és még 1-1 svéd-francia-német-holland ember ellen.Majd Barit is rábeszélem, hogy tegye fel a BF2-t, Atwet, hogy szerezze vissza a gépét és megleszünk 5en(ha kell hívjuk a KTC-t, de csak legvégsõ elékeseredésben) 😊

McKenny
fuji erre is lõjjé választ lécci

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

Fujiryu
Már én is bánom, hogy kiálltam McKenny mellett.Volt pár olyan megnyílvánulása ami miatt azt hittem képes megváltozni, de tévedtem.

"Nagy tapasztalatú csapattal szívesen játszik az ember, de a HeG-el nem kösz.Nem érdekel mennyit tudnak és hogyan, én gusztustalannak tartom Dávid és Matt nagyképûségét"
Hát waron még egyszer se voltak nagyképûek, és hozzád hasonlóan nekik is lehet rossz napjuk amikor kicsit bunkóbbak a szokásosnál.

"Nem bocsátottam meg nekik, nem fogom soha, nem is leszünk soha annyira jóban, mint régen, az a fejezet lezárult."
Azt hiszem ennél, kevés dolog jellemez téged jobban.Ha ellened valaki is elvét egy hibát azt egybõl leírod.Megbocsájtani azt nem tudsz vagy csak nem akarsz, mert Chuck Norris se bocsájt meg soha és ettõl vagy férfi.Lásd az én példámat.Azóta kötsz bele mindenbe amit mondok és provokálsz, amióta volt a vitánk.Elötte jól megvoltunk, volt, hogy még segítséget is kértél tõlem, de most le vok tiltva msnen és nem kérnél segítséget tõlem vagy az frx-tõl még ha meghalnál sem, mert meg vagy sértõdve.Egy hiba és 2 évnyi együttjátékot felejtesz el és húzol le a semmibe.Ez egy 8éves kislánytól elfogadható, de egy felnõttõl nem, mert nálad csak azt mutatja, mennyire magaddal vagy elfoglalva.

"Persze, h provokállak, mert az utóbbi 1 évben csak rajtam csámcsogtál ha szóba kerültem, te fikáztál az oldallal a stílusommal stb, úgy h egy rossz szót sem szóltam"
Most kezdhetném egy olyan érvvel ami semmit nem ér, de mivel ti is ezt csináljátok lássátok milyen hasztalan: FERDÍTESZ.Fél éve vagyunk rosszban és csináltál valamit.De, azért kinyithatnád annyira a szemed és félretehetnéd a sértõdöttséged meg az egodat, hogy lássad a világ nem körülötted forog, és vannak rajtad kívül más emberek is.Másnak is beszóltam, mással is vitatkoztam, csak azok az emberek képesek felfogni amit mondanak neki, és van annyi eszük, hogy ne sértõdjenek meg évtizedekre.Így nem lesz az, hogy éveken keresztül dobáljuk a sarat egymásra, hanem egy két nap alatt lerendezzük a vitákat.Zollynak is beszóltam már durvákat, de mindketten tudják a másikról, hogy alapvetõen jó ember és akármennyire mondja, hogy megver ezt azt én nem félnék tõle , mert tudom, hogy annál normálisabb.A provokálásról meg annyit, hogy egyedül amiatt van ez a vita kettõnk között, mert te mindent amit mondok a saját személyed elleni támadásnak veszel, még ha nem is neked mondom, de te egybõl magadra ismersz abban akivel vitatkozom és egybõl úgy csinálsz mintha neked szóltam volna be...Mindig van egy szál ami hozzád vezet, mert elég régóta vagy meghatározó tagja ennek a közösségnek, de azért nem rólad szól minden 😊