Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
az eredeti nem dob ki...ha kidob, akkor a géped dobd ki:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Pepti
Running: nem oktatás volt, csak felhívtam a figyelmedet arra, hogy kultúráltan is elõ lehet adni azt, ha problémád van. Én sem szoktam hõzöngeni, ha valami nem tetszik.

Tudod, ha minden tiszteleted azoké, akik a ranked szervert üzemeltetik, akkor ezt meg lehetne mutatni azzal, ha nem fikázva, hõbörögve teszed a hozzászólásaidat.

Crem
Patching failed" - Ha a patch telepítésekor hibaüzenetet kapsz két megoldás van:
1) Ha a Windows-t csökkentett módban indítod el és RENDSZERGAZDAKÉNT jelentkezel be, akkor a patch feltelepíthetõ (by Zs0lt1)
vagy
2) Elindítod a patch-et. Egészen odáig mész, amíg meg kellene nyomni az "Install" gombot. De nem nyomod meg, hanem bemész a C:\Documents and Settings\\Local Settings\Temp könyvtárba. Itt megtalálod a telepítõ által ideiglenesen kicsomagolt anyagot (ha elõtte itt mindent kitörölsz, akkor nem kell sokat keresgélni). Lesz egy kapcsos zárójeles könyvtár, valami ilyen: {7541F149-DD71-49F4-A1EE-1635BB8B38FE} Ebbe belemész, ott egy másik hasonló, abba is belemész. Amit ott találsz azt bemásolod a BF2 gyökerébe (ahol a BF2.exe van) és elindítod a "patch.exe"-ét. Feljön egy DOS ablak, elmolyol pár percig és jól megpeccsel. (by Cpt.Miska).
Ha nem találod a 'Local Settings' könyvtárat, akkor be kell kapcsolni, hogy a windows mutassa a rejtett file-okat is.
Windows intézõben: eszközök --> mappa beállításai --> nézet --> rejtett fájlok és mappák --> megjelenítés
Windows Commanderben: beállítások --> általános beállítások --> képernyõ --> látszik a rejtett/system fájl (szakembereknek!))

csak neked FAQ!:)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

mohus
"Sziasztok!
A Patch Failed problemara van mar megoldas ?"

kell neki némi wincsihely....is a C-n

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
huh tegnap milyen dara volt az EA szerveren

Running
Már megint az általánosítás. De gáz. Igen én voltam az egyik tankos és lõttelek titeket a támaszponton és örültem az érmeimnek, dörzsöltem is a kezem folyamatosan, h végre mennyi pont, mennyi pont, tök jó.... Ott voltam akkor, mikor alig voltatok és épp a heliben ücsörögtem, tankkal vagy emberrel pedig az út volt a max ameddig elmentem. Mivel mediccel megyek, inkább éleszgetni szeretek mint akciózni, és akkor épp nem volt túl sok sebesült sajna.:(
Kicsit elevenemre tapintottal ezzel a könnyû volt így pontot gyûjteni dologgal. Ugyanis én eddig mindig csak 64-es külföldi ranked szerveren játszottam, ahol azért vannak tapasztalt játékosok is. És az érmeimet és jelenlegi pontszámomat is ott gyûjtöttem tiszteséges módszerekkel. De persze ez nem lényeg.

Hali.Még mindíg nem lehet megoldani, hogy singli player modban a 200-200 emberkébõl mondjuk 400-400 legyen?A map-et már sikerült 64 -es tenni, de így túl hamar van vége. Multkor kérdeztem, de sehol semmi.PLS Help for Me<#zavart1>
Running
1. Köszönöm a linket. Mondjuk ezt kellett volna valahova betenni, és akkor nem háBORGok. :) Gondolom ez nem lett volna túl nagy munka. Sajnálom de nem fogok 100 fórumot végigböngészni, h hátha írnak vmit. Persze a külföldiek is biztos frankón elolvassák majd.
Kedves Pepti, jól megfejtettél abból az egy szóból, egyébként elárulom nem szokásom idegen nyelvû szavakat használni, de egyébként meg nem igazán érdekel a véleményed. Kedvelem azokat akik foglalkoznak az ország boldogulásával, biztos te is ezt teszed és ezért minden tiszteletem azoké akik pl megvalósították a magyar ranked szerver létrejöttét. Csak azt kifogásoltam, h nem volt mindenki számára természetes az, hogyha felmegy egy ranked szerverre az nem ad pontot és eme hibájáról nincs info a már emlegetett ablakban, ennyi a sztori és nem több.
1. Én nagyon sok helyen tudok játszani és eddig nem is nagyon játszottam magyar szerveren. De ez nem is lényeg.
2. A legközelebbi kioktatós válaszodat alig várom, mert utoljára az ált suliba beszéltek így velem.

Na nem puffogok tovább, mert a végén tényleg megint büntit kapok.

mesor
A Ranked serverek még tesztelés alatt állnak azért nem számolják a pontokat de szerintem ez már mindehol 1000X meg lett mondva. Még egyáltalán nem biztos hogy a 64-es az 64 fõs marad!
Tegnap este voltam ezen a serveren hát nem tudom de olyan állapotok mellet nem volt nehéz hatalmas mennyiségû pontokat szerezni kb 2X többen voltak az ellenfélnél. Ráadásul a sok Láma a fõbázisra jött be sniperkedni meg tankozni (Tisztelet a kivételnek).

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Yan
Elég lett volna ujra beírnod a cdkey-t,
mert reset után a win visszaállította az elözö állapotot.

&#165; xfire: kistekila

TS Zolly
Raptor érdeme.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

uHs Gerzson
NAgyon szép video ;)<#taps>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Pepti
1., Ez Magyarország. Hungary-nak máshol hívják. És utálom, amikor valaki olyankor is angolul beszél, amikor nem kéne. Na, ezért nem megy az úgy sok minden, ahogyan kéne, mert mindenki mást próbál majmolni, és nem az ország boldogulásával foglalkozik...

2., Tökéletesen igazuk van. Ha nem tetszi kvalami, közöld kultúrált formában az adott szervert üzemeltetõkkel, hgoy mi nem tetszik. Nagy valószínûséggel õk pénzt, idõt, kapcsolatokat fektetnek abba, hogy az a szerver mûködjön, karbantartsák, stb. Tehát hogy te, és a publikos közösség játszani tudjon. Tudod megtehetnék ezek az emberek, hgoy nem foglalkoznak vele, nem indítanak szervert, vagy ha igen, levédik titkos jelsóval és csak a barátaikkal játszanak rajta meg warokat, ha egy klán indította azt a szervert. És akkor te sehol nem tudnál játszani, vagy csak külföldön. És valljuk be, jobb itthon, kisebb pinggel, magyarokkal játszani...

"Valamikor" lesz

Makkmag
Ja nekem is megoldotta a problémákat ez a pecs , eddig nem vágott ki 10 percenként a desktopra most már igen :((( Hurrááááá

És ezért adjak ki 12 rugót :((( ???

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Valamelyest egyetértek. Minimum a szerver msg-ben illett volna jelezni. Engem nem érdekeltek eddig a pontok, de örültem, hogy végre tudom majd gyûjteni õket. Aztán jött a szivacs.

Nahar
Map Editor van a játékhoz?? Honnan lehet leszedni ha van????

.

Motorola Defy

Crem
Ez a PB úgy ahogy van egy kalap szar...

18:24-nél beáll egy örmester csávó és végez 176-al...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

lac coo
<#taps><#taps><#taps>
Ne folytasd mert még bannolnak a szerverükrõl :-DDDDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Running
És ott hol, mert olvastam az oldalon a hírt, de abban semmi ilyen nem szerepelt. Mondjuk ha joinolsz a szerverhez, ott a kis üzenõablakba nem lehet ezt betenni és akkor nem vágnának át csomó embert. persze tudom jogtalan a háborgásom, mert ez Hungary, és ezért a következõ válaszok lehetségesek:

- Keress másik szervert, ha nem tetszik vmi.
- Mit ugacc, örüjj hogy van.
- Nem kötelezõ játszani.
- stb...

lac coo
Legalább fizetni kell nektek egy ilyen ranked szerverért ?

Hysteria
na ma eddig +100 pont :)

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Beers
Ki va írva a bf.hu-n!
Ha nem tetszik máshol kell játszani!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

lac coo
Valakinek nem sikerült még kicsomagolni a hangokat a játékból ?

Running
Öcséémmmm, a 64-es magyar szerveren nincs pont, meg érem, ha szerzel??? Akkor miért ranked, vagy minek hajtják ha nincs még kész??? Bazz tegnap vagy 400 pontot, meg 1 aranyat, meg 1 ezüstöt kaszáltam. Ha nem kapom meg tutti felpofozok vkit. A faszért nem lehet kiírni vmit ezzel kapcsolatban????
Most mérges vagyok.

lac coo
Far Cry-ban szokott ilyen lenni mikor lefagy a szerver vagy a játékos , és "beragadsz" a szerverre , valszeg ott állsz egy helyben, de ott pár perc után mikor kidob a szerver lehet újból használni a cd kulcsot.Nézegesd többször elõbb-utóbb jó lesz az szvsz.

lac coo
Ha azt a fájlt átírod észreveszik. 7 db. weboldal van a hét kaszthoz ami tárolja azokat a PID-eket akik az adott fegyvert unlockolták.Nem vagyok biztos benne , de szvsz a te gépeden nincs egy 0 sem 1-re írva , csak a stat szerver tárolja , hogy van egy unlockod és a bejelentkezéskor kapod meg....

Beers
Egyetértünk (mint általában mindig) ;) !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Beers
Ha ez megnyugtat kifogják <#taps> !

TS Zolly
Hát a sivatag mindig is ,, üres,, volt. <#beka3>

Nekem a BF2-bõl ezek q jó tank és légi csaták hiányoznak. Talán majd az uj DC mod vissza hozza ezt a hangulatot.

gameplusz
És a játék megy is???? <#hehe><#eplus2><#eljen><#idiota>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

jupíí SIKERült :D

TDC Geronimo
<#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Patching failed :) LoLLer

thx!

Folyamatban az ügy, csak próbálkoztam más megoldásokkal, mert valami überlassú a DVD olvasóm. Remélem így nem lesznek macerák a patchekkel.

CSOCSO
torolj le minden bf2-t es tedd fel ujra jo cd keyyel a jo verziot es ne a tortet
CSOCSO
nekem meg az ocsem kivalasztotta a LEGSZARABB fegyvert amit csak lehet?:((((((((((((( nem lehetne valahogy atbuheralni???
azt tudom hogy at kell irni valami filet notepadban.. de ha az EA eszreveszi akkor bannolnak 1 hetre... de ha csak atrakom masik fegyverre az unlockot az nem fog feltunni nekik.. nem??
m1c1mack0
mekkora kiraj lenne mar kinyomnak a DC 1.0 at bf2 re<#finom>jo lenne nyomni 1 et az el alameinen vagy a az easting en meg hat a hind... <#rolleyes>

Srácok, ma megvettem a gamét. Játszottam is frankón ranked szervereken, egészen egy rosszul sikerült alt-tabozásig, amikoris szarráfagyott a gép. Ez még rendben is lenne, de azóta nem enged fel a szerverekre, mondván "cd-key is alredy in use". Én meg tépem a hajam kifelé.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy mivel fenn volt már a játék generált kulcsal, csak azt cseréltem ki regeditben. De egészen a fagyásig jó volt!

Remélem tud valaki rá valami bíztatót mondani! Az EA consumer servicével most nem szeretnék hosszas levelezésbe kezdeni. :(

TDC Geronimo
"-ha közeledek egy hegyoldalhoz,az közben folyamatosan alakot vált " Ezt úgy hivjak h level of distance, közismertebb nevén LOD :)
Minél közelebb mész, annál nagyobb lesz a tereptárgy poligonszáma

scorpeeon
na,megírom az eddigi véleményem az 1.02-rõl:
-jobban (de legalább annyira) szaggat mint az 1.01 (memória probl. megoldva?)- ráadásul a legfrissebb 5.7 catalyst van fenn
-ha közeledek egy hegyoldalhoz,az közben folyamatosan alakot vált (???)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

TDC Geronimo
<#banplz>

fr3ddy14
lol

A bíborszív a valódi háborúkban a harci sebesülésért jár, itt meg azért ha (jóval) többször halsz meg mint ahányat te ölsz :)

fr3ddy14
jéé, most nézem, én is rajta vagyok:D

fr3ddy14
igen erre
egyszer 17* nyírt ki egymás útán, és nemtuttuk kiszavazni

Pharaoh
Régi szép emlékek, így BF2 után egy kicsit üres ez a nagy sivatag.

scorpeeon
de legalább nem lépeget ki mint az 1.00-nál. emiatt a memóriahiba ellenére is jobbnak tartottam az 1.01et az 1.00-nál

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Pharaoh
Csak a 1.01 memória hibáján javít. Úgyhogy nem sok minden változott.