Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
<#vigyor>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

joebacsi
hmm, akkor sztem bekerul nálam az "vásárlásra esélyes" joyok közé, mert miután lesz végre egy normális configom bf2höz lecserélem a szaros logitech attack3mamat, mert ezen gyárilag parkinzoros az x tengely :) (igaz már hozzászoktam, de kezdem unni :))

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

0Fritz0
Nem kell ide repcsi, jól lezúztad a helit te is. <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

alma2
Azert van meg mit finomitani azon a heli technikan :)
Hol vagytok jo arcok, ezen az ea 64-es HUN serveren iszonyat ami folyik !!!

szerintem

fr3ddy14
egy kamikaze gyerek belém akart jönni, de nem sikerült neki :D lol
kamikaze!!!

csak én nem kaptam ma meg a pontjaim és a plecsnijeim?

fr3ddy14
én szweretem ha sok pontom van

lac coo
Nekem eddig van 8 pontom és marhára lesz*rom :-DDD
Nektek ez miért ilyen fontos ???Meg a plecsnik ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

fr3ddy14
lol
én amit megszerzek, röhtön megis kapom
nálad lehet a bibi

Hysteria
a rohadt picsaba mar 2 szermegszereztem a mdealt masik masik ranking szerveren vagyis badget egyik sem kuldte el mindjart idegosszeroppanast kapok grrrr

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Crem
Na most én is ideges lettem...

217 pont (3kör) +

erre újraindítják a servert a vége elött és minden odalett...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

fr3ddy14
hogy kell a nevemet megváltoztatni hogy mûködjön?
mert megcsinálom ahogy a faqban levan írva, de mikor jelentkeznék be, valamit a nickrõl kiír
és nem lépbe.
mit lehet ezellen tenni?

Crem
már jó...

Hysteria
meg a nyavtad badgem miatt grr :)

CSOCSO
mondja mar el valaki miert nemtok felmenni az online acc omra.. nektek se megy vagy mivan?
CSOCSO
tegnap mi is basecampeltunk egy haverral.. amugy nem szokasom csak annyir aunalmas volt a cuccos hogy bealltunk a base KOZEPERE es lottuk aki arra tevedt.. szal nem sniperkodtunk meg kocsogoskodunk.. mindenkinek ugyanolyan eselye volt legyilkolni mintha mas bazison lettunk volna...

egy masik csako meg azt csinalta hogy telirakta az autojat c4 el.. vezette vezette.. kiugrott odagurult hozzas az auto es felrobbantotta... eleg idegesito volt hogy az auto ippeghogy lekozzol de robban az auto:)
Pharaoh
Mert a szervereken ez még valamiért nincs beállítva.

TDC Geronimo
Most azért a nyamvadt 20 pont miatt? :)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hysteria
grrrrrrrrrrrrrrrrrrr

TDC Geronimo
Már vagy 5* leírtuk, hogy a szerver egyelõre nem küldi el az adatokat :)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hysteria
ooo az mé van h jatszottam a magyar ranking szerveren szereztem 20 pontot iletve egy badget es nemkuldte el eddig (eltelt fél ora)

CSOCSO
en nemtom most mi a szentszar van de mikor csatizni akarok az online akuntomhoz azt a hibauzit irja ki hogy The Server refused the connection
vagy hasonlo.. ez meg mi a tokom?
lac coo
Hát szerintem ez mindenhol fákat tükröz :-S
Legalábbis háznak hegynek meg semminek nyoma sincs :-X

hello

ez az új ranked server II hun miért nem számolja el a pontokat és a medált?
lac coo
Hát most nézegettem a vízet kicsit szerintem mindenhol tök ugyanazt tükrözi tehát valami kép van ráfeszítve. Azt is csak egy irányban , ha a napfelé nézel tükrözõdés nincs csak csillogás , a kettõ eggyütt nem megy :-)
Nem minha ez számítana egy multiban,,,csak érdekes.

Ahhoj
nem

Morphin
Helloka!!Lenne egy problémám nem enged be a Ranked II server(HUN) azt mondja használt cd-kulcsom van!!!Ez a server tört vagy nem??

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

lac coo
Szerintem kurvára nem real time csak valami nagy kép van a vízre feszítve :-DDDDD
De majd nézegetem kicsit otthon , mert megmondom õszintén nem figyeltem még mi tükrözõdik ...Lehet hogy általában jó a kép ami a vízen van csak itt valamiért más került oda...Nem tom ....

De tényleg vajon mi a szart tükröz? Programhiba, és az ember háta mögöttit tükrözi, vagy nagyon rutionosan megoldották egy beépített képpel, amit mindenhol ugyanugy tükröz?
lac coo

(....sorry....)

leveskocka
ehh bazzeg teljesen ketsegbe vagyok esve emiatt lacco:)
de potoltam a hianyt....na,mentem inni sort legyetek rosszak
by<#violent><#wave>
lac coo
LOLOL:-DDDD
Realtime tükrözõdés mint FC-ben :_DDDD

lac coo
Pont jó :-D
Én régi IL2-es fan vok szal ideális elhiheted.....
Amiért pont ezt vettem a rugós alátámasztás mert megfelelõen kemény a "felfüggesztés" , rá lehet engedni a kéz súlyát nem csuklik össze-vissza....
A gombok nagyon precízek és kézmérethez igazítható a támaszték is...
Szal jó.:-D

Ja, Leveleskocka képét nem láttam :-DDDD

leveskocka
mellesleg eleg jo az oldalad:)
fr3ddy14
mikor helivel voltam belém akart kamikazézni egy repülõ
nemsoká rakok be videót

leveskocka
polemius:jah es tobbnyire csinalok magamnak szakaszt,a parancsnoktol tudjak cuccot kerni,de pk bol is vannak idiota lamerek...de legjobban az olyanokat szeretem,mikor pirosra lott tankbol kiszallok,rakom ra c4,hogy kapjak ujat.erre valamek ugyestojas csapattars ellovagol rajta a naplementebe...en meg nezek bargyun,mire neki egy visitozo tank,ami egy tyukfingtol felrobban?
leveskocka
polemius: hat amikor rankeden jatszottam,paran behivtak a szakaszukba,de mivel hogy en nem ertek kulfoldiul,azaz nehany angol parancsszot azert megertek,de valaszt mar nem tok adni...ezert lenne jo valami kellemes kis hazai csapat...elvetve talalkoztam magyarokkal,persze azonnal megvolt a csapat.mikrofonrol:az van,bar az asszony nem tom mit szolna hozza,mikor ejfel korul feluvoltenek:MI A F@SZERT UGROTTAL A TANKOM ELE??? <#violent>
Felejtsd már el!
Voltaképpen minek neked ranked szerver?
Ha annyira komolyan akarod nyomni a játékot, akkor vegyél egy eredetit!

Minden jog fenntartva!

Hát, én ráakadtam egy-két emberre akivel jót lehet squadban játszani, és õket keresem többnyire.
Amúgy érdemes megnézni melyik squadban vannak 3-nál többen és megnézni mit mûvelnek. Én azzal kezdem, hogy van-e mikrofon. :) Ha nem használják úgyis csak kínlódás lesz.
Az is normális csapatra utalhat, hogy le van zárva a squad az idióták elõl. Ilyenkor ha kéred beengednek talán.
Aztán te is létrehozhatsz squadod, és megpróbálhatod behívni az igéretes embereket. Persze idõ kell, hogy lásd kivel lehet együttmûködni és ki megy a saját feje után.

És persze lehet, hogy mások hívnak a saját squadjukba, ha felfigyelnek rád.

No meg vannak klánok.

Minden jog fenntartva!

leveskocka
biztos vizipalmak
Ez valóban érdekes...
Ahhoj
ha jól tudom az imageshack képeket nem lehet közvetlenül linkelni

és van iaro.srv.hu is :)

leveskocka
mosman lathato?
leveskocka
noh itt egy masik kep,masik szogbol,de hasonlo temaju:)
joebacsi
nemlátta, csak jopofizik :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
mekkora a holttere, és mennyire pontos?

leveskocka
csabito:lacco latta a kepet:)
Valószinûleg azért, mert a halott pilóta rádõlt a botkormányra... <#vigyor>

-tRs-Landor

alma2
logitech 3d extrem pro 8 rugo korul van, 3 tengelyes a bf miatt vettem, igy mar nem maradt penzem a gamera :)
remek kis joy, oldalan is van 6 gomb, gazkar, igy a billentyut el lehet teljesen felejteni mig repkedsz.
de, ha osszehasonlitaom a jatek 1,5 szer annyiba kerul mint a joyom, amit akar 100 jatekhoz is hasznalhatok, 100 even kersztul, ha nem esik szet.plusz fizikailag is nagyobb mint 1 dvd :), tehat visszavehetne a nagy arcabol az EA a jatek arakat illetoen :)

szerintem

Kivéve akkor, ha õ az Internet <#banplz>

-tRs-Landor