Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Hol vagytok jo arcok, ezen az ea 64-es HUN serveren iszonyat ami folyik !!!
szerintem
Nektek ez miért ilyen fontos ???Meg a plecsnik ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
217 pont (3kör) +
erre újraindítják a servert a vége elött és minden odalett...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
mert megcsinálom ahogy a faqban levan írva, de mikor jelentkeznék be, valamit a nickrõl kiír
és nem lépbe.
mit lehet ezellen tenni?
egy masik csako meg azt csinalta hogy telirakta az autojat c4 el.. vezette vezette.. kiugrott odagurult hozzas az auto es felrobbantotta... eleg idegesito volt hogy az auto ippeghogy lekozzol de robban az auto:)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
vagy hasonlo.. ez meg mi a tokom?
Legalábbis háznak hegynek meg semminek nyoma sincs :-X

ez az új ranked server II hun miért nem számolja el a pontokat és a medált?
Nem minha ez számítana egy multiban,,,csak érdekes.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
De majd nézegetem kicsit otthon , mert megmondom õszintén nem figyeltem még mi tükrözõdik ...Lehet hogy általában jó a kép ami a vízen van csak itt valamiért más került oda...Nem tom ....
de potoltam a hianyt....na,mentem inni sort legyetek rosszak
by<#violent>#violent><#wave>#wave>
Realtime tükrözõdés mint FC-ben :_DDDD
Én régi IL2-es fan vok szal ideális elhiheted.....
Amiért pont ezt vettem a rugós alátámasztás mert megfelelõen kemény a "felfüggesztés" , rá lehet engedni a kéz súlyát nem csuklik össze-vissza....
A gombok nagyon precízek és kézmérethez igazítható a támaszték is...
Szal jó.:-D
Ja, Leveleskocka képét nem láttam :-DDDD
Voltaképpen minek neked ranked szerver?
Ha annyira komolyan akarod nyomni a játékot, akkor vegyél egy eredetit!
Minden jog fenntartva!
Amúgy érdemes megnézni melyik squadban vannak 3-nál többen és megnézni mit mûvelnek. Én azzal kezdem, hogy van-e mikrofon. :) Ha nem használják úgyis csak kínlódás lesz.
Az is normális csapatra utalhat, hogy le van zárva a squad az idióták elõl. Ilyenkor ha kéred beengednek talán.
Aztán te is létrehozhatsz squadod, és megpróbálhatod behívni az igéretes embereket. Persze idõ kell, hogy lásd kivel lehet együttmûködni és ki megy a saját feje után.
És persze lehet, hogy mások hívnak a saját squadjukba, ha felfigyelnek rád.
No meg vannak klánok.
Minden jog fenntartva!
és van iaro.srv.hu is :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
-tRs-Landor
remek kis joy, oldalan is van 6 gomb, gazkar, igy a billentyut el lehet teljesen felejteni mig repkedsz.
de, ha osszehasonlitaom a jatek 1,5 szer annyiba kerul mint a joyom, amit akar 100 jatekhoz is hasznalhatok, 100 even kersztul, ha nem esik szet.plusz fizikailag is nagyobb mint 1 dvd :), tehat visszavehetne a nagy arcabol az EA a jatek arakat illetoen :)
szerintem
-tRs-Landor